Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Milyen széket vegyek?
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.I
csendes tag
válasz
vargalex #21110 üzenetére
igen, ezzel települt, elérhető. mondjuk szerintem ez nem az a felület, amiről migráltam...
más kérdés, hogy hiába próbálom egy szimpla fix ip-s AP-nak beállítani, újraindulás után nem érzékel semmit lan-on... már vagy 3x reseteltem, és 3 féleképp próbáéltam, a gúgli szerint jártam el, ez most vagy tényleg már pilótavizsgás (10 éve nem volt szerencsétlenségem openwrt-hez) vagy ez a snapshot egy kalap trágya...
ezt a stabil 24.10.2-t honnan kellene letöltenem? meg konkrétan, hogyan lőjem már be egy egy fix ip-s AP-reű? tennék még egy próbát azzal, mielőtt megpróbálom visszarakni a gyárit, aztán igyekszem majd elfelejteni, hogy amennyi időt pazaroltam erre majd a végén az egészre, azért már bőven megérte volna valami újfent asus out ox box működö megoldás-
csak épp a tartalék asus is ugyanolyan ax3000, gyanítom, be fog hányni az is majd ugyanígy
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!