Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agger : I was not appreciated at Liverpool FC by Brendan Rodgers
Na most nagyot csalódtam Rodgersben
(persze csak a hülye hitte el eddig is, hogy azért távozott mert már "nem bírta a PL ritmusát")Hajrá a 20 milliós balkán Lovren
-
Integra
titán
-
Cartevo
őstag
A franciák lecsúsztak a 7. helyre, tehát a francia bajnoki bronzérem már nem ér BL kvótát?
-
Integra
titán
válasz
Cartevo #57692 üzenetére
MLSZ president Sándor Csányi said: "Attila Pintér continues to be seen as an expert coach by the federation's presidency. However, in the past few months we have not achieved the aims we set out to achieve or have only had partial success. We are not disappointed in Attila Pintér and it is impossible to deny that he put his heart and soul into the development of Hungarian football."
- nálam ezzel csányi is csúfosan megbukott -
Cartevo
őstag
-
L_YKing
addikt
-
gmx9
aktív tag
válasz
Integra #57684 üzenetére
A 4. gólra gondolsz? Ott Mata vesztette el elég csúnyán, Di Maríát már lehozta LvG. Ha már foci, találtam egy nagyon jó kis gyűjtőoldalt a meccsek összefoglalóiról (több bajnokságból). Nagyon gyorsan felkerülnek, ha vége egy találkozónak és később általában cserélik őket HD minőségűekre, ha elérhető. Pl. a United mérkőzése 20 perces BBC-s összefoglalóban van fent, ha már szóba jött a Di María eset.
-
Integra
titán
válasz
szab.tam #57685 üzenetére
nem tudom megítélni, lehetséges, hogy jó műsor és érdekes tud lenni, most néztem bele először és nagyon felhúztam magam két percen belül, ahogy elkezdtek egymással civakodni és egymást túllicitálni. de csak az utolsó negyed órát láttam, így azt sem tudom, hogy mi volt a teljes műsor.
-
Integra
titán
válasz
szab.tam #57682 üzenetére
inkább egymással veszekedtek, majd felhozták a holland példát az edző kérdésre, meg a spanyolt, gyorsan hozzáragasztották a magyar anyagiakat, amiben persze volt is igazság a telhetetlenségről. persze akik a stúdióban ültek, nyílván rájuk nem vonatkozott semmi abból amiket elmondtak ők megelégszenek a fószvágennel mercedes helyett (egyik példa volt konkrétan a műsorban). gyanítom, hogy bárki ült volna a stúdióban, hasonlóan érvényes lett volna rájuk ugyanez
tücsök:
ha látom újra a sky összefoglalóját, megtudom mondani, az ő rontásából lett a sima kontra. -
Integra
titán
florenzi sárgát kapott, mert a nagyija először volt látta az unokáját élőben focizni, aki a gólja után kirohant megölelni
nézem éppen a sport1-en ezt a sportgazdaság c. műsort, éppen a magyar edzőkről megy a diskurzus... ijesztő..
-
Tibiajax
nagyúr
Szép volt Inter! kell a francnak az a három pont
-
Integra
titán
asszem 4-nél biztonsággal átkapcsolhatok nfl-re
sandro szépeket sarkazott, oda se nézett.. -
vans?
őstag
Nagy nap ez a mai, golt lott a Barcelona a tizenhatoson kivulrol.
-
Integra
titán
ó istenem, azért mekkora balekok ezek a stábban...
na mindegy, pihenjen, valszeg itt már hozza a kötelezőt a barca, nem kell, hogy értelmetlenül lesérüljön. -
törölt tag
Elaludtak a sport tv-nél!
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti #57665 üzenetére
Mióta vártam már egy igazi távoli bombára ami beakad , öröm volt nézni
Alig várom ,hogy jöjjön már a harapós is......
-
7600 GS
addikt
Lájonel tudta hogy tiziből nem illik.
-
Napfénysüti
nagyúr
Rakitic!
-
Integra
titán
-
Integra
titán
micsoda messi passz zsuniornak!
-
Tibiajax
nagyúr
óóó Vidic, mit csináltál.... mit csináltááál.........
-
Cartevo
őstag
válasz
Napfénysüti #57655 üzenetére
Puskásban voltak.
-
Cartevo
őstag
A derbyn és a kupadöntőn is 22 ezer fölött volt a nézőszám.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #57651 üzenetére
Szép lenne két meccsen az a 45000 ember! De az lenne a legszebb, ha az mtk meccsein lennének ennyien. Akkor mondhatjuk, hogy a focink kint van a slamasztikából!
-
Cartevo
őstag
válasz
Napfénysüti #57647 üzenetére
Az előző szezonban csak 2 Újpest-meccsen voltak 45 ezren, tehát igény volna...
-
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #57645 üzenetére
Még Csányi mondta a beiktatásakor: "A bajnokság színvonalára a nézőszám mondja ki a legegyértelműbb ítéletet."
-
bagyulajuve
addikt
nagy meccs ez a loki-kecsó
-
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #57640 üzenetére
Én fordítva látom, amellett, hogy igazad is van. 5-10 percet kivéve végig alárendelt szerepet játszottunk. Ami eddig a bajnokságban nem ment (védekezés) , az volt most egyedül jó. Középpálya Fabregassal az élen egyszerűen nem működött, nem tudták továbbadni a labdát előre. Csalódott vok, pedig nincs mire, x egy jo eredmeny.
-
Tibiajax
nagyúr
City nyert?.. ezaz. jóvan
nem szabad, h mourinho elhúzzon. -
KisTücsök
addikt
Kár volt ezért. A City a legnagyobb ellenfél, nagyon kellett volna ez a három pont, a legetőség is megvolt. November meg közeledik... Ja, és ebben benne volt Mou, nagyon.
Aki látta a Leicester - MU meccset, írja már le, hogy Maria melyik hazai gólban volt benne. Integra valszeg elfelejtette... Gondolom én.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép volt Lampard.
Mi meg lemásoltuk a MU meccsét: 3-1-ről 4-3-ra kikaptunk.
-
cyberkind
félisten
És még rekord is, éljen Frankie.
-
Nabazmeg én úgy ünnepeltem volna h kiszakad a belem, hamár a kedves csapatom kikukázott.... (talán a szurkolók miatt volt ez a gesztus)
-
szami777
addikt
A faszom, inkább 0 pont mint Lampard gól.....
-
KisTücsök
addikt
Azta kurva élet.
Na most majd megfognak.
Szép volt Frankie!
-
Dinter
addikt
xd
-
Integra
titán
és pont lampard
micsoda nyálas egy forgatókönyv ez.... -
bagyulajuve
addikt
úgy látom Angliában is menő a tippszmiksz
-
KisTücsök
addikt
Azért jó látni, hogy Lampardra nem orrolnak a szurkolók, és megtapsolják. Egyes Chelsea szurkolóktól olyanokat olvasok...
-
L_YKing
addikt
most nézem az eredményeket, elég érdekesek lettek...
De ahogy látom a juve nyert, tibi szerencséjére.
-
szami777
addikt
Ó Frankie
-
Mourinho hatalmas edző, mondhat bárki bármit!
-
pohár
félisten
na...
-
KisTücsök
addikt
Ezt akkor nem szabad most elszalasztani.
Costanak is mondjuk adtam volna egy sárgát.Meg is kapta.De ezt így akkor be kell húzni.
Tibiajax: Az viszont nem rossz avatar.
-
Tibiajax
nagyúr
vazze, találtam még egy barcást a fórumban..
-
Cartevo
őstag
Ég a Fradi.
Valamilyen szinten biztosan hiányoznak neki az ultrái.
-
szami777
addikt
Mike Deannek is inkább birkákat kéne terelgetni a sípjával...
-
Sztbeni
őstag
Szép volt mu
. Mennyien voltak, akik biztosra vették a bajnoki címet
-
Integra
titán
válasz
viharhozo #57612 üzenetére
igen, de úgy tűnik nem lesz rá szükség (legalábbis remélem). ha nagyon kéne, lenne rá pénz, de amit tegnap láttam -és ha ez így megy tovább-, ez alapján van egy tuchelünk már. ha a védelemhez feltudja a támadójátékot zárkóztatnii, akkor egy erős középmezőnybeli helyezés talán már lehetséges, bőven örülnék neki
viszont kéne egy csatár, mert lasogga eddig bődületes leégés, nem fut, nincsen kondiban, mintha állandóan sérült lenne, nem értem mi a nyavaja van vele, de nagyon lassú, kevés.
azt is remélem, hogy ha netán tuchel tényleg aláírhatna, elérhetővé válna, és joe fél év múlva is sikeres, nem fogja a beiersdrofer meg a kühne kidobni (főleg utóbbi, akinek az absz kiszemeltje -legalábbis eddig-), csak mert jöjjön a tuchel... miért váltanánk le joet ha gyönyörűen csinálja a dolgokat?
de ezt majd 5-6 meccs után ... most ürölünk egy kis sikernek, semmi több. -
viharhozo
addikt
válasz
#84221696 #57592 üzenetére
Ertem es tiszteletben tartom a proletarindulatot, de a br. 5 milla/ho apropenz egy szov.kap-nak. Ennek megfelelo szinvonalu volt a munka is.
Ugy nez ki, a Leverkusen is kikap, kedden irgalmatlan Bundas-rangado Munchenben.
Ja, nem tudom, hallgattad-e Integra, de Tuchel kivasarlasi ara idenre 15 millio euro.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Integra #57609 üzenetére
Amúgy melyik gólban volt benne? Nem emlékeztem, elhittem, h valamelyikhez köze volt, de most nem látom, hogy bármelyikben is benne lett volna.
Akár hogy is, vágott egy nem mindenapit, és nem játszott rosszul. Ja meg gól passz is. Rafael miatt vagy kettőt is beszoptak, Blackett szintén, ő még ki is állítatta magát. Ne hasonlítsuk már össze ezeket...
-
BenHans
addikt
Ez a DeVrij mekkora igazolás volt.
Egy ideig velünk is szóba hozták, de áldom a napot amikor aláírt a Lazio-hoz.
Már a Milan elleni meccsen, azaz a Milan büntetője előtt is klasszis teljesítményt nyújtott ahogy lerántotta, áhh mit lerántotta inkább tarkójába kapaszkodott Meneznek.
Na Lewis is behúzta közben a lehető legjobb körülmények között, ideje volt már hogy visszadjon neki valamit a technika ördöge , most akkor nagyjából egál ilyen téren. Na Róma szebbik fele 2-0 val pihent rá a jövő hétre...
Akkor még hajrá lilák meg Go Blues!
-
Integra
titán
válasz
KisTücsök #57607 üzenetére
mi nincsen több kérdésed? lőtt egy gólt és kaptak miatta egy gólt. ez legjobb esetben is kiegyenlíti a kettőt, de semmiképpen sem járult hozzá a győzelemhez... de mondhatnám azt is, hogy az ordas hiba miatt jelentősen hozzájárult a vereséghez is.
parádésak az önigazolásaitok, van még? jöhet, viccesek -
szami777
addikt
Perceken belül rangadó
Lent a Balaton parton horgászás közbe remélem nem adja meg magát a mobilnet
-
KisTücsök
addikt
Ezt a Blackettet honnan szalajtották? Rafael is... Hihetetlen amatőr hibák.
-
Integra
titán
ez nem semmi zakó volt.....
-
BenHans
addikt
Jó nézni ahogy a Spurs meg a ManU parádézik...
Még talán meg lehetett volna magyarázni az X-et, mert alakul a csapat stb, bár ilyen kerettel így is rohadtul gáz de még talán oké. Viszont azt, hogy 2x is kialakult a két gólos előny a javukra és erről kaptak ki 5-3-ra azt ha SAF-Moyes-LvG összeáll még együtt sem tudják kimagyarázni mert erre talán magyarázata kb csak egy MKDons kaliberű csapatnak lehet, ja de még ők is elgázolták a United-et.
Persze a szép megmozdulások hű meg ha, de ki a bánatot érdekel ha az eredmény arcpirító. -
KisTücsök
addikt
Azért ez most elég ciki. Ha a slukk a végén nem önzőzi el a helyzeteket, több is lehetett volna. Az a 3-as kötényes cucc meg nagy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11