Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitti11
tag
válasz kiskuplung #12598 üzenetére
Szinte minden portálon ez most a vezető hír, magyar és nemzetközi egyaránt. Reklámnak se rossz
Főleg ha a hiba javítása után minden rift tulaj kapna ajándékba valamit a storeból kárpótlásként.
Akkor lenne holnapra is egy hír + reklám. Ha már elbénázták hozzanak ki belőle valami jót is[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Meg is jelentek a dögkeselyűk : [link]
-
Tomdriver
őstag
válasz Bagoly81 #12594 üzenetére
Különben sem bánom annyira, átmenetileg beleszerelmesedtem a három monitorba ismét a The Hunter: call of the wild erejéig. Eszméletlen szép és élményteli játék még úgy is, hogy nem esztelenül lövöldözni kell benne, hanem pont a türelemről és a lopakodásról, a vad érzékszerveinek kicselezéséről szól.
Ajánlom mindenkinek ilyen VR mentes időkben.
Kár, hogy VR-re nem tervezik.[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Ez mondjuk elég nagy égés.. Már több, mint 5 órája nem megy...
-
Tomdriver
őstag
válasz Raymond #12586 üzenetére
Szemét banda, megy itt is a háborgás.
Én megvárom amíg javítják, remélem nem hetekig kell.
-
Pitti11
tag
válasz barcalaci84 #12591 üzenetére
Dátumot vissza pár nappal. Aztán futtatod parancssorból amit Raymond írt. Rendszergazda módban indítsd a cmd-t. Aztán restart és megy az oculus.
[ Szerkesztve ]
-
Pitti11
tag
válasz barcalaci84 #12589 üzenetére
c:\Program Files\Oculus\Support\oculus-runtime\
Köszi Raymond, így működik, csak hát két nappal visszaállított dátummal néhány dolgot nem lehet művelni, mail szerver sem nagyon díjazza ha a kliens órája nem stimmel
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Ha valakinek problemai lennenek: [link]
Can't reach Oculus Runtime Service
Temporary fix is to change your system time to a few days ago since the certificate just ran out today.
Edit: Also run OVRServiceLauncher.exe with -uninstall and then again with -install -start after changing the date or just restart your system.
Az oka az egesznek:
They have an expired certificate on OculusAppFramework.dll!
Valid to: Wednesday, March 7, 2018 01:00:00 PMPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Plebi
senior tag
válasz #54625216 #12583 üzenetére
Csak használt volt délelőtt, a + 7% különbözet után már "csak" 10e Ft a különbség az ipon postás árhoz képest.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
törölt tag
Valamit elnézhettél, mert amazon.de-n van rift raktáron 449EUR-ért (+7% áfa különbözet):
A szállítás ingyenes, ha nem gyorspostával kéred.
Az iponos ár valóban nem vészes, bár az amazonnak annyi előnye van még, hogy 30 napig indoklás nélkül bármikor visszaküldheted és visszafizetik az árát.
Ha meghibásodás (vagy hiányzó alkatrész, stb.) miatt küldöd vissza 30 napon belül, akkor még a visszaküldés postaköltségét is ők állják. -
Plebi
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Maradok újnál, amazonon nem tudom mennyi a szállítás, az ára UK esetén kb. 140.000 Ft, de most az iponon 158e Ft, annyit pluszt elvileg megér a hazai számla...
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
izomman1
senior tag
válasz kiskuplung #12553 üzenetére
Az első link tévedés! :-) viccet félreértve értem én, de olyan nehéz a magas pixel és a kedvező Amcsi ár miatt.
-
Segal
veterán
Igen kell hozza az a profil amire beregisztraltak a jatekokat.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plebi
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék oculus riftet venni. Eddig nézegettem az amazon.de oldalon, de most már csak használtat látok. Honnan érdemes venni? Van egy hirdetve itt HA-n, némileg drágábban mintha az amazonról újat vennék, illetve iponon van most touch bundle akciósan 158-ért, aminek fényében a használt már nem annyira bejövős 149-ért.
Használt rift esetén a hozzá járó játékokhoz kellene az eladó regisztrált fiókja is?
Amazonos szemüveg esetén van tapasztalat a gariztatással?
Köszönöm!
-
Segal
veterán
válasz Raymond #12574 üzenetére
Nalam most a pubg vegett a legujabb nvidia driver es pont tegnap jatszottam a project cars 2-vel mert jott a Porsche dlc es nem volt semmi gond 2.0 vr beallitas mellett. (1080Ti-vel)
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
szente
addikt
válasz Raymond #12569 üzenetére
Köszi, kipróbálom, pont tegnap frissítettem drivert, de alapból is ennél újabb volt fent úgy emlékszem. Kicsit gyanús volt nekem is, hogy más igaz 1080Ti-vel, de 1,5 SS mellett játszanak medium-high beállításokkal és élsimítással. Csodálkoztam is, hogy ennyivel gyengébb a 1070.
Segal: Ja, csak online játszok.
-
-
Segal
veterán
válasz szente #12566 üzenetére
Ha single módba játszol akkor nem 31 ellenfél ellen indulsz hanem mondjuk 20 ellen azt.
Már az is hatalmas előny hogy egy támadásnál nem kell a gombokkal nézelődni hanem csak egyszerűen erre nézel a fejeddel. Ez leginkább ets2-nél jön ki ahol alapesetben egérrel kell körbenézelődni mielőtt kikanyarodsz itt meg csak kikukkantsz a fülkéből."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szente
addikt
Mire gondolsz az ellenfelek számának lejjebb vételénél?
Persze, sokat dob hozzá. Látványban, hogy tényleg ott ülsz az autóban és életnagyságú minden, illetve sokkal jobban lehet érezni a kanyarokat, vagy hogy ha megcsúszik az autó. Az is hasznos, hogy fejforgatással be tudsz nézni a kanyarokba, vagy nézed előzésnél hogy hol van melletted a másik autó. És mindezt tök természetesnek éled meg. Annyira bele tudom élni magam, hogy az első körben szédülök. Érzem az agyammal, hogy kanyarodok, csúszok, vagy fékezek, de a testem hiányolja az erőhatásokat. Aztán egy kör alatt megszokom azért. Tegnap mentem kb két versenyt és mint ha gyorsabb is lettem volna, mint eddig. Már amikor nem bámészkodtam el. -
Segal
veterán
válasz szente #12564 üzenetére
Ha lejjebb veszed az ellenfelek számát azzal lehet javítani a helyzeten. Az élességből amúgy persze áldozni kell mert ez azért nem az a szint amit a monitorodon látnál de valamit valamiért.
Én még dk2-vel kezdtem a vr témát. Na az aztán tényleg pixeles volt míg a tv-men 4k-ba játszhattam volna a Project Cars 1-et de én mégis a pixeles dk2-őt választottam mert annyi pluszt adott a játékhoz. Azóta már a játékból is kijött a második rész, szemüvegből is a kereskedelmi forgalomba szánt és ugye van van ez a trükközés is hogy javíthatod a kinézetet. Külső progival akár 2.0 fölé is csak bírd vga-val. A lényeg hogy ez jelenleg szerintem már nagy királyság, max neked még újdonság de hamar megszokható. Az előnyök viszont az első másodperctől jelentkeznek."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szente
addikt
válasz szente #12563 üzenetére
Próbálgattam. A kèpremegèst meg tudtam szüntetni azzal, hogy a kormányt USB 2.0-ba dugtam.
Grafika ügyileg pedig 1.2 SS-al minden low-on kikapcsolt èlsimítással tudja csak tartani a 90 FPS-t. Így továbbra is zavar, hogy nemclátok messzire, de talán kárpótol a többi pozitívum. -
Segal
veterán
Úgyis most jött a Porsche dlc hozzá. +1 ok a gurulásra (Igaz a Ferrarisat jobban várom )
-
Enton
addikt
válasz szente #12556 üzenetére
Nv-nek van pc2-höz külön plussz élesítő beállítása is:
Tovabbi beállítások részleteiben: [link]
Azt a két értéket lehet bizonyos intervallumban próbálgatni, más szem más érték az optimális. Nekem most pl -2.0 és -2.0. Egészen tűrhető a látvány 1.5-ös SS-el high-medium setupokkal, de majd este megnézem mi hogy is van pontosabban, nekem is 1070-es dübörög alá.
Texture filterring és elsimitások értéknövelésével lehet még pirinyót élesíteni, persze csak a vga szabta határokig, egy párat gurulni kell vele, hogy igazán tutira belője az ember."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Segal
veterán
Először is gratula!
Másodsorban igen érdemes lenne 2.0-ra állítani az értéket Project Cars 2-nél csak azt meg az 1070-ed nem fogja szeretni.
A rajtnál ha 30 fölötti induló van akkor minimálisan meg tud akadni de utána minden rendben van. Nálam 1080Ti-vel nincs probléma még 2.0 esetén sem de előtte 980oc-m volt. Annál azért jelentkezett ez a probléma (Még Project Cars 1-nél)
Sajna kénytelen leszel eljátszadozni a beállításokkal hogy megtalálj egy optimálist."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
A "remegő kép" valószínűleg tracking probléma lehet, azaz a fejed mozgását nem tudja realtime követni, vagy túl sok zaj kerül a tracking adatokba és ettől remeg a kamera. Érdemes esetleg átrakni a szenzorokat egy másik usb portra, vagy a legjobb külön egy dedikált usb kártyát venni nekik.
Ami a távoli tárgyak olvashatóságát illeti: ha aliasing miatt nem olvasható, az a render felbontásával javítható, amúgy meg sajna belefutottál a hmd felbontásába. Távoli tárgyakra egyszerűen kevés pixel jut, emiatt egy távoli objektumon lévő szöveg, pl. rendszámtábla nehezen olvasható.
Ha nem vagy biztos, akkor próbáld ki a játékot hagyományos monitoron és vidd lejjebb a felbontást mondjuk 1280/720-ra. Ha hasonló az élmény, akkor a rift fizikai felbontása a limit.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Raymond #12555 üzenetére
OMG ez a lista ....
No1. Hololens - no comment
Vive-nál negatívum, hogy drága hozzá a PC, Rift-nél meg hogy néha rosszullétet okoz, mintha nem lenne jellemző mindkét probléma mindkettőre.
Vive-nál pozitívum, hogy "Awesome VR experience" és hogy "Easy to operate" mintha más HMD-nél máshogy lenne.Riftnél állítja, hogy a touch kontrollert külön kell megvenni, miközben a cikk címe: "The best VR headsets for 2018" a touch pedig szériatartozék már több, mint fél éve.
GrearVR-nál negatívum: "Lacks capabilities of competitors" ami alatt a PC-s VR-t érti, miközben a Daydreamet a GearVR-hoz méri, de még azt is a tények ismerete nélkül, mert extraként hozza fel a daydream javára, hogy "Remote control included" és hogy "Only costs around £100/$100", miközben kontroller a gearvr-hoz is van és amazonon jelenleg 98USD az ára.
Állítom ezt a cikket valami 2016-os internet archívból ollózták össze, más racionális magyarázatot nem találok ennyi hülyeségre.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Na lett végre egy Riftem, tényleg tök jó élmény, viszont bele futottam pár hibába is.
Ha mozdítom a fejem, akkor remeg a kép leginkább Project Cars 2 alatt, de pl Steam "szobában" is észre vettem már (meg van a stabil 90 FPS elvileg, az Oculus Tray Tool-al dirket megnéztem). Illetve szintén Project Carsban zavaró, hogy nem lehet messzire ellátni benne normálisan.
Pl a kanyart jelölő táblácskákat a pálya szélén csak akkor tudom elolvasni, ha már közvetlenül előtte vagyok. A visszapillantóban is csak akkor látom az autót, ha már nagyon közel van. A Resolution Scale-t feltoltam a játékban 1.2-1.3-ra, de nem igazán segített. Ötletek? -
törölt tag
válasz kiskuplung #12549 üzenetére
Komolyan néha azt érzem, hogy a "szaksajtó" újabban átment leming módba: egy elindul, a többi meg megy utána a szakadékba.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Bravo Team trailer PSVR-ra. Jó volna egy ilyen generic fegyver kontroller PC-re is. Pont tegnap beszéltünk erről Picco-val. Addig is lehet összerakok egy ilyet.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
izomman1
senior tag
válasz Raymond #12534 üzenetére
Tökéletesen megy Rifttel ! Hónapok óta csak Fallout 4 VR al játszom..És állítólag szebb is Riften mint a pixelesebb Vive on ...(nagyobb FOV szétnyújtottabb pixel és a lencse nem mossa el a pixelek közötti rést)
Egyébként ti nem érzékeltétek, hogy a térhatás valamivel jobb a Riftbe? PL. Elite Dangerous vagy Onward..
Nekem a térhatás is jobban tetszik mint a Vive ba volt .... Ha például a Samsung Odyssey -be nem lenne ez a picivel jobb térhatás mint ami a Riftben van hiányozna.. Erre valószínűleg majd csak akkor lesz lehetőségem ha egyszer kipróbálom.. De ha Amcsiból rendelem be oda aztán 14 napon belül biztos nem fogom vissza küldeni ugye ha mégse tetszik .. :S Mindegy várok így nem kell Odyssey zsákba macskát nem akarok..
Mostanság az Oculus stúdió viszont nagyon leállt.. Mikor fog valami AAA játék kijönni tőlük ? Tud valaki valami roadmap- ot?[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Újabb szakértői cikk VR témában
Linkesítettem
[ Módosította: Mate ]
-
Raymond
félisten
Meg ha meg is van a keret es "nem szamit a penz" szinten mozgunk akkor is erdemes kiprobalni mindkettot mert nem mindegy a fej es arc forma. Ha "standard" a formad es az IPD is az atlag 64mm plusz/minusz 1-2mm akkor nagy gondok nincsenek, de szelsoseges esetekben (60 alatti vagy 70 es folotte) nagyon nem mindegy mi hogyan all es hogy tudod beallitani. Haver peldaul "naffeju" (az IPD is 70+ es a feje is nagy) igy a Rift azert nala problemasabb, neki Vive van.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szívesen!
Gyors keresés után ezeket találtam amikkel ki tudod próbálni:Holoszoba: Vive és/vagy Rift kölcsönző. El sem kell menni érte, szállítják is ha kell. (facebook oldaluk)
A matrixvr-t találtam még de az ugyanaz, mint az első link.
Ezeken felül még az Allee-ban szinte biztos, hogy mindig van valami ingyenes VR kipróbálási lehetőség. Egy ismerősömmel épp telefonáltam a múlt héten és mondta, hogy ott ugrálnak VR szemüvegben az Allee-ban az emberek.
Vive vs Rift: az egyik ebben jobb egy kicsit a másik abban. Szerintem nem lehet olyan végső kijelentést tenni, hogy ez vagy az a jobb. Mindkettő jó. Az egyetlen dolog ami sokkal lényegesebb az az ár. A Rift sokkal olcsóbb. Az ár különbözetből simán veszel olyan VR tartalmakat amik kipróbálása után azt mondanád, hogy nem bánod a Riftet. Ha mindkettő ugyanannyiba kerülne, akkor azt mondanám neked, hogy feltétlen próbáld ki mindkettőt és azt vásárold meg amelyik személy szerint Neked jobban bejön. Mondjuk így is azt mondom neked, hogy ha még soha nem volt rajta Rift vagy Vive, mindenképp próbáld ki vásárlás előtt. Annyi, hogy ha épp csak Vive-ot próbálsz ki, nehogy leragadj ott, hogy "úú ez mekkora királyság" és a Rifttel nem is törődsz. Kb mindkettő ugyanolyan jó de a Rift jelentősen olcsóbb az árkülönbözetet pedig tényleg költheted bármire, ezért sokkal jobb ajánlatnak (nem pedig sokkal jobb eszköznek) számít a Rift.
-
Picco
addikt
válasz Dyingsoul #12520 üzenetére
En meg anno steamen vettem Cro-team bundle-ben, de csak kiprobalas szintjen jatszottam veluk.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
sqpp
őstag
válasz Raymond #12539 üzenetére
Az a baj, hogy olyan jó támogatást a dolgokra, meg modokra egyik sem fog adni, mint az XP11 vagy P3D.. Meg ugye itt az addon repcsik kb úgy részletezik a dolgokat, hogy még a fogaskerekek is forognak, amikor valamit csinálsz (nyilván nem ennyire durva azért, de a legtöbb szimhez képest beteg.)
Mindenesetre akkor azt kipróbálom mindenképpen.
Kommentek alapján amúgy is írják, hogy az aerodinamika és sok más gyatra, szóval majd valahogy megoldom a sok FPS-t P3D-ben, aztán kiderül
Köszi a tippeket és útmutatást! Dyingsoulnak is!
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Azt hiszem az Aerofly FS2 jobb ebbol a szampontbol. Mar az alapjatekban levo Utah es Colorado is jol nez ki es az FPS-el sincs problema: [link]
Szerk: Pesten van kiprobalasi lehetoseg, valakik irtak rola itt. Nem Expo, valami VR arcade fele hely. Talan van tobb is mint egy.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz Raymond #12537 üzenetére
Legközelebbi hely Pest (100km), de ott se csak úgy megy ez a dolog, asszem ilyen expokon lehet, az sem mindig van ugye, meg ott is órás sorok vannak...
Mindkettőt meg hülyeségnek tartom :/
Ez a 90 FPS téma érdekek lesz P3D-nél az tuti... Néha örülök, ha 30 FPS van...
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Hat nem tudom, szerintem rossz dontes, de ha mar eldontotted akkor ez van. Az az igazsag hogy nincs gyakorlati eszerv a Vive mellett per pillanat. Es azert en korulneznek hol lehet kiprobalni, foleg ha a 699EUR termek lenne a kiszemelt.
-
Dyingsoul
Topikgazda
A topikban vannak akik Rifttel használják és nincs sok bajuk vele. Ahogy hallottam az inventory management macerás egyedül. [1], [2]
(#12534) Raymond: Ájj de gyors vagy!
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Dehogy Vive-os, megy Rift-el is. Foleg most hogy az OpenVR Input Emulator is letezik. Itt a topic-ban is jatsznak vele paran Rift-el.
-
izomman1
senior tag
válasz tobias88888 #12530 üzenetére
A kérdés komoly hátha valaki valamit tud.. olvasott külföldi portálokon.... Akkor azt mondjátok (mert nekem ez új) hogy elképzelhető nem is lesz forgalmazva Amerika és Dél Koreán kívül a termék? (több mint 4 hónapja már kapható kint )
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz Dyingsoul #12528 üzenetére
De az hogy lehet, hogy megjelenik egy VR sisak és ne jelenne meg máshol is (később) a világon?
A Samsung Odyssey nek verhetetlen az ára a Vive hoz képest is és nekem egy hordozható VR sisak kellene a követési hátrányaival figyelembe véve is jobb választás ár érték arányba mint a megjelenő Vive Pro ami szerintem 800 dollárt ( 900 eurót fog kóstálni- dupla ár na ne.. és a Vive wand ergonomialilag szarabb akár még egy WMR kontrollerhez képest is..)
Egyedüli dolog amiért nem importáltam már be az Odyssey-t az az, hogy nem tudom garanciáztatni az eszközt és ez óriási probléma egy olyan VR sisaknál ahol például a kábelt se lehet cserélni ha megtörik![ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
izomman1
senior tag
Nem tudjátok UK -ba vagy EU ba a Samsung Odyssey mikor fog végre megjelenni? Mi a véleményetek vizuálisan upgrade miatt érdemes volna a Riftet lecserélni? ( Valahol azt olvasom szebb a kép jóval valahol pedig azt a különbség elenyésző... ) De azért a több pixelnek csak éreztetni kellene a hatását nem?
-
Tomdriver
őstag
válasz kiskuplung #12523 üzenetére
Mindenekelőtt azt a kábelköteget kéne tizedakorára csökkenteni, ami belőle kijön. Vagy inkább vezeték nélkülire.
Tapintás után jönnek a szagok, ha lesz ilyen, azt hogy találják majd ki?
-
kiskuplung
őstag
Ha valaki esetleg még nem látta volna:
[Tapinthatóvá teszi a virtuális valóságot a HaptX]A látható eszköz láthatóan még sokáig nem hagyja el a laborok környékét, de én alig várom hogy ez,vagy valami hasonló megjelenjen. Nem kell nekem nagyobb felbontás, meg FOV, én ezt akarom
-
Dyingsoul
Topikgazda
Ha minden jól megy ma este olyan 7-8 körül én is elérhető leszek, tolhatunk egy próbát. A tapasztalatlanság miatt nem kell parázni, majd én bevezetlek a jóba.
(#12519) proci985: Serious Sam VR: The Last Hope. Nekem régebbről megvan pár Serious Sam: A könyvtáramban Fusion 2017-ként van összefűzve a legtöbb rész, de a first, second encounter, a 3 (BFE) is megvan. Elméletileg a Last Hope aktiválása után a többi Serious Sam rész is játszható VR-ban, akár coopban is de a The Last hope az kifejezetten erre lett fejlesztve VR pályákkal. Emiatt is keresek embert mert lassan a The Last Hope storyjának a végére érek és a többit is ki szeretném próbálni.
Én ajándékként kaptam bátyámtól, ezért nehéz válaszolni arra a kérdésre, hogy megéri-e a teljes árat. Humble akcióban lett vásárolva, azt hiszem valami 20 EUR körül. Annyit szerintem mindenképp megér, de a teljes árat is, ha megvan más Searious Sam rész is amit utána tudsz tolni VR-ban. Coopban meg ráadásul dupla élvezet. Nekem nagyon bejött, szerintem ha van játék ami megéri az árát az ez. Ha nem unatkozol nagyon akkor szerintem várj vele akcióig (azt tippelném 3 hónapon belül, legkésőbb Summer Sale-en tuti lesz), ha viszont szereted a Serious Sameket és megvan több előző része is akkor teljes áron is vállalható.
Korábban toltuk Segal-al streamelve bár lehet láttad is. Itt visszanézhető, a második rész is fel van töltve csak még nincs publikálva, talán ma este beteszem azt is. Ott már sokkal jobb a hangom, az első részben túl volt tolva a Rift mic.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Dyingsoul #12514 üzenetére
nekem megvan a sorozat, szivesen csatlakoznek mert eddig kb 3 percet toltem bele csak, de legalabb a Vega/Oculus duo kibekult egymassal egy Win10 reinstall utan.
otthoni ido szerint 7:30-8 utan mar altalaban otthon vangyok es raerek ha neked jo
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #12515 üzenetére
Nem tudom próbáltad-e már de a The Last Sniper VR neked való ha ennyire bejönnek a sniper címek.
Szintén alkalmas akár demozásra is, a 7/10-es értékelés kb reális. Kicsit olyan, mintha a Return to Castle Wolfeinsteinnel játszanál de ezt inkább csak a grafikára és a visszajelzésekre értem. Kicsit szögletes, de sniperkedni tök jól lehet benne.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kiskuplung
őstag
Én is ajánlanék egy játékot
The Perfect SniperEgész olcsón elérhető most 11$.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én meghalok egy jó mesterlövészes játékért. Ez pedig nagyjából teljesíti, amit ígér.
A játékmenet úgy néz ki, hogy leülsz, akkor elindul egy kis mozi, amiben egy autóban ülsz, és közben elmondják a sztorit. Aztán váltás, és egy háztetőn állva X idő (60-180 másodperc) alatt kell lelőni a célpontot.
Itt van egy kis csavar, mert néha csak töredék információkból kell rájönnöd, hogy pontosan ki is az.
Ha mellélősz, vagy rossz embert találsz el, akkor véget ér a játék, és újrakezdődik az adott pálya.
Ez a menet van néha feldobva autós üldözéssel, vagy helikopterből lövöldözéssel.Stílusos a grafika, a zene pedig telitalálat. Az irányítás pontos, ha mellélövök az tényleg azért van mert elbénáztam. Eléggé oda kell figyelni.
A fentiekből is látszik, hogy erősen casual jelleget mutat a játék amúgy, de nekem nagyon tetszik. Bonyolultságában kb. egy egyszerűbb mobilos játék szintjén van. Haveroknak VR demozásra tökéletes, mert amúgy a térérzet nagyon-nagyon jó, rendesen szédülni lehet a háztetőkön
-
Dyingsoul
Topikgazda
Serious Sam VR megvan valakinek? Coopra keresnék társat aki hétköznapokon este 7 után tudna játszani velem.
-
Tomdriver
őstag
válasz fulton #12508 üzenetére
Én meg pont a grafika miatt nem vettem meg, elég gagyi az a demo amit felraktak. De akkor kipróbálom.
A másik ilyen raptoros valami Columbus nevü program volt, de most nem találom a store-ban pedig fentem rá a fogam, csak sokalltam érte a 40 dodót. Mondom majd akcióban, mostanra meg eltünt.
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Jelenleg a Rift meg a Vive most a best, de ha bírsz még várni akkor várd meg a Vive Pro-t szerintem.
Most hétvégén ha minden igaz akkor lesz nálam egy Samsung Odyssey, tulaja esküszik rá hogy a képi világa már majdnem full HD érzetet ad - hát majd meglátjuk, ha tényleg elhozza majd itt is beszámolok a tapasztaltakról.Prepare-t egyáltalán nem ismerem, akik itt flight simulátorral tolják azok a DCS-re esküsznek.
-
sqpp
őstag
válasz Tomdriver #12506 üzenetére
Ezt sajnálom, azt se vágom, hogy most mennyi, igazából még sajnos azt sem tudom, hogy maga a VR milyen, egyet sem próbáltam. De úgy voltam, ha 1x igen, akkor a best.
Érdemes szerinted Prepar3D-re befizetni egy simára? Azok mennyibe szaladnak és hol érdemes beszerezni amúgy?
-
fulton
addikt
válasz fulton #12508 üzenetére
de ami irónikus módon leges legjobban átadja a filinget, az a horror csakhát ugye.... ,
vagy szerep játék féle..mászkálós..van pl az a nyomozós, mikor valami másvilágba látol át egy megnyilló kapun ahogy deríted fel a nyomokat. Na mondjuk abban is elakadtam..hiányzik az angol ugye. Nagy hátrány ez sok játéknál. -
fulton
addikt
válasz fulton #12507 üzenetére
Ez az Island 359 frissítés után, tetszik. Akinek bejön a Jurrasic Park annak fog tetszeni. Rendesen rámhzza a frászt mikor néha hátam mögül megfordulva látom hogy ront rám a raptor... jófeéle, és szép a graf, feltekerve 250 re a Scale-t... igaz dupla 45 FPS em van, de tökéletesen elég.
-
fulton
addikt
ez jó volt, (nyomós ok )
Nem tudom srácok, én jóformán egy játékkal játszom mostanában, eleven table tenis. Most kijött valami beta, direkt rift...meg menüje is jobb lett, van előszoba, ott látni ki milyen rangu...statot stb...kicsit más mint a normál játék, de meg kell szokni, főleg az ütő helyzete miatt, mert azt immár állíthatod, és jól belőni nekem nehéz egyelőre még találgatom...mivel érzékeny vagyok erre.
A wilson hart is nyomogatom, jut eszembe, nagyon örülök hogy végre választhatok más alap könyvtráat a telepítéshez. (amit már meg is tettem mivel betelet az SSD) de főleg a DCS 2.2 miatt, ami magában 80 gb.
Szóal repkedni nagyon jó vele, de lőni azt nem tudok..elég bonyolult...van küldetésem is hozzá, de totál sik vagyok már ezen a szinten az angolhoz...ki lőttek mint fecskétVan egy 16000 FCS karom hozzá, (a hotas részét visszaküüldtem, sok helyfoglalás miatt, na meg feleslegesnek éreztem, a kis csuszka tökéletes nekem ami a karon van gázhoz) azzal nagyon vagesz repkedni.
Néha nosztalgiázom a Climb, Everest, és néhány játékkal.[ Szerkesztve ]
-
-
kiskuplung
őstag
válasz Raymond #12502 üzenetére
Elég elizélt az egész irányítása ennek a játéknak. Most a HOTAS-szal tudok repkedni, ami nagyon király, de a menüben összevissza szerencsétlenkedek, állandóan kijelzi, hogy mit nyomjak a X-box kontrolleren, aztán mikor lenyomok egy gombot, akkor átvált egérgomb kijelzésre, stb stb.
Baromi kiforratlannak tűnik az egész. De a repkedés része így már egész élvezetes
A tutorialt gyűrtem egy picit. Kicsit úgy érzem, hogy a tutorial része hagy némi kívánnivalót maga után, mert semmit se magyaráz el tisztességesen. Ettől még az Elite is barátságosabbPl. nem jöttem rá, hogy hogy tudom befogni az előttem repkedő alakot. Ha egyszer eltalálom vakon, akkor viszont bekapcsol a célzás-rásegítés. Hogy ez direkt van így, vagy csak én vagyok béna, rejtély.
Vagy hogy mik ezek az Ultrák, amiket erőltet, és pontosan mit is csinálnak. Nyilván annak ellenére, hogy HOTAS-szal játszom, továbbra is az Xbox kontroller képét mutogatja, és hogy ott mit nyomjak meg rajta...Na mindegy, adok még neki egy esélyt, mert most fél óra után se forgott a gyomrom,. A HOTAS sokkal természetesebb, és pontosabb repkedést tesz lehetővé benne.
Úgy látom van, single player része is, engem meg csak az érdekelne. -
sqpp
őstag
Sziasztok!
A HTC Vive Pro elérhető-e már? Flight Simhez és Fallout 4-hez majd. Ahogy láttam nem, de azért megkérdezlek titeket is. Érdemes valamit tudni így első VR vásárlás esetén?
-
Segal
veterán
válasz kiskuplung #12497 üzenetére
Sokat nem játszottam vele de az elején akkora volt a hype körülötte hogy úgyis megvettem volna. Ezért hoztam fel mint pozitívum hogy ezért már nem kellett külön fizetnem.
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #12501 üzenetére
Ja, a Yaw-t kell majd attallitani mert a csavarasra dol/porog az oldalrahuzasra meg fordul. En ezt nem igy szoktam meg hanem pont forditva - joystick oldalra dontes = barrel roll. De jatek kozben a menubol meg lehet csinalni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest