Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"8 megás CF, FAT, bootolósra csinálva, win98 dosával"
Mekkora ötletet adtál, basszus!
Szenvedek a flopikkal bootolás tekintetében, erre most ahogy írod, eszembe jutott, hogy van 2db IDE-CF átalakítóm is, így CF kártyát megtudok csinálni DOS bootra és nem kell floppyval szenvedni
Nekem is van amúgy egy 8MB-s CF kártyám, egy Nikon. De van több MicroDrive hdd-m is 6GB-osak, meg egy halom kisebb CF kártya.
Újabb, autodetektes alaplapba téve ugyanúgy meglehet nézni a CF kártya adatait? Vagy hogyan tudom 286os, 386os lapokban beállítani, hogy lássa? Hiszen manuálisan meg kell adni az adatokat (cilinder, fejek száma, ésatöbbi). Hogyan megy ez CF kártyával? Még sosem próbáltam, de van egy P1 lapom, amivel megszoktam nézni az olyan HDD-k adatait, amikre nincs ráírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest