Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azert kivancsi lennek egy Simeone mit muvelne ugyanezzel az Argentin kerettel... valoszinu nem arrol beszelgetnenk hogy egyenileg nem a legjobbak a jatekosok.
-
Tibiajax
nagyúr
ez az.. pusztulj, izland
-
MPowerPH
félisten
Nigeria nagyon szepen jatszik. Ez eddig egy nem rossz meccs.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #107285 üzenetére
Sajna úgy fest.
-
4580693
senior tag
Hoppá! Nigéria!!!
Mindenki nyugodjon le a picsába, ez a mai Nigéria Argentinát is megverné.
-
KisApám
addikt
NEM hiszem el, hogy Argentínának lett esélye a továbbjutásra
-
Cartevo
őstag
válasz
Érik.
-
paatrick
őstag
Még csak most értem haza és megint nem láttam a brazil meccset. Most már a harmadikat csak meg kell majd néznem
Elolvastam amiket írtatok Messi, Ronaldo témakörben. Ezt tenném hozzá:
Messit eddigi 2 meccsen minimum 2 ember támadta folyamatosan ha nála volt a labda de inkább 3. Ronaldot meg számomra teljesen érthetetlen módon teljesen szabadon hagyják. A Marokkó elleni gólja egy vicc, szöglet és Ronaldo a pályán, mit csináljunk? Hagyjuk szabadon. 5-ösről tisztán fejelhetett. Ronaldo ellen nem területet kellene fogni hanem embert. Ha labdánál van akkor kilép rá még 1. Azért ez nem olyan bonyolult. Látva Irán játékát ők lehet meg fogják ezt húzni. -
4580693
senior tag
válasz
maximilian4 #107288 üzenetére
Nigéria egész szépen játszik most.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
-
4580693
senior tag
válasz
Téged nem ilyennek ismertelek meg. Ne döntsd romba a rólad kialakult képet.
-
4580693
senior tag
Szép nigériai gól!
-
Buzi argentina még majd továbbjut
-
válasz
maximilian4 #107280 üzenetére
Én kis betűvel, jelzőnek írtam
Tudom, hogy van ilyen, egyik volt kollégám tervezett oda villamos hálózatot, akkor tetszett meg a falu neve.
-
4580693
senior tag
válasz
maximilian4 #107280 üzenetére
Jaaaaaajjj!
-
válasz
paatrick #107204 üzenetére
A mérlegre tedd fel a horvátok első két gólját a VB-n... lecsorgó xar öngól + Willy a bohóc.
Ennyi dönt, a momentumok, mint egy rulettkerék.(#107209) Tibiajax:
Messi nem azért nem sprintel hátrafelé, mert nem akar, hanem ez a taktika része, hogy az előre játékra fitten tudjon indulni, persze ezt a sok fotelszakértő nem látja. Divattá lett rajta számon kérni mindent, az utálat beszél legtöbbekből. A kihagyott 11-est én is számonkérem... de a többi...
Ez az argentín csapat gyenge a többi nagyhoz képest, de még így is makkoshotyka, hogy a horvátoknak 6 pontjuk van, nekik meg 1.
-
MPowerPH
félisten
Neymar evett vagy ivott valamit a meccs elott, hogy ilyen furcsa mozdulatokat csinalt?
-
Soulfly842
addikt
Navas kb. azt mondhatta Neymariskának a 11-es próbálkozásánál. Hogy igaz te se gondoltad komolyan ezt a balerína bohóckodást a videóbíró mellett? Erre válaszként csak egy kis félszeg sunyi mosoly jutott. Ez inkább szomorú. Tényleg nem kell ő a Real-ba.
-
KubanitoS
veterán
válasz
maximilian4 #107267 üzenetére
Egyetértek veled. Nekem az sem túl szimpatikus, hogy a viselkedéséhez asszisztál a csapat és a "szakértők" is a tévében, hogy "kijöttek az érzelmek rajta" a meccs végén. Na meg a kommentátor is élvezkedett az esernyőcselezéskor, amivel gyakorlatilag megalázta az elenfelét. Aztán meg csodálkozik, ha felrúgják mint egy zsák sz*rt... Nem mintha anélkül nem fetrengene örökké. Ez sportemberhez méltatlan viselkedés véleményem szerint.
-
BenHans
addikt
A Radja Nainggolan story.
Először is fáj, de nagyon, ő egy vezér volt a csapatban.
Másrészt, ha tényleg nem akart volna menni simán elutasíthatta volna a kérőt, ahogyan Manolas megtette a Zenittel.
Azt beszélik a szilveszteri bulika és az azt követő büntetés után nem volt boldog, szerinte a magánéletének semmi köze a hobbijához, a focihoz. Ezek után a tréningeken sem voltak elégedettek a hozzáállásával.
Bizonyos fokig egyetértek vele, mert a pályán egy harcos volt, cigi és pia után is és mások is nyomják, csak titokban. De ha sutyiban is nyomja az ahogy idősödik lehet egyre jobban meg fog látszani a kondin, főleg ha az Interben hosszabb lesz a póráz.
Hozzáteszem Bruno Peres is többek közt azért került most átadásra mert kiverte a biztosítékot az ittas vezetéssel és összetört sportautóival, pedig neki is nagy szíve van...Nem tartom korrektnek viszont, hogy a saját zűrjeiről nem ejtett szót csak hogy a vezetőség rakta ki.
Remélem lesz bővebb magyarázat, mert az sem biztos hogy véletlen, hogy más csapat nem jelentkezett be érte pedig FFP miatt nem kellett eladnunk senkit és a többi játékos árából ennek megfelelően nem egednek. Jaj bocsánat volt egy kínai ajánlat de nem akart külföldre menni.
A vezetőségnek így is magyarázkodnia KELL egy ilyen transzfer után, plusz innentől nem lennék a helyükben ha eladnák Alissont vagy Manolast.Maga az üzlet és a pénz kicsit kevés. A 24M€ helyett inkább 30M€ + Zaniolo + Santon. Ha úgy nézzük, hogy ez tulajdonképpen egy Pastore + Zaniolo + Santon = Radja, így már kevésbé kurta gáz az üzlet. Zaniolo az Inter U19 legtehetségesebb és egyben legértékesebb középpályása, elég komoly elismerő szavakat kapott, Santon pedig elvileg a padra jön és nem rosszabb mint mondjuk Peres, Pastorét pedig nem kell bemutatni 1 évvel fiatalabb Radjánál és hogy a PSG-nél peremre került és most az FFP miatt eladták nem jelent semmi rosszat.
Kérdés hogy fogja elbírni egy Ninja hiányát a középpálya, mert ő volt az a játékos akit bárhova tettek mindenhol megállta a helyét, ütközőből pillanatok alatt vérbeli támadó középpályásba váltva is. Ilyen sokoldalú játékos nem nagyon van, máshol erre külön játékosokat alkalmaznak. Talán Kovacic lehet majd hasonló, de jó lenne inkább őt leigazolni Ziyech helyett.Magyarázat kell és erősítés, persze Ninja így is nagy kedvenc marad, a lelke mélyén valahol biztos ő is tudja hogy nem kellett volna így lennie, én pedig ugyanitt mindig meg fogom őrizni azt amit a csapatért tett.
Dino Viola szavait kell idéznem: “il giocatore non va divinizzato. Di chiunque si tratti. Quella che tiene il sudore è la maglia”
Grazie Radja ma sempre Roma. ♥
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ringman #107271 üzenetére
Pont ez a lényeg, ő is hasonlót űz alázatban, még ha egy szélsőséges példát hoztam is
De akkor is, a lényegen nem változtat: alázattal, küzdeni akarással, azzal, hogy önmagát a játéknak szenteli - sokkal többre vihetné. Adriano is szupertehetség volt, igazi csatár... aztán milyen messzire vitte... Hasonlót űz is, de ő a játék, a csapat és a szurkolókkal szembeni tiszteletlenség formájában.... mint egy túlkoros kamasz.
-
Ringman
félisten
válasz
Soulfly842 #107270 üzenetére
Adrianót ne is emlegesd, mikor visszavásárolta az inter a parmából elég vadállat volt, aztán buli, alkohol, elhízás és 0 munka.
érdemes végignézni csak az átigazolásokat: [link]
-
Soulfly842
addikt
válasz
#75376384 #107262 üzenetére
ill. (#107260) venember83
Számomra, aki minimálisan elkótyavetyéli a tehetségét, az egyenértékű egy Adriano-val... minimális alázattal, most tisztelnék őt világszerte, de így helyette viszont a bazári cirkuszos játékát látják csak. A pillanatnyi egó számára fontosabb, mint a tisztelet, amit kemény, de igazi játékkal megszerez... kb. ilyen a focihoz való viszonya is.
Jó lőtt egy gólt,jó hozott valakinek egy hendit (mondjuk az nekem is kellett
), de elkótyavetyélte a a labdák sorát is. Hisztizhet egy CR (ő ezt már joggal teszi meg
), de ő legalább, ha ott van a kapu előtt, akkor nem a bazári játék lesz a fő mutató eleme, hanem a gól és az, hogy a csapata győzelmét is összehozhatja...
-
Cartevo
őstag
válasz
maximilian4 #107263 üzenetére
Kegyelemdöfőnek elmegy.
-
maximilian4
addikt
válasz
KubanitoS #107264 üzenetére
Előtte meg ott k*rva anyázott (többek között, tényleg) az ellenfelének. Meg a nyakmutogatós gólöröm, hogy kivégezte Costa Ricát. Lófa**t a seggébe. Nem tisztelem az ilyen sportolót. Sokkal jobban szeretem a Modric féléket akik szerények, tisztelik az ellenfelet és tudnak is, de nem vágnak fel.
-
hemaka
nagyúr
válasz
maximilian4 #107263 üzenetére
ironia volt szerintem
-
maximilian4
addikt
válasz
venember83 #107260 üzenetére
Megnyerte a braziloknak a meccset? 96. percen már szart rá a Costa Rica hogy 1-0 vagy 2-0 lesz a vége. Így is úgy is kiestek. Rohadtul nem rajta múlt a győzelem és a döntő találatot sem ő szerezte.
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield #107250 üzenetére
Az a “baja”, hogy ő is ember. Szerintem innen a fórumról senki se tudja megmondani, hogy mi járhat a fejükben. Így ítélkezni se kellene bármelyik világklasszis felett, amikor éppen elbőgi magát. Nem kis nyomás van rajtuk és feltételezem a saját elvárásaikkal is meg kell küzdeniük. Nem vagyunk egyformák és nem vagyunk gépek sem, mindenki máshogy viseli az ilyen dolgokat. Talán nem ártana némi empátiát gyakorolni.
Ezzel nem kimondottan neymart akartam védeni, mert őt se kell félteni, ha hisztiről szó, de érdekelne, hogy az itteni, folyamat fikázók éltek e már át valaha is közel hasonlót, hogy ilyen könnyen pálcát törnek a másik felett.
-
venember83
nagyúr
Most is gólt szerzett, megnyerte a braziloknak a meccset, ti meg apróságokon akadtok fent... Hát hol lenne Brazília nélküle?
-
KubanitoS
veterán
válasz
omfgk #107255 üzenetére
A csapattársai azért igazán a helyére tehetnék a színfalak mögött. Azért vannak ott kiváló játékosok a világ legjobb klubjaiból és érdekes módon rajta kívül mindenki tud viselkedni, megvan az alázat is. Nagyon nem szimpatikus amit ez a bohóc művel... Ha legalább meghatározó játékos lenne és a hátán vinné a csapatot, de ezt sem lehet igazán kijelenteni szerintem.
-
Kemény volt az utolsó fél órában a pályán egyszerre Coutinho, Neymar, Douglas Costa, Firmino, Gabriel Jesus.
VAR meg nagyszerű dolog, gyerekcipőben jár még, de sokkal inkább pozitív, mint negatív.
Elsőre a Neymar esés sima tizi, visszanézve meg simán nem. Neymar jól megetette volna a bírót, ha nincsen VAR.
Bár egy piros járt volna neki. -
maximilian4
addikt
De utálom ezeket a homo boy focistákat. 0 alázat, 0 tisztelet, 100% színjáték és beképzeltség. Na meg a mű sírás. Adjanak már neki egy sárgát hogy fejezze be.
Látszódik hogy csak a RíHanna félék mennek ki csöcsmutogatni neki. A drogos k*rva meg a színész lány. Egy szint.
Videóbíró után nem lehet am lapot adni az ilyenért? Majdnem megetette a bíróval a 11est és még állt is miatta a játék. Annyira mű volt ahogy hátradobta magát.
-
omfgk
veterán
Neymar... szánalom.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Soulfly842 #107239 üzenetére
Nagyképű majom. Semmi alázat nincs a játékában. Fontosabb neki egy esernyőcsel, mint egy pontos passz a csapattársának. Egy Firminot ezerszer különb játékosnak tartok..
-
Viszlát
addikt
Fociban sincs igazság...
-
hobizoli
nagyúr
baze... a 91.percben
-
hemaka
nagyúr
Kb. 5 perce nezem, de neymar mar most annyit kinlodott, mint 6 masik focista 3 meccs alatt.
A legjobbkor kapcsolodtam be, eddig ahogy latom az eredmenyt sok midnen nem tortent.
-
J.Hetfield
aktív tag
Neymar jelenleg a legunszimpatikusabb játékos?
Remélem nem jön a realba ez a maki.
-
omfgk
veterán
Neymar nem kéne ,hogy a pályán legyen már...
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #107232 üzenetére
Hát az a régi Argentín válogatott azért nem volt olyan gyenge, hogy középszernek nevezzük (Ha valakinek még mond valamit a Daniel Passarella név).
Ez mellett, már mindenki tud védekezni. Egy fegyelmezetlen csapatot a mai pressing futógépek szétkapnak, lefutnak, befutnak ha kell. Nem véletlenül szenvednek itt a nagyok. A horvátok olyan preszinget alkalmaztak az argentín hátsó sorra, hogy nem bírtak támadást építeni. Vagy ment a magas labda előre (Messi, Dybala, Agüero üdvözletét küldi) vagy iszonyatos rizikópasszok amiből labdavesztés lett.
Szervezettség szempontjából ez a Horvát csapat nagyon össze van rakva ( +kőkemények) az Argentín meg sehogy.
-
LyonnaisFan1
őstag
A brazilok sajat erobol nem tudnak eddig golt szerezni, de buntetobol sem
Csicskanejmar meg csak be sem sargult, meguszta a mocskosa. -
Soulfly842
addikt
Ez a Neymariska is csak egy hisztis kis balerína. CR már 2-3 akciógólt szerzett volna ennyi helyzetből.
Jobban örül a színjátéknak és hogy őt mutatja a kamera, mint a szép akciógólnak, amit küzdelem árán szerezne meg...
Sacc/kb az első félidő után levittem volna amennyi labdát elszórt... Hátha a 3. Körre észbekap.
-
omfgk
veterán
HÁHÁ
Kis köcs*g.
Ennél már csak az lett volna jobb ha kihagyta volna a tizit.
-
hobizoli
nagyúr
mondjuk ezt visszanezhetnek, hogy Neymar ugy eldolt, mint egy zsak sz.r
edit: vissza is neztek, Neymar-nak meg mehetne egy lapinger
-
7600 GS
addikt
válasz
maximilian4 #107235 üzenetére
A "beleszarok az egészbe" mentalitásra nincsen mentség.
-
maximilian4
addikt
válasz
Motion_Blur #107230 üzenetére
Én csak áldozatkeresést látok. Szerintem helyén kéne kezelni a dolgokat. Itt nem egyetlen játékos a hibás, sőt egyik játékos sem hibás. Az a hibás aki felkészítette a csapatot a világbajnokságra, és szerintem az sem normális ha elvárják valakitől hogy a hátán vigye a csapatot.
-
Henrik és Kopppányi egészen magasan kiemelkedik a szakértőségből, sőt bőven jobb is mint egy átlag angol pundit.
-
KubanitoS
veterán
Ez a Costa Rica igencsak masszív, jól összeszokott csapat benyomását kelti. A brazilok ilyen játékkal nem lesznek világbajnokok szerintem.
-
válasz
maximilian4 #107229 üzenetére
Maradona azért képes volt a hátán vinni agrentinát, és a Napolit is pedig erősen középszerek voltak.
Oké egy tohonya fasz az edző, de ez nem menti fel akkor sem.
Hány klasszist láttunk már h visz a hátán egy fogalmatlan gyengébb csapatot. Messi erre nem képes, esetleg ilyen Antigua és Barbuda ellen.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
maximilian4 #107229 üzenetére
Amikor ennyire nagy a baj, akkor egy ilyen játékosnak is vissza kéne menni védekezni, mint ahogyan CR is megteszi.. ilyen nincs hogy ha nem jön ki rám a labda akkor nem csinálok semmit csak lötyögök.
Semmi tűz nem látszott rajta a tegnapi meccsen, feladta.
-
maximilian4
addikt
válasz
Motion_Blur #107226 üzenetére
Pedig gyengébb lenne. Messinek semmi köze nem volt ehhez a vereséghez. Az argentin válogatott mint csapat szar, de erős egyéniségekből áll. Az edző dolga lett volna hogy összerakja a csapatot nem Messié. De az edző csak fel alá mászkált mint valami idióta idegbeteg, ahelyett hogy normálisan összerakta volna a csapatot. Gondolom nem véletlenül volt ideges. Tudta ő is hogy erre a vb-re nem készítette el rendesen a dolgát.
Modric is elmondta tegnap hogy Messi kivételes játékos, de nem tud mindent egyedül csinálni, segítségre van szüksége.
-
Ringman
félisten
válasz
dudu5130 #107227 üzenetére
ez így ok, de mit csinálunk a ballaszttal? + candreva nem kezdő szint.
kezdő kb ez lesz akkor?
handa;
asamoah-skriniar-devrij-dambrosio;
brozovic-???;
perisic-nainggolan-???;
icardidembele még egyáltalán nem fix, nem?
candreva és gag pad vagy a kérdőjelek helyére?
---
lisandrotól vsz megválunk, ő vésztartaléknak volt itt
santon elvileg róma
rano padon elfér végülis, meg talán saját nevelés szerintem maradni fog
dalbert - szerintem kölcsön kellene adni
valero - menjenbalettbe ugrálnikínába/usába/közelkeletre levezetni
karamoh - meg kell tartani és be kell építeni!
éder mester - nem kellene itt tartani
pinamonti - kölcsön vagy be kell építeni -
7600 GS
addikt
Érdemes megnézni Ronaldo-t meg Messi-t a nemzeti himnusz közben, micsoda különbség.
-
válasz
#16741888 #107221 üzenetére
Lehet, hogy Sampaoli nem rossz edző, de hogy az argentin válogatottal nagyon nem találja meg az összhangot, az számomra eléggé egyértelmű. Kisebb csoda, hogy a selejtezőkről egyenes ágon kijutottak.
Kicsit olyan érzésem van, mintha az egész felkészülést annak rendelték volna alá, hogy az új játékszisztémát elsajátítsa a válogatott és arra nem maradt volna idő, hogy az ellenfelekből is felkészüljenek. Mintha egyetlen dolgot tudnának játszani (igen, Messi vezetésével), de nem volna forgatókönyvük arra, ha nem tudják a saját játékukat játszani. Márpedig nem tudják. Egyébként is lerí a kreativitás hiánya, az ötlettelenség a játékukról, látszik - cseppet sem meglepő módon - hogy az ellenfelek Messit ismerik és jól felkészültek belőle, de azzal, hogy Leo láthatóan nincs formában, végképp kuka a megálmodott taktika.
Nem hiszem, nem hinném hogy Messi demotivált. A kihagyott tizi visszavetette/visszavethette és én sokkal inkább hiszem, hogy tisztában van (talán már az Izland meccs után is) azzal, hogy már a csoportból továbbjutás is csoda lenne a válogatott számára. Ő látja nap mint nap maga körül az edzésen a játékosokat, lehet, hogy már az első meccs előtt sejthette, hogy esélytelenként érkeztek.
CR ha formán kívül van, akkor is jók az esélyei egy szöglet után és még 33 évesen is lefutja a mai játékosok 99,5 százalékát. Ez Messire (ma már) nem igaz.Szerintem.
-
bagyulajuve
addikt
Én nem értem, hogy Messi, hogy tud ilyen demotivált lenni. Amúgy az egész argentin csapat csődöt mondott, erősen közepes védelem és gyenge középpályával nem lehet kiszolgálni az amúgy remek támadókat, alig jutott el hozzájuk a labda.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #107220 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Datsyuk #107217 üzenetére
Igy van! Azert sajnalni se sajnaljuk az argentin valogatottat mindenki a csapatbol top bajnoksagokban, ott is a top csapatokban jatszanak... plusz naluk van a vilag egyik ha nem a legjobb tamadoja. Ez skillekben egy vb cimhez is eleg.
Ennek a csapatnak kizarolag egy manager hianyzik aki iranyba allitja oket... Tobbek kozott ezert szep a vb mert azok az orszagok tudnak kitunni akiknek csapatuk van... Sztarok egymas mellett nem mukodnek.
Ezert is tudtunk tavalyelott igy kitunni az EBn, a magyar valogatott keszult a legtobbet, felepult egy csapat mindenki tudta mi a dolga... Ennyire sokat jelent.
A felprofi Izland is ezert jo... a kapitany dolga hogy beepitse a vilag legjobb tamadojat es a rendszer reszeve tegye...
-
venember83
nagyúr
A 30 esztendős Nainggolan most elárulta, egyáltalán nem az ő döntése volt a klubváltás.
„Mindig a szívem csücske lesz a Roma, mint ahogy az együttes szurkolói is, de a csapat döntése volt ez, el akartak engem adni – idézi a játékost a Gazzetta dello Sport. – Elhagyom a Romát, miután csodálatos éveket töltöttem itt. Az Inter igazán akart engem, sokkal jobban, mint más alakulatok, amiért hálás vagyok. Luciano Spalletti személyében nagyszerű edzőm lesz, boldog vagyok, hogy ismét együtt dolgozhatok vele. A távozás nem az én ötletem volt, ezt a döntést a klub hozta meg, én pedig tiszteletben tartom.”
Kész, megszakadt a szívem.
-
Ringman
félisten
válasz
Datsyuk #107217 üzenetére
Még Izlandnál is látod, hogy tökéletesen a csapatra van beállítva a taktika. Mindenki tudja mi a dolga.
így van!
ezért nem is értem hogy jaj rosszak a meccsek, mert a kiscsapatok védekeznek. ez a dolguk, nem gálameccset játszani jöttek, hanem a lehető legtovább eljutni.
az argentinok meg úgy gondolták hogy kiküldik a mezeket a pályára, aztán lesz valami
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
sh4d0w #107207 üzenetére
Nem igazán értem, hogy Messinek ehhez mi köze?
Azért van az edző, hogy a rendelkezésre álló játékosokból csináljon egy csapatot és alakítsa ki azt a taktikát ami a legsikeresebb. Az hogy van egy Messid vagy Ronaldod a hab a tortán, de a csapatnak működnie kell!Portugálok egy jó működő csapat a világ legjobb góllövőjével ezért jöttek a sikerek. Még Izlandnál is látod, hogy tökéletesen a csapatra van beállítva a taktika. Mindenki tudja mi a dolga.
Argentínoknál se csapatot se taktikát nem láttam. Van 4-5 világklasszis támadó játékos, majd valahogy megoldják.....hát nem.Ha nincs egy rendszer akkor egy idő után elbizonytalanodnak még az ilyen szintű játékosok is. Nincsenek meg az automatizmusok. Tök mindegy, hogy Dybala, Higuan, Agüero vagy Messi van a csapatban.
Ezt nagyon benézte az Argentín szövetség, még a vb előtt lépni kellett volna valamit. -
szami777
addikt
Nainggolan -> Inter
WTF....30 évesen még pedig lehetett volna pár jó szezonja a Rómában. Nem is értem.
-
válasz
HdRew #107211 üzenetére
Nem vagyok oda az nso-ért, de a címválasztással most nagyon beletrafált: "Argentína megszabadult a Messi-függőségtől: magát Messit is eltüntette"
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #107209 üzenetére
nem tudom én sem, hová, hogyan kéne őt rakni, vagy egyáltalán kiket kellene köré tenni, hogy tudjon működni..
ez az edző dolga lenne, dehát bohócok vannak helyette. meg nemzeti büszkeség, hogy csak argentin lehet az edző. sokra mennek vele.
egy nem top serie A edzővel is sokkal többre mennének, pl ballardini, mazzari, gasperini, pioli - etc lenne egy masszív csapatuk klasszis támadókkal.
vsz meg is tudnák fizetni
-
HdRew
őstag
Valahol érthető, hogy a kapitány noname játékosokat rakott Messi mellé, mert lehet, hogy ők jobban iparkodnának besegíteni a csapatmunkába és jobban dolgoznak Messi alá, mint Higany, Dybala. Csak sajnos ez pont ellentétesen sült el, egyik új srác sem akart hibázni, így inkább azt mondták, hogy csináljon mindent Messi. Na ez így pont nem megy. Madridistaként is szomorú látni, hogy egy ekkora klasszis így szenved.
És a gond az, hogy én is úgy vélem, Messi nélkül lehet jobb lenne ez a válogatott.
Nem tudom miként lehetne megoldani, hogy Leoval sikeres legyen Argentína. Mondjuk nagy részben köszönhető ez szerintem a gyenge középpályának, lehet visszább vonnám, és 4-2-3-1-ben ő lenne nálam az irányító és betennék mellé 2 védekező középpályást, aki robotol.
Agüero - Higuaín - Dybala hármas lenne nálam a csatár, csak akkor kérdés, hogy ki fog tőlük védekezni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
sh4d0w #107207 üzenetére
borzasztó azért ezt olvasni.. még ha így is van, hihetetlen, hogy a világ talán legjobbjára ilyet kell/lehet mondani
nem tudom én sem, hová, hogyan kéne őt rakni, vagy egyáltalán kiket kellene köré tenni, hogy tudjon működni..
egyedül meg képtelen megverni ilyen Lovren-szintű védelmeket -
sh4d0w
félisten
válasz
Peterhappy #107205 üzenetére
Argentina legnagyobb baja Messi szerepeltetése. Vele tutira nincs sem csapat, sem taktika.
-
paatrick
őstag
válasz
Peterhappy #107205 üzenetére
Jól emlékszel
Talán majd a mai Brazília - Costa Ricán ha CR talál egy gólt az elején. -
-
paatrick
őstag
válasz
forceberg #107198 üzenetére
A múltkori 11-es és ez a kapushiba együtt. Ez tipikusan az a meccs volt hogy aki megszerzi az első gólt ott vége. Utána a horvátok beálltak, jól szűkítették a helyet, kontrákból meg megcsinálták a kötelezőt. Argentínának is megvoltak a helyzetei előtte de az üres kaput se sikerült eltalálni
2. gólnál 6 védő 5 támadó, és nem is látszik hogy a többi argentin jönne vissza védekezni
3. gólnál 3 védő 3 támadó, több nem is jött vissza csak nézték hogy mi lesz
Az a röhej hogy még így is továbbjuthatnak -
Monoton
tag
válasz
MPowerPH #107172 üzenetére
Hát ezek tényleg csak nézték, ahogy kipasszolják a kapust. Messi gondolom várt a kontrára, mint valami elveszett kisgyerek, úgy állt ott
https://twitter.com/BVB_Network/status/1009887825678905344szerk: ööö, nem tudom miért duplikálódott a szerkesztés.
-
Monoton
tag
válasz
MPowerPH #107172 üzenetére
Hát ezek tényleg csak nézték, ahogy kipasszolják a kapust. Messi gondolom várt a kontrára
https://twitter.com/BVB_Network/status/1009887825678905344
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia