Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Ezért is szerettem a Digit
bár Juhár Tomi is makogott elég sokszor (meg most is az angol, olasz meccsek előtt), de legalább fel voltak készülve meg tudták mi a helyzet
Sallói, Bánki meg Fehér értékeléseit valahogy jobban tudtam értékelni, itt a stúdióbeszélgetés nem is érdekel, csak a közhelyeket hozzák meg azt amit előzetesen kiolvas egy haladó tippmixes a statisztikából. Még Hajdú B. aki valamennyire megmenti az m4 közvetítéseit foci téren, illetve Wéber Gabi az F1-et amúgy kuka, mint volt korábban is akár a Dunán akár máshol..
Szeretem Gerát, mint focista, de azon mondat után, hogy a Sevilla erős csapat talán 2x is nyert EL-t 5 éven belül ott már én is sejtettem, hogy inkább csak eljöttek, de nem igazán készültek fel a csapatokból, pedig szerintem elvárható lenne valamilyen szinten legalább utánuk olvasni. -
B0V9B
tag
válasz
szami777 #69581 üzenetére
Annyit még szeretnék hozzátenni, hogy idén Angliából 8 csapat indult a nemzetközi kupákban (csak a WHU meg a Southampton lekakilta az EL-t és már a selejtezőkben elvérzett) míg Olaszországból csak 6. Ez mit jelent? Egy angol csapat győzelme 125 koefficiens pontot ér, míg egy olaszé 166,66 pontot. Egy döntetlen egy angol csapattól 62,5 pont, míg egy olasztól 83,33. Szóval ha csak egy ugyanolyan sikeres évet hoznak az olaszok mint az angol csapatok, már akkor beelőzhetik az angolokat és már akár a 2017-18-as szezontól 4 csapatot indíthatnak majd. Ez nagy segítség lenne az európai elitbe visszavágyó két Milánói csapatnak. Azt még halkan hozzátenném hogy valahogy majd az UEFA úgyis megoldja hogy 4 angol csapat indulhasson a BL-ben. Behoznak egy szabályzatot majd, hogy mostantól nem a legjobb 3, hanem legjobb 4 ország indíthat 4 csapatot a legrangosabb kupában. A 4. helyre meg aztán biztos hogy nem (vagyis legalább egy jó darabig) fognak feljönni sem a portugálok, sem a franciák, sem a Kelet-Európai bajnokságok (Orosz, Ukrán, Török), beleköpni a nagy ligák levesébe. Azért érdekesen várom a fejleményeket ez ügyben.
(#69596) Napfénysüti: Talán ebben (sportközvetítések színvonala) még jobban le vagyunk maradva az európai elithez képest, mint fociban.
-
B0V9B
tag
-
Richard!
addikt
Üdv.
Sajnos nem jutottam ki az Ingolstadt-Wolfsburg meccsre munka miatt, de talàn jobb is volt
De Dárdaiék vendégszereplését már mindenképp megnézem!!! -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #69591 üzenetére
kb
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #69572 üzenetére
engedd meg, hogy olyat tegyek, amit sokszor nem csináltam még, és talán nem is fogok: gratulálok a Juventusnak, nagyon jól csinálták és akár hiszed, akár nem, örültem amikor bevágták a gólt, főleg a Morata-énál.
ujjongtam egyet, eltelt pár mp örömmámorba de mekkora volt aztán egyszer csak aztán ledöbbentem, h nem is szeretem a Juvét
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Annak a Pogba labdának akkor szeme volt ,hogy leírhatatlan
-
L_YKing
addikt
Luke Shaw
Azert ez eleg kemeny belepo volt.. Meg piros se vagy mi? -
moriak
tag
válasz
Meg a bajnokságban hozzunk pár meccset.
-
szami777
addikt
Hát a PL csapatok nem ma fogják megmenteni az angol bajnokság becsületét.
City meccset néztem, inakább nekik szurkoltam (jobban mondva a PL csapatok jó BL szerepléséért), de miután láttam, hogy a kamu gól után a Juve nem tört össze, hanem rendesen odab@szott nekik az Etihadban, rögtön más lett a leányzó fekvése.
City teljesen összeomlott, kár érte, mert reméltem, hogy idén valamit alakíthatnak a BL-be, de ez eddig szárított lószar sajnos. -
B0V9B
tag
válasz
bucketb0b #69578 üzenetére
Hát akkor ez így tényleg szívás, bár eddig 7-8 évig meg mi szívtunk (akiknek nincs digijük), mivel kedden volt 1 meccs aztán puff, elég is volt a hétre. Se összefoglaló se semmi. Most lesz az M4-en kedden és szerdán is meccs, meg asszem AMC is van a Digi-n, de ebben már nem vagyok annyira biztos.
-
B0V9B
tag
válasz
Cartevo #69574 üzenetére
Igen, ilyen teljesítménnyel amit ma lehozott a két manchesteri csapat, hamar elbukhatják a 4 BL helyet az angolok. Azt meg csak halkan teszem hozzá hogy a Spurs és a Liverpool sem fogja összetörni magát az EL-ben...
(#69576) bucketb0b
Ma is 4 meccs ment.
M4: City-Juve
Sport 1: Real-Shakhtar
Sport 2: Galata-Atl. Madrid
AMC: PSV-MU -
bucketb0b
őstag
válasz
venember83 #69575 üzenetére
Az lenne a legjobb ha nem csak 1 meccs lenne, 2-3 simán mehetne ha már ennyire kisajátították
Úgysem csatorna alapján választja az ember mit néz hanem csapat alapján, valamit megbeszélhetnének ha mást nem közösen több csatornával adják a meccseket, de a bevételt elosztják vagy valami. Ez eddig kaki -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #69573 üzenetére
Akadozó streamen néztem, a legkisebb probléma volt az áthallható másik kommentátor. Nagyon jó, hogy idén itt nálunk már más közvetíti a BL-t, nem a Digi. Váltani ezért nem fogok, viszont így csak neten nézhetem a meccseket.
-
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #69573 üzenetére
Ezért is fontos volt.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
érdekes meccs volt, örülök a győzelemnek, remélem visszajön az önbizalom és nyerő szériába kezdett a csapat
ami idegesítő volt közvetítésben, hogy áthallatszott egy másik közvetítés a vonalban
-
venember83
nagyúr
Megvan!!! Morata és Mandzu alig volt pályán, de 1-1 góllal gyönyörű eredményhez segítették a csapatot. Mondjuk Chiellini is, de őt Kompany segítette öngólhoz. Végre, sejkek leverve, jöhet a Sevilla, így már egyszerűbb lehet a továbbjutást kiharcolni.
-
B0V9B
tag
Sevilla is kapott 3 tizit a Gladbach ellen (1 kimaradt), majd az összefoglalóból kiderül hogy mennyire voltak jogosak. Ma spanyol földön úgy szórják a bírók a büntetőket mint kelemen anna a szüzességi fogadalmakat.
-
Tibiajax
nagyúr
fasza a juvénak ez a fekete meze
egy baj van csak vele. a címer
-
törölt tag
Szegény Shaw, nagyon csúnyán eltört az a láb.
-
Tibiajax
nagyúr
-
BenHans
addikt
Vissza EL Sahtar maximum.
-
B0V9B
tag
Érdekes írás a Stones és Berahino ügyhöz, aki lemaradt volna róla
Ez egyébként (megemelkedett tv-s pénzek, jövőre bevezetendő hazai nevelésű szabályzat, stb) oda fog vezetni hogy még jobban fel lesz verve az angol játékosok ára, valamint még több fizetést el fognak kérni a csapatoktól. Vagyis 2 év múlva lehet hogy Sterlinget már csak 80 millió fontért, meg dupla ekkora fizetésért tudta volna megszerezni a City.
-
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #69548 üzenetére
Igazabol most nem tudom eldonteni, hogy Tibi a juvet akarta rossz szinben vagy az intert akarta jo szinben feltuntetni?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Enzolord #69546 üzenetére
szeretném újból idézni kondás elemér múltkori nyilatkozatát:
„Mindkét csapat figyelt arra, nehogy gólt szerezzen... őőő nehogy gólt kapjon!”
ezt úgy látszik, máshol is tudják. -
Enzolord
addikt
13 Lille 5 1 3 1 1 1 0 6
Na ez a durva.. A Lille számai 5 forduló után...
1 győzelem
3 döntetlen
1 vereség
1 azaz 1 rúgott
1 azaz 1 kapott gól -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
nna a két főokos, Guarín meg Balotelli egymásra talált..
gyorsan összedobnak mindjárt egy irodalmi esszét -
Tibiajax
nagyúr
a jó isten áldjon meg téged Iccardi, milyen labdát kaptál pedig..
ezeket be kell rúgni, nem tanultad meg az iskolában? -
Tibiajax
nagyúr
Joveticnek mennyivel jobban fekszik a balkáni olasz foci, szemben a bzi angollal, gyönyörű nézni...
kurva jó vagy Jove.
-
BenHans
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
!!!
-
Tibiajax
nagyúr
az, amit a Leicester csinál.. azt szavakkal nehéz leírni
egyszerűen csak -
BenHans
addikt
A csereként beállt Lamela gólpassza és Mason jó megoldása csak összehozta a Spursnek a 3 pontot.
Olaszoknál mi van? Eddig 4/4 meccs 2-2-vel zárult.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #69516 üzenetére
Én az idei szezonra Roma-Inter vagy Juve(2./3.)-Milan-Fior sorrendet jósoltam. És csak azért vagyok kiakadva kicsit az ilyen meccseken, mert hülye lennék leírni a Juventust. Mondjuk mi van akkor ha pont 1-2 pont számít a végén? Habár, ahogy korábban is [írtam], valahogy nem érzem azt a Juventusban amit tavaly.
Az edzőcsere biztos jó lépés lenne? Akkor az előző szezon sikerei tényleg csak Conte öröksége? A tavalyi egy (véletlenül Allegrivel) kiteljesedett Juve volt? Mert akkor tényleg járható út lehet egy újraformálódó csapat + új edző elképzelés.
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #69512 üzenetére
Ilyen meccsek mindig vannak, elő lehetne halászni mindegyik nagycsapat esetében. Kár ezen mérgelődni, persze nyilván szoktam én is az Inter, Milan vagy AS Roma esetében.
Amúgy idén a Juventusnak max. BL-helyet szabad megcélozni, de meglehet, hogy télen edzőcsere lesz, ha ilyen eredmények születnek. Legalább dobogó kellene azért év végére...
-
bucketb0b
őstag
válasz
viharhozo #69514 üzenetére
Akkora formában van, hogy bármikor bepattanhat róla egy labda, ráadásul fizikálisan sem áll rosszul. Tudjuk pontosan, hogy a bomba forma mit jelent.. tavaly Kane, volt jó pár gól ami olyan szerencse volt, hogy öröm nézni, de olyan formában volt, hogy minden bement neki szinte. És egy hasonló játékost mi meg sem próbáltunk. Ez a legszomorúbb szerintem.
-
viharhozo
addikt
Irtam, h a keretbe gond nelkul be lehetett volna hivni, de ha behivjak, es nem all be, akkor meg az a problema, miert nem allt be.
Tehat az a kerdes, Bode jobb-e jelenleg, mint Szalai, valtoztatott volna vmit a ket meccsen, ha o kezd. Szerintem nem, de ezeknek a kerdeseknek utolag nem sok ertelmuk van.
-
BenHans
addikt
A Juve nem kaphat ki zsinórban 3 meccsen. Most a Chievo-tól elvett gól és az igencsak véleményes büntető elég volt 1 pontra.
Nekünk egy hasonló győzelmet ért volna az első fordulóban a Verona ellen. -
B0V9B
tag
válasz
viharhozo #69509 üzenetére
Miért, idén mennyit lőtt Priskin a nemzetközi kupákban? Úgy tudom 3 meccsen 1 gólt, úgy hogy az első fordulóban egy gibraltári csapat ellen játszottak (összesítésben 9-0-al mentek tovább), itt lőtt első meccsen 1 gólt, másodikon már csak utolsó 15 percben játszott. Utána játszottak egy ír másodosztályú csapat ellen (összesítésben 6-1 nekik) itt is végig játszotta az első meccset. Ilyen szintű csapatok ellen 200 perc alatt 1 gól nem valami Messi magasság. És Mervónak milyen nemzetközi tapasztalata van?? Mert a bővített keretben még ő is szerepelt, Böde még ott sem. De úgy látom itt páran eléggé félreértik a sztorit. Nem azt mondom hogy Bödének kellene minden meccsen kezdenie a válogatottban, hanem azt hogy ne a név számítson már hanem a teljesítmény. És igen, ha Szalai tavaly május eleje óta nem játszott tétmeccset, Böde meg idén már 12 mérkőzésnél jár (8 NB1, 4 EL selejtező) melyeken szerzett 11 gólt és 3 gólpasszt, akkor szerintem inkább azt hívjuk be a keretbe (nem a kezdőbe, de legalább a keretbe) aki meccsben van. Szerintem ennek így kellene működnie.
Annyit még hozzá tennék, hogy szeptember elején még nem számít annyira hogy ki van játékban és ki nem, mivel a legtöbb bajnokságból 2-3 forduló ment csak le. A lényeg az hogy mind Szalai, mind Stieber és a többiek végig csinálták az alapozást a csapatnál, a felkészülési időszakban ott voltak. VISZONT: Ha már októberben is azok lesznek a kezdőben akik nem kapnak szerepet a csapataikban, akkor még Feröer ellen is rezeghet a léc.
-
viharhozo
addikt
Es hany golt lott Bode a Zeljeznicar ellen? Milyen nemzetkozi tapasztalata van? Nyilvan be kellett volna hivni a keretbe, ott elfert volna, de a kezdo sztem meg sok neki, es igy kozel a 30-hoz valoszinuleg az is marad.
Nikolics ebben a valogatottban eselytelen, nem kapja meg azt a tamogatast a kozeppalyarol, ami neki kell a jo teljesitmenyhez.
Ettol fuggetlenul meggyozodesem, h a Feroer elleni keretben mar benne lesz Bode.
szab.tam: a nemet edzoknel gyakran megesik, h a sirig kitartanak vki mellett, akkor is ha lenne a posztjara boven jobb spiler (Low-Podolski tetel).
-
szab.tam
nagyúr
ok..,
nullázzuk le, kezdjük újra.böde miért nem lett behívva?
kérek észérveket. semmi mást. -
B0V9B
tag
válasz
szab.tam #69504 üzenetére
Most komolyan magyarázatot vársz mi tőlünk azért hogy miért nem hívták be???? Tudom hogy éjfél múlt és ilyenkor már megy a kábszi meg az ital, de héé, ez itt nem az MLSZ főhadiszállása. Utána meg letámadod a másikat mert megkérdezi hogy honnan jött ez neked hogy a fradi vezetés ilyeneket intéz el. Lehet hogy poénnak szántad csak (és azért írtad le kétszer-háromszor is 10 percen belül), de áhhh hagyjuk nekem ehhez már túl késő van, inkább ellövök egy jóccakát-ot!
Reggel meg megyek és elintézem hogy CR-t meg Messit ne hívják be az októberi selejtezőkre a magyar válogatott keretbe. -
bucketb0b
őstag
Tudom sajnos, ezért is írtam korábban, hogy inkább beraknak egy nemzetközi szinten padozót, mint egy jó formában lévőt. Ez a magyar válogatott legnagyobb hibája, nevekre építgetnek. Teljesítményre kellene. Bár volt Böde válogatott, de ezek szerint nem győzte meg a vezetőséget a jelenlegi teljesítménye. Igaz, hogy külföldön azért jobban lepadoztatják a játékosokat, hiszen nagyobb a merítési lehetőség, de azért nekünk is lettek volna alternatíváink Szalai helyett, bár viszonylag elfogadhatóan játszott, de mi lehetett volna Bödével ugye.. Ha románok ellen nem is, de 1-0nál az É-Írek ellen simán bevittem volna csereként, birkózzon a védőkkel, rá kellett volna legalább 2 ember, plusz a szélre 1-1 és helyzetük sem lett volna, nem, hogy egyenlítő góljuk. De ugye a csoport 1. otthonában jó az X.. hát kvra nem, má' bocsánat..
(#69504) szab.tam: nem értem ezt a fajta hozzáállást. Már bocs, hogy kötekedek. De ha szerinted nem volt elfogadható indok alátámasztás, hogy miért nem. Akkor mire alapozod, hogy a Fradi jár közben ez ügyben, hogy miért ne?!
Ennyi erővel akkor te is mondhatnál valami jó forrást, hogy mégis mire alapozod ezt.. nem vagyok híve ezeknek az összeesküvés elméleteknek, mert logikátlan és teljesen értelmetlen az egész.
-
szab.tam
nagyúr
ok.
az elmúlt 2 válogatott meccs idején nem olvstam a topikot.
biztos volt böde kihagyása is téma.
volt valami értelmes magyarázat, miért nem hívták be?
nekem az is jó, ha valaki dob egy itteni linket.
ha 1 normál magyarázat létezik, nem gyártok összesesküvés elméleteket.****
(#69501) pohár
tudod, néhányan ilyen kis tökéletlenek vagyunk, és szeretünk olyan témákról is beszélni 1-2 topikban, ami téged fáraszt.
(mint pl. itt sokan az átigazolási összegekről. utálom, olvasom, beszólok, de ez van.)****
(#69505) bucketb0b
"mondhatnál valami jó forrást"
jó forrást?
csak felvetettem. én nem vagyok sem a hiteles wikipedia, sema facebook.biztos velem van a baj, nem tudtam, hogy ennyire megkomolyodott a topik, hogy még ötletelni, poénkodni sem lehet.
jó forrás. ehhez.
még mindig nem értem... -
B0V9B
tag
Sajnos onnan már nem fognak eltűnni ahogy észrevettem, 50 hozzászólásból 7-8 ami konkrétan a tippmixről szól, többi inkább az adott csapat pocskondiázása amely elvitte a mixet, vagy összeesküvés elméletek gyártásának táptalaja...
(#69502) bucketb0b: Sajnos itt még mindig a név szerint válogatnak be és nem a teljesítmény szerint. Külföldön sehol nem találsz ilyet, még egy nálunk gyengébb válogatott is simán a kispadra vág egy meghatározó játékost ha nem megy neki vagy padozik a csapatában.
-
bucketb0b
őstag
válasz
szab.tam #69496 üzenetére
Értem mit írtál, de ez szerintem nem így megy. Pusztán arról van szó, hogy hozzá nem értő emberkék állítják össze a válogatottat azt veszem észre. Én inkább beteszek a csapatomba egy 10/5 játékost aki bomba formában van, mint egy olyat aki 10/7-8, de a pálya közelében sem járt már jó rég.. ezen a 4 meccsen a 8 pont kötelező lett volna, Észak-Ír, Feröer 6 pont, román-görög x (bár szerencsével románokat verhettük volna, görögben meg egy csoport utolsó ellen simán benne lehetne a győzelem), persze ezek csak akkor jöhetnek be ha nem úgy megyünk ki a pályára, hogy csak ne kapjunk ki, majd utána építkezünk. Kész röhej. Aztán jön a matekozás, a legszebb az egészben, hogy első ránézésre jó lett volna a 3. hely, ha nem egy ilyen semmilyen román meg görög csapat van a csoportban, mindenki arra számított, hogy jobbak lesznek erre meg. Így szégyen a 3. hely, ha meglesz. Ez a " Fradi nem engedte " meg szerintem ostobaság
egyébként ezért is írtam, hogy ha engem pl. beválogattak volna, mint Böde (igen tudom, hogy nem volt ott) akkor az még egy bónusz löketet adott volna a klubszínekhez is, mivel elmondhatom, hogy beválogattak ergo jól teljesítettem a klubomban, ergo ha így folytatom vagy még jobb leszek akkor megint beválogatnak, tehát: jól kell játszanom a klubomban. Ami ahhoz vezet, hogy több jó külföldi klub felé is megnyitja az utat (mind a válogatott, mind a jó klubszereplés) Visszatérve a teóriádhoz tehát összességében még meg is érte volna elengedni a Fradinak Bödét, mert még jobb formában, bónusz lökettel jöhetett volna vissza a válogatott szereplésből sikeres meccsek után a klubhoz ami még jobb formát eredményezhetne vagy akár komoly ajánlatokat is a Fradi felé vásárlás esetén, ha valakit meggyőzött az ottani játéka meg az itthoni formája (és erre írtam, hogy benne lehet a fáradtság meg sérülés veszély a válogatott meccsekben, ez viszont igaz)
(#69500) szab.tam: most nem tudom, hogy ez vicc volt vagy akkor pedig értelmetlen dolgokat írsz.
- Ronaldo egyedül nem fogja tudni húzni a portugál válogatottat
- Argentína egyre jobb lesz szerintem, Messi is kezd belelendülni, az meg természetes, hogy nem hozza a Barca szintet mikor a csapat sem az, közel sem azonos képesség és játékos állomány
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest