Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BenHans #105311 üzenetére
Jórészt ezek csak felvetések egy csokorba fogva, hogy vajon miért nem válogatta be, mint én is írtam nyíltan kimondhatta volna hogy azért nem kell Martineznek mert a padoztatást nem tűri és úgy ítéli meg hogy ez nem tesz jót a keretnek.....de további ezeregy oka lehet. Ezért az edzőt lehet hibáztatni, majd kiderül hogy őt igazolja-e ez a döntés. (éppen lehet h semmi köze hozzá, de vannak olyan edzők akik nem tűrik a káros szenvedélyek fogyasztását minimális mértékben sem)
Az is lehet hogy simán összekaptak, mert Martineznél nem kerülne be a kezdőbe, ha mindenki egészséges.Szerintem nagyon fel van fújva ez a téma, kb. minden vb-n van egykét ilyen név akin lehet csámcsogni, amit nem értenek a közgondolkodók. Igen, akkor valószínűleg benyeli ha a sérülékeny Dembelé kidől és lebőgnek a VB-n.
Én azt el tudom fogadni, hogy Martineznél nem ő az első számú ezért a padra kényszerülne, de nem ismerjük a játékos attitűdjét, nem tudjuk hogyan viselkedik, és hogyan tűri ezt, urambocsáá nem-e bomlaszt ennek hatására.
Ha netalán lebőgnének a VB-n, akkor joggal lehet feltenni neki ezeket a kérdéseket
Egy biztos, a negyeddöntőért a belgáknak panamát, tunéziát, és a lengyelország/szenegál/kolumbia egyikét kell lenyomni, tehát sok letámadással nem fognak találkozni, és ha nem menne a játék akkor Dembelé hiába kurvajó emberevő, azok az átlövések, ívelések biztosan hiányozni fognak.
Szerintem Kele elég objektív, de ezen nem veszünk össze
Coutinho is kiváló játékos, mégis bomlasztotta a közeget maga körül, ami többször meg is látszott az eredményen. Új csapatánál nem tesz ilyet. Ugyanakkor meg vannak azok a kiváló de egoista játékosok mint cé, ibra.. akik nem tűrik másodszerepet, és akkor lehet nem is éri meg a keretben tartani...Arra mondjuk kíváncsi vagyok hogy a madrid ezt hogy fogja kezelni, lapátra teszi cét is úgy mint Raúlt, Casillast, Morientest, Michelt, Hierrot etc.. vagy hagyja hogy ott rinyáljon a kispadon és mindenki miatta görcsöljön
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest