Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Sziasztok, vennék egy Quest 3 -at. Előtte lenne 1-2 kérdésem esetleg pro kontra érvek miatt.
Az első az, hogy 128 is bőven jó vagy 512 kell ha nem akarunk kompromisszumokat (35k lenne a különbség amit csak tök feleslegesen nem költenék rá) ? Nem tudom mekkora helyet foglalnak egy átlagosan belakottból az alkalmazások és mekkora helyet foglal egy nagyobb játék?
Itt venném a hardveraproról (ha valaki tud tuti eladót és az linkelhető akkor írjátok azt is nyugodtan én azt akit kinéztem nem írom mert nem tudom lehet e egyáltalán) mert az ár a jelenlegi Ft-€ nál az amazonról sem lenne jelentősen jobb, de a lényeg nem is ez hanem, hogy vennék mellé az eladótól rögtön egy "Halo típusú Strap" -ot is amit 20k -ért kínál. Ez ennyiért oké indulásnak ? Vagy inkább vegyek valahonnan valamit ami tuti, hogy jó kicsit többért/kevesebbért stb mert az ....
Köszönöm a válaszokat, segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest