Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Budapest nyolcaddöntőt rendezhet a 2020-as EB-n.
-
L_YKing
addikt
Ez mekkora gólöröm
Jót derültem rajta -
törölt tag
-
NyxNyxNyx
addikt
Mondtam én hogy a Spurs meccs X lesz.
Egyébként BenHans-nak: Amit hallottam a meccsről az annyi, hogy volt egy kapufájuk és a bíró egy fasz volt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #57491 üzenetére
"mindezt a hiperszuper kommunikációs tréningje után"
figyeltem, valóban kevesebb volt az "ő". de tényleg...****
csányi:
egy focihoz sosem, sehogyan nem értő üzletember.
ezt a megválasztásakor hangoztatta is. (emlékeim szerint.)
ő igazából a gazdasági részleg (mlsz) rendbetétele miatt lett odatéve.
ezt ellátja: nem veszteséges.
a szakmai döntéseket az őt körülvevő stábnak kéne meghoznia, illetve őt tanáccsal elátniuk, de hát azt meg tudjuk, hogy ott van az a kiirthatatlan őskövület banda, akik görcsösen egymásba és a kondérba kapaszkodva lebénítanak mindent.voltak olyan hangok, hogy miért nem ment csányi a pintérrel együtt.
itt a topikban is. mint ugye pintért kinevező egyik felelős.
ok.
és?
akkor jobb lenne a jövő?
ki legyen az mlsz elnöke?
na tessék: ki lenne jobb csányi helyett, és miért?
teljesen máshol van aprobléma, sokkkal mélyebben.
de ezt szerintem azért majdnem mindennyian tudjuk...ugyanolyan több évtizedes, szokásjogon is alapuló struktúrális behálózódások vannak, mint pl. a politikában és a művészvilágban is.
és amikor ezeket a tabukat valaki el el kezdi döntögetni, egyből hatalmas felháborodások és aknamunkák kezdődnek... -
Integra
titán
válasz
szab.tam #57490 üzenetére
biztos lett volna, részben mindneképpen.
de amit ő művelt, az megbocsáthatatlan és tűrhetetlen, a stílus, a beszéde, az egész ember egy szégyen. és a végén, hogy beviharzik az öltözőbe és nem fog kezet... mindezt a hiperszuper kommunikációs tréningje után.. ez az ember egy roncs volt már a kinevezése előtt is.. számomra ezzel csányi végleg bizonyította, hogy inkompetens. és akkor van pofája a sajtótájékoztatótn arról szövegelni, hogy ő naponta mekkora döntéseket hoz és hogy egy-egy ilyen döntés összege nagyobb, mint az mb1 1 éves teljes büdzséje, de nem is, mert kijavította magát, szóval 5 éves büdzséje.. van bőr a képén.. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #57489 üzenetére
ok.
ha pintyő helyett szerződtettek volna egy külföldi trénerhuszárt, kb. 1 milliárdért, akkor nem az lett volna problémád? (adópénz pazarlás, "mennyilélegeztetőgépetlehetettvolnavennibelőle", stb?)
lehet, hogy a behívás, válogatás és a taktika kicsit másképp nézett volna ki, de valszeg a selejtező végére a végeredmény tök ugyanaz.próbálok a témában nem széllel szemben hugyozni, mint beni barátunk teszi általában, (
), de nem bírok mindig kussban maradni...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Cartevo #57487 üzenetére
az a baj, hogy már én is irogatok össze-vissza mindent.
amikor kinevezték, akkor ugye mindenki össznépileg jót röhögött.
itt is, máshol is.
teljesen igazuk volt, az idő igazolta is őket.cak én, (emlékei szerint), azt modntam, hog yjó lesz a pintyő is, mert totál mindegy.
arra gondoltam, ha idehoztak volna egy külföldit kb. 1 milliárdért, az eredmény ugyanez.
csak ez egy picit olcsóbb.de most az mlsz a bajnokikon hallatszó "b*i mlsz" rigmusokból annyi büntit bekaszált már, hogy nyugodtan visszahívhatja (p)lothar matthäus-t...
***szóval a lényeg.
most már én is azt mondom, hogy szánalmas az egész.azt a holland utánpótásról készült dokfilmet nyomnám 24/7-ben az mlsz székházban.
csak az valszeg a kondér körül állóknak nem nagyon tetszik.
de 1* csak kihalnak... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #57472 üzenetére
"60 millát? mire fel? azért a pusztításért, amit maga után hagyott????"
másik nézőpont:
volt egy jó helye, (győr, audi, zsé), ahol kénylemesen elvegetált.
otthagyta a szöv. kap. felkérésre.
hogy a szakmai alapokat nélkülöző, elbizakodottságból eredő nagyravágyás, + pénzt, mindkettő motiválta?
vagy tényleg elhitte, hogy majd jól fogja csinálni?
ezt nem tudni kivülről.de kapott egy szerződést, amiért eljött a győrtől.
természetes dolog, hogy be kellett biztosítsa magát anyagilag, ha az új székből kiteszik, akkor nem hiába hagyta ott a régi, jól fizetőt, ahová most visszamenni nem tud ugye...most mindenki őt fröcsögi, pedig ő a világ hülyéje akkor volt, amikor nem mondott anno nemet a kapitányi felkérésre.
csak hát ő valszeg úgy gondolta, hogy elbóklászik 1.5 évig, az bekerül a szakmai önéletrajzába, és elmegy ciprusra vagy az arabokhoz kicsit több pénzt keresni.de azt nem értem, hogy miért ne tenné zsebre azt a pénzt, ami azért jár, mert elrángatták a győrtől, és most kvázi az utcán van.
hogy itt fosul csinált pár dolgot?
lehet.
de ennek semmi köze a szerződésbontási zséhez. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #57472 üzenetére
"60 millát? mire fel? azért a pusztításért, amit maga után hagyott????"
másik nézőpont:
volt egy jó helye, (győr, audi, zsé), ahol kénylemesen elvegetált.
otthagyta a szöv. kap. felkérésre.
hogy a szakmai alapokat nélkülöző, elbizakodottságból eredő nagyravágyás, + pénzt, mindkettő motiválta?
vagy tényleg elhitte, hogy majd jól fogja csinálni?
ezt nem tudni kivülről.de kapott egy szerződést, amiért eljőtt a győrtől.
természetes dolog, hogy be kellett biztosítsa magát anyagilag, ha az új székből kiteszik, akkor nem hiába hagyta ott a régi, jól fizetőt, ahová most visszamenni nem tud ugye...most mindenki őt fröcsögi, pedig ő a világ hülyéje akkor volt, amikor nem mondott anno nemet a kapitányi felkérésre.
csak hát ő valszeg úgy gondolta, hogy elbóklászik 1.5 évig, az bekerül a szakmai önéletrajzába, és elmegy ciprusra vagy az arabokhoz kicsit több pénzt keresni.de azt nem értem, hogy miért ne tenné zsebre azt a pénzt, ami azért jár, mert elrángatták a győrtől, és most kvázi az utcán van.
-
BenHans
addikt
Na, Inter nyert, még jöjjön a Napoli meg a Fio és örültem erre a hétre BL/EL-nek...
Bár az Inter szereplése nekem kicsit vérszegénynek tűnik, igaz nem láttam a meccset, de tőlük többet vártam az 1gólos különbségnél. Egy biztos, ennél több kell.
Angolok: Az Everton meggyőző, örülök nekik. A Spurs mit csinál??? Statisztika 3 kapura lövés ebből 0 találta el a kaput.
Még a végére talán kiszurkolom a Lille, Legia duónak aztán jóccakát.
szerk: A románok meg megőrültek 20perc alatt 6gól.
Szegény Aalborg
-
Tibiajax
nagyúr
eddigi fontosabb eredmények
Dnipro - Inter 0 - 1Szia Beni!
-
gyuromoj
veterán
Varane 2020-ig marad a Real Madridban
-
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #57452 üzenetére
Mario nagylelkűségéről ismert, de talán ez a legnagylelkűbb dolog amit az olasz csatár valaha tett, miután adományozott a Manchester Dogs' Home-nak.
A kutyaotthon munkatársai/személyzete szerint Balotelli gondolta hogy ad egy öt számjegyű összeget az otthonnak miután egy tűzesetben 60 kutya elpusztult a múlt héten.
A névtelen adományozás a MEN's justgiving oldal által történt ([link]) és a vezetők kinyomozzák hogy Balotelli áll(hat) emögött.
A kutyaotthon szóvivője nyilatkozta az oldalnak (MEN's justgiving), hogy Mario-nak van egy kutyája, de karanténban van Olaszországban, ezért jött és sétáltatta a kutyákat az otthonban.
Még nem tudjuk megerősíteni hogy Ő az adományozó, de Ő nagy kutyabarátként ismert, tehát van alapja...
Balotelli szeretete a kutyák iránt jól ismert, az egykori ManCity csatár volt már önkéntes kutyasétáltató és befogadó.
Nem pontos a fordítás, elnézést érte de a lényeg megvan. Én el tudom képzelni róla és sokakkal ellentétben nekem nagyon szimpatikus Balo, az ilyen akciói nélkül is szerintem abszolút szerethető jólelkű srác. Én kedvelem.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Integra #57460 üzenetére
Az egész cikket nem kezdem el kielemezni, de mindegyik mondata durván sántít. Egy mondatot azért kiemelek: "A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra"
De a többiből sem az sugárzik, hogy lenne egy csepp esze is. A csávó folyamatos süllyedésben van, csak szegény nem veszi észre magán. Egy álomvilágban él.
Amúgy az megvolt, hogy egy félidőt nem bírt ki az egyik ipswich meccsen?
-
szami777
addikt
válasz
Napfénysüti #57457 üzenetére
hát kb...
kis pávagyerek. -
Integra
titán
válasz
gyuromoj #57456 üzenetére
foci témában eléggé levagy maradva a hírekkel
tücsök:
tényleg, mi a baj most vele? az ég világon nem mondott semmit, fiatal, keresett is pénzt, hisz magában és vett egy meglepően szolíd autót. a haja az ugyanolyan buzigyerekes, mint amilyen a mai trendi fiúk 70%-nak. pár év múlva majd rájön, hogy bárhogy is hisz magában is (ami fontos), egy picit másképp fogja megfogalmazni. -
gyuromoj
veterán
A Manchester United eltökélt Cristiano Ronaldo megszerzésében, és minden lehetséges “fegyvert” be is vetnének, hogy ez a projekt sikerrel záruljon. A portugál világsztár visszatérése az Old Traffordba egyre nagyobb népszerűségnek örvend a nemzetközi sajtó munkatársai körében, a brit Daily Express pedig úgy értesült, a Vörös Ördögök Cristiano megszerzéséhez Sir Alex Ferguson segítségét kérik. A szakember köztudottan jó kapcsolatot ápol a kétszeres Aranylabdás portugállal, és az ő meggyőző erejére nagyon számítanak a Manchester Unitednél.
A Sky Sport információ szerint a Manchester United döntött, és harcba száll azért, hogy Crisitano Ronaldot jövőre leigazolják. Az angol klub ezért világrekordot jelentő, heti 600.000 eurós fizetést fog ajánlani a portugál klasszisnak.
Forrás: Madridom.hu -
KisTücsök
addikt
Gyerekek... inkább nem is mondok semmit. Csak sajnálom.
-
BenHans
addikt
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #57447 üzenetére
nyílván nem, de nem fognak megállni az építkezésekkel, amíg nem lesz meg az elképzelt számú új stadion, ez biztos.
-
BenHans
addikt
válasz
Sztbeni #57422 üzenetére
Húúhha de naddon keményeknek teccenek lenni ruszki pajtások...
Ezt az ultrasliberi társaságot is meg kéne kérdezni hogy az unintelligens hőzöngésen kívül tudnak-e mást... Olyan néger játékosokat is szidnak akiknek a lábujjkörmét nem rághatnák le, tipikus elmebeteg barmok akiknek mindegy mi van csak balhézni lehessen, a meccs meg le van szarva.
Ezek miatt a párommal el se mehetnék egy BL meccsre mert belerúgnak egy rómás sál miatt? Vagy egy apuka a kisiskolás fiával? És még ilyen esetben a békés embert csuknák le mert valljuk be ha rátámadnak valamelyikünk családjára akkor lefő a kávé és nem néz az ember semmit...
Amúgy én egészen másképp láttam, 2 streamen is követtem a meccset. 3-0-nál elkezdtek rasszista + egyéb értelmes dolgokat ordibálni(Gervinho-ra leginkább) és oda-vissza mentek a tüzek, és neki akartak menni a rómaiaknak, de el sem érték őket mert a biztonságiak közéjük álltak. Utána pár értelmes megrugdosott egy szekust erre beözönlöttek a készenlétisek és ettől a pillanattól kicsit visszavettek az arcból a liberohuszárok mielőtt még betört orrokkal, bevérzett szemekkel és törött bordákkal kellene dicsekedni. Ez volt a nagy "elrendezés" ruszki részről.
Félreértés ne essék a kedvenc csapataim táboraiban is utálom ezeket az alul IQ-zott gyökereket. Egyedül azt tudom megérteni, ha mondjuk egy zászlóégetés után jön retorzió...
De azért jót röhögnék ha kapnának a visszavágóra egy zárt szektort legalább, aztán lehet kintről bőgni mint egy kielégítetlen szarvas.
Komolyan, egy bizonyos értelmi szint alatt érdemes lenne az embereket ön és közveszélyesnek pecsételni és eltiltani a tömegrendezvényektől, vezetéstől stb...
-
Integra
titán
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #57440 üzenetére
Valamit a dohányboltokról írtak, az első szó második fele tabac, ha jól látom...
-
Sztbeni
őstag
válasz
Napfénysüti #57440 üzenetére
A Donbassz (Donyeck és Luganszk) függetlensége mellett tüntettek.
-
Sztbeni
őstag
-
Integra
titán
mandzukicnak visszarakták az orrát a helyére, hamarosan ő lesz az ügyeletes batman a pályán
wenger elkotyogta, hogy mikor cr7 a manuba ment, ő is kőkeményen hajtott rá: ilyen közel voltam hozzá, hogy ronaldot megszerzzem, de sajnos nem sikerült, azóta is fáj.
-
DopeBob
addikt
-
L_YKing
addikt
Aztpicsa
Ezen röhögök egy jó ideje..
-
Sztbeni
őstag
A CSZKA ugyan a pályán kikapott, de a szurkolók elrendezték a Rómaiakat
-
DopeBob
addikt
"Pintér Attila leváltásának hírére 20 helyet zuhant vissza a magyar válogatott a világranglistán: 34-ről 54-re."
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #57419 üzenetére
legyen kin röhögni vagy mér?
amúgy a sajtótájékoztatót végignézve, azért most feltűnt valszeg csányinak is meg annak a másiknak is, hogy itt már a fele sem tréfa és rohadt nagy a baj. látszott csányin és a beszédén is érezni lehetett, hogy bizony falhoz van szorítva. na nem azért mert bárki is tehetne ellene bármit, hanem mert a népharag már akkora mértéket öltött. nagyon rég hallottam ennyi erőteljes, valóban értékelendő kérdést, mint most. és mindegy, hogy milyen médiumtól kérdezett az újságíró, mind ugyanolyan keményen szegezték neki a kérdést.
nem is tudom, mi lenne most, ha dárdai nemet mondott volna a következő 3 meccsre.. nagy szarban lennének, így pedig lélegzetnyi levegővételhez jutottak. de ha dárdai is azt mondja, hogy na ebből elég, akkor még nagyobb lesz a baj.
továbbra is teljesen értetlenül állok azon kinyilatkoztatások előtt, amikor a főtitkár azt mondta, hogy pintér nagyon sok mindenre felhívta a figyelmét a szakmának és dárdainak is azon az úton kell tovább haladnia, amit pintér megkezdett. wtf?! mondjon már konkrétumot, teljességgel hihetetlen, hogy ilyet mert mondani a faszi..nem gondolom ugyanakkor, hogy dárdai ne adna bele mindent, nyílván azért mondott mégis átmenetileg igent, mert magyar és számít neki is igenis a foci itthon is. mik a lehetőségei? szalai+huszti valszeg igent mond neki, ha neki nem mondanak igent, akkor kb senkinek. de két ember megváltja a válogatottat? teljességgel kizárt. tehát mi van az eddigiekkel? jelentős személycserék lesznek? honnan? kik? miből? a románok ellen képesek lesznek hirtelen 95 percig sprintelni? olyan doppingrendszert sem találtak fel a világon még, amelyik ennyi idő alatt képes lenne ilyen változásra, szóval.....
-
Integra
titán
dárdai - origo cikk
szorítok neki és remélem mer és fog seggeket szétrúgni és kiszórja a lebzselőket, és ha kell, noname játékosokat hoz, akik szívvel lélekkel képesek 95 percet hajtani és meghalni a pályán. -
Integra
titán
-
Sickboy25
addikt
Tibi: Mi lesz ma az Interrel? Nyer?
-
nextman
aktív tag
Csak 3 meccsre vallalta, az szerintem nem gaz, kis szerencsevel meg meccset is nyerhet.
Aztan megy vissza a biztonsagos Berlinbe, es a kotelesseg is kipipalva. -
DopeBob
addikt
válasz
Napfénysüti #57410 üzenetére
Nem kell sajnálni, Ő döntött így, biztos van rá valami értelmes magyarázat
Abból, hogy csak erre a 3 meccsre vállalta, ami nincs két hónap, azért pár dolgot ki lehet találni, ami szimpatikus:
- Ő is tudja, hogy még nem érett meg a feladatra
- de mivel nincs más, mégsem hagyja szarban a magyar focit, ez azért dicséretes. Illetve valószínűleg így lehet számolni olyan játékosokkal is, akik az eddigi edzők miatt lemondták a válogatottságot.Gondolom az MLSZ nem teszi meg még egyszer azt, hogy magyar edzőt szerződtet. Dárdai jó lesz majd valamikor hosszú távra, de szerencsére Ő is tudja, hogy sokat kell még tanulni (Németországban)
-
Sickboy25
addikt
Nagyon hülye Dárdai, hogy elvállalja... Nagyon csípem őt és amit letett az asztalra, miért akar fekete foltot az önéletrajzába?!
-
szami777
addikt
Van a világon olyan edző, kapitány, akit 1 tétmeccs után leváltottak?
Nem trollkodás, ez simán világrekord. -
Sztbeni
őstag
Szégyen ami a válogatottnál megy! Csányinak kéne elhúznia nem Pintérnek. De le is szarom őket már.
-
Integra
titán
MLSZ-nél a kritériumok a szövetségi kapitányi posztra:
- szakmai felkészültség
- pro licens
- kommunikációs készség
- OTP folyószámla
- mémelhetetlenség a TrollFocin -
Sztbeni
őstag
válasz
Sickboy25 #57394 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz. A Zenit a Luzban focizta le a Benficát, hogy köpni-nyelni nem tudtak, örülhetnek hogy megúszták ennyivel. A Ludogorec egy szinten volt a Pool-al, hatalmas mázli, hogy nyertek. A Sahtyor Bilbaoban x-elt, úgy hogy a játékosok menni szeretnének a háboeu miatt, plusz stadion és edzőközpont sincs. A BATE nem meglepő, ennyit tudnak most. A CSZKA tényleg csalódás, de ez csak egy meccs, lehet még bármi. Az angol csapatok se teljesítettek jobban ha már itt tartunk.
-
Integra
titán
válasz
DopeBob #57400 üzenetére
index újságírója rendesen nekiszegezte a kérdést csányinak, úgy, ahogy bevallotta, hogy saját felelőssége is. viszont megy azért a mellé karattyolás is erősen...
módosítanom kell a mondandóm:
óriási mellébeszélés megy, csányi és ez a főtitkár is, ez szánalmas...
újságírók kérdéseiből rendesen érezni, hogy mekkora a méreg és az indulat az emberekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest