- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0V9B
tag
Találunk egy gólt és Hajdú B. már egyből fikázza a Feröeri csatár srácot
Brávó kecifei hajdú bizbasz istvánEz tizi volt pedig, ha nekünk nem fújnak be ilyet akkor már jönnek az összeesküvés elméletek meg a magyar sors...
-
IreN!CuS
őstag
És a finnek vezetnek !!!!
-
törölt tag
-
szami777
addikt
Bodeszazkilovagyokbazmeg
-
IreN!CuS
őstag
végrebazdmeg
-
BenHans
addikt
BÖDEDANIALEGNAGYOBBKIRÁLY!
-
törölt tag
Böde!
-
bucketb0b
őstag
Nem bírsz vele, há befejeli bázdmeeeeg
Most belegondolva szánalmas.. Feröer ellen így örülök egy gólnak az egyenlítéshez, Úristen -
szami777
addikt
Jójó, latom, nem csak en szenvedek
-
villamos
őstag
Ilyenkor miért nem lehet leállítani az órát? Ezt annyira nem értem...
-
Egon
nagyúr
Ezt a szövetségi kapitányt nagyon messzire kellene zavarni. A románok ellen ikszre játszani hazai pályán?!? A láthatóan játékon kívüli Tőzsért favorizálni Elekkel szemben, akinek legalább akadnak értelmes megmozdulásai? Ezt a két kutyaütő újoncot beállítani, akiknek normális megmozdulása konvergál a nullához?!? Egy csatárral kezdeni egy Feröer ellen, hazai pályán, amikor győzelmi kényszer van?!?
Nooooooormális?!? -
bucketb0b
őstag
Nézzétek mi az ott, egy helyzet
van még remény. Hátha kell a feröerieknek is a tippmix lóvé, elengedik ezt nekünk, ők úgy sem jutnak ki, a lóvé meg jól jön később is.
-
lacy86
addikt
Egy bundesliga 2. Osztalyt nem kozelitunk meg ...
Ez a magyar foci nevetseges 😓 -
BenHans
addikt
Ezt fáj nézni...
Hazai pályán, Feröer ellen 0-1 és mi tördeljük a játékot.
Dzsudzsákot át jobbra hogy lőjön is ahogy a PSV-ben tette, balra Némó és középre Böde. Ennyi.
Na nembaj, majd a végén itt is Király lesz a hibás mert Juhász összecsomózta a saját lábát.
3-1 lesz a vége! Hajráááá!
-
IreN!CuS
őstag
Megvolt a legveszélyesebb fejes
-
villamos
őstag
Én is arra gondolok, hogy itt a tippmix áll a dolgok hátterében...
-
Enzolord
addikt
Jézusom gyerekek, hát ez mi a túró???
Most komolyan, ez ellen a csapat ellen, akik közül egy irodai dolgozót nem akartak elengedni a melóhelyről, és ők szopatnak minket idehaza??? Kik ezek a majmok?? Nagy mellénynek kellett volna otthon maradni..
Szégyen.. Hofi sorai ismét ide passzolnak.. -sajnos -
Ringman
félisten
tényleg ennyit tudunk, vagy a félidőben vendég, végén hazai sokat hoz?
-
B0V9B
tag
e, Dzsudzsák a pályán van?
Elkezdik Trollfocin hogy a villanyszerelő gyerek megbosszulta Lagzi Lajcsit
-
törölt tag
Cselezni nem akar senki, mihelyt valakihez kerül a labda pánikszerűen adja tovább. Valahogyan a fejekben kellene rendet tenni, de ez valahogyan nem sikerül kb30 éve. Ezt a csapatot még gombfocizni sem küldeném el.
-
bucketb0b
őstag
válasz
venember83 #70168 üzenetére
Megtartjuk a német vonalat, megbuktatjuk Kloppot
(#70169) Dinter: szép játékunk ott se volt, de legalább nem kaptunk ki mindenféle grundfocistáktól
(#70170) meunier: hát mondjuk szerintem nem lenne rossz választás
-
Dinter
addikt
Dárdai ugyanezzel a kerettel dolgozott, szerintem egyértelmű hol a hiba.
Volt már pontos beadásunk?
-
venember83
nagyúr
Nem meglepő mindez, hiszen mindenki győzelemről beszélt. Megvan már Storck utódja amúgy? Majd az MLSZ megint pitizik, hogy engedjék el Palit a válogatotthoz? Szánalom ez, kérem szépen.
-
szami777
addikt
Jajj istenem, mi van itt. Ez itt a siralomvolgy. Legyen valami gyerekek.
-
C4mp3r
addikt
szerintem az egyik facebook kommentelonek lesz igaza, Altatnak a fiúk, és nyerünk 3-1-re..
-
lacy86
addikt
válasz
Napfénysüti #70163 üzenetére
Egy nagy nullak vagyunk!!!
Nagyon rossz kimondani .... -
Napfénysüti
nagyúr
Remélem ki se jutunk nem érdemelnénk meg...
-
bucketb0b
őstag
válasz
#84221696 #70158 üzenetére
A legszebb, hogy a létező összes tippmix kombómba beletettem a szar magyar győzelmet meg a sok gólos győzelmet..
éljen a magyar foci!
(#70160) B0V9B: náluk is nagy a merítési lehetőség, bálnavadászok mind!
3 alapember hiányzik náluk nagy kunszt... sokkal erősebb a csere paduk is! -
B0V9B
tag
Majdnem ott a 2. is...
Azért annyiból szeretném csak hogy nyerjenek a vendégek, mert kíváncsi lennék hogy a szakmabéliek mivel magyaráznák a vereséget. Ugye ha kikapunk egy Románia vagy Ukrajna ellen, akkor az azért van mert ott több a pénz a fociban, nagyobb a merítési lehetőség, jobb bajnokságokban edződnek mint a mieink, stb.
De hogy azt mivel magyarázzák hogy a munka után hazaeső, kapkodva valamit evő és edzésre rohanó pékek meg halászok miért technikásabbak mint a mi játékosaink, akik napi kétszer edzenek és a foci mellett semmi másra nincs gondjuk...
Mondjuk ennek is az lenne a vége hogy még több pénz kell a fociba és több stadiont kell építeni 1000-2000 lélekszámú falvakba, tanyákra.Most mondta a Hajdú B. hogy 3 alapemberük hiányzik sárga lapos eltiltások miatt. Az úgy nájsz
-
darál0w
Jómunkásember
katasztrofa gyerekek....katasztrofa....
inkább nézek valami butíto műsort, és elalszom rajta
-
Ringman
félisten
ilyet mond hajdú b:
a vendégek eldugják a labdát
-
szami777
addikt
A komuves golpasszt adott a kertesznek. Szep
Ezt alkohol nelkul nem lehet nezni gyerekek. -
B0V9B
tag
havi 10 milliókért alibizők vs munka mellett focizó amatőrök 0-1...
Az is sokat elmond hogy az 1-1 elleni párharcokból rendre az amatőrök jönnek ki győztesen, néha 3 magyar játékos kell hogy a földre terítsen egy Feröerit...
-
Tom5
addikt
Nyertünk?
-
IreN!CuS
őstag
Jött a dráma
-
villamos
őstag
0-1 Zsír!
-
törölt tag
-
KisTücsök
addikt
Akkor Klopp megy Liverpoolba? Várhatott volna még egy kicsit, hátha Zsozénak mégiscsak ajtót mutat Abra.
Kíváncsi leszek, nem nagy szám az a keret, ha ebből összehoz valamit... Le a kalappal. Azt mondjuk kétlem, hogy csak miatta majd Reusok igazolnak oda.
Akárhogy is, egyik angol csapat szarabb, mint a másik. Szóval azért hajrá... meg hasonlók.
-
Richard!
addikt
bajner csíra bálint a pakshoz igazolt
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
L_YKing #70137 üzenetére
[Lionsportban] is szokott lenni gyerek mez.
-
BenHans
addikt
Pl. [footballfactor]
De én Vateráról fogok rendelni AS Roma mezt és egy tizesből megúszom cakkpakk. Ismerős rendelt már így mezt, és az anyag, minden hímzés, a belenyomott minta és a címke is rendben volt. Nem is tudom miben különbözhet a hivatalos boltból vásárolt mez ami pont 3x annyiba kerül.
De a hivatalos boltban is vannak akciók, pl AS Roma pólót, hímzett címerrel és nyomott felirattal rendeltem 8ezerért. Most akciós amivel már régóta szemezek: [link]
Sokan elégedettek a mezpro facebookos mezrendeléssel is.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
a legjobb 3. helyért vivott csatában,pontegyenlőség esetén mi a szitu?
Úgy látom,hogy a Norvégok és az Ukránok lesznek veszélyesek. -
L_YKing
addikt
Konkret webshopot nem tudna valaki?
-
L_YKing
addikt
válasz
[CS]Blade2 #70132 üzenetére
Tudtok olyan webshopot ahol lehet venni gyerek mezeket (fc barcelonasat) egyedi nevvel ellatva?
Unokaocseimet szeretnem raszoktatni a jora..(mondjuk mar mindegyik nagy fan de azert kell ilyen is
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
szab.tam #70131 üzenetére
Ők is így hangoltak, azért tették be 2 nappal előtte azt a meccset, ahol a fiúk max. 1,5 perccel a vége előtt még besz...tak egyet...., hogy ne legyen magasan a mérce.
A cél, hogy kikapjanak, mert ők is erre tettek a fogadóirodáknál, a döntetlen bravúr, a győzelem mesébe illő. Az északíreknél már ezt a sémát használták, mert elmondták utána, hogy arra a 2. félidőre kell építkezni, aminek a végén besz..tak egyet. -
szab.tam
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #70125 üzenetére
sosem értettem, egy focimeccsre mit kell ráhangolni.
azt a vendég és a q szokta csinálni kötelező ismerkedés gyanánt az első 5 percben.
ráhangolódás...
nálam megvolt. már tegnap. kicsit offos, de itt van:
Magyarország - Feröer-szigetek Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Döntetlen 0:0/Feröer-szigetek 1:0 36,00 Nyitott -
IreN!CuS
őstag
válasz
Elég volt egyszer élőben megnézi
-
venember83
nagyúr
válasz
Válogatott szünetek idején kb. mindig uborkaszezon van, főleg selejtezők esetében.
-
[CS]Blade2
addikt
Tegnap ismételték az északír-t az M4-en, meg volt valami a holnapiról előtte, gondolom ráhangolás a holnapira.
A tegnapi nap 1 hsz nem jött... uborkaszezon van a fociban? -
L_YKing
addikt
válasz
[CS]Blade2 #70121 üzenetére
Nem ma lesz nem?
-
[CS]Blade2
addikt
Mondom megnézem a hsz-eket a magyar-északír meccsről, aztán látom, hogy van kemény 0 db.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #70115 üzenetére
te kis mazó.
néztem ma a duisburg meccset.
bundásliga2.
80 percig valami borzalom. (a legvégén volt némi izgalom és mozgalom.)
a magyar 1. osztálynak mondott izének a közpmezőnye jobb meccseket vív.
fel sem tudom sorolni, mennyire tré volt.
az irdatlan sok néző meg nem tudom, mit keresett ott.
ezen a meccsen többen voltak, mint 2-3-4 hazai fordulón összesen.ok.
ez nem általános.
de annyira fos meccs volt, és olyan sokan örültek neki, hogy már fájt... -
szab.tam
nagyúr
-
B0V9B
tag
válasz
itouchfan #70111 üzenetére
Király/Dibusz - Fiola, Juhász, Guzmics, Kádár - Németh, Gera, Tőzsér, Dzsudzsák - Böde, Nikolics
Rúgjunk nekik egy 4-est aztán a tökömet se érdekli hogy meglesz-e majd a legjobb 3. hely, kit kapunk pótselejtezőn, stb. Ideje lenne már hogy egyszer kiszakadjon a gólzsák ebben a selejtezősorozatban. -
itouchfan
senior tag
Nincs zártkapu! Lehet meccsre menni! Nem hiába vettem jegyet még a román meccs előtt!
-
bagyulajuve
addikt
uppsz nem ide
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bagyulajuve #70107 üzenetére
Magamról legalább biztosan tudom hogy az előbbibe tartozom.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Napfénysüti #70106 üzenetére
gyönyörű szalagcím: "A kapusok hülyék vagy melegek"
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes könyvnek tűnik, lehet be is szerzem majd (cikk róla): Jonathan Wilson: Kívülállók. A focikapusok története
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #70104 üzenetére
2hét múlva végetek, a Meazza-ban
-
venember83
nagyúr
Mi lett az Interrel? Pedig olyan szépen kezdték az évet...
Már kipukkantak? Legalább tavaszig bírhatták volna.
-
válasz
scincole #70101 üzenetére
Ja értem.
Nem te sértettél szabályt azzal, hogy linkelted, hanem az, aki feltöltötte ugyanis jogsértő a Sky Sportsra nézve, ezért nincsenek a youtube-on ilyen videók ilyen kiváló minőségben, mert mindenhonnan töröltetik, ezért is örültem különösen annak, hogy valahogy mégis tudtál mutatni egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest