Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Franciaország.
Ez a VB lehet Fekir igazi nagy ugrása, és lehet, hogy nem egy liverpool viszi el 60-ért, hanem egy City 80-ért.
Mondjuk Nabilnak mindkettő klub ideális lenne, a PL minden vágya, és biztos, hogy megy az OL-től a nyáron. -
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #105183 üzenetére
icardi helyett a dagit rakták be? na mindegy, legalább nem sérül le.
ansaldi? interbe sem fért be. bigliáról sem olvastam sok jót idén
-
-
omfgk
veterán
Spanyolország
-
L_YKing
addikt
Csak Tibi miatt mondom Hollandiát.
Amúgy Argentína.
-
-
máyköl
veterán
1. Németország -> 3 szavazat (ZavaBalazs, J.Hetfield, 4580693)
2. Brazília -> 2 szavazat (máyköl, BenHans)
2. Spanyolország -> 2 szavazat (NyxNyxNyx, Napfénysüti)
2. Belgium -> 2 szavazat (KisTücsök, gabesz939)
2. Németország -> 2 szavazat (ZavaBalazs, J.Hetfield, 4580693)
3. Franciaország -> 1 szavazat vighpeter -
BenHans
addikt
Senki sem pótolhatatlan. Oh wait...
Ilyet tudnak a helyére behívott bohócok? -
Egy remek élménybeszámoló Kele anfieldi kirándulásáról, és a Stamfrod Bridgeről.
Ez tényleg több mint futball, Imádtam, jó így betekintést nyerni egykét dologba. Jövőre én is megyek végre
-
máyköl
veterán
válasz
Peterhappy #105185 üzenetére
Ez nem Sampaoli... Messi van a háttérben.
-
BenHans
addikt
Icardit is kikosarazták.
Higuaín helye megkérdőjelezhetetlen...---- ----
Római születésű, AS Roma nevelés kis gólja az U17-ben.
Van itt utánpótlás, olasz is, római is, saját nevelés is, ez kell! ♥
Primaverás mérlege, 8gól 3 gólpassz, középső középpályásként. -
válasz
DeathAdder #105183 üzenetére
Épp most olvastam. Nem viszi ki Icardit. Nem normális.
-
-
-
J.Hetfield
aktív tag
Németek szerintem bár ki nem állhatom őket.
-
Napfénysüti
nagyúr
Spanyolország.
-
törölt tag
Én is Belgium-ra szavazok.
-
-
máyköl
veterán
Akkor idáig:
1. Brazília -> 2 szavazat (máyköl, BenHans)
2. Spanyolország -> 1 szavazat (NyxNyxNyx)
2. Belgium -> 1 szavazat (KisTücsök)
2. Németország -> 1 szavazat (ZavaBalazs)
2. Franciaország -> vighpeter -
BenHans
addikt
válasz
ZavaBalazs #105174 üzenetére
Én meg levezettem papíron...
-
dudu5130
őstag
Szeleszao
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
máyköl #105168 üzenetére
az én tippem, egy kis egészséges optimizmussal fűszerezve:
a belgium-kolumbia, anglia-lengyelország fittyenhet a másik irányba (meg a lengyel-kolumbia, esetleg az angol-belga csoportelsőség), de a végső 4-en ezek nem változtatnak, ebből a négyesből meg már bármi kijöhet. szóval akkor legyen németország, a bronzmeccset meg a brazilok nyerik.
-
-
máyköl
veterán
Csináljunk már egy szavazást, ki mit tippel a vb végeredményére. Kíváncsi vagyok, hogy majd visszanézve mennyire válnak be a tippek. Kezdem is:
Szerintem Brazília nyeri.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
DeathAdder #105164 üzenetére
szerintem ő azért került be, hogy el lehessen lőni ezt a szóviccet:
Javi kihagyása kicsit meglepett, túlzottan nincsenek eleresztve védekező középpályások terén, nem? ok, hogy alapból buszkeksz játszik ott, de ha vele történik valami, akkor mi van? mondjuk Thiagót be lehet oda dobni, ha nagyon muszáj...
-
válasz
Richard! #105161 üzenetére
Szerintem soha nem lesz olyan jó, hogy stabil játékos lehessen a Barca középpályáján, de én lennék a legboldogabb, ha rámcáfolna.
Nemrég kezdtek belőle szélsőhátvédet faragni. Az egyetlen poszt, ahol van/lehet jövője a Barcaban. Messze nem olyan rossz már, mint egy-két éve volt, de védekezésben még bőven van hová fejlődnie. Szerintem egyik poszton sem képes Barca-szintű teljesítményre, de mondom: cáfoljon rámJuják ha hazatér, sanszosabb hogy a Fradiba jön. De ahhoz jócskán le kellene adnia a fizetési igényeiből, szóval lehet, hogy inkább összelabdázik még kint némi Lamborghinire-valót.
-
-
BenHans
addikt
válasz
dudu5130 #105157 üzenetére
Martínez szította ezt az egészet.
Először: Késett egy taktikai megbeszélésről többedmagával, de csak őt vette elő nyilvánosan.
Másodszor: Beleállt a dohányzás miatt is.
Legutóbb pedig azt állította, hogy a játékrendszerébe (3-4-3/3-4-2-1) nem illik bele, így taktikai megfontolásra hivatkozik."It was a sad and difficult decision," said Martinez. "He is a player with a lot of class and he was voted Roma's best player, but I've made my decision for purely tactical reasons.
"I have put in place a specific system that works. I can't use Radja in a secondary role." (skysports)
Igaza van Radjának, tényleg mindig ki lehet találni valamit ha nem bírják a képed...
Martínezzel pedig semmit nem fog nyerni a belga aranygeneráció.
Pontosan azért mert a posztján joggal a világ top5 játékosa között számontartott középpályást nem hívja be, míg Witsel, Fellaini, Tielemans és Dendoncker ott vannak, hogy csak középpályásokat említsek.
Ez nem edző ez egy ostoba konok madár, aki egy másodosztályú klubnál sem kell, Wilmots sem volt piskóta de ő túltesz rajta.Az a vicc, hogy még a társak sem értik és kiállnak Ninja mellett, a szurkolók de pláne.
9 hónapja ugyanez volt, akkor ezt nyilatkozta Nainggolan. -
Ringman
félisten
Helyi lapértesülések szerint az al-Vahda megállapodott új légiósával, aki Dzsudzsák Balázs utódja lesz, mivel a magyar futballista nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését a klubnál.
irány a felcsút!
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder #105155 üzenetére
Morata már a 23-as keretbe se fért be.
Ami viszont fura nekem : Odriozola???. Elvileg ő jobb-hátvéd. Sergi Roberto sokkal jobb választás lett volna.
A középpálya meg a megszokott módon brutál erős megint.
David Silva mostanában nagyon jó volt (a családi gondok ellenére).
Busquets kihagyhatatlan.
Nagy a verseny. -
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #105149 üzenetére
Most legalább minden olasz osztozhat a László fájdalmában, vb-hiányzóként.
-
-
dracox
addikt
válasz
DeathAdder #105152 üzenetére
Fellaini a mai napig örök rejtely hogy van top bajnoksagban....
-
-
dracox
addikt
Nainggolan miért nem fért be a VB-re utazó Belga keretbe?
.
-
Ringman
félisten
hmm, cancelo tényleg ennyire jó volt? nekem jónak tűnt, de az szubjektív. innen
-
bagyulajuve
addikt
szegény Lazio. Érdekes volt De Vrij játszatása
-
dudu5130
őstag
Nagyon hosszú esztendők után végre újra csillagos mezben láthatom a csapatom. Nagyon kíváncsi leszek az erősítésekre.
-
BenHans
addikt
OH NOOO! - ezzel tartozom a strandkorlátkék madaraknak. Érezzétek azt mint mi 2010. május 2-án amikor leadtátok az Internek... #LazioTiOdio #LazioMerda
“Volevi andare in Coppa dei campion“Amúgy a meccs alapján mindkét fél megérdemelte volna a győzelmet. Ha nem lennének olyan trágyák mint amilyenek még sajnálnám is őket egy hangyabütyöknyit, de azért inkább nem. Úgy örülök (mint JJ
) az elcseszett savanyú fejüknek mint ők örültek anno 2010-ben és most a 'pool meccs után is.
Ezúton külön gratulálnék de Vrij-nek, aki a meg nem adott tizi után is úgy gondolta, hogy elkélne egy büntető a jövendőbeli csapatának. Ezt várja az Inter vezetőség! #tapstaps
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #105143 üzenetére
kire cserélnéd le? contéra - furcsa lenne. simeonéra (-re?) szó nélkül.
de a plakát is csak annyit mutat, hogy ott lesz az inter, azt nem hogy eredményt is érne el
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #105138 üzenetére
szerintem van az a pénz.
egyébként most hosszabbított, 8M-es fizuja lesz [link] -
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #105135 üzenetére
csak melyik csapatban? - vb-től is függ vsz
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #105133 üzenetére
lazio nyerte meg a balfaszversenyt, 89 (nyolcvankilenc) rúgott góllal lett ötödik (+40-es gólkülönbséggel)
az első 4 helyen lévő csapat kapta a legkevesebb gólt.
-
Tibiajax
nagyúr
yess bl!!
fozza!!! -
venember83
nagyúr
A Napoli nem ért semmit a szép futballal, nem lett meg a bajnoki cím. És kb. a Lazio is ugyanígy járt. SMS vajon melyik PL csapathoz csatlakozik?
-
BenHans
addikt
Iskrenyije, gnyí gagdá gnyí gagda! Jelzett az orosz stream, csak nem értem.
Szerencsére a "jInter tri" megvan.Tavaly mi nagyon hasonló meccsen gyűrtük le végül 3-2-re a Genoát a fix BL-ért.
Amit Capitano búcsúja követett...♥
-
venember83
nagyúr
2 perc alatt megfordult a meccs, és a Laziónak lehet nagy csalódás ez a szezon. Immobile sérülése és hiánya sokat jelent így szezon végén.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #105126 üzenetére
na vissza a startmezőre, 2-2
közben lulic out
-
Tibiajax
nagyúr
gyerünk Karamoh, gyerünk fiúk!!!
-
Ringman
félisten
jöhetne a 60. perc környékén valami spalletti-féle váratlan húzás, pl beáll eder vagy borja rafinha helyére.
nem látom azt sem hogy 1 gólt szereznénk, nem hogy kettőt.
ez az év így kudarc -
jbalint18
tag
válasz
jbalint18 #105116 üzenetére
„Tizennégy éves koromban elhagytam az otthonomat, hogy nagy címeket nyerjek. Két döntőbeli vereség után elszánt voltam, meg akartam ragadni a lehetőséget arra, hogy nyerjek ezen az estén. Nem akartam elpuskázni. Egyébként megemelem a kalapomat a Marseille előtt, büszke lehet magára a csapat. Négy éve vagyok itt, idényről idényre, meccsről meccsre jobbak vagyunk, különleges kötődés alakult ki köztem és a klub, köztem és a szurkolók között, ezért adok bele mindig mindent”
Griezmann nemsokára hozzátette: „Mindig is arról álmodtam, hogy nyerek egy trófeát Simeone keze alatt, mondtam is magamnak, itt az én időm! Cholótól sokat tanultam, a világ egyik legjobb futballistáját faragta belőlem. Remélem, ezen a szinten folytatjuk majd”.
Ezt nyilatkozta Griezmann az EL-döntő után .
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #105121 üzenetére
2-1
Nem darazsak.
A látvány csípi a szemét. -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #105118 üzenetére
szimplán csak balfasz. candreva meg hernanesnél is nagyobb flop, monduk utóbbit sem tudom miért vette meg a juve.
csak nyomozzuk a labdát egyébként. a kapufás szabad után már bent láttam miranda felszabadítását
skriniar, rafinha és karamoh (benne látom a fantáziát) mindenkit elengednék kellő pénz ellenében.
közben 1-1
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #105115 üzenetére
hogymi?
---
van egy tippem hogy ezt a faszparaszt vecinot megint ki fogják állítani. -
jbalint18
tag
Hol olvastátok hogy Griezmann már meg is egyezett a Barcelona-val ? Az csak egy dolog hogy kifizetik a kivásárlási árát én azért még ezzel várnék.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #105111 üzenetére
itt van egy 10 perces gyorstalpaló hogy ne forduljon elő még egyszer [link]
-
-
drachoHUN
senior tag
de Vrij miért játszik? Neki inkább az lenne az érdeke, ha az interé lenne a 4. hely. ...
-
Ringman
félisten
fozza inda!
szerk:
de Vrij miért játszik? Neki inkább az lenne az érdeke, ha az interé lenne a 4. hely. ...ha igazán profi, akkor tudja ezt kezelni
---
itt az idő hogy candreva meglője az első gólját az idényben -
BenHans
addikt
A Crotone a harmadik kieső.
Gattuso pedig EL-be hajtotta a Milant. -
frankfurti téren volt egy kis összeröffenés
-
A napokban elbucsuztattuk Wengert, Buffont, ma Andrest. (Juve drukker nem vagyok, Arsenal es Barca viszont kiskolyok korom ota). Fura latni, ahogy ilyen erak vegeternek.
Puyol visszavonulasa ota Iniesta volt a kedvenc jatekosom (elottuk bizonyos Dennis Bergkamp...). Elenken emlekszem az elso meccseire (ahogy Karesz es Leo meccseire is). Andres "csak" egy korszakos ikon volna, de a Vb-cimet hozo gol es a polo a mez alatt legendava, halhatatatlanna tette.
Griezmannak orulok, ez sajnos apropenz, a helyet meg mindig nem igazan latom a Csapatban.
Szerk: szerintem is elkeserito, mennyire hatterbe szorult la Masia. Ertem en hogy a futball ma mar szinte csak uzlrt, de epp emiatt volt eddig a Barca "tobb mint egy klub"
Amilyen neveket a Madrid eseteben rebesgetnek - ha csak a harmada is erkezik, nyilt lesz jovore a bajnoksag. Igy hirtelen: Neymar, De Bruine, Salah, De Gea, Hazard, Lewa, Kane...
-
Ringman
félisten
közben újabb pártcsapat jutott fel az nb1-be - most már semmiképp sem juthat fel az előre.
-
Itt vannak magyar digisport és sport tv stream-ek, flash, a minőség is elég jó.
-
Ringman
félisten
úgy néz ki hogy a crotone lesz a kieső: a napoli a 30. percben már 2-0-ra vezet, spal szintén vezet - ráadásul emberelőnyben vannak.
van körkapcsolás-stream is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)