Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

válasz BenHans #105311 üzenetére

Jórészt ezek csak felvetések egy csokorba fogva, hogy vajon miért nem válogatta be, mint én is írtam nyíltan kimondhatta volna hogy azért nem kell Martineznek mert a padoztatást nem tűri és úgy ítéli meg hogy ez nem tesz jót a keretnek.....de további ezeregy oka lehet. Ezért az edzőt lehet hibáztatni, majd kiderül hogy őt igazolja-e ez a döntés. (éppen lehet h semmi köze hozzá, de vannak olyan edzők akik nem tűrik a káros szenvedélyek fogyasztását minimális mértékben sem)
    Az is lehet hogy simán összekaptak, mert Martineznél nem kerülne be a kezdőbe, ha mindenki egészséges.

Szerintem nagyon fel van fújva ez a téma, kb. minden vb-n van egykét ilyen név akin lehet csámcsogni, amit nem értenek a közgondolkodók. Igen, akkor valószínűleg benyeli ha a sérülékeny Dembelé kidől és lebőgnek a VB-n.

Én azt el tudom fogadni, hogy Martineznél nem ő az első számú ezért a padra kényszerülne, de nem ismerjük a játékos attitűdjét, nem tudjuk hogyan viselkedik, és hogyan tűri ezt, urambocsáá nem-e bomlaszt ennek hatására.

Ha netalán lebőgnének a VB-n, akkor joggal lehet feltenni neki ezeket a kérdéseket :)

Egy biztos, a negyeddöntőért a belgáknak panamát, tunéziát, és a lengyelország/szenegál/kolumbia egyikét kell lenyomni, tehát sok letámadással nem fognak találkozni, és ha nem menne a játék akkor Dembelé hiába kurvajó emberevő, azok az átlövések, ívelések biztosan hiányozni fognak.

Szerintem Kele elég objektív, de ezen nem veszünk össze :)
    Coutinho is kiváló játékos, mégis bomlasztotta a közeget maga körül, ami többször meg is látszott az eredményen. Új csapatánál nem tesz ilyet. Ugyanakkor meg vannak azok a kiváló de egoista játékosok mint cé, ibra.. akik nem tűrik másodszerepet, és akkor lehet nem is éri meg a keretben tartani...

Arra mondjuk kíváncsi vagyok hogy a madrid ezt hogy fogja kezelni, lapátra teszi cét is úgy mint Raúlt, Casillast, Morientest, Michelt, Hierrot etc.. vagy hagyja hogy ott rinyáljon a kispadon és mindenki miatta görcsöljön :)

Új hozzászólás Aktív témák