Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok! (HTC)
Ma amikor ED-et játszottam közben egyszer csak (főleg egy bizonyos irányba nézve) elkezdett villogni a szürke képbe többször is (tudjátok, amikor elveszik az érzékelés a bázisállomásoknak való kommunikációban.)
Azt gondoltam hogy a szemüvegben lévő szenzorokkal lehet valami, gondoltam hogy meg kéne talán tisztítani. (porosodás?)
Azzal a tartozék kendővel, amivel a keretet is lehet tisztítani?
Valszeg érdemi infó hogy kb. 15 napig nem használtam a VR-t, el is utaztam időközben és szokott helyén hagytam a moncsi feletti polcon (természetesen olyan helyzetben fekszik hogy nincs kitéve a napnak, ráadásul le is húztam a szobámba a redőnyt, mielőtt elhagytam az otthont.
Tegnap kipróbált Derail Valley Demoban (room-scale) is előjött néha a jelentség, de akkor nem nagyon gyanakodtam, mert akkor jött, amikor szobám szélén voltam, háttal.
De most ma az ED-ben kb. csak 20 perc játékidő után előjött egyre gyakrabban... Nem is értettem.Hiszen ülő pozíciós vr-ben még soha nem volt ilyen szinkronelvesztés a júniusban sem...
A nagy meleg bezavarhat? Ma és tegnap igen meleg van sajnos a déli fekvésű szobámban, napközben és este is... Akár 36-38 fokos meleg.Mögöttem megy (a hátam felé) egy nagy venti, közepes sebességgel...
-
sz_abika
addikt
Bőven elég - jómagam is 980tivel használom a CV1et, AC online 90fps mediumon simán hozza gyári pályákon.
személyes komment: ne várj sokat, engem kicsit elszomorított hogy mennyire nem ugrott nagyott az AC DK2ről CV1re. 150méterről az apexet már ne keresd, csak érezd
. A 2x SS a DK2ben, az nagyjából ezzel a konfiggal 1.3x lesz CV1ben és nem sok különbséget láttam a kettő között.
-
válasz
Dyingsoul #14396 üzenetére
Hát nem tudom.
Én Age of Empires-en, Tomb Raider-en, Indiana Jones-on nőttem fel, majd wow-oztam egy évtizedet, így kimaradt egy csomó minden az életemből, de amit az utóbbi 1 évben játszottam játékokat, azok közt volt pár darab, amire azt mondtam, hogy ez igen, ez odaba..tt.
Nekem pl iszonyat bejött a Witcher 3, L.A. Noire, Ryse Son of Rome, God of War, Horizon Zero, Quantum Break, amik így hirtelen eszembe jutnak, és nem érzem egyáltalán azt, hogy régen jobb játékok lettek volna.
Az igaz, hogy régen sokkal többet kellett játszani a részekkel, mert manapság lineárisabbak a játékok, de talán erre van a nagyobb igény, azért. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
K.Andras.Vfx #14395 üzenetére
Én is C64-en kezdtem (nem teljesen igaz mert kvarcjátkokon) de szerintem nem teljesen igaz amit írsz. Régen a játékoknak több nap volt a végigjátszásuk a maiak pár órájával szemben. Régen történeteket meséltek a játékok, művésziek voltak és a programozóik-dizájnereik-zenészek voltak a művészek, akik kifejezték érzéseiket-gondolataikat a játékaikon keresztül. Persze ott vannak az agyatlan konzol jellegű játékok de azok is sokkal szórakoztatóbbak voltak, mint a mostaniak.
Ma már inkább a multiplayer felé ment el az irány, sokszor inkább stresszelnek a játékok, mintsem kikapcsolnak. Persze vannak most is jó indie gamek, de az egy teljesen más műfaj, a tipla A játékokhoz képest. Az mondjuk igaz, hogy ma is meg tudja találni mindenki a neki való műfajt, de vannak amik szinte teljesen kihaltak. Ma már nem készülnek jó RTS-ek, kalandjátékok (mint a broken sword, monkey island, grim fandango etc...) például. Én azt vettem észre inkább az agyatlan játékok mennek, mintsem azok amiket kicsit tornáztatni lehetne a szürke állományt. Mindenhez tutorialok vannak ingame, elvéve a játékosoktól a felfedezés élményét.
Viszont a VR egy új műfaj a konzumer terepen és itt vannak érdekes játékok amik felidézik a C64-es korszakot is bennem: kezdetleges fizikával, egyszerűsített grafikával születnek jó ötletek.
Ez persze csak az én véleményem. -
K.Andras.Vfx
tag
Hatalmasat fejlődtek a játékok 2000 óta, és pont a játékok az a műfaj ahol önbecsapás ez a régen jobb volt típusú nosztalgikus merengés. Nem nem voltak jobb játékok, mondom ezt úgy, hogy ma már én is jóval kevesebbet játszom mint akkoriban.
Én 86-ban kezdtem játszani még C64-en, és végignézve azt a fejlődést ami azóta történt egy rossz szavunk sem lehet. Amúgy meg 98-ban próbáltam először hmd-t, az is egy ótvar szar volt a mai riftemhez képest.
Remélem, hogy még legalább akkora fejlődés lesz még az én további életemben mint amennyit 86 és 2018 között már láttam.
-
Joshi
titán
válasz
kiskuplung #14393 üzenetére
Szerintem a 2000-es évek volt az igazi gamer korszak, akkor tényleg voltak jó játékok. Vagy csak én gondolom így nem tudom, de az biztos hogy jó ideje nem játszottam igazán jó játékkal. Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy öregszem, szóval az is lehet hogy már alábbhagyott az érdeklődésem a PC-és játékok iránt. Ha ezt tetézi az hogy a korszakváltáshoz sok-sok lóvé kell, akkor már tényleg nagy a baj.
-
kiskuplung
őstag
-
Joshi
titán
válasz
kiskuplung #14391 üzenetére
Most is fújok mert drága, a hozzá való hardverekről már nem is beszélve. Szerintem nagyon luxus cikk. Amúgy tetszik meg minden, azzal akkor se volt gond.
Egyébként sokat filóztam hogy megvárjam az új generációs VR-t (4K, szemkövetés, ígérgetés stb), de aztán eldöntöttem hogy nem akarok egy valag pénzt költeni hardverekre amikor csak korlátozottan van időm szórakozni. -
Dyingsoul
Topikgazda
Jah az úgy persze más. Simán menni fog vele a CV1.
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy én nagyon várom az új VGA generációt. Kellene a nagyobb SS (Főleg Fallout 4-ben amit nem is játszok az alacsony felbontás-gyenge 1070 miatt), de remélem igazak a pletykák és lesz az új VGA-kon egy új port amivel a következő generációs headsetek lesznek szerelve. Persze ez még nagyon a jövő de én egy minimum VGA upgrade-t szeretnék majd a CV1-hez, hogy nagyobb SS-el tudjak játszani vagy videókat készíteni, mert 1070 az VR-ra még okés de felvételt készíteni már nem annyira. A 980Ti meg ugyanez a szint +- pár % játéktól függően. -
Joshi
titán
Egy CV1-hez mennyire elég az alábbi konfig? Elsősorban Assetto Corsa, meg ilyen-olyan játékokkal való bohóckodásra. Nem szívesen cserélnék komplett konfigot, arra most nincs keret főleg ilyen árak mellett. Arról nem is beszélve, hogy ha ki kellene adnom egy valag pénzt, akkor már a legújabb hardvereket választanám.
proci: i7 4970K@4,6GHz
memória: 2x8GB 2400MHz DDR3
videókártya: nvidia 980Ti@1400/1950 -
stfx
aktív tag
válasz
Márton #14377 üzenetére
Neked Go-n a Visibit 8K a videok jobb also sarkaba odairja hogy 6K? Ha igen megtenned hogy letoltesz a 6K-s videot es feltoltod valahova? Nekem S7-en csak 4k-t ir es nem tul jo a minoseg, amit nem ertek mert az exynosos S7 sokkal erosebb videodekodolasba mint a Go, a snapdragonos S7 meg ugyanazt tudja mint a Go. Raadasul itt streamelve arrol van szo hogy csak azt a reszletett kuldi amit eppen nezel hogy a Go is elbirja.
-
stfx
aktív tag
válasz
Márton #14374 üzenetére
Tessek a Ghost in The Shell h264-ben. Bar nem ertem mert a snapdragon 821 elvileg tud vp9 4k/60fpst decodolni, akkor ezt is kellene tudnia mert 3840x3840x30fps az kevesebb mint 3840x2160x60fps. Nekem a GearVR-be egy samsung galaxy S7 siman viszi a vp9-es verziot is skybox playerrel.
-
stfx
aktív tag
Ha jo minosegu videot akartok akkor ajanlom a Virtual Reality Divert 3840x3840 es mivel renderelt elkepesztoen jo minoseg. Nekem GearVR-em van es a Visbit 8K csak 4K-ba engedi streamelni a videokat, aki latta a 8K-sokat az megmondana hogy tenyleg szebbek ennel a 3840 pixeles videonal?
-
kiskuplung
őstag
Wilson's Heart csak 10$.
Rövid élménybeszámolóm róla itt.
-
Raymond
titán
Ha jo minosegu videok erdeklenek akkor ezt probald meg ki: Gala Relax Demo Ez ingyenes es csak par video van benne, de mar itt is latod mit kapsz a fizetosben (3.99) pluszba. A Vietnami vizesest toltottem le az elobb es a minoseg nagyon jo. Persze ezek nem sztereo, de a facebook-os videokhoz kepest UHD
A WITHIN-ben is van par jobb minosegu, foleg az ujabbak vannak normalisab kodolva, peldaul van most ott az a Dessert Island renderelt animacios film, az nem rossz.
-
Raymond
titán
Wander - 3.99 - Na, ez gyakrolatilag a Viso Places csak Oculus Go-ra. Nagyon ugy nez ki hogy ugyanaz a fejleszto. Aki nem ismeri a Viso Places - Google Street View fotokkal lehet barangolni a vilagban. Van zoom-olhato terkep, Favorites, par kivalasztott elore beepitett hely amit erdemes megnezni. Lehet barangolni mint a sima Sreet View-ban. A kepminoseg nagyon jo!
Timescope - szinten Go-ra, ingyenes de egesz igenyes 20. szazad elejerol szarmazo feketefeher sztereoszkopikus kepnezegeto.
-
Raymond
titán
Claro- 3.99 - Oculus Go-ra, nagyon szep puzzle jatek.
-
izomman1
senior tag
Ez engem is érdekelne és főleg az, hogy valaki Revive on keresztül WMR headset el próbálta már..
Egyébként a hosszútávú tapasztalatom az az Odyssey -vel kapcsolatban , hogy szerintem nagyon megérte a magasabb felbontású készülék... Skyrim VR és Fallout VR tolom vele meseszép (moddolt) még egy Marvel játék sem érhet fel vele.. supersamplingot is jobban fel tudom tekerni mint anno az Oculus esetén lehetett, bár lehet ott csak én voltam béna a beállításokkal, de nagyon szellemképes volt ha bekapcsoltam a reprojection funkciót... Samsung Esetén viszont teljesen jó nagyon magas beállításokkal is és 50 % os reprojection mellett..
A színek megint csak szuperek a fekete tényleg fekete és látszik a fekete minden árnyalata ami a 3d -s élményt szintén megdobja.. Pimax 8 K meg úgy látszik végleg zsákutcába futott csak egy beetető pénzgyűjtés zajlott rá, azért nem sokon múlt , hogy ne ugorjak én is bele.. Szomorú vége lett volna a történetnek kiszivárgott belső tesztek abszolute hulladék kategóriának írják le használhatatlan az eszköz (keressetek rá) .. Itt csak az Oculus tud majd először vagy a Vive next gen headset el kijönni a nagyoktól kell várni nem valami kis kínai tőke szegény cégtől... Kár mindenesetre.. -
Picco
addikt
valaki probalta mar az uj Marvel jatekot?
-
Márton
nagyúr
válasz
Raymond #14355 üzenetére
úgy van
nem olyan mint a 2D-3D konverzió, az teljesen más.
Ha körbenézel egy szobában, akkor is van parallax hatás, mivel nem pont a fejed geometriai közepén van a szem. Ezt használja ki ez az eljárás. Ptgui kell hozzá, volt egy leírás anno, de most nem találom.
Pár mondatban meg itt leírni lehetetlen, annyira azért nem egyszerű. -
Raymond
titán
Ez a forgatos dolog maceras, utomunka es amolyan fake 3D hatasa van.
"En elsore arrebraktam volna az alvanyt 10centivel es lovok egy masik panoramat es ouban illesztem."
Ez igy nem mukodik. Igy csak egy iranyba lesz meg a sztereo hatas a szeleken mar nem es a masik iranyba pedig forditott lesz a sztereo.
-
qqzs
őstag
válasz
Márton #14353 üzenetére
Szoval akkor nem arulod el?
Tehat egy kepbol csinalsz 3d-t? Az olyan hatas lesz mint a 2d->3d konverzio. Regen volt egy sony kameram ami tudott ilyen panorama 3d- t se sose volt az igazi azt hiszem ott se kozeppont korul kellett forgatni
En elsore arrebraktam volna az alvanyt 10centivel es lovok egy masik panoramat es ouban illesztem. Bar itt is elojon biztos egy csomo illesztesi problema a 3d hatas rontva. A tiednel sem erzem csak par nezetben. -
qqzs
őstag
ez hogy keszult?
-
Márton
nagyúr
Nekem is rajta van a fólia
Itt egy 6k-s tesztkép.
Ennél még élesebbet is tudok, ez az obi ennyit tudott. Még így is jobb mint bármely videó. -
Dyingsoul
Topikgazda
Nem tud valaki ajánlani itthon kapható olcsó, akár 1-2 portos Renesas vagy Intel vezérlős USB 3.0-ás PCI-E-es bővítő kártyát? Kinecthez kellene MR videókat rögzíteni, Inateck-el külföldi fórumokon próbálták és azzal nem működik, a modom még nincs kész de már előre ki akarom nézni a kártyát is csak annyira zéró infó van arról hogy melyik milyen vezérlős...
-
Raymond
titán
Jurassic World: Blue - ez ugyan app, de valojaban csak egy custom player ezert app.
-
qqzs
őstag
válasz
Márton #14333 üzenetére
Jo hogy mondod a front folia meg rajta van arra var meg hogy megmarad e es nem akarom karcolni.
Melyik a jurrassic world video? Az ami blue neven vagy az egy app?
6k fotokat hol talalok. A google photos 360gomb panoramaja jol mutat de az nem 3d
Vuze kamerat probalta valaki? Van egy elado 80ert allitolag hasznalva se volt csak kibontva. Usabol meg 200 felett van az ara de a ertekelesek eleg kiabranditoak. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Gigi01 #14343 üzenetére
Ha akciókra vadászol az isthereanydeal-t tudom ajánlani. úgy tűnik summer sale-n volt akcióban steamen, de akkor még nekem sem volt a látómezőmben ez a játék.
-
Gigi01
őstag
válasz
tobias88888 #14340 üzenetére
Fülessel tolok mindent.Asszem a gépem kicsit fel kell frissítenem már,amúgy is akartam a rift végett.
Nem láttatok ezt a játékot leakciózva? -
törölt tag
Rákajabálsz a kölykökre, hogy tegyenek rendet maguk után, vagy nem lesz vacsi.
Ha valamiért nem válik be:
“Press the menu button on the left touch controller, push the cog button in the small in-game menu that pops up, then while in the "environment" tab, push the reset button.” -
Gigi01
őstag
válasz
tobias88888 #14337 üzenetére
Én is így vagyok.Ez a játék volt nekem az utolsó,amit elkezdtem,és végigvittem.Amit linkeltem videót,a Riftben megnézve,háát,kell nekem.
Legtöbbet az ETS2-vel tolom,de az meg olyan csúnyácska sajnos,így 3 monitorra vagyok szorítva.
Érdekes ahogy az Alien meg van csinálva,miért nem tudják úgy pár jobb címnél megtenni. -
aerosmith
őstag
Hogy lehet a homeban alapállapotba tenni a szobát ha a kölykök össze vissza dobáltak benne mindent?
-
törölt tag
Fura, hogy túlmelegedés volt nálad, nekem még 2 óra intenzív játék után is simán bírta, sőt úgy is, hogy közben töltőn volt. Persze az előlap felmelegedett, de nem hisztizett miatta.
360 3D videóból a jurassic world-öket érdemes letölteni ha kíváncsi vagy az elérhető minőségre, illetve a Samsung video appot, amiben vannak elég jók. -
Raymond
titán
Oszinten szolva 360 fokos videobol meg jo minosegut nem lattam (a Felix&Paul cuccok itt nem szamitanak) es a Facebook-osak mar az elejetol fogva legendasan szarok. Normalisabb minoseg itt-ott van a Within videoknal ha letoltod oket, de ez se 100% hogy ugy lesz. A Facebook videoknal viszont majndem minden jobb.
-
Márton
nagyúr
Nekem még szerencsére nem volt túlmelegedés. Az összes fóliát leszedted róla?
Ugye nem töltöd közben?Konkrétan milyen videót néztél rajta?
4k-ig tud dekódolni, ez csak Carmack tudja feljebb tornászni speckó kóddal 5k-ra, mint pl. a Henry app.
Én a 360 fotókat szeretem nézni benne, főleg ha 3D-sek. Ott 6k is lehet, tömörítési hiba nélkül. Persze az meg nem mozog. De körülnézni egy adott helyen, tökéletes. -
qqzs
őstag
Oculus Go, kb 30 perc facebook 360 videozas utan TOO HOT, szüneteltessem picit aztán jöjjek vissza később. Hat koszi ezert updateltem daydreamrol.
Egyebkent erdekes experience volt mint régen mikor örültünk mint majom a farkanak mikor megmozdult egy gif a zx spektrumon meg 16 szint utan mar 256 színes lett a gep.
Nem tudom ezek a 360as videok csak a streamingeles miatt ilyen felbontasuak vagy ez van ezt kell szeretni? foleg a 3D-sek , tok jo 360 fokos 3D foltokat láttam néha meg színes is volt ha nagyon ironizalni akarnek -
Dyingsoul
Topikgazda
Jött FW update az Oculus Rifthez! Kíváncsi vagyok mit tartalmaz, most telepítem.
Szerk: Ehh, csak ennyi lenne? Eddig béta ágon voltam, lehet a stable-n le kell mindig okézni de bétán minden automatán frissült.
-
Gigi01
őstag
válasz
Raymond #14327 üzenetére
Pár napja néztem a vr-es trailert,és szerintem nagyon állat.Meg is lesem,kösz.
-
Raymond
titán
First Look at ‘Hellblade: Senua’s Sacrifice’ VR Edition
"We got an exclusive first look at the game’s new VR edition, which is coming free to all owners of the PC game when the update goes live on Steam July 31st."
"Hellblade at minimum requires an Intel i5 3570K or AMD FX-8350, 8 GB RAM, and either a NVIDIA GTX 1080 or AMD Radeon RX 580."
"The game is in third-person, and there’s no chance of a first-person view coming. This is less of a hindrance than I thought it would be though..."
"...the only supported controllers are Oculus Touch, gamepads, and keyboard. Vive controllers were likely left out considering the nature of quick inputs needed during fighting sequences; a touchpad simply won’t do."
"The game also has some experimental VR modes too, which can let you view the world either in ‘tiny mode’, which changes your perspective to see the world as a miniature diorama, or ‘giant mode’, which shrinks you down by about by three quarters to make the world decidedly larger than life."
-
Raymond
titán
Van a nemet Amazon-on a Warehouse Sale-ben par HP VR1000-es WMR headset: [link]
Az aruk 305EUR es az allapot "Wie Neu", a leiras szerint ugy nez ki csak a csomagolas van megserulve. Ha valaki megreszkirozna, eleg jo az ar.
Van ott Acer is ujonnan 294EUR-ert de az nalam meg mindig olyan Toys-R-Us termek benyomasat kelti, messze a legmuanyagabb az osszes WMR kozul
-
kazmerr
aktív tag
válasz
tobias88888 #14321 üzenetére
Jah, így érthető... Ilyen előnnyel azért ne várj sokat
Viszont olvass rá a steames oldalára, mert a készítő eléggé aktív és segítőkész a program köré szerveződött holdudvar is! -
Márton
nagyúr
Leteszteltem, működik, szebb a kép a széleket. Azt írják +20% akkumba kerül a mutatvány.
Kérdés: elérhető ez S6/S7-re is? A parancs gondolom ugyanaz, de még nem találtam hozzá adb drivert.
Vki? -
tobias88888
őstag
válasz
kazmerr #14317 üzenetére
Tudom hogy megnézi a magasságot, de aztán úgy is bedobott a 30 centivel magasabb ellenféllel szemben. Mondjuk én naponta edzek és boxoltam is, szóval igy könnyű volt, mindenkit kiütöttem már az első menetben. Majd fórumokon nézek valami beállitást, hátha úgy jobb lesz, jobban védekeznek.
Persze lehet hogy én néztem el, de kb 6-7 ellenfél van ahogy emlékszem
-
kazmerr
aktív tag
válasz
tobias88888 #14315 üzenetére
Ezt nem hiszem el! Végigvertél mindenkit 20 perc alatt? Hogy? Én letoltam a az edzőpartnert (mondjuk őt relatíve gyorsan) és még 3 meccset, amiből 2 pontozás volt... Nem vagyok egy boxoló alkat, de mozgok rendesen, viszont a 2 pontozásos végén szakadt rólam az izzadtság
Jelenleg is több ellenfél van (hármat láttam eddig, az első edző ellenfél asszem nem üt vissza, a második ugly joe, a harmadik pedig a reverend volt), több helyszín (volt az edző terem és a kazamaták, de megnyílt még egy de azt már nem volt erőm megnézni). Plusz vannak kihívások, szellem ellen lehet boxolni, zombi ellen és még egy ilyen extra ellenfél van.
A kezdésnél amikor ráállsz a mérlegre és a kamerába nézel akkor pont a magasságodat nézi meg
De lehet benne custom meccseket tolni, és ott fel lehet tolni a ellenfél erősségét, ha jól emlékszem (én csak a helyszínt állítottam át.)Ami gond, hogy egy ember készíti, így lassú a fejlesztés, de a 10$-t szerintem már most simán megéri.
-
tobias88888
őstag
válasz
kazmerr #14311 üzenetére
Egész jó, bár látszik hogy még nagyon messze van attól hogy kész legyen. Egy kampány mód nem ártana, meg idővel hosszabb meccsek. Na meg persze magasságcsoport is, hogy ne a 210 centis ellenféllel kell küzdjél. Persze lehet a végén (vagy már az elején is? nem figyeltem) állitani az ellenfelet, de kb 20 perc alatt ki lehet vinni jelenlegi állapotában (bár azért leizzadtam
)
-
-
törölt tag
Szerintem úgy értették, hogy a 3D videó nem VR, hogy a VR viszonylag új technológia, ezért minden fejlesztő első sorban arra fókuszál, ami egyedi benne. Ez pedig videós szemszögből a 360 és 180 fokos (3d vagy mono) videó, nem pedig a hagyományos 3D mozi virtuális monitoron.
Mivel pedig a 3D videózás nem tartozik a VR main streambe, a fejlesztők sem nagyon erőlködnek az összes 3D video formátum támogatásán.
Szvsz mivel alapvetően rétegigényről van szó, kénytelen leszel átkonvertálni a videóidat és a képeidet lejátszható formátumra.
Ez egyébként egyáltalán nem olyan vészes, ffmpeg-el pl. simán meg lehet csinálni command line-ból:ffmpeg -i top-and-bottom.mov -vf stereo3d=abl:sbsl -c:a copy side-by-side.mov
Innentől már minimális scripteléssel automatizálni lehet a folyamatot.
-
kazmerr
aktív tag
Aki szereti a mozgásos dolgokat, ezt feltétlenül próbálja ki: The Thrill of the Fight
10 dodoért olyan box játékot kaptok hogy le a kalappal. Ha kíváncsiak vagytok rá mennyire foglalkozik a fejlesztő a játékkal, nézzetek rá a steames oldalra. -
qqzs
őstag
Pigazus fizetos tenyleg lejatsza a 3D ful frame SBS fotot, oszt annyi. Semmilyen mas +d full frame formatumot nem jatszik. evekig haszoltam a full frame felveteli lehetosegeket most meg mindent butithatok konvertalhatok stb. De igaz, valahol ez nem VR, csak 3Desek akarjak raeroltetni a csodalatos VR vilagra a kezdetleges fotoikat videoikat
-
qqzs
őstag
Na jo van most mar tenyleg elmehetnek a .......
Na mondom konvertalok egy MPO-t SBS-re. Hat nem igaz hoyg a fotonal nem jon elo a SBS vagy OU valasztasi lehetoseg. Tehat csak 180 vagy 360 fokos kepet es videot lehet 3D-ben megnezni?
Mondjatok hoyg nem igaz! total kesz vagyok megyek daydreamezniGyujtok egy kis erot es beirok egy olyat az oculusnak hogy nem teszik ki az ablakba
-
qqzs
őstag
Na jól kiszórakoztam magam a házi 3D tartalom teszteléssel. Van 5 fele 3d rogzitesre alkalmas eszkozom a jatektol a profiig. Ez semmit nem jatszik le csak a half sbs-t. Pedig gondolhattak voln ahoyg az early adopterek a 3d buzik lesznek. De mar 2015ben is latok forum bejegyzest ahol MPO lejatszast hianyolnak. De komolyan most erre nincs penz vagy meeer nem? Csak hogy ertsem
Ja meg meg lejatsza a 360 fokos panoramat amit google photoval lottem.
De pl a 360 kameram kepet csak ugy hoyg a rogzitett kep teteje szembe van velem.
De most komolyan szerintem ennek a felhasznaloi a vr jatek meg a 3d orultek lennenk eleinte
Tobb ezer kep es tobb oranyi videonak alljak neki sbs-re konvertalni mikor a 3d teven es projektoron megy minden? Áhhh fenebe -
Segal
veterán
válasz
s7evcsenko #14298 üzenetére
Nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest