Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Blind és Falcao a miénk. Kíváncsi leszek ezzel az állománnyal mit tud összehozni az öreg.
Ment a pénzszórás rendesen. A heti bérek is döbbenet kategória.
Egy heti fizetése Di Mariának bőven elég lenne most.
- Jah én is 98 óta vagyok MU fanatic.
-
venember83
nagyúr
válasz
homeless09 #56393 üzenetére
De bizony, Farsopoli után, Mancini és Mou idejében határozottan divat volt interesnek lenni, mi más is lehetett az ember, ha olasz klubnak akart szurkolni, de nem tudta, hogy melyiknek? Akkor az Inter volt a legsikeresebb, s ezért a legdivatosabb is.
-
szami777
addikt
2 csúcskapussal indul a szezon.
BL-t megkapja remélemMás: Falcaoról nagy a kuss.
-
Tibiajax
nagyúr
homeless09 Enzolord két divatdrukker...
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #56388 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni, bár már volt itt vagy 100x, hogy nagyrészt Ferginek volt köszönhető, hogy megoldották ezt, hogy relatív kicsi pénzből nyert rengeteg trófeát a United.. Én 94 óta vagyok United Drukker, és való igaz, hogy jobban tetszett, amikor még saját igazolások játszottak többnyire, de a tavalyi év után, bármit elfogadok, csak ne legyen még egy ilyen év... Bár az is igaz, hogy el voltunk kényeztetve rendesen, és egy egy botlás után úgy sírtunk, mintha a világvége jött volna el, de eddig nem hiányoztak a zsoldosok.. Eddig..
-
homeless09
őstag
válasz
DeathAdder #56388 üzenetére
98' óta vagyok MU drukker. Le vagyok döbbenve. Nagyon el lettek túlozva a dolgok.
-
válasz
Enzolord #56385 üzenetére
Sajnos ez így van.
Én ha van pénzügyi fair play, akkor azt ki kell játszani, ebben az esetben egy ilyen "kölcsönszerződéssel"És ha jön még egy milliárdos befektető, akkor bérelt, megmozdíthatatlan helye lesz a top4 -nek angliában, mert hosszú távon kijön azért a csapatok közti különbség, akármilyen bénák is (lásd tavaly chelsea).
Így is szerintem a top3 borítékolható a jövőre nézve (még ha idén nem is), az Arsenal még aki talán felnőhet hozzájuk keret minőségben, csak ugye őket a sérülés mindig sújtja....Nagyon nem tetszik h ilyen irányba megy a PL is, nem ezért szerettem meg. Még annó a Chelsea mint egy szem újgazdag mindenkit felvásárlok klubocska elment, de mostmár hárman vannak, és teljesen kiszorítják a feltörekvő csapatokat akik azért megérdemelnék kipróbálni magukat a legrangosabb európai kupaporondon néha-néha...
És ami még öröm az ürömben, hogy ebből a top3 PL klubból összesen talán még egy épkézláb angol nemzetiségű kezdő 11 sem állítható ki
De úgy látom ez és oly sok más a szurkereknek is tökmindegy, csak az eredmények jöjjenek.
Azért kíváncsi vagyok mit szólnak ehhez a tősgyökeres mencseszteri drukkerek, akik a korai évektől követik kedvenc csapatukat (és nem divatból), szerintem ők nem ilyen állásponton vannak -
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #56384 üzenetére
Ha berúgja a négy közé a csapatot, én az leszek...
Sajnos a mai futballban nem sok a klubhűség... -
-
gyuromoj
veterán
Cristiano Ronaldo: “Megvan a véleményem, de nem mondhatom el mindig, mert holnap már a címlapokon lennék. Ennek ellenére, ha az elnök dönt, akkor a csapat érdekét nézi, és tisztelnünk kell a döntését. Az új játékosokkal meg fog változni a stílusunk is, jobbá vagy rosszabbá. Di María és Alonso nagyon fontosak voltak a csapat számára, de már nincsenek itt, és boldognak kell lennünk az új igazolásokkal. (…) Tegnap már voltam futni és biztos vagyok benne, hogy 1 héten belül 100%-os állapotban leszek.”
A csapategységnek erre a szezonra lőttek...
-
pohár
félisten
Welbeck meg elvileg az Arsenalnál van orvosin, hát ez a mai nap kész röhej
-
szami777
addikt
Radamel Falcao heti 346 ezer fontot (átszámítva napi 20 millió forint) keres majd a Manchester Unitednél. (Telegraph)
Radamel Falcao: £346,000 hetente
Wayne Rooney: £300,000 hetente
Robin van Persie: £220,000 hetente
Di MarÍa: £200,000 hetentenem semmi fizuk
-
Integra
titán
németeknél vége a transzfernek.
-
7600 GS
addikt
-
Integra
titán
válasz
Rypejakten #56357 üzenetére
igen, végre. 2 szezon alatt ha 3-4 meccsen játszott úgy, ahogy kellett volna neki..
-
KisTücsök
addikt
válasz
7600 GS #56351 üzenetére
Jah. Ez most csak így hirtelen jött.
_______________"Az olasz harmadosztályban szereplő Novarában folytatja pályafutását Adorján Krisztián."
Most elgondolkodtam, hogy az utóbbi években hányan voltak a poolnál magyarok. Most hol vannak? Mi történt időközben? Mert valószínűleg nem random módjára, egy kalapból húzták ki a neveiket. Kicsit megszedték magukat és úgy gondolták ennyi elég?
Egyedül Gulácsi ér valamit abból a csapatból.
-
cyberkind
félisten
Puszi Pérez és Carlo papa hasára, hogy mindenáron a hercegnőt kellett első számú csatárnak meghagyni, hasonlóan sok ilyen remek igazolást kérünk még.
-
KisTücsök
addikt
0-2-ről 4-2? Az kemény. Bár amelyik csapat ilyen színű mezt visel, az csak vereséget érdemel.
Hernandez Falcao helyett? Az se rossz.
madridéknál sem kerek minden, ahogy látom.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #56348 üzenetére
bühühűűű, egy nevesincs klubban fogok játszani mától fogva, alig valami kis aprópénzért... jajj de rossz lesz nekem.. bühühűűűűűűűű..
havonta csak két ferrarit tudok majd venni, nem hármat
-
válasz
DeathAdder #56347 üzenetére
Lajos meg visszajött elbúcsúzni, bár nem értem mit bőg, nem mi akartuk eladni... (vagy a franc se tudja
)
-
-
Integra
titán
holtby a hsv-ben, 1 évre kölcsön, vásárlási opcióval. korrekt üzlet azt hiszem. vdv-nak ezzel befellegzett szvsz. green is hivatalosan 1 évre, de nincsen vásárlási opció. skejlbred eladva herthának.
valdes után a liverpool érdeklődik
welbeck lehet, hogy a spursbe tart
bony 30 misiért távozik, arsenal is érdeklődik
csicsarito a realban
-
L_YKing
addikt
Tényleg Tibi, Ajax mit játszott a hítvígín?
-
Enzolord
addikt
Bakker, olyan körbe loanolások vannak, hogy csak na...
-
7600 GS
addikt
Lopez amúgy első olasz bajnokiján tizit hárított.
-
Sickboy25
addikt
Falcao amúgy már egészséges?
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #56329 üzenetére
hát elvileg az Arsenal ajánlott érte 55 millió fontot a végén, a Real nem tudom mit akart, de valószínűleg megvenni, nem csak kölcsönbe
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #56329 üzenetére
De még akkor is jobban megérné nekik ha 40-ért eladnák, annyit meg adnának érte egészen biztosan. (szerintem a reális ára). Persze ha kapnak sok pénzt azért hogy kölcsönbe adják akkor az más.
-
szami777
addikt
válasz
venember83 #56325 üzenetére
50-60 millát most kapott volna érte a Monaco (hozzáteszem, a mostani őrületben, amikor 50 milka egy hátvéd, meg a hámeszke is 80 millióba fájt madridnak, 50-60 millió egy falcaóért még kevés is, bombaüzletnek számított volna szvsz)
Legalább 4 nagy csapat vitte volna, ehelyett ha igaz a pletyka 2 évre kölcsön adják a MU-nak, majd átlépve a bűvös harmincast fele ennyit sem fog érni, legyen bármilyen jó 2 szezonja.
Monaco Bl-ben is fog játszani, ha eladja a legnagyobb klasszisát, a belőle jövő pénzből tudnának erősíteni, csak épp nem jön belőle semmi. -
Tibiajax
nagyúr
de hülyék vagytok, csak hülyülök..
bandus ja ja.. nagy tapsot neki -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #56325 üzenetére
De egy 28 éves embert még pont el lehet passzolni néhány gazdag csapatnak, utána már rohamosan 10 milliókkal csökken az ára.
-
Enzolord
addikt
válasz
szami777 #56317 üzenetére
Ott lesznek a legjobb négyben, ha nem, akkor LVG megy, és mivel ez üzleti vállalkozás, akkor nagy gebasz lesz, de az eddigi keret egy kalap kutyakaki volt, SAF kihozta belőlük a maximumot, még picit többet is, de kifújt, úgyhogy hatalmas játékos beszerzés kellett, és a mai világban ez csak irreálisan sok pénzből megy, viszont az Adidas + Chevi szerződésből bőven futja...
-
-
válasz
szami777 #56313 üzenetére
befosok h ez is mencseszterbe hajlandó áttenni székhelyét a sok kérője közül. Egyszerűen felfogni nem tudom
MikE008 - kölcsönbe megy azt írja. Egyébként ezzel a húzással a manu lenne a Premier League legértékesebb kerete megelőzve a mansziti és cselzit is. Ez azért nem semmi.
Hol ír 65m fontot?
-
szami777
addikt
Falcao a Manchesternél. (addig nem kezelem tényként, amíg a Man U oldala le nem hozza)
Nem tudom, sírjak -e vagy nevessek.
Ha jól számolom Hernandex nélkül is 4 csatár van a Man U-nál így.
(Welbeck, Rooney, RvP, Falcao)
Bár Welbeckben nem vagyok biztos, hol játszik. -
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #56311 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem fognak élni vele, amúgy 2 millióért jön kölcsönbe. Csak pattanjon be róla minden labda, másra úgy sem használható.
-
vans?
őstag
Ugye ez a Chicarito-s ugy csak valami vicc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000