Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #174395 üzenetére
csatosüveges bernard, legjobb
pár éve céges vacsorán beültünk egy helyre, ahol valami 600-ért adtak egy üveggel... amikor örültem, hogy bevásárlóközpontokban olcsóbb helyen 400-500 köré akciózták... csak lestem, hogy kommersz söröknél olcsóbb volt náluk... egyértelmű lett, hogy mit ittam onnantól kezdve
2001-ben még mindig emlékszem a napra, amikortól lehet számolni azt, hogy "szeretem a sört": lement a szóbeli érettségi, pusztulat meleg volt június közepén, siettem hogy elérjem a buszomat, ömlött rólam a víz... első utam a falu kocsmájába vezetett, biztos voltam benne hogy fater ott lesz... újságoltam neki, hogy nem húzattak semmiből új tételt, ez tuti megvan... ennek örömére akkor igyunk valamit... de akkor ne kommersz magyar sör legyen, mi más van: stella
akkor még nem az a hazai főzet moslék volt, amit kb 2007-8 óta főznek... hirtelen megittam vagy fél üveggel és baromi jól esett... premium lager (azóta is csak reménykedek, hogy egyszer átállnak a belga importra ebből, de nem... lidliben is nézem mindig, amikor összerakják a belga dobozt, amiben 2 üveg stella szokott lenni, hogy nem-e import kerül bele, de sajnos nem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest