Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Kroos és Boateng eddig kritikán aluliak ezen a VB-n (na nem mintha a többiek sokkal jobbak lennének, csak a kettejük szerencsétlenkedése tűnt fel nekem a legjobban).
Löw meg egy bohóc...
-
-
Cartevo
őstag
válasz
maximilian4 #107488 üzenetére
Ez túlzó szó, most mégis ül, mert 2-0-nál már nem élne a címvédés reménye.
-
törölt tag
Remekul latszik hol tart a nemet nemzet. Nemet haverommal beszelgettem bevandorlasrol meg nemzetrol es teljesen jogosan megjegyezte hogy nekik a nationalelf maradt. 2018ra kiderul hogy az sem... azok a nemet jellegek amik mindig is jellemeztek a csapatot hogy meghalunk az orszagert a nemzetert soha nem adjuk fel, mindig a nemetek nyernek stb. megdolni latszanak...Erdogan gyerekek lehet szemelyiben nemetek de soha nem lesznek igazan nemetek.... ez latszik.
-
Szilofon
aktív tag
Eddig nagy csalódás a német banda! Nem értem mit sz@roznak annyit....
-
szami777
addikt
Kellemes csalódás ez a svéd csapat eddig.
-
Rawulf
őstag
A lengyel-német barátság okán örülhetnek a németek, hogy csak egy góllal vezetnek a svédek.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az a fejesgól beverhette volna a nacionalelf koporsójába az utolsó szeget.
Mínusz kettőről a büdös életben nem rúgnának hármat, és az ikszel sincsenek egy centivel sem beljebb.Az utolsó fordulóban a már csoportelső mexikó játszik a svédekkel, és az olyan barátságos X is lehet, hogy mindkettő csapat továbbmasírozzon a négyesből. Kéz a kézben, semmi izé.
-
Richard!
addikt
Az első idei VB mérkőzés, amit nézek
Úgy gondolom, hogy lehúzhatjuk a wc-n a tippjeinket.
-
paatrick
őstag
Hát a németeknek feljebb kell kapcsolni ebből a nyugger tempóból. Lőni se ártana ha gólt akarnak. Boateng a világ szégyene megint, kóricál előre, a helyén úgy futnak kontrából ahogy akarnak, emellett rosszul passzol, lassan fordul, visszatámadni nem tud. Rossz nézni
-
maximilian4
addikt
Életveszélyesek a svéd támatások.
-
Ezt nem tudom megítélni, nem értek az NFL-hez, szinte szó szerint szökőévente kapok el egy-egy meccset, szerintem mást még soha nem hallottam, csak Faragót.
A Challenge szerintem is jó volna. A VAR sem lenne rossz, nem értem hogy működik most pontosan. Tippre szerintem jó volna, ha egy fő nézné élőben a meccset, a többi kolléga meg kb. 10-15 másodperces csúszással három-három vagy négy-négy különböző kameraállásból és ha bármilyen gyanús eset is adódott, ők már egyből "szakértő" szemmel nézhetnék az esetet. Így igen gyorsan viszonylag pontos képet kaphatnának, még visszakockázás esetén is.
Pfuhuuuu ott volt a labda a kettő nyuszihoz...
szerk: meg még egy -
[CS]Blade2
addikt
Ez már csalás, hogy nem nézték vissza. Így fogják megoldani, hogy videóbíró mellett is legyen bunda. Extra pénzért átsiklanak néhány másodpercnyi videóanyag felett az ott ülők. Le kell fizetni a birói csapatot és a videóbírói csapatot is.
Be kell vezetni a videóbírót ellenőrző és felügyelő csapatot is.Valakinek azt a kamerát is nézni kellene, ami a videóbíró helységet veszi, hogy ezek szépen átsiklanak egy-egy egyértelmű eset felett.
-
vond
MODERÁTOR
Na, a konténerben most mi a stájsz?
-
LyonnaisFan1
őstag
Na nyúlj a gatyádba Lőw, hátha szerencsét hoz
-
villamos
őstag
Jó lenne ha kikapnának a németek...
-
szami777
addikt
Szedd ki Nójer
-
hobizoli
nagyúr
LOL
-
paatrick
őstag
Van baj
-
vond
MODERÁTOR
válasz
LyonnaisFan1 #107474 üzenetére
Pontosan, a challenge lehetősége nagyon sokat dobna a dolgon. Csak ugye akkor eggyel kevesebb lehetőség lenne a csalásra.
Senki ne mondja nekem, hogy ezt nem látták büntetőnek azokon a baszott nagy monitorokon. Dehogynem, csak elsumákolták.
Ezazzzz! Micsoda gól! Azért még van igazság.
Na eztet varozzátok a konténerben!
-
drachoHUN
senior tag
Ennél még a Serie A-ban is ezerszer jobban működik a VAR, pedig ott is vannak gondok. De ami a Vébén folyik az ügyben, az röhej.
-
paatrick
őstag
Ez a Werner fiúcska azért még nem VB szint, nagyon meg van illetődve. Nem értem miért nem egy rutinosabb Gomez kezd, vagy lennének egyszerre ketten a pályán.
-
LyonnaisFan1
őstag
Biztos van egy friss a négy muskétásból, és nem lett büntető a dologból.
Amúgy amíg ezek vannak, addig sosem lesz hatékony az egész.Challenge rendszert is be kellene vetni, és félidőnként a szöv kapitányok 2-2 alkalommal élhetnének a lehetőséggel, kizárlólag vitás helyzetek esetén. Ez simán lehetett volna Challenges eset, és a svédek rúghatnának büntetőt.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy #107464 üzenetére
Én az NFL-t is nagyon szeretem, de ott is vannak jobbak, mint a Faragó Ricsi.
Mi volt ez a nem VAR-ozás? Most komolyan, semmi nem történt az ügyben? Egymilliárd ember látta, de az az 5, akinek pont ez lenne a dolga, az nem?
Gratulálok!
Mindjárt megyek át UFC-re. Rohadt bunda az egész.
-
MdewC
nagyúr
Ezé van a var?
Ezé.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Peterhappy #107464 üzenetére
FR-nek van az a sajatos, szotag kitartós beszedstilusa, hogy "...es Brady elorepaszoljaaaa"
-
válasz
nincsnév007 #107465 üzenetére
Video Assistant Referee
-
vond
MODERÁTOR
Óóóó, mekkora tizi volt ez. Miért nem vizsgálták ki jobban? Így fogják szépen megutáltatni a videóbírót a szurkolókkal.
-
Köze nem volt a labdához, ez most eléggé wtf
-
szami777
addikt
Szóval ilyenkor miért nincs Var!???!!! Érthetetlen.
-
-
122 - 6 a passzok száma
vond - messze a legjobb kommentátor a jelenlegi mezőnyben
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder #107454 üzenetére
Nem minden fejléc jön össze.
-
vond
MODERÁTOR
Próbálom összeszámolni, hogy a Hajdú B. Pista hány osztállyal játszik feljebb, mint a többi kommentátor. Le kellene vennem a zoknimat, hogy bevegyem a lábujjaimat a számolásba, viszont annyi pizzát ettem, hogy nem tudok előre hajolni. Úgyhogy maradjunk a kurvasoknál.
A pizzát meg mindjárt szétcsapatom egy kis házipálesszel és sörrel.
-
hobizoli
nagyúr
na, akkor halljuk az osztrak himnuszt
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Cartevo #107457 üzenetére
a hanglat jo volt, de nem lenne ott ennyi rendor rajuk, akkor biztos onkiszolgalova tettek volna a bufet (is)
ehhez kepest nézd meg a VB-n most nemelyik orszag szurkolocsapata maga utan osszeszedi a szemetet
pedig biztos van itt is takarito brigad, es nem 1500Ft a jegyar se, mint a Final4-ra volt a 2 napra -
Soulfly842
addikt
-
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Soulfly842 #107449 üzenetére
Vagy egy kellően nagy kalapács.
-
válasz
Soulfly842 #107449 üzenetére
Jó, ez jó
Nagyon tetszett Mexikó. Szenvedélyesek, elszántak, szívvel-lélekkel mennek, más hőfokon égnek, mint a válogatottak többsége (nem csak durvaságban nyilvánul meg az elszántságuk). Sajnos szerintem nincs reális esélyük a döntőre, de egy jó sorsolással és kis szerencsével egy elődöntő nem elérhetetlen talán. Mindenesetre jó nézni a játékukat.
A németekre piszkosul kíváncsi leszek. Kezükbe kell venni a sorsukat a mai meccsen, mert szerintem Dél-Korea ellen sem mehetnek biztosra. Nem tűntek rossznak az ázsiaiak sem, ha sokkal koncentráltabban játszanak az utolsó meccsükön, szépen búcsúzhatnak a tornától.
-
paatrick
őstag
válasz
Soulfly842 #107447 üzenetére
Az olasz pótselejtezőt az olaszok cseszték el maguknak nem a svéd védelem nyerte meg:
2 meccsen
36 lövés
8 kaput eltalált
0 gól
64-75%-os labdabirtoklás.Özil, Khedira ki lett rakva a csapatból. Ezt a németeknek simán be kéne húzni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Peterhappy #107448 üzenetére
Vagy a kis kockára hajtogatott, alágyűrt újságpapír!
-
-
Soulfly842
addikt
Bwin alkalmazás se hülye, ajánlgatja itt nagy bőszen az over 3,5 gólt azon a meccsen, ahol:
1, A svéd csapat alkalmatlan a góllövésre
2, A svéd csapatnak szinte mindenki alkalmatlan 1 gólt lőni (lásd olaszok a pótselejtezőkön) (ezt a svéd csapatot kell ma legyőznie annak a német csapatnak - aki, ha ezt nem teszi meg, akkor lincshangulat lesz...)
3, Ahol a védelem erejét azt is jól mutatja, hogy a most látott dél-koreai csapat még egy kaput eltaláló lövést sem tudott felmutatni (szerintem nem - csak - a játékuk javult fel Mexikó ellen, hanem a svéd védelem maga is brutális!)Nem véletlenül nem gólokra, vagy győzelemre, hanem szögletekre játszok ezen a meccsen
Persze, a gyakorlat majd lehet mindent felülír, de én inkább hiszek a látottaknak, a számoknak és a realitásnak
Most rak valaki 5-1, 6-1, 5-2, 4-0-t?
Biztos jók a szorzói!
(4-1 - 19x; 4:2 - 31x; 4-0 - 18,5; 3:0 11,5)
Ahhoz képest ezek még alacsonyak is
-
paatrick
őstag
válasz
maximilian4 #107445 üzenetére
Alkoholos filc mindent kijavít
-
paatrick
őstag
Szakadjon rá az épület arra aki ennek a Tesco újságban mellékelt naptárnak az ágrajzát csinálta. Hát rossz az egész most látom. Ezért még fizetést is kapott?
-
Cartevo
őstag
Az dél-kolerai válogatott nem sokkal előzte meg az északit.
-
hobizoli
nagyúr
hát ezért a torokkönyökölésért tusolókartya is röppenhetett volna egyböl..
-
-
vond
MODERÁTOR
Elnézem ezeket a mexikói arcokat, ezek képesek, és megnyerik a VB-t.
-
paatrick
őstag
Hát ezt jól elnézte a bíró, tiszta szabálytalanságból indult a kontra.
#107436 DeathAdder
Az hogy? E-ből inkább Svájc néz ki az 1. helyre, F-ből meg Mexikó.
-
LyonnaisFan1
őstag
Borsócska zseniálisan oldotta meg a helyzetét, és kettővel mennek a mexikóiak
-
Érik egy német - brazil nyolcaddöntő
-
törölt tag
birom ezeket a neveket.
"Ki csúszott be. Mármint a játékos."
-
Cartevo
őstag
válasz
[CS]Blade2 #107431 üzenetére
Az állatkert sem része az élővilágunknak.
-
Z'Z"
őstag
válasz
[CS]Blade2 #107431 üzenetére
"Nem a nemzetiség számít, hanem az, hogy mennyire tudja képviselni az adott országot.
Ha felveszi egy játékos az adott ország mezét, akkor tegyen is meg mindent, hogy ne valjon szégyent." -
Z'Z"
őstag
válasz
DeathAdder #107429 üzenetére
Mondjuk az említett kontinensen nem a globalizáció, hanem a "megtérítés" hozta el a változást.
Egyébként egyetértek azzal, amit leírtál. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
DeathAdder #107429 üzenetére
Így lett az állampolgárok szerinti válogatottság, mert ezt találták ki, hogy ez legyen. Így mi is megcsinálhatnánk, hogy hozunk pár 1000 megfelelően kiválasztott brazilt, és betelepítjük, majd 2-3. generáció múlva lesznek kis feltűnően jól cselező magyar állampolgáraink, akik lehetnek magyar válogatottak. Brazil edzőt még honosítani sem kell. Ha eredményesek akarunk lenni, akkor ebben kellene gondolkodni, mint ahogy a belgák kapcsán felmerült.
Szerintem nem normális dolog, hogy országok erre építenek a foci kapcsán. Ha mindenki így gondolkodna, akkor afrikai meg dél-amerikai játékosok lennének minden válogatottban,
az olimpián meg akkor futás, és
minden ország kiállítana egy 3. generációs kanyai futót az adott ország állampolgáraként. A Belga nyer, mert őt kiskorában sokszor megkergette egy oroszlán Brüsszel-ben. -
paatrick
őstag
válasz
máyköl #107424 üzenetére
Megnéztem: 2014-es EB előtti 2 évben is tétmérkőzésen összesen 2 -szer kaptak ki
Az a helyzet hogy tök más egy VB, EB meg egy selejtező sorozat. Ettől függetlenül mehetnek tovább simán, csak még két tényleg szar csapat elleni meccsből ne induljunk ki szerintem.
Tavalyi selejtezőjük meg:
- Ciprus
- Bosznia-H
- Görögország
- Gibraltár
- Észtország
Azért ezek az országok nem egy Mexikó, Horváto., Svájc szint akibe most belenéztek a "nagyok". -
válasz
[CS]Blade2 #107419 üzenetére
Jó, de ilyen erővel az egész észak és dél-amerikai kontinenst csak indiánok képviselhetnék
Ilyen amikor a társadalom globalizálódik, főleg a korábbi imperialista államok. A biodiverzitás legfeljebb a szigetlakókat nem érte el, de mostmár az sem lehet akadály. (mi lesz itt még 1-2 generáció múlva, ha a sok kicsi migráncs elkezd majd focizni eu-ban, ki tudja hány mo salah lesz köztük)
Ezek a csoki franciák, angolok legtöbbje már mind ott született, azt a kultúrát vették át, annak az országnak az identitásában osztoznak, és éneklik a himnuszt.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Pont fordítva van, rengeteg francia születésű játékos van afrikai nemzetü válogatottban.
Nem a nemzetiség számít, hanem az, hogy mennyire tudja képviselni az adott országot.
Ha felveszi egy játékos az adott ország mezét, akkor tegyen is meg mindent, hogy ne valjon szégyent.
Most azon vitázunk, hogy a francia gyarmatok országaiból származó focisták nem számítanak teljes értékű játékosnak?🙂
Egyébként sok labdarúgó meg nem is tehet arról, hogy a szülei menekülni kényszerültek a hazájukból.
Amúgy apai ágon én is sváb vagyok, illetve a párom echte tót(h), de mind a ketten magyar állampolgárok vagyunk. -
vond
MODERÁTOR
Végre focihangulat, nem azok a szar sípok, meg dudák.
Ennek örömére nyomban szisszentek is egy sört.
Miért nem zöldben játszik Mexikó? Nem különbözik eléggé a pirostól? :D
-
vond
MODERÁTOR
válasz
paatrick #107423 üzenetére
Magyar himnuszt nem bántjuk, értem? :D
Egyébként itt most nem a stílusára gondoltam, hanem ahogy elénekelte a csapat és az a 30-40 ezer mexikói, meg ahogy áramoltak alatta az érzelmek.
Hidegrázós volt.
Az angoloknál szokott ez lenni, amikor több tízezren nyomják a God Save The Queen-t. :K
De azért mi sem voltunk gyengék két éve Marseille-ben.
Még most is sírhatnékom van, olyan gyönyörű és felemelő volt.
-
LyonnaisFan1
őstag
A hangulatra most sem lehet panasz. Magasan a legfanatikusabb tabor a mexikoiake.
-
vond
MODERÁTOR
Úristen, ez a mexikói himnusz.
-
paatrick
őstag
válasz
maximilian4 #107411 üzenetére
Még ebből nem vonnék le ilyen következtetést. Ennyi erővel az oroszok még jobban mint a belgák
Eddig 2 ténylegesen gyenge csapattal találkoztak.Majd az Anglia elleni mérkőzés után már látszani fog valami.
2 éve kb ugyanez a keret kikapott csoportmeccsen az olaszoktól 2-0-ra, utána meg Wales-től az egyenes kiesésben 3-1-re tök simán. -
maximilian4
addikt
válasz
Ha visszaolvasol kicsit láthatod hogy a francia keretben pont csak 2 játékos van aki nem Franciaországban született..és aki ott született az miért ne lenne francia? Ennyi erővel én sem vagyok magyar, pedig már a nagyszüleim is magyarok voltak, és azoknak a szülei is...
De még ha a szüleim nem is lennének magyarok, de én itt születek és magyarnak vallom magam, nemzeti öntudatom is magyar, akkor ha azt mondja valaki hogy én mégsem vagyok az, akkor kikérem magamnak.
Franciaországban pedig a gyarmatosítás óta sok fekete van, a mára független gyarmatokon is franciául beszélnek és sok mindent átvettek onnan, na meg sokan vándorolnak az országban, ha már beszélik a nyelvet stb. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ringman #107404 üzenetére
Az az állampolgárság szerinti rendszer szerint van. Egyébként mindenki tudja, hogy melyik ezekből az a 2-3 született francia:
Tehát van mondjuk 2 francia játékos, 2 afrikai okosban megoldva, és van betelepített 2-3-4. generáció afrikaiak leszármazottai francia állampolgárként.
Ami én mondok, hogy nemzetek világbajnoksága lenne, oda a franciák a 2 franciát tudnák betenni, a többi játékos az Afrikai nemzeteket erősíthetné.
Mindjárt mást mutatna az egész - világszinten. Ugyanez az olimpiától kezdve mindenhol.Z'Z": Nem kerül. Akkor azt az eredményt a németek sikeréhez számolnánk, ha ők valóban németek voltak. Ergó, nem azzal kerettel álltunk volna ki.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
ezt mondtak 2 eve is rajuk, aztan tok siman kizugtak talan az olaszok ellen
-
vond
MODERÁTOR
Ez a Korsós mekkora egy közhely szótár, te jó ég. :D
Most meg hajrá Mexikó!
-
omfgk
veterán
válasz
Nem egy Tunézia ellen kell villogni.
Nem láttam a meccset, de a meccs utáni statisztika alapján azért bőven volt helyzete Tunéziának is. Ha egy jobb csapatnak is engednek ennyi kapura lövést a belgák, akkor gondban lesznek.
-
válasz
Az első komolyabb ellenféltől ki fognak zúgni, eddig a vb két legszarabb csapatát verték el, ami szép teljesítmény, csak Witsellel meg Carrascoval átjáróház lesznek egy jobb ellenfélnek
-
vond
MODERÁTOR
Már nem azért, de 6 ponttal hogyan nem lehet továbbjutni, kedves kommentátor úr?
Ja, közben rájöttem. Panama veri Angliát és Tunéziát, valami brutális gólkülönbséggel. Anglia meg veri Belgiumot, szintén nagy különbséggel.
Belgák elég jók. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen meccset játszanak majd az angolokkal. Meg hogy meddig jutnak.
-
válasz
LyonnaisFan1 #107409 üzenetére
Egyetértek, de arra azért kíváncsi lennék, egy belga szintű támadósortól ez a mai védelem mennyit kapott volna.
Szép eredmény ez, főleg a megelőző, gólínséges napok tekintetében.
Tunézia előtt meg le a kalappal, beállhattak volna védekezni, ehelyett próbáltak felnőni a belgák mellé. -
maximilian4
addikt
Ez a belga válogatott világbajnok lesz lássátok feleim szümüthükkel. Nagyon egyben a csapat, együtt tudnak játszani.
-
MPowerPH
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #107409 üzenetére
Az eddig latottak alapjan ok az elsoszamu eselyesek szvsz....
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a belga csapat sokra hivatott. Nagyon meggyozoek
-
LyonnaisFan1
őstag
Baccsuaj Az ures kaput sem tudta bevenni
Ajjjaj -
válasz
Peterhappy #107406 üzenetére
Nos ez a válasz arra hogy miért nem csinálnak szép dolgokat a kiscsapatok. Gyakorlatilag instant sokgólos vereség lenne a vége 100-ból 99 alkalommal. Anglia is pont így húzta volna farokra őket egy félidő alatt, csak ott minden helyzet Strelingre vagy Lingardra jött ki
Második félidőben meg okosan belátták hogy a 6-2-2 eredményes lehet, és majdnem az is lett
-
A négy kapott gól ellenére is, azért csinálnak szép dolgot a tunéziaiak.
Nem tudom, az első félidőben mennyire voltak harmatosak, az angolok ellen is tetszettek, lehet hogy egy gyengébb csoportban harcban állhattak volna a második helyért. -
Z'Z"
őstag
Egy kis focitörténelem:
"Románia az első mérkőzését 1922. június 8-án játszotta és 2–1-re legyőzte Jugoszláviát. A csapatban ekkor az egyedüli román nemzetiségű játékos Aurel Guga volt, a többiek (Ritter Adalbert, Szilágyi Lajos, Hirsch Elemér, Jakobi Dezső, Nicolaus Hönigsberg, Franz Zimmermann, Karl Frech, Paul Schiller, Rónay Ferenc, Johann Auer) magyarok, svábok, zsidók"
-
Ringman
félisten
válasz
[CS]Blade2 #107398 üzenetére
Kolléga az EB-n lenyomta a TV-t amikor meglátta a francia csapatot.
Pl.: a francia csapatnál maradna kb 2-3 ember, akit pedig be tudnának tenni a többi helyett, az nem szolgálná ki úgy pl. Grízest, aztán lehet, hogy még mi amatőr magyarok is levernénk a franciákat.
ha feljebb olvasol, akkor láthatod a kigyűjtésben, hogy 2 fő az, aki nem fro-ban született...
-
paatrick
őstag
válasz
szami777 #107402 üzenetére
Ezen én is meglepődtem az előző meccsen mikor mondta a kommentátor. Mondom Henry az francia, mit keresne a belgáknál. De tényleg ott van. Fura hogy nem a sajátjait támogatja, főleg hogy Martínez meg spanyol így még csak azt se mondhatjuk hogy egy francia edzői stáb viszi a belgákat.
-
szami777
addikt
Nem is tudtam, hogy Henry a belga stáb tagja. Az azért kemény.
-
Ha valaki sokkot kapott volna az eddigi golzapor miatt, jelzem hogy kb. a kezdosipszo pillanataban bealudtam...
Mar ebren, ugyhogy erdemes lehet gyorsan fogadni a goltalan masodik felidore...
Új hozzászólás Aktív témák
- általános iskolai rendszergazda
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro