Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0V9B
tag
válasz
bagyulajuve #68196 üzenetére
Akkor úgy értem hogy katalán na.
De tényleg kezdenek kikopni.
-
Richard!
addikt
Mikronézia belehúzott
-
BenHans
addikt
válasz
tigomigocika #68197 üzenetére
[link] vagy mindigtv app.
-
tigomigocika
senior tag
valaki tudna linket adni élőt a fardi-vidiről?
-
B0V9B
tag
Sajnálom hogy egyre kevesebb lesz a spanyol a Barcában. Ha Pogba megy oda majd akkor valószínűleg Iniesta helyére, aki jövő nyáron már 32 lesz. Mármint nem az első (2016-2017-es) szezonban ahogy odakerül, veszi át a helyét hanem majd szép fokozatosan.
-
venember83
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz
NyxNyxNyx #68189 üzenetére
Köszi, Bolow & Schumann Artwork volt az alap rajz, elég jó kis PH avatar kompatibilis rajzokat csinálnak.
Hogy On is legyek, city nagyon akarja Pogbát, 70 misit kínálnak érte.
-
L_YKing
addikt
Azert Medel hasasa megert volna egy pirosat
-
BenHans
addikt
-
B0V9B
tag
Ahogy látom mindenhol savazzák Messit, pedig aki látta a meccset az tudja hogy amint megkapta a labdát akkor már ott termett 2-3 chilei és az volt a lényeg hogy minél hamarabb a földre küldjék így vagy úgy. A baj ott kezdődik hogy egy Argentína szintű válogatott nem tud előnyt kovácsolni abból hogy Messi nyakán mindig ott volt 2-3 hazai játékos. Viszont a tornát egészében nézve az elejétől kezdve, ez most tényleg kevés volt Messitől.
-
Ijk
nagyúr
Teljesen elképzeléstelen volt az argentinok játéka, egyszerűen nem láttam semmilyen felépített támadást. Letámadással gyorsan próbáltak labdát szerezni és majd lesz valahogy.
Higuainnál ha félreteszem hogy falábú, akkor is teljesen súlytalan elöl.
Messi ma sehol nem volt, ilyen gyengén rég nem láttam játszani. Annyiban megvédem hogy akárhányszor hozzákerült a labda, lefaragták. 10-ből 9-szer meg sem próbálták szerelni, egyszerűen visszahúzták, fellökték vagy felrúgták. -
B0V9B
tag
Durva hogy 3 góllal gólkirálynak lehet lenni egy olyan tornán, ahol 4 csapat is 6 mérkőzést játszik.
(#68178) richie900812: És egy olyan kontinensen amely fossa magából a tehetségesebbnél tehetségesebb támadó játékosokat.
-
NyxNyxNyx
addikt
Higuain-t én 3 xanax-szal küldeném fel a pályára, nagy meccseken konstans alulmúlja magát. Ez a tizi már az eladott kategóriát súrolja. Lavezzi is hasonlóan lúzer.
Volt egy olyan érzésem hogy Higuain 2 tizit hagyott ki, mert annyira fölé lőtte, hogy a következő meg már azt tűzte ki célül hogy eltalálja a kaput.
-
BenHans
addikt
Argentinától ez a teljesítmény édeskevés. Csak Sergio Romerot sajnálom. Higany helyett miért nem Tevez ment fel? Ezt Chile jobban akarta, és szerintem dinamikusabban, kreatívabban, egyszerűen jobban játszottak.
A stat is ezt mutatja [link], pedig az Argentin keret közel háromszorosát éri euróban mint Chile kerete.
Chile -
B0V9B
tag
Még jövőre elbukják a Copa América Centenario döntőjét meg a 18-as VB-n is szereznek egy ezüstöt és akkor felírhatjuk a világ legszerencsétlenebb válogatottját. Bár már így is kezet foghatnak a Hollandokkal meg a Benficával.
Ismételjék már meg Alexis büntetőjét az okoskodás helyett
Navégre
(#68171) Ijk: Nem ő hagyta ki a VB döntőben is az ajtó ablak helyzetet? Már nem emlékszek pontosan hogy ő vagy Lavezzi volt.
(#68172) richie900812: Jah tényleg csóri Ballack, őt el is felejtettem a listáról.
Már csak Ecuador és Venezuela nem nyert Copa Américát. Ecuador-t erősebbnek hittem, VB-kre mindig kijutnak, ehhez képest van két 4. helyük.
-
-
KisTücsök
addikt
higany.
Micsoda cserék voltak ezek...
Azért szar lehet 1 éven belül két döntőt is elbukni.
-
Richard!
addikt
olyan unalmas ez a mccs, hogy bebasztam
-
NyxNyxNyx
addikt
Di Maria nyomott egy dimaria-át. Bevitte 5 ember közé és lesérült
Na gyarünk Argentína, szedjed össze magadat! Takony Chile nem nyerhet.
-
B0V9B
tag
A chileik szokás szerint megint mindent bevetnek a győzelemért, rég láttam ilyen alattomos csapatot. Talán a régi Leeds United volt ilyen.
-
B0V9B
tag
Hajrá Argentína!!!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #68157 üzenetére
sose kedveltem
én ezzel..egy picit másképp voltam/vagyok.. -
B0V9B
tag
Nagyon beindult a Valencia is. 7 millió euróért szerződtették az egyik legtehetségesebb spanyol csatárt, a Celtás Santi Minát. Man City szindróma 2.0---> Csatárposzton már van egy Negredo, Rodrigo és Paco Alcácer, miközben kapus poszton két játékosuk van, ebből az egyik (Diego Alves) sérülés miatt leghamarabb decemberben térhet vissza.
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #68151 üzenetére
jáááá, nátürlich..... (
)
ezt ma senki nem tudja megmondani, mi fog történni.
3 pontban összefoglalva.
1 megérett a meggy.
2. feneketlen teknő.
3. csíkos inkább a károm.******
jájj, ne izékodggyon mán velem riporter úr.
szíp, szíp, szempillái is kiföstve, de nekem jobbán teccik ez áz embör: -
Tibiajax
nagyúr
the new mighty Inter is created
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #68148 üzenetére
Kizárt dolog, hogy ne adott volna lejjebb abból a fizuból.
Még mindig azt mondom, ilyen feltételek mellett nincs mit veszíteni. Drogba szintjét minimum hozni fogja, és szerintem kb ezért lett ő véve, az ő helyére. Mou egy kicsit felrázza, aztán meg kapja a forintos labdákat Hazardtól meg Fabretól, jó lesz, meglátod.
Kíváncsi leszek, hogy Griezmann-ból lesz-e valami.
-
szami777
addikt
A City és a PSG is tudta, hogy meg fogják őket büntetni, ennyire nem hülyék, de így is megéri, pont ezért rossz a szabály szerintem, legalábbis itt-ott kéne változtatni. De egy Wolfsburg például nem tud elverni 250-300 milliót, mert nekik szimplán nincs ennyi, így az ilyen csapatokat ez nem fenyegeti.
_____
Közben Falcao hivatalosan is a Chelsea-nél.[link]
-
B0V9B
tag
válasz
szami777 #68144 üzenetére
Most említhetném a Chelsea-t is az úgymond "újgazdagnak" nevezett csapatok közül követendő példaként olyan szinten, hogy ott azért mindig van eladás is a kiadások mellett, az elmúlt pár évben már gazdaságosan csinálják a dolgokat. A City is kezd rátérni erre az útra lassan, viszont a PSG-n nem látom hogy lépnének valamit. Ők tényleg pofátlanul leszrják ezt az egész szabályt. Viszont akkor ilyenkor felmerülhet a többi csapat részéről is (tegyük azt fel egy európai elitbe visszavágyó Milan vagy Inter, egy dúsgazdag befektetőt szerző Valencia vagy egy BL-be sok év kihagyás után visszatérő Wolfsburg) hogy akkor mi is elverünk két év alatt 250-300 milliót, aztán kapunk egy 60 milliós büntetést amiből 20-at kell csak befizetni ha utána jó fiúk leszünk, meg nemzetközi kupákban két évig a 25 helyett 21 játékost nevezünk. Mondjuk a Valencia már csak el is költött 65 milliót, viszont ott az elmúlt 5-10 évben olyan bevételek voltak játékos eladásokból amit a PSG sose fog produkálni.
Lehetetlen hogy a Francia ligában összeszednek annyit szponzoroktól meg Tv-s pénzekből (valamelyik nap jelent meg az aktuális tv-s pénzekből befolyó bevételi lista ligára bontva, ahol láthattuk hogy az angol utolsó dupla annyit kap mint a német első, és a francia ligában még kisebb összegek vannak).
-
szami777
addikt
Azért a 60 milliós büntetés motiválhatta őket, hogy vegyenek vissza. Sanszos, hogy kapni fognak megint egyet.
Az lehet, hogy 35 milliót kerestek játékos eladásból, de a FFP a teljes bevételre vonatkozik, tehát a máshonnan történő bevételeket is add hozzá, így lehet nem olyan ordító a különbség. Gondolok itt a tv-s pénzekre, jegyeladás, BL szereplés stb. -
B0V9B
tag
Megnéztem, a PSG a 2010-11-es szezontól számítva egészen pontosan 35 millió eurót bevételt keresett játékos eladásokból. Szóval az ideit is beleszámítva (még idén persze adhatnak el játékosokat) 6 év alatt jött be 35 millió. Ez pontosan akkora összeg amennyiért David Luiz-t vásárolták a tavaly nyáron és akkor még hol van a 13-14-es szezonban elköltött 95 és a 12-13-as szezonban kiadott 105 millió. A lényeg hogy csak a fifa korrupt, az uefa nem.
-
szami777
addikt
válasz
venember83 #68137 üzenetére
Juve, Inter kettős közül az egyik, ha jól rémlik.
-
szami777
addikt
Luiz Adriano -> Milan
Az olasz csapatok idén nagyon beindultak. -
venember83
nagyúr
Ezek után nem csodálkozok, hogy ott áll az angol futball, ahol. Szánalmas ez a pontosság PROFI, elvileg első osztályú játékosoktól.
-
B0V9B
tag
válasz
bandus #68133 üzenetére
Szóval akkor egy spanyol elsőosztályú középcsapatot (ahol alapember volt) cserélt le egy harmadosztályúra...
Közben Konoplyanka döntött, a Sevillába megy. Megint jól igazolnak az evőeszközösök, megszerezték a jelenlegi legjobb ukrán játékost ingyér, valamint jött a védelembe Rami 2,5 millióért.
-
B0V9B
tag
A mai nap érhetetlen igazolása: Lucas Vázquez az Espanyolból a Realba 700 ezerért. Nem, itt nem az árra gondolok (egy nagyjából 3 millió eurós értékű játékost szereztek meg fél millióért), hanem hogy egy olyan posztra jön (szélső) ahol ott van CR, Bale, valamint James is otthonosan mozog ezen a poszton. Ezek mellett ott van egy bizonyos Jesé, aki sokkal tehetségesebb mint ez a srác és fiatalabb is, de alig kap játéklehetőséget.
-
B0V9B
tag
Katalán zászló miatt büntethetik a Barcát
Undorító ami itt folyik. Lassan már az is baj lesz ha egy Fradi-DVSC meccsre beviszel egy magyar zászlót, a végén meg már válogatott meccseken se lehet majd zászlókat lengetni és himnuszt énekelni meccs előtt. Majd mindenki elmond pár sort a talmudból aztán gurulhat a labda...
Legalább ennyit megérdemelnének ha már nem lehetnek függetlenek. -
BenHans
addikt
Némó [link]
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Richard! #68125 üzenetére
cserepad mellett van bőven hely, labdaszedő is kevés.
kezdődhetnének már a bajnokságok.
vége lenne az ilyenkor szokásos, áttigazolásokkal kapcsolatos, jólértesültségi, szellemi recskának.megy a copa amerika, női vb-n szerintem elég nézhető meccsek is vannak, itt az el selejtező, és azon megy az élvezkedés, hogy egyes túlárazott hulladéksztárok hol kötnek ki.
-
L_YKing
addikt
Arda Turan elmeletileg a Barcaban..
-
pohár
félisten
MirindaMiranda -
szami777
addikt
Napi pletyka
Shaqiri --> Stoke city (elvileg a két kub megegyezett már)
Ha nem Di Marzio írta volna, akkor hangosan felröhögtem volna, de így csak csóválom a fejem, hogy ugyan oda miért akar akárki is menni. -
B0V9B
tag
válasz
Naturalist #68098 üzenetére
Na ezt viszont nem tudtam.
Mármint a banki letétet, azt igen hogy általában pozitív mérleggel hoznak ki minden átigazolási szezont.
-
így múlik el a világ dicsősége, jackson martinez az atleticóban
miért nem csapott rá le eddig senki, szerintem a reaálnál is ezerszer jobb lett volna, mint benzema.
-
szami777
addikt
Nigel Pearsont kirúgták a Leicester Citytől azok után, hogy bravúrral bent tartotta a csapatot.
#No Comment. -
BenHans
addikt
válasz
venember83 #68107 üzenetére
Saját nevelés és csak az egyik felét adták el anno.
-
NyxNyxNyx
addikt
Paulinho is elment Kínába. Nem tudom hiányozni fog-e, több van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával