Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Oh, most olvastam, hogy Iva lesérült a válogatott meccsen. 2 hónap. Oh...
Lehet gyűjtögetni a pontokat, amíg visszatér.
-
messi6502
tag
válasz
szab.tam #70598 üzenetére
Elsődlegesen a Lett - Kazah a fontos, ha ott a Lettek nyernek vagy X, akkor a Török meccs mindegy. Ha nyernek a Kazahok, akkor érdekes a Török meccs, mert ha ők is nyernek, akkor 16 pontjuk lesz a 3.-ak tabelláján. Ebben az esetben nem nyerjük azt a tabellát. Vagyis Kazah és Török győzelem esetén bukjuk el az egyenes kijutás lehetőségét. Minden más esetben ott vagyunk az eb-n.
-
szab.tam
nagyúr
bocs az off-ért, de kéne egy kis segítség.
jól értelmezem-e, és ez az az együttállás, amikor pótselejtezőre mehetünk?Törökország - Izland 1X2 Törökország 1,55 Nyitott
Lettország - Kazahsztán 1X2 Kazahsztán 3,40 Nyitott
5.27* -
[CS]Blade2
addikt
Azt számolgattam, hogy, ha a csoport 1. és 2. elleni eredmények számítanának, akkor 5.-6.-ak lennénk a csoport 3.-ak között. (jobb, mint amire számítottam, mert 3 döntetlenünk van olyanok ellen, akik kijutottak.) Igaz, hogy ezzel a számítással sem ad jó sorrendet a lista (Van akinek az észak-íreket kellene lenyomni, van akinek a németeket), de közelebb van a valós viszonyokhoz, mert, aki 5 pontot szerez a csoport 1. és 2. ellen, vagyis 1 meccset nyer egy olyan csapat ellen, aki ott lesz, az jobban megérdemelné a legjobb csoport 3. helyet.
Úgy is meg lehetett volna oldani, hogy az 5 tagú csoportnál hozzáadnak 6 pontot, mert a szerencsét nem lehet ezzel a kalapos rendszerrel kizárni. Ez olyan, mintha aki oda kerül, az 6.-nak a pingvineket kapja. Így számított volna a többi csoportban az utolsó elleni eredmény is, vagyis, kénytelen lett volna mindenki oda-vissza verni a gyengéket. Aki nem tudja oda-vissza verni a csoportja pingvinjeit, az valszeg nem lett volna legjobb csoport 3. -
bucketb0b
őstag
válasz
Napfénysüti #70594 üzenetére
Jelen helyzetben még mindig Király a legmegfelelőbb a kapus posztra ha komoly tét van. Következő selejtezőben már lehetne építgetni a fiatalokat, lassan úgy is az lesz, hogy a 6 fős csoportból 1-4 kijut. 5. pótselejtezik a 6.helyezettek meg egymással pótselejteznek és azok közül is kijut 2, hogy ne legyen teljesen szégyen a magyar foci és el lehessen adni, hogy van előrelépés. Már várom a mai napot, ha esetleg úgy alakulnak a dolgok.
- "na mi van kamu megmondó emberek most hol vagytok mikor kijut a válogatott"
- "most már mindenki a magyar válogatottnak szurkol persze ha nem volt győzelem csak a fika ment" és hasonló posztok.. -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #70594 üzenetére
Bogdán, Dibusz, Köteles?
-
DopeBob
addikt
válasz
Napfénysüti #70592 üzenetére
Gondolom maradt az a Dárdai elv, hogy az játszhat a válogatottban, aki játszik a klubbjában is rendszeresen.
-
DopeBob
addikt
nem tudom minek kellene történnie, hogy rájöjjenek, hogy ez az egész akadémiai rendszerestől úgy rossz, ahogy van. Egyszerűen mintha senki nem értene semmihez...
Egervári után ígértek egy neves külföldi edzőt... ő volt ugye a pinyő, onnantól meg a kármentés megint. Igazából az lett volna a legjobb, hogy ki se jutunk, és még a pótselejtező sincs meg... azt az egyet nehéz lenne sikerként eladni. Utánpótlást kéne rendbetenni, de nem ezekkel a múmiákkal, akik most ott vannak, és láthatóan igen szar munkát végeznek, aztán várni... Itt egy csomó sikeres példa a környezetünkben, hogy kellene csinálni
-
B0V9B
tag
válasz
Napfénysüti #70583 üzenetére
Hát na ja, ez az érem másik oldala... de még ha pótselejteznénk és elbuknánk, akkor még azt is sikernek adnák elő és azt mondanák, hogy eddig még a pótselejtezőig se jutottunk el. De ez már politika, ott meg tudjuk hogy mindent meg lehet magyarázni...
-
törölt tag
Holnap lehet közvetítik a meccset ami fontos a magyar csapat kijutása szempontjából.
-
bucketb0b
őstag
válasz
bagyulajuve #70582 üzenetére
-
válasz
Napfénysüti #70583 üzenetére
Oruljunk,h nem Macinaci vedett a hispanoknal.
Parat benyelt volna... -
bagyulajuve
addikt
-
törölt tag
Ejj ha a magyar válogatott is így tudna játszani, esküszöm még az is élvezetes lenne ha kikapnának.
(#70578) B0V9B Evvel én is így vagyok. Tudjam elmesélni az unokámnak.
-
B0V9B
tag
válasz
Dilikutya #70577 üzenetére
Rendben. Én meg annyit írok erre hogy leszarom hogy 0 pontunk lesz és -89-es gólarányunk, de nem szeretném ha legközelebb is csak 30 év múlva lenne ekkora esély rá hogy kijussunk egy EB-re vagy VB-re, mert lehet hogy már meg se fogom élni... Jussunk ki, a többi engem nem érdekel.
Egyébként ha megnyertük volna a csoportot akkor az lett volna az első hogy ne legyen nagy az arc mert ez kurva könnyű csoport volt, San Marino is megnyerte volna. Ha csak második lettünk volna akkor csak azért lehetünk ott mert a 2. hely már nem pótselejtezőt ér hanem egyenes kijutást, pedig pótselejtezőn kiszoptunk volna Gibraltártól is. Ha a legjobb 3. hely összejön akkor nem is nekünk köszönhető az egész, semmi közünk hozzá. Ha a pótselejtezőn kaptunk volna egy Szlovéniát, esetleg Ciprust és továbbvergődünk, akkor az lenne hogy bezzeg ha nem őket kapjuk akkor kiestünk volna. Legyünk ott és kész. Nézzük meg a hollandokat, mekkora blama hogy egy 24 csapatos EB-n még a pótselejtezőre se tudnak majd odaérni.
-
Dilikutya
félisten
-
Soulfly842
addikt
Még szerencse, hogy a spanyolok genetikailag alkalmatlanok arra, hogy töketlenkedő védekezősdire álljanak be a 16-os vonalán állófocira berendezkedve
Ezzel már nem lesz baj, reméljük holnap sem!
(#70574) Dilikutya
Azért bármilyen szerencsés legyen is a sorsolás - az alultáplált görögök pl. más kalapban voltak a sorsoláskor, mint most lennének
- azért azokat a pontokat is össze kellett gyűjteni, hogy sok nemzeti válogatott közül elsők legyünk a listában.
Nem értek egyet, jobb lesz nyugodtan, mert amikor agyon van fűtve mindenki akkor egy magyar válogatott mentálisan könnyen alulmarad (lásd a görögöket, akik nagyon bizonyítani akartak legalább egy győzelemmel). Egyelőre jussunk ki, s majd azt követően nekiállhat a nemzeti 11 hozzászokni a gondolathoz, hogy hol és miért is küzdhetünk majd!
-
Dilikutya
félisten
Én az ukránoknak szurkolok. Ne úgy jussunk ki, hogy nincs beleszólásunk a dologba. Meg kell verni a csoportot, ne pedig azon felkapaszkodni, hogy a többiek közül ki hogy bír el a másikkal.
-
BenHans
addikt
Ez az ukrán válogatott széttépne minket sajnos...
Jordi Alba meg csak a szokásos kis színész hisztis alattomos pukkancs.
-
vans?
őstag
Ez a Yarmolenko nagyon technikas egy jatekos, benne van a gol...
-
törölt tag
Kihagyta !!
-
Dinter
addikt
Tizi!!!!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Turbolada II #70564 üzenetére
-
B0V9B
tag
MárióóóóóÓ!! <3
Bánja a tököm hogy ordít csak ne nyerjenek ma az Ukránok -
Turbolada II
őstag
Valaki tudna adni egy linket a Sport1-hez? (spanyol-ukrán meccs)
-
Tibiajax
nagyúr
de hogy ordít már Farkas "csakamadrid" Norbika a spanyol ziccernél..
-
viharhozo
addikt
A hollande 190, a goroge 90. Ok nyilvan alulteljesitoek, mindig lesznek ilyenek.
Szalai amiota eljott a Mainzbol, csak keveset jatszik, tavaly a 34 fordulobol 26-ban jatszott, de osszesen 1310 perce volt (15 meccs), folyton le/becsereltek. Stiebernek 25 meccsrol volt 1500 perce, ez se tul acelos.
-
B0V9B
tag
válasz
viharhozo #70549 üzenetére
És a játékosok értéke fog kimenni a pályára focizni??? Mennyi a görög a és a holland válogatott keretének értéke ugyanezen az oldalon? Egyébként Izlandnak 3 topligában játszó játékosa van (1 PL, 1 Seria A, 1 Francia bajnokság) mégis továbbmentek egy elég kemény csoportból. Ennyi majdnem (2) még nekünk is volt tavaly ilyenkor mikor Szalai és Stieber is játszott a klubjában, mégsem brillíroztunk a selejtezők elején (sem).
-
Tibiajax
nagyúr
nna nézzük, ki találja ki az ugró bácsi nevét
-
-
lacy86
addikt
-
bucketb0b
őstag
Így van.. egy kalap szart nem ér a kalap szerinti besorolás ha utána éles helyzetben gyakorlatilag erősséget nézve mi is az 5. kalapba lennénk valóak, de mindenkivel ki ki meccset játszunk akik mögöttünk vannak. Ennek elvileg az lenne a célja, nem tudom mikor fogunk nagyjából reális helyre visszaesni, mert ez így megint csak egy becsapás a külvilág felé.
-
B0V9B
tag
válasz
DopeBob #70541 üzenetére
Dzsudzsák ilyen játékos lenne (vagy csak inkább lett volna, ahogy láttam az utolsó két meccsen a formáját), Stieber is, Huszti is még mindig beférne egy egy német első ligába de ő ugye már évekkel ezelőtt lemondta a válogatottságot. Ennyi. Valamint még Némethben látok annyi fantáziát (az utóbbi időszakban tele van önbizalommal, a sérülések is elkerülik és ez látszik is a játékán) hogy ha elvinné egy Francia vagy Német alsóházi csapat akkor talán megtudná állni a helyét. És kifújt.
Egyébként mielőtt valaki azt hinné hogy csak úgy lehet jó csapatot kiépíteni hogy minden játékos topligákban játszik, az nézze meg hogy az Izlandiak, Albánok vagy a Románok milyen klubokban játszanak...
-
viharhozo
addikt
De ezek egy edzovaltasnal teljesen lenyegtelenek, nem sikerult kijutni, es belefutott ket durva veresegbe. Ilyenkor illik beadni a lemondast, amit Egervari meg is tett, a foci igy mukodik.
Arrol meg nagyvonaluan elfeledkezel, h Egervarinak _sokkal_ erosebb kerete volt. A kapitanysaga elejen Gera meg EL-dontot jatszott, Dzsudzsak akkor volt elete formajaban, Juhasz az Anderlechttel sorra nyerte a belga bajnoki cimeket. A jelenlegi keretben meg ehhez foghato jatekos sincs, nem kockaztatok nagyot, ha azt mondom, a mostani minden idok leggyengebb magyar valogatott kerete.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #70519 üzenetére
Ez tűnik nekem is a legelfogadhatóbbnak.
Vagy ki se jussunk, a faszom kivan már, hogy mindig beégti magát az ország ha alkalma adatik rá.
-
Tibiajax
nagyúr
nna, Kászijjászék nem válaszoltak még, hogy igyekeznek megnyerni nekünk a mérkőzést?..
:
de persze csak a két ország régi barátságára és csányi úr régen tartó szurkolására való tekintettel -
szab.tam
nagyúr
ma egy székely haverom megfogalmazta a magyar sport helyzetét:
van a hosszú katinka, és annyi.
meg a kajakosok, de azok kokóznak.és mindezt a válogatott meccs előtt.
tőle egy másik történet:
mivanmivanmivan.
fradi drukkerek a barátaim.
mi újpestiek vagyunk.
arcbatülekedés.
rendezzük le most, mert szórakozni szeretnénk, vagy húzzatoka p*ba.
kik vagytok.
székelyek.
-> egymás nyakába borulva ment a "sz* romániiiiaaaaa... -
Livius
őstag
Világosítson már fel valaki, hogy még is, hogy a francba jöhet az ki, hogy mi legyünk a csoportharmadikok? Amikor már az ukránok és az Írek is több ponttal rendelkeznek a 3. helyükön mint mi, akik többet nem is fognak már játszani.
Csoportok -
hobizoli
nagyúr
válasz
bucketb0b #70523 üzenetére
bazze, kar szepiteni, ami eltalalta a kapu sziluettjet, abbol gol lett
pl a fejes golnal is miert nem lepett ki a vonalrol elore, megelozve a fejelo jatekost?de nezd meg a 2. es a 3. golt is, rovidre rugjak be kozvetlenul mellette, mikozbe balra lep jobbra megy a labda, , masikra meg kilep, es eldol, mikozben fentre megy a loves
azaz akkor vedte volna csak kb, mindkettot, ha a gorog jatekos ot lovi telibehat baszki igy alllhatott volna ott akarki, kis tulzassal akar meg en is
aztan ami engem eltalal, azt mind kivedem, ami nem, az meg golwow
-
szami777
addikt
válasz
Napfénysüti #70519 üzenetére
+1
Ez lenne a legjobb szerintem is. -
Napfénysüti
nagyúr
Most halál komolyan: ne legyünk legjobb harmadikok hanem pótselejtezzünk. Ha ott nyer a válogatott akkor menjen EB-re de ha nem akkor maradjanak is otthon.
-
B0V9B
tag
Ebből a meccsből mit lehetett leszűrni? Hogy Európában van 3 válogatott (Gibraltár, San Marino, Andorra) akik ellen lehet biztosra menni és könnyű meccset játszani, gálázni. Bár néha-néha már az Európai középmezőny alját ők is elkapják (San Marino-Észtország 0-0, Litvánia 2-1 San Marino - 91. percben még 1-1 volt). Ezeken kívül még egy Németországnak vagy Spanyolországnak is vért kell pisálnia a 3 pontért, még hazai pályán is a legjobb felállásban.
-
B0V9B
tag
Azért az is durva hogy a világbajnok Németország most, az utolsó mérkőzésén, 10 perccel a vége előtt biztosította be hogy ne kelljen pótselejtezőt játszania.
Pedig Löw azt nyilatkozta hogy semmi értelme az ilyen Gibraltár meg Grúzia elleni mérkőzéseknek, bekéne vezetni az előselejtezőket ahol az ilyen kiscsapatok küzdenek meg egymással, és csak az onnan továbbjutók játszhatnak a nagyokkal. Ehhez képest eléggé megszenvedtek most ezzel a Grúziával.
-
B0V9B
tag
Hogy játszanak a grúzok a németek ellen!
-
Tibiajax
nagyúr
Storck: Jó, élvezetes meccs volt
van egyébként arról hír, h eltakarítják ezt az embert a válogatottunk irányítói székéből? -
bucketb0b
őstag
Igen, a támadó részleg nagyjából jó volt, de Böde nem magától szar.. kell mögé egy középpálya, az nincs szinte sosem. Dzszudzsák továbbra is hírnévből marad meg, mint legmagasabban jegyzett focistánk, teljesítmény nem sok van mögötte. Írek ellen meg továbbra is tartom, hogy akármilyen közepes teljesítménnyel is meglett volna a 6 pont.
-
Ispy
nagyúr
Tudom megint én vagyok a faszparaszt magyar aki semminek nem tud örülni
Nem én mondtam
Én ezt már pár napja megmondtam: ha támadó focit játszunk, nincsen középpálya és védelem. Ez a kettő hiányzik, ma ráadásul a végén teljesen elfáradtak a fiuk. Ha beálltunk volna bunkerfocit játszani, akkor talán egy kontrából tudtunk volna gólt lőni, de akkor is sima bukó, így legalább volt egy kis remény (illetve 2 is, 3 percig).
Ja és azt is írtam, hogy bravúr lenne nyerni, nem is sikerült, egyébként meg taktikailag ez a csapat nem 0, hanem -1, viszont a játék képe leszámítva a 0 védelmet, jó volt, ahhoz képest, hogy idegenben játszottunk.
Ilyen játékkal itthon a görögöket és az íreket is verhettük volna, csak akkor érdekes módon 2 értelmes passzunk nem volt. Ja, hogy eddig Kalmár meg Németh mindig csak kispados volt, pedig ők a legjobbak az egész csapatban (meg még Fiola), Juhász, Gera öreg, Vanczákot sosem bírtam, Dzsudzsák formán kívül, Bödének meg mindjárt nem ment annyira a nagy darab görög védők mellett.
De semmi ok az aggodalomra, lesz ez mér rosszabb is
-
B0V9B
tag
Egyébként tudom hogy nagyon nagyon nagyon pici az esély rá, de ha a németek ma kikapnak a Grúzoktól és marad az X a lengyel-ír meccsen akkor mi van? Mert mindhárom csapatnak 19 pontja lesz, de egymás elleniben a németek alul maradnak az írekkel és a lengyelekkel szemben is. Akkor a németek mennek pótselejtezni?
-
B0V9B
tag
Van még rajtam kívül valaki olyan mazochista hogy a Gibraltár-Skót meccset nézi?
Tele van a stadion...skót szurkolókkal!! Pedig a mérkőzést Dél-Portugáliában rendezik, aminek már semmi tétje sincs mert a skótok elszálltak azzal hogy kikaptak Grúziában. Elképesztő hogy mennyire szeretik a szoknyások a focit...Talán ha van olyan focinemzet akiket sajnálok hogy lemaradnak az EB-ről, akkor ők mindenképp olyanok.
-
mefistofeles
veterán
Meg kell követnem azokat akik lelkendeztek a nagy Faerőr szigetek legyőzésén.
Hisz tényleg nem kis teljesítmény egy olyan csapat legyőzése akik oda-vissza elpáholták mai nagynevű legyőzőinket.......
Innen lehet mondani pozitív dolgokat de azzal már viccfigurát csinál magából a hozzószóló....
Ennél lejjebb nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!