Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petivalter

csendes tag

sziasztok!
    olyan problémám lenne,hogy az alaplapom nem használja az újonnan beletett memória modult.felismerni felismeri a biosban,de úgy látszódik,hogy:
    -slotok 1 illetve 3
    memória mérete: 4096 4096
    engedélyezve: 4096 illetve nulla
    így az összes felhasználható memória 4096mb
    gondolom biosban kellene valamit működnöm,de nem találtam meg a beállításokat.
    gépem paraméterei:
    gigabyte g1 sniper a88x
    amd quad-core a10 5800k
    asus radeon r7 250 2gb ddr3
    régi memória: 4gb 1600mhz ddr3 ram kingston( kvr16n11s8h/4 )
    új memória: 4gb 1600mhz ddr3 ram kingston( kvr16n11s8/4 )
    op rendszer : 64bit win 7
    bios tipusa: AMI EFI verzió F7
    a régi memóriát használja,bármelyik slotba is rakosgatom őket.
    van valakinek valami ötlete,hogy mit kellene csinálnom?hja ha csak simán az ujjat hagyom benne elindul a gép felismeri gond nélkül.
    Köszönettel: Peti

• petivalter

csendes tag

válasz Vartanus #17553 üzenetére

Hali.
    most olvastam el a hozzászólásokat,és köszönöm a tanácsokat,először akkor új memóriát kap,és ha az sem segít,akkor proci csere és kap egy vga-t.
    AMD-nél maradva mit ajánlanátok,ha proci csere következik?
    amúgy a programok amiket használok SolidEdge st7 és Edge Cam2014
    probléma akkor kezdődik,mikor komolyabb modellezést csinálok,vagy egy alap szerelést,vagy csak valamit számoltatok vele :)
    mégegyszer köszönöm: üdv: Peti

• petivalter

csendes tag

Hali

Az lenne a kérdésem,hogy van egy ilyen hardverekkel ellátott asztali számítógépem,de részletezve:
    Gigabyte G1 Sniper A88X alaplap
    AMD Quad-Core A10 5800K FM2
    1 db 4GB 1600MHZ DDR3 Kingston RAM
    1TB WD 64MB SATA3
    Cooler Master Elite Power 500W Táp
    Windows 7 64bit

Szóval az lenne a problémám,hogy nem vagyok megelégedve a gépem teljesítményével. windows élményindexem 4,7 amit a 7 éves laptopom is tud. a programoknál amiket használok ez a teljesítmény hiány még jobban kijön, Solid Edge st7,és az Edge CAM használata közben,mind2nek nagy a hardver igénye. (3d-s tervező programok)
    kérdéseim: mit tudnék tenni a géppel,hogy gyorsabb legyen? még1 memória modul?
    vagy egy videókártya?
    ha van valakinek valami ötlete,akkor legyen szíves segíteni,mert már szoftverrel próbálkoztam,de semmi nem változott.
    válaszokat türelmetlenül várom :)
    köszönettel: Peti

Új hozzászólás Aktív témák