Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyetlen évig volt 12 csapatos mennyei, egy oda-vissza vágós körrel és külön eggyel, felső-, illetve alsóházban. Szerintem az volt a legjobb lebonyolítás."
Akkor vehetem úgy, hogy egyetértünk?
Amíg ennyi pénz áramlik a futballunkba, nem lesz tízcsapatos felsőosztály. Bevallom, én ezt annyira nem bánom, így is alig vannak vidéki fellegvárak; így meg lenne négy pesti csapat, plusz Felcsút és melléjük minden évben egy-vagy két Mezőkövesd-Kisvárda-Balmazújváros stb. kisebb város.
Attól már sokkal inkább tartok, hogy épp a beöntött pénz miatt (és mert már Mucsatanya-röcsögén is milliárdos stadion épül) visszaemelik 14 vagy akár 16 fősre a bajnokságot. Na azzal megint csúnya öngólt lőnénk, ne legyen így.
A következő szezontól nem lesz a kötelező fiatal szabály, így várhatóan több légiós lesz, de legalább várhatóan visszaesik a magyar
focistákjátékosok ára és fizetési igénye.Én speciel örömmel indítanék egy petíciót, hogy bevezessék a videóbírót. A műszaki infrastruktúra mindenhol adott. Töredékére eshetne vissza a vélt és valós játékvezetői tévedések száma. (azzal együtt, hogy láttuk, az a rendszer sem tökéletes - lásd pl. német kupadöntő)
-
DS39
nagyúr
válasz
Peterhappy #105898 üzenetére
Én is úgy csinálnám, hogy ha kell maradnia a 12 csapatnak (simán lehetne 10 is), hogy rendes lebonyolításban oda-vissza, 22 lejátszott meccs csapatonként. majd alsó-felső ház 6-6 csapat egymás ellen oda-vissza, az még 10 meccs csapatonként. vagyis 32 fordulós bajnokságunk lesz, korrekt lebonyolításban.
A mostani unfair 33-assal szemben. -
válasz
Cartevo #105897 üzenetére
Egyetlen évig volt 12 csapatos mennyei, egy oda-vissza vágós körrel és külön eggyel, felső-, illetve alsóházban. Szerintem az volt a legjobb lebonyolítás. Talán még az sem lenne baj, ha a két kiesőn felül egy osztályozót játszana.
Szerintem a 12 csapatos nb1 nagyon jó döntés volt. A mostani lebonyolítás kritikán aluli. Valóban gáz, hogy pl. ha peches vagy, épp a nehezebb csapatok ellen játszol több meccset idegenben, de idén pl. az is a Vidi malmára hajtotta a vizet, hogy a Fraditól kaptak ellenfelet (azzal játszottak, akivel a megelőző fordulóban a zöld-fehérek).
De ki merem jelenteni, az összes érdemi kérdést idén a játékvezetők döntötték el. Ebbe viszont inkább bele sem megyek jobban.
-
Plague666
tag
válasz
NyxNyxNyx #105891 üzenetére
Akkor is mindent sz*rnak vél, ha bentmaradnak?
Illetve, az hol volt előírva, hogy két öngólt kell ejteni. Vagy, hogy utolsó fordulóban kell kiharcolni a bentmaradást.
Utolsóként pedig: melyik országban szokott a már bajnok csapat teljes erőkkel kiállni a végső meccsre, csak hogy tiszta legyen a vége a kicsik számára?
Nem vagyok se videoton, se más magyar vicccsapat szimpatizánsa, de ez a kókler Ferike ne legyen már itt megmondóember.
Másrészt ki sajnálja a Balmazt a helyieken kívül? Miskolcon legalább van néző
Ha már a rólunk lenyúzott pénzen stadionhegyek épülnek, legalább menjen odaki 1-2 ezer ember.
Vicc ez a Ferkó. Verhető Fradi volt, Holczer meg az öregek otthona is képviselte magát. -
Ringman
félisten
-
Z'Z"
őstag
Azt a Q, miről maradtam le?
Szégyellem magam, hogy DVTK szurkolóként nem néztem a meccset.
Bundáskenyér volt reggelire a mennyeiben, vagy mi a bánat?
Videoton így akar nekivágni a BL selejtezőknek?
Ne értsetek félre nem a sáját csapatomat akarom leírni, de ilyen teljesítmény után én nem számítottam rá, hogy bennmaradnak, arra meg főleg nem, hogy a Vidit megverjük. -
Ringman
félisten
én csak azt sajnálom, hogy nem lehetett olyan opció, hogy az fc tállai esik ki.
az meg hogy dobogós lehet egy csapat 1.24 rúgott gól/meccsel, + 3-as (!!!) gólkülönbséggel az egy rossz vicc.
-
Cartevo
őstag
válasz
Peterhappy #105885 üzenetére
A Vasasnak 1 évet. - Igen, a nézőszámok ezt aláhúzzák.
www.teletext.hu 232. oldal +duplanyíl -
paatrick
őstag
Na látom végül a Balmazújváros és a Debrecen rúgta tökön magát. Pedig a Fradi stat alapján nem erőltette már a 2. félidőt Balmaz szurkolók meg biztos megkapták az agyérgörcsöt hogy 1 gólon múlt a bennmaradás.
-
válasz
Cartevo #105881 üzenetére
ez egy hét kitiltást jelent?
Röstellem, én nem bánom, hogy ez a két csapat pottyant ki - és egyetértek Cartevovel, Szombathely és Miskolc elég nagy város ahhoz, hogy első osztályú futball legyen ott. Így is sorolni lehetne azokat a nagyvárosokat, ahol jó, ha másodosztályú foci van.
Másfél hónap a mennyei nélkül... marad addig is a biszembaszom vébé vagy mi a szösz.
-
LyonnaisFan1
őstag
A diósgyőr a német Hamburger SV. Éveket úsznak meg kiesés nélkül, de aztán elöbb utóbb beüt a Krach.
-
Cartevo
őstag
Van potenciál az NBI-ben, micsoda láncreakciót keltett:
paatrick > LyonnaisFan1 > vighpeter > Cartevo > forceberg -
Cartevo
őstag
válasz
Peterhappy #105877 üzenetére
Kár lenne a Diósgyőrért, 2 régióközpont maradna élvonalbeli, és 3 megyeszékhely.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #105877 üzenetére
Manuel Pellegrini is committed to bringing attractive football to the London Stadium next season!
-
válasz
LyonnaisFan1 #105876 üzenetére
Ne legyen igazam, de szerintem az előző fordulóban elég jól látszott az, várhatóan ki marad bent és ki nem. Ahol kellett, a 90. perc után kezdtek el potyogni a gólok...
Ilyenkor bánom, hogy tiltja a "vallásom" a sportfogadást. Ha múlt szombaton megteszem, amiket tippelek, azt hiszem pezsgőben fürödtem volna az éjjel
De ne legyen igazam. -
paatrick
őstag
Most látom a magyar bajnokság az utolsó fordulóhoz ért és ahogy nézem nincs tét nélküli meccs
Lesz itt fejvakarás rendesen.
-
4580693
senior tag
válasz
#16514048 #105865 üzenetére
Zidan kedvenc játékosom volt. (Beckham is..
) Materazzit ugyanúgy el kellett volna tiltani, mert én a verbális erőszakot is "díjaznám". Nálam az nem fér bele a fociba, amit Materazzi művelt. Egymás cirkálása még ok (ahogy tavaj, vagy előtte a védő játékos csodálkozva mondta Messinek, hogy azt hitte, hogy magasabb, erre meg Messi mondta neki, hogy ő meg azt hitte, jobban tud focizni). Az ilyenek beleférnek, de az, hogy azon lamentál valaki, hogy most az anyját vagy a nővérét dugja meg, na ne. Én is vágtam már szájba ilyenért ellenfél játékost.
-
-
törölt tag
-
L_YKing
addikt
válasz
Peterhappy #105863 üzenetére
-
-
paatrick
őstag
válasz
Ringman #105860 üzenetére
Hányszor láttam ezt a képet a BL előtt angolul atyaég. Tipikus esete annak mikor valaki kitalál valamit, a többi embernek megtetszik de nem néz utána és már terjed is villámsebességgel.
Kb olyan mint az 5 évente felbukkanó (legutóbb tavaly) mondóka:
Csiga biga gyere ki
Ég a házad ideki
vs.
ÓRÁSI FELFEDEZÉS EGY SZÓ HIÁNYZOTT A MONDÓKÁBÓL, MOST MEGTALÁLTÁK A 100x ÉVES IRATBAN
Csiga biga gyere ki
AZ ég a házad idekiÉs a magyar ember feje felrobban
Az összes híroldal lehozza, fókusz riport, aztán mindig kiderül hogy mégse. Csak valaki átverte a népet
Egyébként 1981-ben rálőttek a pápára de túlélte és ő már II. János Pál volt.
-
Sonja
nagyúr
-
-
L_YKing
addikt
válasz
Peterhappy #105851 üzenetére
Zizu meg Guti, mint intelligens játékos? Hát ilyet is rég hallottam.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Peterhappy #105851 üzenetére
ha Löw hajlana a dologra, már ott túrná az orrát/alsógatyát a bayern kispad előtt.
-
válasz
#16741888 #105850 üzenetére
Ebből szerintem is Guti lesz. Löw ha hajlana is a dologra, rosszabb esetben (német döntő) még egy hónapig nem számíthatna rá a Madrid. Pochettino mai nyilatkozata nem nagyon enged a váltásra következtetni, bár biztosan van az a pénz, amiért Levy elfogadtatná vele az állást.
Én Wengernek örülnék, de én ugye Barca- és Arsenal-szurkoló vagyok, szóval a véleményem nem számít
De megnézném, mit tud az Öreg kihozni egy Real-ból, és úgy általában egy csapatból, nyitott pénzcsap mellett.
Plusz láthattuk, hogy Zizou hasonló helyzetben mit ért el. Guti vére is lila-fehér, játékosként az intelligensebbek közé tartozott. A bajnoki dobogó még kb. velem is garantált lenne, a BL számít, oda pedig kell persze a taktikai felkészültség, de főleg a motiváció, a fő meccsekre való felpörgetés a kulcs. Ebben volt Zizou zseniális, ahogy abban is, hogy tudott és mert rotálni. Láthattuk ennek hátrányát (bajnoki bronz) és előnyét (BL arany). Erre Guti is képes lehet.
-
törölt tag
válasz
Valty #105846 üzenetére
Azert lesz iszonyatosan nehez edzot talalni mert ebben a csapatban meg a fiataloknak is van 2 BL cimuk... az oregeknek 3-4 vagy adott esetben 5! Ezek oriasi szamok... A szoba joheto edzok jo resze meg egy nyamvadt Bl dontot se jatszott... ilyen helyzetben kb. 10szer nehezebb megnyerni az oltozot.
A masik problema a motivaltsag... 4 BL cim meg 2 klubvb utan bejon egy edzo aki szuper motivalt... hogyan motival egy ilyen oltozot?
oriasi kulonbseg lesz a motivaltsagban.
Ennek alapjan kb. azt mondom hogy egy Guti lenne a legjobb valasztas aki hasonlo elven vezetne kb. az oltozot mint azt Zidane tette... ellenkezo esetben Benitez szitu.
Persze lehet mondani hogy nagykepu sztarok... nade ki ne lenne nagymellenyu ennyi BL cim utan? ki tudna felnezni egy szarnyat bontogato edzore akinek egy donto sem jott ossze...
nyilvanvaloan felmerul mindenkiben a kerdes hogy mit akar ez tolunk...
Idekerulne egy Wenger? Biztos megkerdeznem tole hogy akkor Uefa kupat nyerunk mester vagy milesz?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #105847 üzenetére
a bajnoki cimekkel ki lehet torolni a s.gget, az kb egy BL kvótára eleg
a fagyika is 29x-s magyar bajnok... oszt, hol jegyzik?
egy erdekesseg ugyanugy, mint a Hypo 41x-s bajnoksaga sorozatbanPuyol megmondta a tutit par napja, ideje atgondolni a proiritasokat
-
Valty
aktív tag
válasz
MdewC #105838 üzenetére
Ő valószínűleg pont az a fajta drukker, aki - ha a következő 3 BL-t mondjuk a Man City nyeri -, akkor már Mansour sejk arcképpel fogja lóbálni a kék-fehér zászlót
Amúgy bárki is lesz az új edző, szerintem nagyon nehéz dolga lesz (ahogy szerintem Real játékosnak lenni sem egyszerű mostanában), mert a sok új, hirtelenjött divatdrukkernek egyszerűen elvárás a BL. Például többször is olvastam (nem itt), hogy Navast el kell adni, mert nem "Real-szint" (amúgy kíváncsi lennék, hogy ez a fogalom mit jelent), pedig a döntőbe jutást is leginkább neki köszönhették
-
-
omfgk
veterán
válasz
MdewC #105838 üzenetére
A bajnokság nem kérdéses. Azt kb már most bukta a Madrid.
Amilyen fejetlenség meg kapkodás lesz most.
A Barcának meg jelenleg az a legnagyobb gondja ,hogy Griezmann 100 vagy 120 milla lesz. Náluk max a cserepad minősége a problémás. De támadó poszton most az is megoldódik. -
venember83
nagyúr
AVB nem mozdítható? Ő olyan jó opció lenne (az utódja számára).
-
válasz
paatrick #105837 üzenetére
" Sky Sports úgy tudja, a kivásárlási záradék mellett szóbeli megállapodásuk sincs a Spurs vezetőinek a szakemberrel arról, hogy Spanyolországba szerződhessen."
Na most kinek higgyunk? Nekik vagy a Marcanak?
Viccet felre, gondolom azert van az a penz... De betojok, a vegen meg tenyleg AW lesz a befuto
-
paatrick
őstag
-
Cartevo
őstag
válasz
venember83 #105834 üzenetére
Régóta dühítette már a létesítményhelyzet, csak 1 ürügyre várt.
-
válasz
NyxNyxNyx #105830 üzenetére
Benne volt, sőt továbbmegyek, szerintem Pochettino hívta fel Zizout, hogy ugyan mondjon már le, mert nemsokára itt a névnapja és amúgy is félreizél az asszony és olyan depis, hogy mindjárt öngyi lesz. Állítólag két tálca Estrella Damm-ben fogadtak is, hogy Pochettino is triplázni fog.
@venember83: azt hiszem Milánó pirosabbik részében tárt karokkal várnál Abramovicsot
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #105821 üzenetére
Abra papát nem látják már szívesen Angliában, s úgy tűnik, akkor Abra papa nem is erőlteti a dolgokat, inkább próbálkozik máshol, ahol még adott a "megfelelő környezet".
-
máyköl
veterán
válasz
Motion_Blur #105828 üzenetére
Mitől lenne mélyrepülés? A keret jó, most már Benzema kezdője sem biztos, egy új értelmes csatárral és edzővel pedig ívelhetünk tovább.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Peterhappy #105819 üzenetére
Nyilván most derült ki, hogy van ilyen a szerződésében és pont a Marca jött rá és pont akkor, amikor Zidane kényelmesen lemondott.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Motion_Blur #105828 üzenetére
"...bár Carlo papa búcsújánál is így gondoltam"
de az be is jött, nem? ha jól emlékszem Benítez alatt elég szarul álltak a dolgok.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #105797 üzenetére
Innentől mélyrepülést prognosztizálok, bár Carlo papa búcsújánál is így gondoltam.
Ez sokkal súlyosabb csapás lesz a csapatnak mint azt most bárki hinné
-
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #105821 üzenetére
-
törölt tag
Ez a nap az edzőké, úgy tűnik.
-
válasz
DeathAdder #105822 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
Ekkora egy kamut
-
válasz
istenem... ezt is a barszareál tulajdonában levő spanyol lapok hozták le?
Ez Levyre nézve nem kicsit sértő és megalázó
-
Cselzinél is érdekes dolgok történnek, miután papus lelépett Izraelbe jött a hír, hogy a "kedvezőtlen befektetői környezetre" való tekintettel nem folytatódik az új stadion építésének előkészítése..
-
válasz
NyxNyxNyx #105790 üzenetére
"...Aki viszont valós célpont lehet, az a Tottemhamet irányító Mauricio Pochettino, akinek a kinevezése háromszoros pénzt érne (3/1). Az argentin tréner májusban 2023-ig szóló hűségesküt tett a londoni klubnál, de a megállapodásba állítólag belefoglaltak egy záradékot, mely szerint a Real Madrid érdeklődése esetén nem gördítenének akadályt a távozása elé..."
-
simondr
senior tag
válasz
bagyulajuve #105816 üzenetére
ne csináld már Gyula, leigazolunk téged is a francia szurkolói táborba
-
dudu5130
őstag
Akkor a döntőn lehet Zizoura célozgatott CR? Amúgy így volt elegáns. Megnyert a 2,5 év alatt mindent azt szögre akasztja
-
simondr
senior tag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
omfgk #105807 üzenetére
aznap este be voltak szarva a pályán, de attól még a francia keret nagyon komoly (és mély). szerintem minimum elődöntő lesz nekik, az én saccomban horvát nyolcaddöntő, portugál negyeddöntő és brazil elődöntő az útjuk, vagy ha csoda történik, akkor portugália helyett uruguay, brazília helyett meg kolumbia/belgium.
-
MdewC
nagyúr
válasz
venember83 #105778 üzenetére
-
válasz
omfgk #105807 üzenetére
Úgy hiszem a mostani keretből sokkal erősebb kezdőt ki lehetne állítani, mint akik a döntőben pályára léptek. Általában a keretet is erősebbnek hiszem és jó páran csak jobb játékossá váltak az eltelt két esztendő alatt. Ha együtt tudnak működni csapatként és Deschamps sem szabja el, szerintem a dobogó a minimum.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max