Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Tibiajax #174395 üzenetére

csatosüveges bernard, legjobb :DDD pár éve céges vacsorán beültünk egy helyre, ahol valami 600-ért adtak egy üveggel... amikor örültem, hogy bevásárlóközpontokban olcsóbb helyen 400-500 köré akciózták... csak lestem, hogy kommersz söröknél olcsóbb volt náluk... egyértelmű lett, hogy mit ittam onnantól kezdve :D

2001-ben még mindig emlékszem a napra, amikortól lehet számolni azt, hogy "szeretem a sört": lement a szóbeli érettségi, pusztulat meleg volt június közepén, siettem hogy elérjem a buszomat, ömlött rólam a víz... első utam a falu kocsmájába vezetett, biztos voltam benne hogy fater ott lesz... újságoltam neki, hogy nem húzattak semmiből új tételt, ez tuti megvan... ennek örömére akkor igyunk valamit... de akkor ne kommersz magyar sör legyen, mi más van: stella :) akkor még nem az a hazai főzet moslék volt, amit kb 2007-8 óta főznek... hirtelen megittam vagy fél üveggel és baromi jól esett... premium lager (azóta is csak reménykedek, hogy egyszer átállnak a belga importra ebből, de nem... lidliben is nézem mindig, amikor összerakják a belga dobozt, amiben 2 üveg stella szokott lenni, hogy nem-e import kerül bele, de sajnos nem :( )

Új hozzászólás Aktív témák