-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Sziasztok, vennék egy Quest 3 -at. Előtte lenne 1-2 kérdésem esetleg pro kontra érvek miatt.
Az első az, hogy 128 is bőven jó vagy 512 kell ha nem akarunk kompromisszumokat (35k lenne a különbség amit csak tök feleslegesen nem költenék rá) ? Nem tudom mekkora helyet foglalnak egy átlagosan belakottból az alkalmazások és mekkora helyet foglal egy nagyobb játék?
Itt venném a hardveraproról (ha valaki tud tuti eladót és az linkelhető akkor írjátok azt is nyugodtan én azt akit kinéztem nem írom mert nem tudom lehet e egyáltalán) mert az ár a jelenlegi Ft-€ nál az amazonról sem lenne jelentősen jobb, de a lényeg nem is ez hanem, hogy vennék mellé az eladótól rögtön egy "Halo típusú Strap" -ot is amit 20k -ért kínál. Ez ennyiért oké indulásnak ? Vagy inkább vegyek valahonnan valamit ami tuti, hogy jó kicsit többért/kevesebbért stb mert az ....
Köszönöm a válaszokat, segítséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs