Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2

őstag

válasz Megane2000 #23888 üzenetére

Kár. Megnéztem volna mire mész vele. :-) Az eMac nagyon szépen szól és sokan használják zenehallgatós retro gépnek. A legerősebb eMac/Tiger kombó erős kompromisszummal be is fogható erre a célra. Cog, Vox, VLC ezek a nyerő lejátszók nem az iTunes. Nekem van egy PB G4 a konyhában "rádiónak" és reggeli kávézásnál ezen nézem a LaLiga összefoglalókat is.

A YouView egy alacsony erőforrást igénylő YT applikáció és vígan elboldogul a 480p tartalmakkal (tettem bele egy Transcend PATA ssd-t mert így kevésbé melegszik és a random szekvencia is sokat dob rajta). Igazi kis harcos. Olyan, mint egy nagy Sony SP teló kb. :-) A lényeg, hogy be kell lőni előre egyes oldalak mobil verzióit és van ahol a JavaScript-el is mókolni kell. WebKit alatt az Ipad_user_agent mód nagyon jó a facséhez. De igazából sokat kell programozni és kivágni az olyan felesleges dolgokat, mint a Spotlight. TUXERA NTFS is mehet mert "the software fully supports all OS X versions starting from 10.4 (Tiger) including OS X El Capitan."

Az 1,42ghz eMac jó állapotban 2gb rammal viszont igazi ritkaság. Más géppel én nem vesződnék. Aka nagyon fanatikusnak kell lenni hozzá. Az amigások szeretik ezt a gépet. Esetleg megpróbálhatsz egy MorphOS rendszert, de ha a Linux idegen volt ez még inkább az lesz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák