- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Akciókamerák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vartanus #17906 üzenetére
solfilo
Mikor FM2-re váltottam, egy c2 duoról váltottam át, ami megváltás volt játékok szempontjából. Olcsó volt, modern, leesett az állam hogy milyen jól visz mindent, örültem. Egy évig hajtottam kb.Vartanus
Újan Sandy-t fölösleges venni, az Ivy-t sem javasolnám, ha már egyszer ott az optimalizált Haswell, jobb igpuval, kevesebb fogyasztással 10-20% plusz teljesítménnyel. De így viszont egy 20-40 pénzt simán rá lehet dobni, a alaplapok is drágábbak.
A játékokban nagy változást nem tapasztaltam, tripla A kategóriás játékok közül amelyik jól van optimalizálva nem tűnik fel nekem hogy most 40-50 helyett fix 60al fut valami. Pl. Crysis 2. Metro2033nál a minimum sokkal magasabb, nincs ugrálás a minimum és a max között.
Régebbi agyonoptimalizálatlan játékokba meglepő a fordulat, ahova tényleg kell az egyszálas teljesítmény: pl. Arma 2 OA, no ott rendesen meg tudott fektetni procikat, mondjuk ezt az intelt is meg tudja. ETS2-zöm még, ott sem volt rossz fps-em eddig sem, de stabilan majdnem a dupláját hozza ott is.
Szóval érződik hogy akár egy izmosabb vga-t is képes lenne kihajtani, de szvsz fölösleges, maradok a kompromisszumok mellett, a barátságosabb TDP érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest