Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
szami777
addikt
válasz
venember83 #71290 üzenetére
Itt van: [link]
Ezen még én is szakadok(#71293) Enzolord
De az
Sztem egy poén kedvéért felkérték erre. -
Richard!
addikt
válasz
venember83 #71290 üzenetére
Akkor látogassatok el Monokini Lehel facebook oldalára
-
Richard!
addikt
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #71286 üzenetére
toro-inter meccsen a bíró kb. skót
felfogásban vezette a meccset a 16-oson belüli szituációkat és a lapok kiosztását nézve, olasz módon vezető bíró min. 2 toro és 1 inter tizit (kondogbiát söpörték el) befújt volna, meg lett volna 1 torinoi piros is (már nem emlékszem kicsoda - ez jól bemutatja a meccs izgalmasságát)
bár az olasz bírókat ismerve ugyanezekre a szitukra totti mester mind3 büntetőt megkapta volna.
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #71278 üzenetére
Nem beszélt senki a Roma-büntetőről sem, ami szabadrúgás kellett volna, hogy legyen. Meg az elmaradt Toro tizenegyesekről sem. De mindennek megvan az oka: lóf@szt sem érdekli az olasz liga, a bíráskodás meg aztán főleg nem. Amúgy Maccarone szép gólt szerzett, nyilván első lövésből.
Különben is Dybala, nem volt lesen, előtte meg ketten kihagyták (Lichti és Mandzu), a Juve ezzel megadta a lehetőséget a védők számára a tisztázásra, szóval csak magának köszönheti az Empoli az egészet.
Neymar gólja amúgy tényleg gyönyörű volt, le a kalappal előtte. Szeretném, ha lenne néhány ilyen kaliberű futballista az olasz ligában és 2-3 a Juventusban, de a Serie A másról szól.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #71284 üzenetére
mai veszteségem 10%-át átvállalod. nagyon korrekt. mondom, hová utlahatod.
japánul a stadion neve.
fonetikusan leírva:
szán síró.olvastam kicsit.
a san japánul annyit jenet, hogy:
san - Az általános, felnőtteknek kijáró udvarias megszólítási forma.
és még bőg is.
pfff...ilyen lenne az otthonom, én sem nyernék 1 gólnál többel.
soha....
idegenben pláne nem... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #71277 üzenetére
pontosan tudtam a forgatókönyvet.
hsz. eleje.margit bukta is megvolt az elmémben, csak a többiek nem tették a dolgukat.
monaco vezetés is megvolt, csak aztán nem fociztak a végéig.
dc is tartotta a 0:0-t, azt hittem, hogy 0:1 lesz a vége, hogy egy nyálas hosszabbítás következhessen.
az utóbbi 2-ben tévedtem. (igazsághoz hozzátartozik, hogy ez utóbbit már nem bírtam megrakni, mert sem egyenlegem nem volt a pro-n, sem nyitva lévő lotyózót nem találtam...)de az inter-t már elég jól kiismertem.
-
BenHans
addikt
A Dybala által beszerencséskedett 3. Juve gól előtti 23,5km-es lesről nem beszél senki?
[link]
Ennyire kell tartani egy esetleges Empoli egyenlítéstől? -
Tibiajax
nagyúr
gyönyőrűséges torinói győzelem, real madrid-kiszopás..kell-e ennél szebb hétvége?
már csak a cselszinek kellet volna hoznia a kötelezőjét...
-
venember83
nagyúr
Nándi-gól! Ennek örülök, bár maga a meccs végső kimenetele teljesen hidegen hagy.
-
gyuromoj
veterán
Don Florentino köszi ezt a szuper edzőzsenit...
(#71273) pohár
Ezt a Kiko gyereket nem nevezném kapusnak... érthetetlen hogy minek hozták "haza"?! -
pohár
félisten
hogy ez a kapus is mit csinál... gyönyörű
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83 #71267 üzenetére
Örülünk
Addig jó amíg a fehér 7-es nem passzol....
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #71267 üzenetére
hát nem
-
venember83
nagyúr
2-1, örülünk, Vincent?
Mióta nem néztem Real-meccset...
-
B0V9B
tag
Szia Schalke...
Aki az eredményre néz rá csak, az azt hiheti hogy szoros volt, de aki látta is a meccset az tudja hogy ennél sokkal nagyobb volt a két csapat között a különbség.Idén már 71 gólnál járunk a tétmeccseket figyelembe véve, és még csak November eleje van.
Kis off: Nem tudja véletlenül valaki hogy ebben mennyi a rekord? Annyi rémlik hogy a Real Madrid lőtt a 2011-12-es szezonban 173 gólt minden tétmeccset figyelembe véve, de nem vagyok benne biztos hogy ez a rekord.Danke Auby!!
-
gyuromoj
veterán
-
BenHans
addikt
RAMOOOSS! Ez a játék!
-
Dinter
addikt
Nacho milyen kapufa
-
Richard!
addikt
Remélem letérdel a margit
-
venember83
nagyúr
A Juve már a hetedik a mai parádés produkcióval, mindössze két pontra van az AC Milan!
-
L_YKing
addikt
Neymar goljat mekkora?
Hihetetlen az a srac. -
NyxNyxNyx
addikt
A meccs 70 százalékában jobbak voltunk, de a végén azért már imádkozni kellett hogy maradjon az X. Igazságos volt, nagyot küzdöttek a srácok. Az meg jellemző, hogy olyan ember talál be a Spurs ellen aki szökőévente egyszer teszi azt.
monokit hallgatni meg fájdalmas. Ha a barcások panaszkodnak a Sport TV-re, akkor én nem tudom mit mondjak az elfogultsággal kapcsolatban.
-
Richard!
addikt
Mix gyilkos hétvége Angliában...
-
Neymar-aranylabda kinézőben. Vagy nem?
-
BenHans
addikt
Salah bokájának véget vetett az egyik merda.... Hogy az a **************************. Ezért nem jár a lap, és Ninja a hentes.
GERVINHOOO!!! Egyétek!
-
Ringman
félisten
-
KisTücsök
addikt
válasz
BenHans #71240 üzenetére
Pedro 3 meccs után legsüllyedt a többiek teljesítményére. Ilyen esetben inkább az edzőt hibáztatnám. Ha a többieknek menne, szerintem neki is, éppen ezért nem mondanám rossz igazolásnak még. Egyáltalán nem.
Baba annyira nem rossz eddig, legalábbis a Baba - Azpi szélső védő páros sokkal jobb, mint az Azpi - Zouma, vagy az Azpi - Ivanovics. Főleg utóbbinál.
Ha formában lennének a játékosok, nem lenne semmi baj, tavalyhoz képest csak erősödött a keret. Ide most jöhetne akárki, pár meccs alatt lesüllyedne a többiek szintjére.
Akármennyire is nem szeretném, mindig oda lyukadok ki, hogy leginkább az edző a felelős. Azért se Terry se Cahill nem szar védők még mindig, mégis úgy védekeznek néha, mintha ez lenne életük első meccse.
-
bucketb0b
őstag
válasz
szami777 #71239 üzenetére
Igen ő a csapat legjobbja csak úgy írtam, hogy erre nem feltétlenül lehet építeni egy meccset, hogy majd lesz valami a pontrúgásnál és kihúzzuk. Főleg úgy, hogy idén kaki a védelem (is). Amúgy eddig kb. Willian volt a csapat legrosszabb befejező játékosa. Idén a legjobb, azért ez sokat elmond a csapatról
(#71240) BenHans: Hogy lehetne jobb Pedro ha az egész csapat szar? Egy rossz csapatból könnyebb kitűnni, de most a Chelseanél ez nem igazán igaz. Kompletten rossz ott valami. Ráadásul lehet több védekező feladatot kap.
-
BenHans
addikt
válasz
szami777 #71239 üzenetére
Nálam ugye a Roma a kedvenc, de rajtuk kívül a Chelsea-vel és a Real Madriddal szimpatizálok, és minden meccsüket nézem, de lehet egyedül vagyok azzal az állásponttal, hogy én ezt a "teljesítményt" nem kenném Mourinhora. A tavalyi Dortmund sem Klopp hibája volt szerintem.
Az utóbbi időben az igazolások is gyengék voltak. Pedro-Baba-Cuadrado-Falcao tragédia. Pedig én pl Pedrotól és Babatól többet vártam, utóbbira már azt mondom jobb, hogy inkább Rüdiger jött Rómába.
Zouma a legjobb a Chelsea védelmében, én legalábbis így látom, és nem véletlen imádkoztam hogy őt hozza el valahogy Sabatini.
Én a Loftus-Cheek, Kenedy párost akarom látni a kezdőben, mert jelenleg pl a Costa-Falcao-Remy triónál egy féllábú Didier Drogba is többet érne, pláne az öltözőben. Az Ő személye és mentalitása nagyon hiányzik nekem és ahogy én látom a csapatnak is, meg ugye egy Lampard.
-
szami777
addikt
válasz
bucketb0b #71237 üzenetére
Szerintem pedig pont egy edzőváltás tud segíteni mentálisan. Helyre rakja a fejeket, mindenki tiszta lappal indul. Costát vihetné magával Mou, ha elmegy, hányingerem van tőle, ráadásul idén egy kalap sz@r.
"szélről betekeri nem ér bele senki és gól."
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, nézd meg idén Willian milyen gólokat lő, nem csak beadásnak szánt lövések azok.Múlt héten az ő goljával nyertünk a BL-ben. A Soton elleni gól meg sztem az év szabadrúgás gólja.
Hetek óta ő a csapat legjobbja egyébként. -
Ringman
félisten
elég komoly büntetés a toro-inter meccs.
-
bucketb0b
őstag
válasz
szami777 #71236 üzenetére
Hát egy Abra kaliberű pénzeszsák ezt simán kibírja. Inkább az a kérdés, hogy kit hoznának a helyébe.. ráadásul inkább itt mentális gondok vannak a játékosoknál ami nem biztos, hogy megváltozik egy edzőcserével. Tavalyi szezonban jól kijött minden. Szöglet gólok, védők hozták a meccseket. Idén ez nincs. Willian is csak szabadrúgásgólokat lő ami abban merül ki, hogy szélről betekeri nem ér bele senki és gól. Erre sajnos nem lehet alapozni. Azok a középpályás passzok hiányoznak amiket pl. tavaly Fabregas adott Costanak, ráadásul azt a bunkót simán kikészítik minden meccsen. Ha nem minden 2. meccsén kaphatna 4-5 meccses eltiltást akkor egyet sem. Nem feltétlenül egy ilyen csatár kellene most a Chelseanek, főleg így, hogy egyedül van ráadásul nincs pótlása. Csak a Skrtl elleni szabálytalanságért adtam volna 5-10 meccsen eltiltást neki.. talán akkor felfogja, hogy nem az a játék amit ő csinál ha a fél szezonban el van tiltva.
Nem Chelsea ellenesként írtam offként -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #71235 üzenetére
Nem sokat. Monaco 50 misit fizetett volna érte, abra 100-at kért tőlük. Ezt átgondolva elég nagy összeg lehet.
De lehet, hogy nem is a kirúgásért járó fix összeg a nagy, hanem az, hogy ugye ilyenkor kirúgás után x évig tovább kapja a fizut. Di Matteo például a kirúgása után még vagy 2 évig kapta a 100+ ezer fontos heti fizetését. Amikor ez lejárt, akkor ment a Schalke-hoz. -
szab.tam
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #71219 üzenetére
"Juhász Roland szerint fontos az idegenbeli gól, de nem szabad feladni a biztos védekezést."
fontos a szaporodás, de a biztonság kedvéért gumit is húzunk.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
KisTücsök #71227 üzenetére
nem jött.. ezen ment el
és a legjobban azért bánom, mert ezt a meccset éreztem a legbiztosabbnak. mondom, ma nyerni fog a cselszi. nyerniük kell. most már az jön. maguk miatt. murinnyó miatt isaztán persze lehet h csak sokat rulettezek, ahol a sok piros után jönnie kell a feketének.. xd
fszomba.. -
KisTücsök
addikt
Jaa.
Ezek ellen az orkok ellen egy top formában lévő chelsea is megszenvedett volna. Meg is szokott általában.
Idén a bajnokságban talán ma nyújtottuk a legértékelhetőbb produkciót. Sőt, olykor szabályosan varázsoltak a srácok a pályán. Azok a kis egyénérintéses passzok, az elengedések, sarkazgatások. Hát... amit elvárna az ember egy félmilliárdot érő kerettől. Lehet jót tett, hogy mou még csak látótávolságban sem volt.
-
Tibiajax
nagyúr
köszi cselszi..
nem baj, legalább murinnyó takarodik
-
Szép, újabb Chelsea-vereségben gazdag szombati pihenéses időtöltést kívánok mindenkinek.
-
[CS]Blade2
addikt
Ez tetszett nekem a napokban:
Király 45 évesen sem mondaná le a válogatottságot"Király a riválissal nem kívánt foglalkozni, mindössze annyit mondott, az oslói hideg nem jelenthet gondot, mivel
késő ősszel már mindenhol hűvös van."viselni fogja a mackónadrágját. -
-
bucketb0b
őstag
Nem tudom nagyon fiatal voltam, gyerek dokihoz jártam akkor szerettem bele. Ne is kérdezd mit adott nekem az orvos
lehet elkezdem megint megnézni, újraélem gyermekkorom
aztán mikor kimegyek a grundra szabadrúgásnál majd átváltozik egy turullá a labda és beverem a felsőbe
-
gyuromoj
veterán
-
KisTücsök
addikt
___Hogy értelmes hsz is legyen: 8 futballista, aki sokkal öregebbnek néz ki, mint amennyi valójában!
A vicc az, hogy itt még Costa az, akinél azt mondom, oké, belefér.
-
KisTücsök
addikt
Nekem meg az amikor a szomszéd gyerek tsubasanak képzelte magát miközben az utcán focizott és minden fél percben 10 másodpercig ordította, hogy: "és jön tsubasa kapitány, ésss kicselezi éss góóóól". Meg hasonlók.
Elég sokat focizott akkortájt...
Szóval igen, rühellem tsubasat. Kösz, hogy eszembe juttattátok.
-
bucketb0b
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro