Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
Az első nem-fikázós VR cikk az indexen, amit olvasok
Láttuk a VR jövőjét, és frenetikus lesz -
kiskuplung
őstag
válasz paltom #15797 üzenetére
Szia!
Aktiváltad már az ingyenes applikációkat? Mert azok az accountodhoz kötődnek.
Olyan appok, mint pl. a Robo Recall, a Touch kontrollered egyedi hardveréhez kapcsolódnak, vagyis ha aktiváltad, akkor a vevőd szegényebb lehet legalább egy 40$-os app-pal.Én nem foglalkozom kereskedéssel, de volt itt már ebből félreértés itt, szóval szerintem mindenképpen hívd fel a vevőd figyelmét erre.
Esetleg adhatod az accounttal együtt, nem tudom, hogy ez mennyire lehetséges (remélhetőleg azt még nem kötötted pl. a Facebook-odhoz)
-
Joshi
titán
válasz K.Andras.Vfx #15793 üzenetére
Tudok olvasni és én pont az ellenkezőjét érzem, vagyis nekem jobb mozizni 65"-os OLED-en mint HMD-vel. Hiába a "nagy kijelző" ha a felbontás nem az igazi, plusz ott van a zavaró godray effekt és még sorolhatnám. Nincs azzal baj hogy különbözik a véleményünk, nem vagyunk egyformák ebből adódóan másak az igényeink. A mozizás moziban az igazi, hatalmas tér és vászon. Ahhoz képest egy otthoni 120"-os vászon se az igazi. A tévéhez is közelebb lehet ülni.
(#15797) paltom nincs ilyen, minden működik. Én is most adtam el sőt, én is használtan vettem. Annyi, hogy a gariztatásnál van valami keverés, de majd eligazítanak azok akik jobban vágják a témát.
[ Szerkesztve ]
-
paltom
tag
Sziasztok! Sajnos nekem nem hozta a hozzá főzött reményeket az oculus rift úgyhogy eladni szeretném. Lehetséges e egyáltalán? Mert hallottam olyanrol hogy a szenzor a hardverhez v az accountomhoz kapcsolódik és másnál már nem ismeri fel. Van ilyen?
Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
Hunork
veterán
Üdv Vive tulajok!
Segítséget kérek.
Hát szomorúság van. HTC Vive. A nyüves kábel, ami a Headset-ből megy a dokkolóba, úgy látszik megtört. rendre elsötétül a kép, és/vagy duplázódik. Én erre tippelek. Ha nem ez, mi lehet az oka? Egy helyről lehet kábelt rendelni itthon, 16 ezer... A cucc nyári, külföldről rendeltem.
Valami tipp, ötlet, hogy mitől lehet, ha nem kábel hiba? (bár fiam imént hívott, hogy ha megpiszkálja, akkor visszajön a kép) Ha meg kábel, akkor nem lehet ezt orvosolni valahogy másképp? Csak új jöhet szóba?
Köszönöm előre is a segítséget!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Raymond
félisten
válasz K.Andras.Vfx #15794 üzenetére
"De a hangulata sokkal jobb."
Ez igaz. Aranylag sokat neztem filmeket es sorozatokat a Go-n a sajat lejatszojaval es Netflix-en amig sokat utaztam az ev elso feleben. Hotel-ban tuti megoldas Nagy hotelban problemas es maceralni kell az internetel mert a nagyob lancokban normalis capture portal megoldasokkal nem mukodik igy osztani kell telefonrol vagy laptop-rol, de tobbnyire kisebb hotelekben laktam igy ott csak sima wifi volt (login/pass a recepcion) es mukodott. Na meg aki AirBNB-zik azoknal is mukodni fog gondolom (en nem hasznalom oket).
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
K.Andras.Vfx
tag
Nyilván itt is kompromisszumot kell kötni, vagy nézed egy "apró" 65 colos tv-n, vagy egy mozivásznon kicsit rosszabb minőségben. De a hangulata sokkal jobb.
Egyébként szerintem a picit nagyobb felbontású HMD-k idővel ki fogják nyírni a nagynak csúfolt ici-pici tv-ket, és még talán konkrétan a mozit is, mert ha otthon megkapod majd picit jobb képminőségben a moziélményt, eszed ágában nem lesz elmenni moziba és azt kockáztatni, hogy vagy előtted vagy mögötted csámcsog valaki a füledbe.
[ Szerkesztve ]
-
K.Andras.Vfx
tag
Akkor nem tudsz olvasni, nekem is 65 colos van 4K-s. Oké nincsenek pixelek, de olyan icike picike az a 65 colos tv három méterről hogy semmiféle "moziélményt" nem nyújt. Ellenben ha DVD-t vagy blu-ray minőségben már megvan a mozihatás az oculussal, ugyanis kb egy valódi mozivászonnal egyenértékű területen láthatod a filmet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz K.Andras.Vfx #15784 üzenetére
ja, azt is probaltam (nem a displayfusion volt az, az mas ), az annyira nekem se jott be.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Picco
addikt
válasz Márton #15789 üzenetére
tegnap este kivancsisagbol raprobaltam Planet Earth 2-re, 2160p, 2x SS bigscreen-be es azert abban a minosegben eleg nezheto. 5 perc utan mar nem tunnek fel a pixelek annyira.
nem osszehasonlithato azzal amit a 4k tv-n latok, nem tudom megszamolni a majom teso szorszalait, de azert boven jo elmeny.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
izomman1
senior tag
Azért ebbe az Oculus Quest-be bele tehettek volna egy 845 ös vagy egy 855 ös chipet ami már dupla teljesítménnyel bírna.. Szerintetek van esély, hogy nagyobbat tesznek bele?
sajnos így harmat gyenge XBoX 360 teljesítménnyel ami még úgy se fog kinézni mint anno az xbox 360 as játékok.. Legalább a low grafikai beállítást el lehetne érniegy 855 ös csippel olvastam ( kb a gtx 1050 ti teljesítmény lenne) minimumon vagy egyed címek mediumok simán mennének rajta és akkor frankó lenne az eszköz.. Így viszont a nagy AAA címek amiknek jobb a grafikája esély sincs, hogy az Oculus Quest en megjelenjen.. :S Robo Recall feltételezhetően egy erősen lebutított változat lesz.. Érthetetlen mikor az Oculus Samsung szintű kijelzőt tett bele gyönyörű lehet benne mint a Samsungba , de kihajtani normálisan nem lehet a kijelző képességeit. ÉN még azzal is megelégednék, ha csak 1 óráig működne (meg lehet jobban melegedne ), de volna hozzá gyors töltő... 600 dolcsiért is menő lenne és 1 év múlva akciósan lehetne árulni 400 dolcsiért.. Kihagyott ziccer .. Mindegy feltételezhetően ez a standalone megoldás is majd egyre erősebb és jobb lesz idővel és nyilván erős konkurenciát nem akart teremteni az Oculus a Riftnek különben sokan dobták volna így pont jól pozícionálta, mert ez is és az is fog fogyni rendesen.. Mindegy szerintem én a Samu-mal kihúzom a next Gen ig egész jók a pixelek és a Skyrim VR valami álom rajta..... Sajnos hiába vennék drágábban Pimax -et is szenzorral minden pikulával ha nem tudnám a Skyrim VR -t tolni moddolva magas grafikai beállíátáson.. akkor meg minek ... reprojection ott működik már vagy szerintetek működni fog? -
Márton
nagyúr
válasz K.Andras.Vfx #15783 üzenetére
Akkor téged nem zavarnak a pixelek
Engem nagyon. Inkább 42" fullhd-n egy film, ott nincs csirkeháló.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Joshi
titán
válasz K.Andras.Vfx #15783 üzenetére
Én is BigScreen-el próbáltam nézni a filmeket, de te gondolom nem láttál élőben egy 65"-os OLED tévét HDR-ben. Mondjuk a hagyományos filmnézésnél nem gyógyul rá a fejedre a hmd, de nem is ez volt a VR filmezéssel a legnagyobb gond. Egyébként ezen nem veszünk össze, nézd csak tovább VR-en a filmeket.
(#15785) Raymond "Na ja, csak az nem igazan 3D"
Az a gond, hogy sok "valós" 3D filmnél is elmondható volt ez. Nem csodálom hogy érdektelenségbe fulladt a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Nem az van hogy nem szamit hanem az hogy nem mervado amikor a strategiat keszited. Foleg a VR-nal ahol az AMD gyakorlatilag evek ota nem csinal semmit. Az utolso az ASW tamogatas beepitese volt a meghajtokba es az is meddig tartott. Majd ha megint lesz ertelme akkor gondolom figyelembe lesznek veve ok is, de az meg azt hiszem eltart egy darabig. Az OpenXR technikai alapjainak zome az Oculus-tol, NV-tol es a Valve-tol van. Ott is inkabb az elozo kettotol.
(#15779) Joshi
Na ja, csak az nem igazan 3D
(#15780) K.Andras.Vfx
A Go jobb filmnezesre mint a Rift, jobb a kep. Ha tenyleg sok filmet nezel akkor erdemes beruhazni egybe, igy nem vagy helyhez kotve. Streaming is megy ha a PC-n vagy a NAS-on vannak a filmek es nem akarod ramasolni.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz proci985 #15781 üzenetére
BigScreen. Ingyenes, egyik fizetős sem tud többet, persze mozitermet nem használom, csak a sima "fekete termet". Dvd minőségben már nagyon élvezetes szvsz. Én jobban szeretem mint a nagy tv-t, pedig tényleg nagy ahhoz képest hogy tv és 4K-s, de a mozivászon méretű rift élményhez képest icike picike.
-
-
Joshi
titán
válasz K.Andras.Vfx #15780 üzenetére
Én inkább a Sony 65A1-en nézem a filmeket, azért az tényleg jó.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz K.Andras.Vfx #15780 üzenetére
mit hasznalsz filmezni?
en probaltam a displayfusionnal de nem volt az igazi
-
K.Andras.Vfx
tag
Ha már film, én oculuson nézek sok "2d" filmet is, kapásból moziélmény lesz egy 15 méteres vászonról nézni még konkrétan "moziba" is beülhetsz vele. Persze nem árt jó minőségű film hozzá, de meg lennék lepve ha a go nem lenne jó ebben, már a filmnézegetésben. 2D filmből amúgy nem lehet jó 3D konverziót csinálni, akkor inkább tölts 3D filmeket...
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Márton #15774 üzenetére
"Hát nemtom, megér-e ennyit a Rift után a vezetéknélküliség."
Egy Snapdragon 835-től ne várj csodákat, szerintem még ez is bőven túlszárnyalja az elvárhatót.(#15777) Raymond "Sima 2D filmbol nem csinal neked semmi 3D-t..."
A 3D tévéken is volt 2D-3D konverzió, az más kérdés hogy nagyon ratyi volt. Azt mondjuk nem tudom hogy VR-nél ez hogy működik. -
Segal
veterán
válasz Raymond #15722 üzenetére
Oké akkor ezt tárd a részvényesek elé is akik 1 centért is ölni tudnának. Valószínűleg meg is kínoznának a kinyírásod előtt hogy a piac 7.3%-át csak úgy eldobod mert nem számít.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
chop
őstag
Bocs, sracok, azt meg elfelejtettem megkerdezni a Go-val kapcsolatban, hogy arra van esetleg mod, hogy 3D-ben nezzek filmeket? Arra gondolok, hogy valamilyen program emulal nekem egy 3D kornyezetet egy sima 2D filmbol. Vagy ilyet nem lehet?
Koszi.
Márton: hat, nem eppen. Pont azt mondja, hogy bar a teljesitmeny hasonlo a 360-hoz, itt legalabb nyolc es felszer annyi pixelt kell szamolnia a gepnek. Szoval ha osszehasonlitod, akkor gyakorlatilag a kanyarban sincs a 360-hoz kepest. Odebb van meg a forradalom...
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz izomman1 #15773 üzenetére
Szóval PS3 szinítű Robo Recall, 72Hz-en, pentile matrix-szal és black smear-ral
Hát nemtom, megér-e ennyit a Rift után a vezetéknélküliség.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
izomman1
senior tag
Ocuolus Quest teljesítménye : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz rasotamas #15764 üzenetére
Ahogy kiskuplung kollega irja, en is szinten mar regen probalkoztam ezzel. Trinus es Riftcat. Sikerrel nemigen jartam (szaggatasmentes vagy hosszabb ideig mukodo megoldas), pedig USB-vel volt a telefon rakotve a gepre hogy a minoseg minel jobb legyen. Lehet azota jobban mukodik a dolog, de nem hinnem.
-
izomman1
senior tag
Tudjátok mi az érdekes? VoodooDE újra már a nem is tudom hányadik VR videóját nem a csúcs Pimax el készíti hanem vissza tért a Vive Pro ra.... Akkor annyira nem is biztos, hogy annyira jó az a magas FOV ... ?
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz rasotamas #15764 üzenetére
Szia!
A kipróbálás részén szerintem túl vagy... Én kb. 2 éve nem foglalkozom ilyen mobilos megoldásokkal, de előtte nagyon sokat küzdöttem vele. A legértelmesebb felhasználási mód nálam az Elite Dangerous volt, pont azért mert ahogy Te is írod, nem kell hozzá más input, megy egér/billentyűzettel, vagy egy HOTAS-szal is akár.
Ha gondolod, előkeresem a régi leírásomat az elitedangerous.hu-n.Ezen kívül még próbálkozhatsz egyéb szimulátorral is. De lehet akármilyen bivaly géped, ez a telefonos VR sosem lesz jó.
Én még addig idején Trinus-szal meg Moonlight-tal próbálkoztam. Ez utóbbi lagmentes volt. A Vridge-et csak egyszer próbáltam még, közvetlen azelőtt, hogy feladtam és inkább vettem egy Rift-et. Hasonló élményeim voltak, mint Neked: szaggatott, lagzott, értelmetlen volt.
-
chop
őstag
válasz K.Andras.Vfx #15763 üzenetére
Sot, a Xiaomi bergyartja az Oculosnak, szoval persze, mindketto kinai, csak epp a "felhasznalo-baratsag", plusz a QC a nem mindegy.
-
veterán
Sziasztok!
Költséghatékonyan szeretném kipróbálni a VR-t, van egy Mate 10 Pro mobilom és egy Inexive típusú olcsó VR headset amibe mobilt lehet tenni (éppencsakhogy belefér a Mate 10 Pro, ha 1 milliméterrel szélesebb már csak tok nélkül, ha 2-vel sehogy nem férne bele). Sajnos ezzel mindenféle input lehetőség megszűnik a telefonra.
Amit szeretnék: Tetszőleges/valamilyen PC-s játékot rástreamelni wifin keresztül, és monitorként 3D-ben játszani, de továbbra is egérrel és billentyűzettel.
Letöltöttem a Vridge-et a telóra és a RiftCat-et PC-re amiből tudom indítani a SteamVR-t, egy szobában vagyok és nem tudok semmit csinálni csak nézek minden fele, de nincs input eszközöm, ráadásul szaggat szépen. Persze nem várom hogy milyen ultrasmooth lesz meg kristálytiszta, csak kipróbálni akarom.
Hogyan tovább, mit kéne, hogy valamit tudjak is játszani? Sima játékot 3D-ben, nem kell direkt ilyen speciális erre kihegyezett játéknak lennie. Sajnos a VGA-m sem túl acélos, de gondoltam majd jól leveszem a beállításokat.https://tinyurl.com/rasoapro
-
chop
őstag
Tegnap megrendeltem a Go-t, hetfore elvileg itt van. Kivancsi vagyok, hogy mennyivel lesz jobb a kinai headsetnel.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz K.Andras.Vfx #15758 üzenetére
mondjuk volt par ember aki 2.0val hasznalta a pCars2ot is, szoval nekik elvileg kellhet az SSAA a pron is.
egyebkent igaz, harom kijelzon megy mindket videokartya, kb ki is tudom szepen maxolni ami kell (AAt pl nem szoktam), ehhez kepest VRben egy kartyaval low/meden sokkal nagyobb elmeny.
itt jon egyebkent elo az, hogy amikor 2014 vegen terveztem / 2015 elejen epitettem a rendszert, akkor meg ugy nezett ki a ket VGA lesz a megoldas VRre, aztan sajnos ez meghalt.
[ Szerkesztve ]
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz proci985 #15757 üzenetére
Igen, tehát pont ugyanazt a felbontást fogod használni csak VPRO-nál nem az ss-t emeled fel hanem az alap felbontást... De annál több nem is kell és azt azért kihajtja majdnem kimaxolva egy csúcs gépen... De ahogy mondod, amúgy is érdemes kompromisszumokat is kötni bizonyos dolgokban, pl alapól minek is 3d-s fű? Csak eszi az erőforrást tök feleslegesen, ráadásként még csak szebb sem lesz ha be van kapcsolva, szóval az is konkrétan felesleges, ahogy egyéb post process ami amellett hogy "zabál" még konkrétan zavaró is tud lenni...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz K.Andras.Vfx #15756 üzenetére
viszont a vive pronak pont annyival magasabb a felbontasa
persze, alapvetoen low/mediumon is jol nez ki (par post process meg VRben csak ront a kepminosegen), csak peldat akartam mondani, hogy azert meg rift/vive eseten is van helyzet ahol kompromisszum kell.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz proci985 #15752 üzenetére
Az sem mindegy milyen proci meg mennyi memória van a TI mellett, meg hogy mennyire van még mindez tunningolva... Amúgy MSAA van meg post process FXAA az SS mellett. Pár dolgot kivéve fullon lehet tolni fix 90fps-el egy 1080TI-on, szóval ha jól beállítod kint az nvidia panelon, meg leveszel pár felesleges dolgot is, akkor gyakorlatilag kimaxolva fullon megy 1.5-ös szupersampling-al a pc2...
-
veterán
-
veterán
válasz proci985 #15752 üzenetére
Durva, talán jelen pillanatban semmit maxon, de mint említettem inkább mediumon vagy akár alatta használom mint maxon sokkal kisebb felbontásban. ezt már többször leírtam de hát ugye, na...
Mindig ragadjunk ki valamit a mondandóból ....
Plusz most olvasom hogy a PC2 eleve anomáliás pron[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
aki már beruházott egy oculusra az szerint nem létezik gép ami kihajtja ja azért mert neki oculusa van pl ez kiosztás.
tudsz mutatni egy peldat akkor arra, hogy szerinted milyen hardver eleg meghajtani a project cars 2ot mondjuk egy vive proval?az 1080TI 90Hzt nem tudja tartani magas SSAA mellett riftben kimaxolt grafikaval. szoval nem kiosztas, hanem sajnos ez a realitas. a pimax "8k" reviewek meg vegig arrol szoltak, hogy nem birja a hardver.
PC2 eleve problemas riften is. ertelemszeruleg a magasabb pixelsuruseg miatt az 1.4koruli vive pro 2.0 koruli rift/vive kornyeken lehet (nemi saccperkabeval).
kieg: persze, de Te is kiragadtad azt a reszt. topikban meg jellemzoen a nem lehet meghajtani jellemzoen valos tapasztalatokra alapul.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kiskuplung #15748 üzenetére
Olvastam egyébként, time warpingról is nem ez a probléma.
Inkább ahogy látom te nem "mert most már itt kb. mindenkit kiosztottál" meglepődnél milyen az ha kiosztanak valakit... mert egyébként én végig azt írtam hogy én mit szeretnék, na most ez nem igazán a kiosztás kategória...
De merüljünk el abban hogy valahol működik a nagyobb felbontás( sajnos itt a gyengébben kedvé ért mindig le kell írni hogy nem 8k/szem) hanem Samu stb, de aki már beruházott egy oculusra az szerint nem létezik gép ami kihajtja ja azért mert neki oculusa van pl ez kiosztás.Nem jelen pillanatban nincs, mivel pixel péter volt idáig ezért nincs. Jelen állapotában Rift nem is lesz.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz Raymond #15749 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs SDE-vel, igaz nekem brutális erőművem van. Nekem az egyetlen problémám, hogy nem támogatja SLI-t a VR. Ha lenne SLI támogatás is, akkor jöhetnének a nagyobb felbontású szemcsik is. Bár így is gondolkodom hogy hamarosan lecserélem a riftet a pimax 5 és vagy 8k-ra, de itt is inkább a nagyobb látószög vonz mint a nagyobb felbontás, bár nyilván az sem mellékes.
-
Raymond
félisten
válasz K.Andras.Vfx #15730 üzenetére
A kepminoseg jobb, nem a jatekok grafikaja. Nem mindegy Ugyanolyan OLED csak nagyobb felbontast (ergo kisebb SDE) es jobb lencsek.
-
kiskuplung
őstag
VR-ban kapásból 2 különböző nézőpontot kell kiszámolni, mert a két szemeddel mást kell, hogy láss, a térérzet miatt. Ezen kívül van még egy rakás egyéb tényező, ami miatt sokkal hardverigényesebb a VR.
Szerintem kicsit olvasgass utána a témának, mert most már itt kb. mindenkit kiosztottál. ahelyett, hogy tájékozódtál volna.
Itt van pl. szerintem egy egész jó videó VR renderelési problémákról : Oculus Rift - How Does Time Warping Work?
Azt amúgy jól érzem, hogy Neked még semmilyen VR megoldásod nincs otthon?
-
tobias88888
őstag
Hát igen, értem én hogy a Rift lenne a legjobb eszköz, csak számomra még sem az. Szinte kizárólag csak szimulátorozok, ott plusz pont is lenne az hogy nincsenek érzékelők de van 6DOF. Ez mellett ugye a 72 fps-t is könnyebben össze hozza a gép és még a felbontás is sokkal nagyobb. Kb mint egy Odyssey csak az Oculus kényelmével. Nah mindegy, sztem ezek után úgy is a Rift 2 jön valamikor 2019 végén vagy 2020ba kb a Questtel megegyező felbontásban. Akkor lesz talán érdemes váltani, mert lecseng majd a bányászláz még jobban elemzők szerint és a gpu-k sem lesznek aranyáron.
-
izomman1
senior tag
válasz K.Andras.Vfx #15743 üzenetére
Egyébként még egy gondolat a gépigényre… A PC piac pazarlóan bánik az erőforrással ez táplálja a CPU és a GPU piacot senkinek nem érdeke, hogy az új játékokkal a régi gen GPU kkal csutka grafikai beállítással játszhass, hogy mindig ösztönözve legyél drágább és drágább gép vételében.
Carmack és csapata jelentősen átszabta a dolgokat és az optimális felhasználás irányába ment , hogy ez mennyire lesz elég majd meglátjuk egyenlőre biztatóak a címek amik ki fognak jönni az Oculus Quest re.. 😊 -
izomman1
senior tag
válasz K.Andras.Vfx #15743 üzenetére
Mindegy én bízom az Oculusba , hogy ésszerűen döntöttek a 835 ös chip mellett ( mert az is elég bár biztos az ár is közre játszott)
Új eljárással vannak "leegyszerűsítve" a játékok ami annyira nem is vészes (ha nincs nagy vizuális differencia) és 72 hz el kell megoldani (lehet reprojection is lesz benne) az FPS-t .. PS 4 színvonal szerintem még így is elérhető vagy hasonló , de majd meglátjuk.. -
K.Andras.Vfx
tag
válasz izomman1 #15740 üzenetére
A snapdragon 835 - 567 gflops számítási teljesítményre képes, míg a sima ps 1.843 teraflops-ra, a pro pedig 4.2 teraflops-ra.
Szóval elég komoly lesz a lemaradása még a sima ps-hez képest is, esély sincs arra, hogy akár csak megközelítse a ps szintet... Mellé meg melegedni is fog mint az állat, nehezebb is lesz mint a sima rift, hiszen az aksitól kezdve mindent bele kell pakolni... De a lényeg a teljesítmény, és az marha gyengus lesz...
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz K.Andras.Vfx #15738 üzenetére
PS 4 VR na a grafikája is egész jó (leszámítva az otromba felbontást) Lásd Resindent Evil vagy a Batman vagy Skyrim VR játékot.. Egész jó tartalmat tud gyártani rá a Sony.. szerintem a Oculus Quest is elérheti ezt a PS 4 szintet vagy a 835 ös chip ereje még a PS4 től is elmarad? (120 hz en generálják a képet többet mint a PC-n!)
Carmack egy egészen rendkívüli koponya kifejlesztették, hogy hogy lehet tömöríteni a texturát, hogy lehet a fényekkel árnyékokkal spórolni és kihozni az ilyen készülékekből a maximumot… Moss is menni fog rajta pedig azt se mondanám gyenge grafikának. (PC -ket meg tudja izzasztani)
Mondjuk a Robo Recall re leszek kiváncsi, hogy fog kinézni Quest-en ... Ha az is ok itt a portolással nem lesz gond. bármit meg fognak rá tudni csinálni elfogadható minőségben.[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz K.Andras.Vfx #15738 üzenetére
Hát, igen, kedvenc izomman-ünk kicsit impulzív vásárló Ha jól számolom, ez a héten már a 3. cég/VR megoldás, ami meglátása szerint le fogja tarolni a piacot
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz kiskuplung #15732 üzenetére
Vannak cartoon style és egyéb játékok amik jó hangulatúak, de az kizárt, hogy olyan teljesítményt és látványt nyújtson bármilyen ilyen jellegű cucc, mint az 1080TI-al egy rakás rammal meg izmos procival szerelt asztali atomerőmű... Minél erősebb egy gép annál jobb simább élesebb képet tudsz kicsikarni belőle, minél nagyobbra tudod venni a supersamplingot, annál élesebb és szebb a kép. Persze számít a képernyő felbontása is, és nyilván minél nagyobb annál jobb, de mint tudjuk minél nagyobb annál nagyobb hardverigénye is van.
Most azt találták ki, hogy majd telefonokban használt gyenge hardverek köré fognak építeni olyan nagyobb felbontású kijelzőket, amiknek a teljesítménye még a sima rift-nél megkövetelt minimum konfigok is sokkal erősebbek...
Persze nem baj, rift majd megy ebbe az irányba, szerencsére más cégek meg kiszolgálnak majd minket pc játékosokat a nagyobb felbontással, de mondom a következő nagy lépés az lesz VR-nál, ha lesz SLI támogatás.
-
kiskuplung
őstag
válasz izomman1 #15733 üzenetére
Nem csak Neked nem volt rosszulléted, de a nálam eddig kb. 60-70 ember közül egynél sem. Egész addig, amíg be nem ültek egy autószimulátoros játékba
Az Oculus/Facebook-nak hasonló tapasztalaik vannak. Carmack fel is hívta a figyelmet, hogy a Go-nál sajnos elég sok embernek problémát okoz a 3DOF, mert nem természetes, és ez az ő alkalmazottjaik körében is megosztottságot jelentett.
A Quest-tel, és a 6DOF+hand-tracking-gel LEHETETLEN, hogy valaki rosszul legyen, addig amíg egy helyben áll.
Az meg, hogy mennyit megy majd 1 feltöltéssel, nekem irreleváns. Szerintem mások se ülnek több órát VR-ban, vagy ha igen, akkor se ők a mérvadó. Én legalábbis örülök ha 1-2 naponta sikerül 1-2 órát nyernem
És mégegyszer, itt tömegekről van szó, nem a 100ezres Rift felhasználói bázisról, akik tényleg órákat VR-oznak. -
Picco
addikt
válasz kiskuplung #15729 üzenetére
en titkon meg mindig remelem hogy meg lehet oldani valahogy legalabb vezetekesen hogy PCs VR jatekokat erre eljuttatjuk a questre, de egy 400 pesos "vivepro" inside out trackingel nalam mar verboseget idez elo delen, csak egy rendes fules kell ra hogy teljes legyen az elmeny(najo, a 90hz valszleg nem lesz meg).
minnel tobbet gondolkozok rajta annal valoszinubbnek latszik, igy ki tudnak arulni a legyartott rifteket tavaszig, quest-et meg a jelenlegi riftesek nagyresze is megvenne upgrade-kent, de lehet hogy felebredek es a bilibe log majd a kezemSzegeny HTC le is huzhatna a rolot ha ez netan vezetek nelkul megoldhato lesz...ami igencsak szivas lenne.
(#15733) izomman1 Dead&Buried azert nem a VR grafika csucsa, ezert sokkal konnyebb butitani mint egy Echo VR/-t ami megtekeri a Vega64-et rendesen max beallitasok mellett.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
izomman1
senior tag
„Gondolkozz már, hogyan lehetne már jobb a kép mint a riftben?! ”
Nézd meg a Dead and Buried összehasonlítást én nagy különbséget nem látok ( Persze fények árnyékok és lehet kicsit a textúra tömörítve van , de egyébként ok- és ez nem a leggyengébb grafikai játék ) – Nem is gondolnád mit ki lehet hozni egy „ VR konzolból” - lásd a PS 4 et mit kihoznak abból is ki gondolta volna ..Még a Skysim VR is megy rajta! Én pozitív vagyok Cukkenberg is megmondta , hogy Rift minőség lesz a tartalom rá!
„Másrészről mitől is ne lenne motion sickness betegsége azoknak akiknek eddig is volt? Tán a snapdragon-tól vagy mitől?”
Ha természetesen mozgol a VR térben ( Oculus Questel ez lehetséges a legnagyobb placcon is) Szal akkor 0 ismétlem 0 rosszulléted lesz . Ezt tudom ha a Vive os játékokat használtam Room Scale be SOHA nem volt rosszullétem – és akiknek oda adtam azoknak sem. Mindig a rosszullét úgy kezdődik, ha a fizikai tested nem mozog a térbe, de te egy mondjuk egy stick el mozogsz a VR térben. ( Ezt mindenki tapasztalta ahogy e szerint használta a készüléket..- Én is de már hozzászokott a gyomrom fél év alatt) Viszont egy átlag felhasználó nem biztos hogy lesz ennyire „ kitartó” és ha rosszul létet érez azt mondja magának ok köszi ez nem nekem való!
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Attól függ, hogy mit értesz "jobb" alatt. A panel felbontása és a (az itteni Go-tulajok elmondása alapján) a lencsék minősége is jobb, mint a Riftben.
Nyilván le kell tekerni az effekteket, meg a modellek is gondolom butítva lesznek, de kit érdekel.Én legalábbis semmivel se éreztem jobban magam a Lone Echoban, csak azért mert szebb, mint a Superhot. Vagyis de, de az a játékélmény miatt volt és nem a grafika miatt.
-
izomman1
senior tag
válasz kiskuplung #15729 üzenetére
"Moss" is jön az Oculus Quest -re .. [link]
Ahogy még a Content előtt megjósoltam ( mindenki kiröhögött) - gyakorlatilag a Rift játékokat fogod tolni a "Santa Cruze" on.. totál felesleges nekem a fél milliós PC azt érezem ha kényelmesebben is tudok játszani majd fél év múlva picit jobb felbontáson - bár gyengébb texturával és árnyékkal de az nem jelentős eltérés ár érték arányba ha belegondoltok... -
K.Andras.Vfx
tag
válasz izomman1 #15724 üzenetére
Gondolkozz már, hogyan lehetne már jobb a kép mint a riftben?!
Kizártnak tartom, hogy akár csak megközelítené a grafikáját és a mai asztali gépek teljesítményét egy ilyen szerkezet, pláne egy snapdragonnal... Ha lesz is bármiféle port, rá sem lehet majd ismerni sem a textúrákra sem egyéb dolgokra... És akkor még nem beszéltük egyéb más dolgokról sem, úgy fog melegedni az egész mint egy kályha így is melegszik szépen, bár legalább majd 2 óránként le kell majd venned pár órát tölteni mivel gyors töltés sincs stbstb...
Másrészről mitől is ne lenne motion sickness betegsége azoknak akiknek eddig is volt? Tán a snapdragon-tól vagy mitől?
Nekem egy dolog hiányzik ma a VR-ből, ez pedig az SLI támogatás meg a kijelző nagyobb felbontása, de ez utóbbi már orvosolható lenne egyéb cégek termékeivel, viszont SLI támogatás hiányában nagyon nem lehet ugrálni ha 4K-s VR-t akarna az ember...
Persze én is szeretném, hogy "igazi tömegtermék" legyen mert jó dolog ez, de látva a tendenciákat sajnos nem sok esély van rá, csak nézd meg pl új Nvidia kártyák árait...
-
kiskuplung
őstag
válasz izomman1 #15724 üzenetére
Látom, Neked végre átjött, hogy miért is volt nagy szám ez a Quest-bejelentés.
Pontosan, a mindennapi VR alapjait teszik le, vagy ahogy Te fogalmaztál, a Quest lesz a VR konzolja.
Végre lehetővé válik a közösségi VR-ozás, viheted magaddal és nem kell lemondani a teljes VR élményről (6DOF + hand-tracking)Én pl. hozzád hasonlóan szintén gondolkodok, hogy kell-e nekem egyáltalán ez a Rift, és a hozzákapcsolt félmilliós gép, ha most is Budget Cuts-ot tolom rajta, meg VR Diner Duo-zunk az asszonnyal.
Sőt, már számolgatjuk a pénzünket, hogy kellene indítani egy projektet ilyen Dead and Burried-es Arénára. Szerintem zseniálisEgyedül azzal nem értek egyet, hogy "vagy később jönne nagyobb chipset -el egy feljavított változat +1 év múlva", mert pontosan, ahogy később írod is, hosszú távlatokban gondolkodnak.
Én amúgy azt tudom elképzelni ilyen 10 éves távlatban, hogy Quest/Rift-vonal összeolvad, mert egyrészt megoldják, hogy a Quest-re lehessen lagolás-mentesen streamelni a bivalyerős PC-ről, de közben a mobilos megoldások annyira erősek lesznek, hogy a Quest önállóan is ki tud szolgálni hardverigényesebb játékokat. Ha másképp nem, akkor egy külön, az övre akaszható kis egységgel. Szóval, ha akarod, mobil, ha akarod helyhez kötött.
20 év múlva meg mire eljut a waveguide display a kellő felbontásra, akkor egyesül a VR/AR vonal, és mindenki egy fancy kis szemüveggel nyomul majd, mint most a smartphonejával.
De persze Joshi, az örök megmondóember mindjárt megmondja a tutit. Arra is milyen jól válaszolt, hogy a 6"-os telefonja hogy működhet táskányi akkumulátor nélkül
-
Dyingsoul
Topikgazda
Persze, de biztos vagyok benne, hogy veled is szembe jött már ez a hír. Ezek a nagy nevek azért néha csak összeülnek hogy új standardeket fektessenek le és csak meg tudnak egyezni bizonyos dolgokban. Ez mindannyiuk érdeke, hiszen ha annyira fregmentálnák a VR piacot, hogy még a DMH-k is egyedi csatikat használnának akkor nem tudom ki venne headsetet egyáltalán.
Én csak azt firtattam, hogy vajon ezzel a manőverrel mit akarhatott az NV elérni. Mert innentől kezdve, hogy megállapodtak a standard-ben akár már idén is hozhattak volna olyan eszközt ami használja ezt a csatit. Akár a HTC akár az Oculus vagy egy 3. szereplő akit mondjuk nem ismerünk.
Én így a connecten emiatt is vártam valami új eszközt PC-re de mivel nem jött kicsit csalódtam. Valószínűleg tényleg csak annyi, hogy ne a sírás menjen azon, hogy majd 2020-ban tényleg millió fölött kell költeni a gépre, hanem legyen egy generáció amit akár használtan is meg tudnak venni az emberek és ahogy írtátok a minimum sys req-ben ne csak az adott generáció szerepeljen. Bár hozzáteszem én jobban örültem volna annak hogy ha csak az aktuális gen szerepelt volna a minimumban de idén/jövő tavaszra kaptunk volna új HMD-t.
Azon meg már gondolom senki nem fog meglepődni, hogy az AMD következő kártyáin is lesz type-c.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
veterán
válasz #54625216 #15661 üzenetére
Reggel kíváncsiságból megnéztem a nem túl régi Assetto Corsa Competizione-t 2560x1440 1.5 SS-el medium on, médiumtól függetlenül nagyon jól néz ki így is(este berakok egy képet) na most ez így max autóval rajnál a közepéről 82 volt a minimum de jellemzően végig 90 felett mindezt egy 1080-al ami lassan középkategória.
Tehát egy Samu vagy egy OJO500-al vagy Pimax5k normál FOV-al tökéletesen megy, ha a 2070 10%-al gyorsabb mint a 1080 akkor hibátlan és az nem csúcs VGA tavaszra az ára is lemegy majd -
izomman1
senior tag
Na akkor pár észrevétel az Oculus Quest ről így az eddig megtudott információk alapján:
- OLED display lesz benne! Wow!
- Gyakorlatilag a VR konzol alapkövét letették ! Wow!
- A játékok nagy részét szerintem át tudják portolni, mert ha jobban belegondoltok a egy Robo Recall nál vagy egy Climb grafikát meg tudnak oldani akkor akár Lone Echo is jöhet rá később. (Textúrákat tömörítenek fényeket árnyékokat nyesnek vissza kicsit , de a kép még jobb mint a Riftben! Élesebb a kép! ) Wow!
- 835 ös csipp lesz benne , de jobban örülnék, ha a csúcs 845 öt tennék bele és ezzel jobban biztosítva lenne minden cím portolása. (bár lehet a 835 össel is megoldható ahogy látjuk a tervezett játék címeket) – vagy később jönne nagyobb chipset -el egy feljavított változat +1 év múlva? – azért remélem nem.. és 4-5 évig a jelenlegi VR színvonalon lehet használni ahogy egy konzolt
- Végre a nagy tömegekhez eljut a VR és én is erősen gondolkodom, hogy a vezetékes őskövület nehéz- vezetékes VR -t elhagyjam és egy ilyen ügyes készülékre váltsak ráadásul ilyen bomba áron ( ha tényleg szépen halad a portolás és minőségben nem sokkal rosszabb a grafika)Bravó Oculus! Bár jobban örültem volna egy Oculus Pro verziónak , de ez is valami… a VR terjedéséhez nagyban hozzá fog járulni gondoljatok csak bele a lehető legnagyobb teret (bármekkorát ) bejárhatsz szabadon vele az embereknek nem lesz motion sickness betegsége benne ha nem free locomotion -ba játszik.. Ergó nagyon sok ember venni fogja ( jó az ár) és tetszeni fog neki. Ha pedig több készülék fogy végre rengeteg tartalom gyártó rááll a VR forradalomra és valóság lesz!
-
Picco
addikt
oke, de ha nem RTX akkor sincs USB-C VirtuaLink tehat ez az osszes jelenlegi kartyara igaz az RTX szeriat kiveve. amugy gondolom hozzankvagnak 2 kabelt amikor kiadjak a kovetkezo headsetet par ev mulva.
(#15717) Dyingsoul marketing, kvazi ingyen van nekik, oculus subreddit pedig jocskan televolt olyan emberekkel akik a virtualink-el gyozkodtek magukat hogy megeri.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Raymond
félisten
Nem tudom Oculsu-eknal mennyit nyomnak latba az AMD GPU-k a donteshozatalnal, de nem hiszem hogy sokat, lehet majd jovore vagy utanna:
The Hardware Report is a snapshot of all devices running Oculus software over the last 28 days as of September 26th, 2018.
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #15717 üzenetére
Csak gondolj bele hogy lehetett volna most bejelenteni egy terméket erre a csatlakozóra úgy hogy a komplett amd vga tábort kizártad volna mint potenciális vásárlót...
Akinek amd videókártyája van meg esetleg freesync monitora (meg piros köd ) az nem fogja csak azért nvidia kártyát meg új monitort venni hogy egy vagyont fizessen még az Oculusért is...
Majd ha jön 2020-ban (tipp) az utód addigra lesz újabb nvidia széria meg az amd-nek is megfelelő vga-ja és akkor még mindig lehet majd az nvidia 20x0 szériát minimumnak írni mint követelmény. (vagy a 3000-est minimumnak )
Ha érdemben terveznek növelni a felbontáson és nem csak egy hangyaf*sznyit akkor úgyis brutális vga fog kelleni alá."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz tobias88888 #15712 üzenetére
Most egy kicsit átgondoltam a Connect-es eseményeket és nem is baj, hogy nem kaptunk CV2-t. Most el lehet verni a pénzt gépfejlesztésre, jön az I9-9900k illetve jövőre az AMD a 7nm-rel, ki tudja az NV is mit főz ki addig, AMD GPU-knak nem sok esélyt látok a feltámadására de hátha mégis. Szóval most lehet gépet upgradelni a következő 1 évben aztán ha jön a CV 2 akkor legalább nem kell siránkozni, hogy egyben egy millát kell elkölteni VR-ra (PC+HMD).
Viszont a jelenlegi HW árakat elnézve a Rift 2-től sem lesz szabad azt várni, hogy olcsó legyen.Amit viszont furcsának találok: az NV már most rátette az USB Type-C csatit a kártyáira. Viszont ennek most akkor konkrétan semmi haszna. Ez most egy olyan manőver akarna lenni, hogy mire jön egy next gen headset addigra legyen akár 2 VGA generáció is ami opció lehet?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fulton
addikt
válasz kiskuplung #15690 üzenetére
Az meg hogy?
Nekem 7700k Intel proci 10 80 Titanium GTX és 90 FPS el megy Max felbontáson...( ha jól tudom) akkor egy kis tökmag szemüvegben hogy mehet fullon a játék?[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kiskuplung #15690 üzenetére
en kivarok, de anyamnak lehet vennek.
Riftet is akart volna otthonra, de az annyira bleeding edge, hogy jelentos it debug tapasztalat nelkuli embernek nem mernem odaadni.
-
-Solt-
veterán
-
Joshi
titán
válasz tobias88888 #15712 üzenetére
Go 2.0 vagy Go Next. Nesze neked fogd meg semmi. Mielőtt kioktatna bárki is, ezek a saját gondolataim.
Egyébként olvashatod kiskuplung tézisét is, ő így gondolja.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
Látom nagyon pörög a topic, olvastam pár hozzászólást de ezt a kérdést nem láttam feltéve. Az Oculus Quest az akkor egy Go 2.0 vagy esetleg össze lehet kötni PC-vel is majd?
-
kiskuplung
őstag
válasz -Solt- #15709 üzenetére
Nem hiszem, én egy órán át bírtam, de nekem elment a kedvem, mikor az elején fél órán át ecsetelte, hogy milyen rossz, hogy párásodik a Go, ha kinn hagyja a kocsijában a hidegben, meg hogy a GearVR mekkora siker volt Japánban, meg hogy a mobilVR a jövő Még arról is mesélt, hogy ollóval szerelte meg a Go szellőzését.... Én bevallom, nem erre számítottam.
A Michael Abrash előadást viszont ajánlom, mert nagyon jó. Innen kezdődik (1 óra 14 perctől, ha nem működne a link rendesen): [link]
-
Márton
nagyúr
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-Solt-
veterán
-
Joshi
titán
válasz kiskuplung #15693 üzenetére
Ezek a saját gondolataim, nem értettem félre semmit. Ha én vettem volna egy Go-t akkor most mérges lennék, mert az is volt 130k is, szóval ahhoz képest a Quest sokkal jobb(lehet). Nekem ugyan az a kategória a Go is és a Quest is, csak utóbbi mondjuk hogy jobb. Így értettem. Tovább nem ecsetelem, mert megint kitiltotok a topikból.
ui.: az világos hogy árban akarja lefedni az Oculus a piacot. Ez a része ok.
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz Raymond #15706 üzenetére
A cserélhető az aksira azért kérdeztem rá, mert jellemzően a mobilok aksijai pár év után eléggé leamortizálódnak.. Ebben cserélhető?
Oculus Quest hez viszonyítva kérdeztem mindezt mire számíthat az ember (Ezt egy tovább fejlesztett Oculus Go nak gondolnám) lehet megpróbálkozom vele..[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz izomman1 #15705 üzenetére
- Lehet SD kártyát vagy valami háttértárat hozzákapcsolni?
Nem. Legalabbis egyelore.
- lehet azon keresztül 360 fokos saját filmeket rámásolni és nézni?
Ramasolni lehet, sima MTP eszkoz a Windowsban
- Meddig tart egy töltéssel az aksija? Lehet cserélni? Mennyi ideig tart a teljes feltöltése?
2-3 ora, nincs fast charge.
- Milyen operációs rendszert használ? Android? Vagy valami saját fejlesztésűt?
Android, de teljesen herelt custom.
-Oculus home ból lehet indítani mind a játékokat és mind a saját videókat is?
Igen.
- Netezni lehet rajta van böngésző benne?
Igen.
- videó nézés ingyenes benne vagy kell a shop ba valamilyen programot venni hozzá?
Ramasolhatsz, vagy van DLNA tamogatas is a sajat videokhoz, van Netflix client
Ha veszel akkor a 64GB-ost vedd, kevesebb a file management a nagyobb hely miatt.
-
izomman1
senior tag
Oculus Go tulajokhoz pár kérdés:
- Lehet SD kártyát vagy valami háttértárat hozzákapcsolni? lehet azon keresztül 360 fokos saját filmeket rámásolni és nézni?
- Meddig tart egy töltéssel az aksija? Lehet cserélni? Mennyi ideig tart a teljes feltöltése?
- Milyen operációs rendszert használ? Android? Vagy valami saját fejlesztésűt?
-Oculus home ból lehet indítani mind a játékokat és mind a saját videókat is?
- Netezni lehet rajta van böngésző benne?
- videó nézés ingyenes benne vagy kell a shop ba valamilyen programot venni hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz Raymond #15700 üzenetére
óh, pedig azt hittem már búcsút inthetünk a black smear-nak.
az szörnyű
ilyen szempontból nagyon kellemes a GO lcd-jeEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kiskuplung
őstag
Szerencsére, (Veled ellentétben,gondolom) nekem van WMR headsetem is, elbújhat az Oculus mellett, ha mindent összeadok, csak mondom: [link]
Nyilván a Dell Visor nem ugyanaz, mint a Samsung, de ha valami nagy csodát vársz tőle, akkor ... inkább ne várj rá.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kiskuplung #15701 üzenetére
Inkább egy koreait...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest