Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
A retonak szánt régi 15 éves alaplapomon a biosa eepromban van és engemet 2 hétig bosszantot
a ki nem olvashatóságával,de mára már elengedtem.
Azt kérdezném, mostani alaplapomon UEFI biossal és csak sata-s portja van és HDD-re miért nem tudom is installáni az Xp-met, arra gondoltam és jöttem is rá hogy - nagy valószínűsséggel ia az IDE/PATA -s portot híányólja és ezért leáll az instal.Azt is kiprobáltam már,hogy egy régi 160GB -os patas HDD -t kötöttem is rá a sata-portra és egy IDE/PATA adapterrel is ami átalakitja a SATA-portra,UEI bios bootnál látja a hdd-t,de az installálásnál szintén az ide portot híányolja.
Az Xp-t amikor még használtam is arra pontosan is emlékszem az ide-porto hdd-re problémák nélkül ment az install.
A megoldása mi is lehet,lehet kéne vennem: IDE/PATA -s kártyát,gépemben még van pci-port és pci-express is tudsz - esetleg javasólni egy kártyát is hogy tudjam az Xp -t installálni,vagy ez nem jó megoldás - Xp ide portotvárel instalhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a ki nem olvashatóságával,de mára már elengedtem.