Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mainz - Hannover tömény unalom.
MTK - Fradi úgyszintén, de legalább itt volt gól. -
L_YKing
addikt
válasz
SpaceKombajn #56195 üzenetére
Ma is okosabb lettem
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #56191 üzenetére
Milyen drukker vagy?Vagyis melyik a févörit tím?
-
Pedig tizi volt, legalábbis meg lehetett adni.
Balotellit amikor felrúgták, mégcsak falt sem volt, bezzeg Dowd minden piti lerántásért sárgát adott -
L_YKing
addikt
Hát streamen nézve nem tizi.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó lesz ez, csak nem kéne balfaszkodi Kaboulnak, meg Rózsinak. Meg most Vertonghennek.
-
Na ilyenkor szarás megmerni meglépni Gerrardot lehozni, pedig most ezt kellene !
-
L_YKing
addikt
Ez egy picit kapuska hiba is volt szvsz.
Jó kis meccs. -
NyxNyxNyx
addikt
pff, ez a védelem
-
törölt tag
Vezet a Liverpool,Sturling.
Pohár: Remélem vissza nyeri a régi formáját Torres
-
szami777
addikt
Na akkor hajrá Tottenham.
-
NyxNyxNyx
addikt
pohár: Nem hülyeség, sok gólra számítok. Néha hiányzik a fogadás, csak annyi időt elvett hogy nem éri meg. Kimegyek raktárba pakolni egy napot keresek annyit, amennyit szab.tam bukik egy hét alatt.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Sztbeni #56173 üzenetére
Nem akarok belemenni, de a "ti"-n azért fennakadtam. Nincs "ti". Ha velem beszélsz "én" vagyok. És fogalmad sincs róla, hogy mi a véleményem erről.
Még mindig jókat mosolygok azokon, akik szerint csak jobbra vagy balra lehet menni.
___________________A City belezavar a Falcao ügybe?
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #56163 üzenetére
Azért mindenesetre tiszteletre méltó, hogy oda igazol ahol jól érzi magát és nem a pénz irányítja.
Most olvasom a pool.taccs-os beharangozót, eddig tetszik.
-
Sztbeni
őstag
Szétlőtték a Sahtar edzőközpontját
-
válasz
NyxNyxNyx #56162 üzenetére
Látszik h nem nézek Real meccset, a VB-n meg úgy egyébként amikor látni szoktam, akkor mindig jól játszott.
Huhh mindjárt meccs, de várom már, kíváncsi vagyok Mario, Lallana, Lazar közül lesz-e valaki kezdő
Ja és rohadtul tartok Pocettinotol___
Agger.Áhh hagyd, felbasz nagyon
BR kukázta már a múlt szezonban is, pedig meggyőződésem, hogy a Pool (és a PL) egyik legjobb KH -ja.
Lovren 20 milliós igazolás, jó-jó meg minden, de Aggertól nem jobb, valamiért nagyon nem kedvelte BR, pedig csupaszív játékos aki imádta a Poolt, ezért pipa is vagyok rá.
Nem sok ilyen ember rohangál mostanában a mai világban, ráadásul olyan aki ilyen játéktudással is rendelkezik.
Másrészt 29 éves létére visszatérni nevelőegyesületéhez szerintem nem a legjobb döntés, ráért volna 35 évesen is.Búcsúlevele:
"A Liverpool óriási részét képezte az életemnek és a családoménak is, úgyhogy hihetetlen nehéz volt elhagyni a klubot."
"Megadódott a lehetőség, hogy visszatérjek a Brondbyhez és a karrierem ezen szakaszában jó döntésnek éreztem ezt."
"Sehova máshova nem akartam menni. Sok ajánlatot utasítottam el Premier League és európai csapatoktól is."
"Szeretném megköszönni a Liverpool-szurkolóknak, hogy egész karrierem során támogattak engem és a szívélyes fogadtatásukkal mindig is ösztönöztek."
"Ez volt az otthonunk és boldog voltam, letelepedtem. Azonban úgy éreztem, hogy kevesebb lehetőséget kapok és a Premier League követelményei már nehezek nekem. Kételkedtem abban, hogy megfelelek-e ezeknek."
"A klub nagyon különleges és az életem nagy részét fogja képezni. Minden egyes meccs az Anfielden egy megtiszteltetés volt."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #56160 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy teljesen be van fásulva a Realban a francia válogatotthoz képest. Én váltanék a helyében, leléphetne egy olyan csapatba ahol kitűnik a tehetsége és esetleg rá építenek.
más: Egyébként mi ez az Agger Brondby baromság? 1 éve még a Barcelonával boronálták össze
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #56150 üzenetére
Pff...
Amúgy egyetértek. Egy másodpercig sem sajnálom.
____Costa 3 meccs 4 gól, Torres 38 meccs után rúgott ennyit. Kimondani is durva, mármint az utóbbit. Fabre 4 gólpassz.
Viszont szarban lehet még a csapat, ha costa minden provokálásnak bedől.
Nem biztos, hogy jön Rémy. Viszont valaki muszáj még igazolni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
cyberkind #56130 üzenetére
Basszus és de jó lenne ha a Spurs meg megszerezné Benzint. Na jó nem álmodozok tovább.
Más: Most látom szárnyalnak a hattyúk
Siggy 4 gólpassz 1gól úgy hogy összesen 6 gólt lőttek 3 meccsen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #56116 üzenetére
Lehet én vagyok a hülye, de Jesé Bale cseréje. Ha nincs Ronaldo akkor az övé vagy kimegy Bale balra. Lenne helye a csapatban.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #56154 üzenetére
Vagy azt hitte, még mindig a fradiban van!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #56146 üzenetére
roma-fio-meccset nézted az este? jó volt.. erősek a rómaiak, kb ugyanaz a kép eddig, mint a tavalyi szezonkezdéskor
ma meg milan-lazio lesz
-
szami777
addikt
válasz
L_YKing #56151 üzenetére
Sokan mondják itt-ott, hogy "jajj ne szidjátok besicet, nézd meg hova jutott, mennyit küzdött érte, nem lehet ezért hibáztatni."
Lófaszt nem!
Beáll és saját térfélen elkezd sarkazgatni. Nem arról van itt szó, hogy keményen küzdött volna, simán csak beképzelt és flegma volt, én emiatt kicsit sem sajnálom.
Arról nem is beszélve, hogy milyen játékos az, aki hibázik, ellenfél megy ziccerbe és Ő csak kocog vissza, meg se erőlteti magát. Ezt elsőre nem vettem észre de így pláne... -
-
Integra
titán
Mit tudunk Michael Greenről? Bayern játékosa.
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #56146 üzenetére
Illuminati?
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #56137 üzenetére
Persze mert Benzike a világ megváltója csatár fronton, ja, nem, de örömmel látom hogy halmozod a Real meccseket.
Ha csak feleannyira teljesítene mint anno azzal a 16 éves kis drágával semmi baj nem lenne, de hát ez másik szakma.
-
Dinter
addikt
válasz
DeathAdder #56141 üzenetére
"Én mondjuk benzint nagyon szívesen látnám Poolban"
En is
Be kéne vezetni olyasmit, hogy 1 gól 1 szelfi -
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #56141 üzenetére
aztán küldenéd vissza oda, ahonnan jött
-
válasz
szami777 #56138 üzenetére
Hát a manu valóban kivétel, egytől egyig mind ilyen pánikigazolásnak tűnnek, Matanál is ezt éreztem (és szakértők szerint is), de egy jó edző idővel akár össze is kovácsolhatja őket.
Nekem csak az szúrja a szemem, h mindenük megvan, azt vesznek meg akit csak akarnak, és valamiért mindenki oda is akar menni, de a szurkereknek ez sem elég, még több kell... a legtöbb csapatnak meg a kezdőben nincs olyan játékosa mint akik madridban a padon ülnek
Én mondjuk benzint nagyon szívesen látnám Poolban, passzolna is neki a csapat játéka -
pohár
félisten
válasz
az a baj, hogy csak teng-leng mostanában, kimondottan szar a teljesítménye... kell egy vetélytárs is, az majd megmutatja, hogy hogy is kellene csinálni
-
szab.tam
nagyúr
nem értem a sport tv-t.
adják 90%-os eltolással, időcsúsztatva az usa kosármeccset, amikor már mindeki tudja a végét.
de az espanyol - sevilla-t meg sehol nem tudom nézni.
kész...a sportm-en meg a nyíregyháza - pápa ismétlés megy.
láttuk, köszönjük, 1x elég volt... -
szami777
addikt
válasz
Valahogy a szigetországban mérföldkövekkel értelmesebben és ésszerűbben igazolnak (kivéve MU
), mint a 2 spanyol óriás.
De lehet, csak én látom így. -
-
szab.tam
nagyúr
van gaal egy trójai fanyúl.
-
vans?
őstag
Besic
a mi fiunk!
-
-
Tibiajax
nagyúr
ma estére még egy kis szánalom, lefekvés előtt..
-
szab.tam
nagyúr
szegény.
ő azért ennél jobb focista.
a cserepad mellől vissza fogja sírni a fradit, ahol aztért szerettük, és játszhatott.ez pedig "guzmics szöktette marikát" v2.0...
videoton újból visszatért a kiszöglethez.
úgy hiányzott már...és most királyunknak milyen jó lehet:
vidi - puskás.
bárki győz, ő ürül.
ha valamiért döntetlen lenne, rendeletben kiutal egyedileg +1 - +1 pontot... -
KisTücsök
addikt
Besic 5:35-től. - Első labdaérintése -
Na az még jobb. Ott 9:15-től.
-
L_YKing
addikt
Miii megoldás besic-től?
-
szab.tam
nagyúr
és itt lép be 1-2 agyhalott logikája, (volt már itt ilyen):
a fradi jobb, mint az everton, mert csak 2-t kapott a chelsea-től...****
lemaradtam.
mi volt besic-csel?
majdnem beállították, de mégsem? -
szami777
addikt
Sírok... Besic te faszkalap
Maradsz a padon -
KisTücsök
addikt
Besic!!!!4
Pont írni akartam, beállt a legvégén, na vajon mi lesz az NSO-s cikk címe? Ezek után pláne.
-
7600 GS
addikt
válasz
James biztos nem lesz csatár. Jesének pedig éppen az lesz a motivációja, hogy beverekedje magát a csapatba, ugyanaz a helyzet kis csúsztatással mint tavaly Mariskánál.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Napfénysüti #56119 üzenetére
3-5
De most már elég lesz.
-
KisTücsök
addikt
3-4. Eto. Lesz itt még gól.
-
pohár
félisten
válasz
amikor játszott, igen jó volt a srác, és ha felépül, visszaszerzi a régi formáját, kaphat simán helyet a csapatban, akár benzin helyett is
-
KisTücsök
addikt
Howard.
Az oké, hogy Costanak leszeded a fejét, de szegény Azpit ne bántsd már, ő soha senkinek nem árt.
Na megint gól.
Pont írni akartam, hogy Maticsnak még a nevét sem lehetett hallani.
-
pohár
félisten
törölte is gyorsan
végre lesz egy épkézláb csatára a csapatnak, aztán nagynehezen Jesé is felépül, bár neki biztos kell még egy év, hogy 100%-os állapotban legyen
-
Tibiajax
nagyúr
ránéztem már pilllanatra, mennyi az eredmény rendkívül ritkaságszámba menő chievo-juventus meccsen.
kössz, megyek is tovább a dolgomra -
KisTücsök
addikt
Legalább az olyan játékosra figyelni kéne, aki a csapatban játszott korábban. Ha már tudják mire képes...
-
Tibiajax
nagyúr
loll howard..
-
törölt tag
A második les volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest