Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
azert ha mindenkit legyozol a dontoig, akkor csak erosebb vagy a tobbinel, nem?
az, hogy otthon versz mindenkit, nemzetkoziben meg nem, az kb olyan, mint a osztrak Hypo noi kezicsapata, 40+ eve osztrak bajnokok megszakitas nelkul, a BL-ben meg a "futottak meg..." kategoria mar csak kb 15 eve
elotte jok voltak, megnyertek a noi kezi BL-t tobbszor is, csak manapsag nem kell szamolni velük markb mint a magyar foci
az 50-s evekben volt egy csucspontja, es azóta se semmi
meg lehet itthon huszonakarmennyiszeres bajnok az FTC is, ha máltai meg az andorrai sehányadik is bucira veri oket a BL fotabla eloselejtezojebenaztán meg a Sevilla is lecigiztette egymas utan 3x az EL-ben egesz Európát nem is olyan reg pedig spanyolban csak egy 4.-5. csapat volt mindig, amiota EL-nek hivjak (9 eve), azóta 6x nyerte meg spanyol csapat azt is, ott is volt spanyol hazidontozes
1998 ota 7x nyert a RM, 4x a Barca BL-t, es volt amikor spanyol hazi donto volt: ATM vs RM 2x is
az osszes tobbi UEFA országra jut a maradek 9 BL cim vegyesen (angol, nemet, olasz, portugal) ezen idoszak alatt -
omfgk
veterán
Mit értesz erős bajnokság alatt?
Tény ,hogy például az angol bajnokság sokkal legkiegyensúlyozottabb. Több csapat esélyes a bajnoki címre. Egyenlőbbek a pénzügyi juttatások, lehetőségek. Sokkal kevesebb a top csapatok számára, a félgőzzel megnyerhető meccs a kisebb csapatok ellen (az olasz, francia, német, spanyol ligával ellentétben).
Lerágott csont, de a besztlíg bizony a közelmúltban folyamatosan leszerepel európában (kivétel az idei Pool természetesen). A United úgy volt képes megnyerni tavaly az EL-t ,hogy közben gyakorlatilag feladták a ligát. Sokszor nézhetetlen játékot produkálva. Alig tudták leküzdeni az Anderlechtet vagy a Celtát. Persze jogos kifogás lehetne az ,hogy egyszerűen nem bírták a kettős terhelést. De nem ekkora pénzek elherdálása mellett.
Idén kiestek a Sevilla ellen.Arsenal?
Chelsea az elmúlt években fent, aztán lent.
Az idei űrCity összecsuklott a Pool ellen (mondjuk azt megjegyezném ,hogy a Klopp filozófia nagyon jól működik a Guardiola csapatok ellen, annak ellenére is ,hogy mindig Guardiola csapata volt papíron az erősebb - City/Pool - Bayern/Dortmund) -
Z'Z"
őstag
válasz
hobizoli #105588 üzenetére
"europa legerosebb bajnoksagaban jatszik "
Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona, Valencia, Villarreal, Sevilla. kb. ezeket a csapatokat lehetne említeni, akik kimagaslanak a többi közül.
Idén megnyerték a BL és EL trófeát, de ettől függetlenül nem hinném, hogy erős lenne a bajnokság. -
hobizoli
nagyúr
válasz
adise #105589 üzenetére
Jaaa
, jo, akkor nesze: Higuain.
Vmi Juve-ban nyünyörögsokszor eszre sem veszed, hogy a palyan van egyatalan
Na meg aputesttel nem lehet ugy sprintelni sem
7x olasz bajnokok sorozatban, ami tok jol hangzik magaban, de kb kitorolhetik vele amugy azon kivulVagy figyeld meg James Rodriguez-t is, majd megy majd tovabb lefele o is egyre kisebb bajnoksagok egyre jelentektelenebb eredmenyt elero csapataiba a Bayern-bol is tovabb.
Morata szinten -
törölt tag
-
hobizoli
nagyúr
válasz
paatrick #105571 üzenetére
En nem tudom hogy 33 evesen CR-nek miert erne meg mashova menni, 2-3 eve van hatral kb, europa legerosebb bajnoksagaban jatszik az egyik topcsapatban.
Akarhova menne innen, egy gyengebb szintu csapatba vagy helyre fog csak kerulni, akik eddig se voltak vmi nagy eresztes. Lasd a portugal valogatott is, ha nincsenek korulotte olyan kvalitasu emberek, akkor sehol nincs a palyan o sem.
Vagy egy eve ment el Pepe, na o most hol is van?Neki is jobb lenne egy Torres/Buffon/Totti fele visszavonulas attol a csapattol, ahol a legsikeresebb volt, ugy maradna a klub orokos ikonja.
Raul meg palyafutasa derekan ment a Schalke04-be, aztan azutan kb leves is volt, meg vmi arab csapatnal elkergette a labdat egy ideig, aztan hello.
Vagy ott van peldakent meg Beckham vagy maga Zidane is akar, a Real utan sehol nem voltak mar a kovetkezo csapataikkal. -
-
válasz
DeathAdder #105584 üzenetére
Az új Hector Cúper?
-
válasz
omfgk #105582 üzenetére
EL döntő után ezt mondta:
„Veszítettünk, és ettől most elég szarul érzem magam. De optimista alkat vagyok, szóval nagy baj nincs.
Tíz perc múlva már jobban leszek, fél órával később pedig úgy érzem majd magam, mintha megnyertük volna a kibaszott BL-t…”Mondjuk tény hogy mint kb. mindig most is az esélytelenebb csapat edzője volt, de kezd már sok lenni az elbukott döntők száma
-
omfgk
veterán
Klopp nagy arc.
'We saw the European cup
Madrid had all the f--king luck
We will keep on being cool
And we will bring it back to Liverpool' -
dracox
addikt
válasz
L_YKing #105573 üzenetére
Hollandiában a Heerenveen csapatában van kölcsönben. Elvileg kezd belejonni a jàtékba és a vezetőség jobban szeretné ha a la ligába egy kisebb csapathoz menne kolcsonbe ismét, hogy szokja a légkört. 98-as születésű a srác lassan jó lenne már ha mutatna vmit a tehetségéből ha csak nem egy a tucat "őstehetségekből".
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #105567 üzenetére
senki nem fog beszélni róla sajnos, csak a potyáiról..
-
paatrick
őstag
válasz
dracox #105543 üzenetére
Érdekes átigazolási szezon lesz. De a VB még sokat változtathat rajta.
Ha CR megy akkor biztos hoznak helyére egy szupersztárt tehát Bale megint nem lép előre. És mivel úgy látszik Benzema bármit csinálhat akkor is előrébb lesz nála, plusz ha Real szempontból nézzük CR, Bale keresi a legtöbbet, ha elpasszolják mindkettőt rájuk szakad a világ összes pénze.
Amúgy is kell egy frissítés már csatársorba mert nincs senki új. Középpályán látszik hogy Casemiro-Isco-Vazquez-Asensio-Kovacic sor akár 5 évre is maradhat. Mondjuk pont ezért lenne nekem fura Neymar ide, mert ő is a játszós csatár nem az a kifejezetten befejező mint CR, Benzema.
Jut eszembe a svéd/norvég csodagyerekkel mi lett akit 1-2 éve 17 évesen vettek és annyira menő volt hogy ő csak a nagyokkal edz? Azóta se hallottunk róla.
-
Z'Z"
őstag
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Napfénysüti #105566 üzenetére
Védett azért nagyokat is. CR fejes, Benzema bomba.
-
Napfénysüti
nagyúr
Holnap írok a Poolnak hogy heti 10k fontért védem a kapujukat. Amit ez a Karius művelt azért serdülő koromban 5 perc után cserélt volna le az edzőm...
-
válasz
LendvaiFeri1 #105564 üzenetére
+1
-
Viszlát
addikt
Ramos egy alantas féreg, bár ez nem újdonság, az azonban egészen döbbenetes, hogy még mindig meg lehet ilyeneket csinálni bármiféle következmény nélkül.
Pártatlanként az volt a legnagyobb gáz, hogy Sallah nélkül lesüllyedt a Madrid szintjére a játék, Bale góljai 100-ból 1 kategória, egyébként meg fantáziátlan, unalmas játék mindkét oldalon.
-
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
DeathAdder #105555 üzenetére
Tobbet kell rugni, es akkor mind1 mennyit kapsz...
-
hobizoli
nagyúr
válasz
omfgk #105548 üzenetére
Ez a kvazi nullas cserepad tavaly is kibukott a Juve ellen. Azok is 14-15 jatekossal nyomtak vegig a szezont, alig hagyott ki vki meccset, a RM-ban meg senki nem jatszott 30 meccsnel tobbet, meg senki se 10-nel kevesebbet, mindenkinek volt pihenoje is meg vmi jatekideje is. Es nagy elony ha van kihez nyulni, ha olyan a szituacio. Tegnap is a mar faradt Liverpool vedok ellen bejott a friss Béla, 2 perc mulva golt szerzett, meg 20 perc mulva megegyet. Addigra a vedokben 85perc jatek volt, benne meg egy felido fele (se). Es eronlettel sosem volt baj a RM-nal. Amikor Juve ellen meg a Bayern ellen ment a 2 hosszabbitasos meccs 2017-ben azok alig alltak a labukon, Marcello, CR, Ramos... meg eldumalgattak a par perc pihinel is, mintha csak az elso felidonek lenne vege, es a hosszabbitasban vertek le mindket csapatot pikk-pakkra
-
válasz
Richard! #105553 üzenetére
Egyrészt bízom benne, hogy Klopp következetes lesz és úgy jár el vele is mint Bogdánnal (aki egy rossz meccs után lapátra került).
Ha lesz utód, nem tudom ki lesz, fél éve nem potyázott, azelőtt többet is, akkor Alissont hozták le a klubhoz közeli források, de ő most baszott drága lenne. Meglepne ha letennék érte a lóvét, mert Keita jön £52m-ért, meg alighanem Fekir is ~£60m-ért.. szóval fogalmam nincs, de hiába toljuk a lóvét támadóra meg kp-ra ha a kapuson továbbra is elmegy minden ¯\_(ツ)_/¯
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #105551 üzenetére
Ki lesz Káriusz utódja?
-
válasz
paatrick #105540 üzenetére
Igen érdekes ez, hogy a Pep féle "korszakos barcelona" nemzetközi eredmények tekintetében koránt sem volt ennyire sikeres, de mostanra már kinőtte magát oda ez a sorozat hogy 2-3 csapat képes csak megnyerni folyamatosan, lehet a következő 5 évben meg a barsza nyeri, hacsak nem lesz valami reform az uefa részéről.
Nem tudom hány ilyen "meglepetéscsapat" lesz a következő években, jó lenne egy jó pool is, csakhát a PL mellett kb. esélytelen hogy mégegyszer ilyen szezont fussanak ki, vagy legalábbis ahhoz az kellene hogy esélytelenek legyenek a bajnoki címre és megint 2 csapat a 6-ból alulteljesítsen és rá lehessen menni a BL-re. Erre egyedül a sziti lehet képes majd az űrkeretével.
-
Cartevo
őstag
Klopp is kulcsember itt, nem csak a kapusa. A döntőkben nem elég kreatív. Ráadásul kirúgta a jobbkezét, és nem szerzett újat. Most ott volt neki az egész szünet, sok tapasztalattal, tanulsággal, amikor még nem dőlt el semmi. Hiába, még mentálisan sem lettek felrázva. :/ =ennyi a karikatúrája...
-
omfgk
veterán
válasz
máyköl #105541 üzenetére
A Madrid ellentábora szereti mindig egyoldalúan értékelni a kétes szituációkat.
Szerencsétlen dolog volt, de ennyi. Nem jár érte piros lap és 10 meccses eltiltás.
A Poolnak gyakorlatilag nincsen cserepadja. Na meg Karius... Ezen a két dolgon ment el a meccs.Egy igencsak közepes teljesítményt nyújtó Real képes volt legyőzni a német, olasz, francia bajnokot. Majd legyőzték a Pool-t amely megtette a Realnak azt a szívességet ,hogy kiütötte a City-t (a csapatot ami szerintem szétkapta volna a Real-t).
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
Egy dolgot felejt el mindenki, (és Ramost nem szeretném egy percre sem védeni). Salah kapaszkodott nagyon sokáig bele Ramosba, az egész kapaszkodós játékot az egyiptomi kezdte. Utána már szerintem is tudta Ramos, hogy a földre fogja gyűrni, de nem tartom valószínűnek, hogy el akarta volna törni a kezét. Meg akarta állítani, ha kell szabálytalanul, de szerencsétlenül estek. De hogy Salah kezdett el kapaszkodni, az 100...
-
paatrick
őstag
válasz
fa4hu #105537 üzenetére
Idén minden jól alakult a Realnak, de nem tudom elképzelni hogy 2x egymás után ezt meg lehet csinálni:
- Neymar sérülése a PSG visszavágó előtt
- Juve védelem összehoz egy 11-est a 90+ percben
- Robben sérülése meccs közben, meg úgy kb mindkét meccs a Bayern ellen
- Salah sérülése meccs közbenKözben a Realnál idén semmi ilyen nem jött be.
Rendben megvan a BL cím a Realnak de nagyon elvakultnak kell lenni ha valaki azt mondja hogy a Real leverte egész Európát és úgy győzött simán mindenki felett.Miközben itt a fórumon is kibeszéltük párszor, Zidane semmit nem tudott változtatni ha szorult volt a helyzet. Mi már virtuálisan kirúgtuk januárban amikor kb. elment a bajnokság. Most ezzel a BL győzelemmel megmentette magát. De a Barca nem lesz gyengébb jövőre Iniesta -> Coutinho csere miatt, plusz ha Messi marad (hova menne, minek?)
Ellenben Bale-nek ha van esze most megy el, akár kevesebb fizetésért is. Akármit csinált szinte végig csak 3. számú csatár volt.
-
paatrick
őstag
válasz
Mastre #105526 üzenetére
Az a keze amelyiket lefogott kellett volna hogy esésnél elindítsa a pördülő mozgást és ne fejjel menjen a fűbe. Így viszont a másik váll, kulcscsont kapta a nagy ütést.
Lásd #105522 Deathadder képén: Ramos teljesen jól fog talajt jobb kezével löki el magát oldalra, először csípő, utána bal könyökkel kitartva pördül/tompít. Ezzel szemben Salah nem tud pördülni mert be van ragadva a keze.
Vagy itt ez a korábban linkelt videó róla: Salah Ramoskiskoromban elég sokat estem keltem, tudom hogy jó és hogy nem
-
ProEvoFan
nagyúr
Megvédeném a kapust.A foci leszarabb posztja.Egy hiba elég és látjuk mi lesz belőle.Jó, most kettő volt... A csatár kihagy 3 ziccert, senki nem baszogatja.Nincs annyira közvetlen probléma belőle, mintha a kapus hibázna.
Sosem lennék kapus....kegyetlen ott az élet...#105522) DeathAdder
Az eset rögtön átjött.Iponnak remek volt.Alattomos állat.A kezét direkt lefogta, majd leterítette a földre. -
hobizoli
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #105499 üzenetére
-
shotika
őstag
válasz
NyxNyxNyx #105532 üzenetére
Bale 2. góljában mi volt a potya? Az első Benzemas abszolúte az, de Bale a másodiknál lőtt egy hatalmasat, amit Karius rosszul védett, de akár fogalmazhatunk úgyis, hogy nem tudta kivédeni Bale bika lövését. Azért ez nem a potya szint. Más neki dobni kapusként az ellenfél csatárának a labdát és ez, remélem érzed a különbséget. Én ezen akadtam fenn. Ilyen formán, ezt a lövést én nem is tekintem mázlinak, függetlenül attól, hogy a harmincegynéhány előző meccsén max egyszer hibázott durván.
"Egyrészt a smiley-t teljesen másik dologra írtad" Na igen, ez jogos, de, ha kiakadnék, egy darab smiley se kerülne sehova se
A Pool gólt pusztán irónikus módon említettem az adományozós/mázlis mondatra
És igen, abban egyetértünk, hogy (és ezt egy másik kommentelő is írta nemrég) legyengült a Pool Salah kényszercseréje után, de volt rá épp elég ideje a csapatnak, hogy összeszedje magát. Nem jött össze.
Ehhez a mázlis dologhoz még annyit tennék hozzá, hogy mindkét csapat részéről voltak elég jó helyzetek, több gól is lehetett volna - bár, ha egy is bemegy, akkor megint más lesz a meccs képe - illetve még az, hogy (bevallom) én speciel nem szeretem ezt a mázlizást, mint fogalmat. Úgy alakult ahogy. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
shotika #105530 üzenetére
Egyrészt a smiley-t teljesen másik dologra írtad, másrészt a stílusváltámosat a válaszod jellegének köszönheted, de akkor válaszolok rendesen...
"Kifogást mindig lehet találni, de azért egy Liverpoolnak, egy Bl döntőben nem egy játékosra kellene építeni a csapatot nem?"
Pont ez a része az, amit írtam, hogy két különböző dolog az hogy mázlija volt-e a Realnak és hogy megérdemelte-e a győzelmet. Mázlija volt, mert így a Pool jelentősen legyengült, de megérdemelte, mert ahogy írod, nem a Real tehet arról, hogy nincs normális padja a Poolnak.
Azt meg nem értem ez miért kifogás.Főleg nekem miért kéne kifogásokat keresnem? Nem vagyok Pool szurkoló, a Real-t sem utálom jobban az átlag embernél, Bale-nek meg egyenesen szurkolok, az első gólja feldobta az estémet.
" "meg Karius adományozott 2 gólt." sőt, ő maga vitte be a kapuba. "
Most te nem láttad ezt a két gólt? Indokolatlanul rádobta a kapus Benzema lábára a labdát és bevédett egy teljesen védhető lövést. Valahol írták, hogy Kariusnak az előző harmincvalahány tétmérkőzésén 1 gólt eredményező hibája volt, ma kettő. Ez a Real szempontjából mázli, de attól még megérdemelték a gólokat, mert a kapus is a csapat része és érvényesek voltak a gólok."Most erre, ha azt mondom, a Navas meg adományozott egyet a Poolnak, az meg már nem pálya mi?"
Ha nem látod a különbséget a két potya között és a Pool gólja között, akkor nem tudom van-e értelme ennek a beszélgetésnek. -
MdewC
nagyúr
válasz
DeathAdder #105529 üzenetére
Pedig ezen kurvára sok múlt. Ha szándékos volt, ha nem.
-
shotika
őstag
válasz
NyxNyxNyx #105523 üzenetére
Úgy gondolom, a hozzászólásom legvégén az egyertélműsítő smiley nem azt jelzi, hogy kiakadtam volna. A bejegyzésed nem vettem sértésnek, azt már viszont igen, ha lekezelően bánnak velem, mint ahogy az imént tetted. De ha ez a szint, akkor a reakciómat fogalmazhatom én is így: ha idiótaságokat olvasok folyamatosan, akkor az zavar. Nem csak foci témában, hanem egyébként is. És reagálok rá. Ha akarok. Hogy van-e rá fogadókészség, az majd eldől.
Vagy az bánt, hogy emelni próbálom a színvonalat azzal, hogy a százszor ismételt mantrákat meg hisztiket szóvá teszem, hogy baromi unalmas, sőt néha már szánalmas? Mert ha ez a színvonal, akkor inkább én csodálkozom, ha számon kérik rajtam azt "hogy mit keresek emberek között".Az meg, hogy tényeket írtál, az még mindig csak számodra tény, egy vélemény. Te minek írsz ide? Gondolom azért, hogy megoszthasd a véleményedet, ahogy én is. Csak akkor mellőzzük már a személyeskedést.
-
válasz
Mastre #105526 üzenetére
Szándékosan beszorította a kezét és úgy esett rá, még jó hogy nem tört el a karja. És mindezt közvetlenül a bíró orra előtt.
Igazából ez egy ténymegállapítás, egy madrid szurker tollából is ez a konklúzió.
De igazából szerintem sem ezen múlt. Ha nincs csere akkor lehet a 75. percig az megy ami a cserét megelőzően, hogy nyom a pool, de hacsak nem húztak volna el 2-3 góllal akkor ígyis-úgyis bedarálta volna a madrid, hiszen nem volt ép bevehető csereember a padon, mindegyik instant downgrade, de már a Róma ellen is ez volt, csak akkor sikerült megúszni sérüléseket, és időben megnyerni a meccset.
Ezt kb. ahhoz tudnám hasonlítani mintha kényszerből Messi helyére beállt volna André Gomes, miközben a középpálya is foghíjas...teljesen felborítva azt a felállást amit eddig megszoktak. Számomra abban a pillanatban szállt el a halovány szikra is hogy ezt meg lehetne nyerni.
Ezt akkor lehetett volna megnyerni, ha Ramos ezért pirosat kap, Mo meg nem sérül meg, minden más esetben szerintem ezt a kegyetlen és rutinos madridot nem verték volna el a döntőben. Egy random csoportkörben szerintem többször is nyerne ez a pool ez a madrid ellen, de a döntőben biztos hogy nem
-
KisTücsök
addikt
válasz
Mastre #105526 üzenetére
Pontosan azért nem tudott úgy a földre esni ahogy szeretett volna, mert nem tudta a jobb karját megfelelően mozgatni. Azért esett az oldalára úgy ahogy, mert fordult ki a másik karja miatt.
Aki azt gondolja, h nem tudta ramos nagyon jól, h mit is csinál, az vagy nagyon naív vagy nem lát a szemcsitől. Rengeteg ilyen eset van egy-egy meccsen. Tudják ezek nagyon jól, h hogyan is lehet hozzátenni azt a kis pluszt, ami ahhoz kell, h az ellenfélnek még kellemetlenebb legyen. Ez tökéletesebb nem is sikerülhetett volna.
-
Mastre
tag
válasz
DeathAdder #105522 üzenetére
Srácok, az ugye megvan, hogy nem az a keze sérült meg, amit Ramos befogott? Hanem a másik, amire ráestek. Megérteném ezt a szándékos sérülésokozás dumát, ha eltörte volna a jobb könyökét. De egyszerűen az történt, hogy ráestek ketten Salah bal vállára.
Realosként én sem bírom Ramost az utóbbi időben sokszor gusztustalan, és a csapatkapitányi szalag is jobb helyen lenne bárhol máshol, de ilyen eset szerintem minden meccsen van vagy 10. Összekapaszkodnak és együtt elesnek. Itt egyszerűen szerencsétlenül sikerült.Azt, hogy a Liverpool miért esett szét mentálisan ezután, azt Kloppéknak kell megtalálniuk. Egyszerűen a letámadás sem ment, és az nem azon múlt, hogy Salah ott van-e elől. Taktikailag annyiban kedvezett ez a Realnak, hogy Marcelo előrébb tudott jönni. Az pedig, hogy Klopp nem reagált semmit arra, hogy Bale beállásával a Madrid átállt széljátékra megint érdekes. Tekintve, hogy Carvajal kiszállásával jobb széle nem volt a Madridnak, illett volna a balon a Ronaldo-Marcelo duót fogni legalább. A vége felé annyiszor mentek el, ahányszor csak akartak.
Szerintem is szebb lett volna, ha akcióból lövünk hármat, nem kapushibából, de ez sajnos benne van. Egy BL döntőn ott kell lenni fejben. Ehhez kell a rutin. Ha a liverpooliak is játszanak még pár elődöntőt, döntőt, nem lesznek ilyen hibák. Ez fejben ment el, nem azon, hogy nem volt fönt egy csatár.
-
7600 GS
addikt
Csak a kommenteket jöttem olvasni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
DeathAdder #105522 üzenetére
No comment akkor.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
shotika #105520 üzenetére
Most hogy ha ezen is ki tudtál akadni amit írtam, akkor nem tudom mit keresel emberek között... Ember, örülj a BL győzelemnek, miért érdekel, hogy ki mit írogat, vagy ki hogy szidja a csapatodat? Amúgy meg olvasd már mit írtam. Tényeket, még csak nem is írtam semmi sértőt.
A Hala madridos bekezdést azt külön írtam, nem neked ment.
MdewC: Hát ja, a valószínűbb hogy a Juvéba megy. Remélem Alderweireld is oda megy, ha nem kapjuk meg Martial-t. Én Sessegnon érkezését valószínűbbnek látom a Spursbe.
-
válasz
forceberg #105518 üzenetére
Sergio Ramos injures Mohamed Salah, as he's purposefully and unnecessarily holding Salah's arm and angles his shoulder directly into the ground. [link]
+ [link]
kicsit túltolta a védő (és még ki is röhögte, mutatták a német tv-ben), de nagyon nagyon sajnálom hogy a vb-je ezzel elúszott, pedig milyen drámai körülmények között lőtte ki őket Mo a vb-re a 95. percben
-
shotika
őstag
válasz
NyxNyxNyx #105513 üzenetére
"(ami előtt amúgy sokkal jobb volt a Pool, mint utána)" -
Kifogást mindig lehet találni, de azért egy Liverpoolnak, egy Bl döntőben nem egy játékosra kellene építeni a csapatot nem? Ja persze, hisz hibázott a kapus is.
"meg Karius adományozott 2 gólt." sőt, ő maga vitte be a kapuba. Most erre, ha azt mondom, a Navas meg adományozott egyet a Poolnak, az meg már nem pálya mi?Tényleg nagyon utáljátok itt a Realt, mert ha nem a bírót veszik elő, akkor meg mázlis a csapat?
"Én azokat nem értem, akik egész évben nem írnak semmit a fórumba, aztán ilyenkor eltolnak egy Hala Madridot, aztán lelépnek."
- ezt most picit magamra veszem, mert ritkán írok ide (ha időm engedi), de ettől még többnyire követem az eseményeket. De amikor már ennyire bicskanyitogató és kifogáskereső vélemények pattognak egymás után, ott én is fel-felbukkanok -
válasz
DeathAdder #105517 üzenetére
Egri Viktor
3 órája
Szándékos sérülésokozást láttunk. Sérgio Ramos tettére nem lehet mentséget találni. Aki látott már küzdősportot, az tudja, hogy így az ellenfél harcképtelenné-tételét szokták megcélozni. -
Az egyiptomi vb-jének is annyi. Nem szoktam sajnálni játékost, de őt most nagyon
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
shotika #105510 üzenetére
Ez a két dolog miért zárja ki egymást? A Real mákos volt, mert lesérült a világ egyik legjobb formájában lévő játékosa az első pár percben (ami előtt amúgy sokkal jobb volt a Pool, mint utána), meg Karius adományozott 2 gólt. De megérdemelték attól, mert kihasználták a lehetőségeiket és amúgy jobbak is voltak összességében, csak meg lett könnyítve a dolguk.
>Real megnyerte a döntőt 2 klasszis góllal és egy kapushibás góllal.
A számokat azért cseréld meg.
Én azokat nem értem, akik egész évben nem írnak semmit a fórumba, aztán ilyenkor eltolnak egy Hala Madridot, aztán lelépnek.
Amúgy Bale nem fog a Tottenhambe jönni, túl nagy a fizetése. Heti 300 ezer fontot nem tud kifizetni a Spurs. Kane is heti 100 ezren van (ami valószínűleg duplázódni fog a nyáron). Martialnak sokkal több értelme lenne.
-
törölt tag
válasz
shotika #105510 üzenetére
2 kapushiba, a harmadik gólban is nem gyengén benne volt Karius. Meg azért csak a legjobb játékosuk dőlt ki az első félidőben, szerintem nyugodtan mondható, hogy szerencsésen alakultak a dolgok megint a Madridnak.
Ugyanakkor az sem kérdéses, hogy megérdemelt és papírforma eredmény született, akárhogy nézzük.
(#105511) LendvaiFeri1:
Ki tudja, egy EL-t még lehet akar, az a Reálban nem fog összejönni -
shotika
őstag
Hihetetlen mi ment itt a fórumon az este. Tényleg fájna egyszer azt mondani, hogy igen b*meg, a Real megnyerte a döntőt 2 klasszis góllal és egy kapushibás góllal? Tényleg megint azt kell hallgatni, hogy mekkora mázlija volt a csapatnak? Amikor 2 ilyen gólt lőnek, és mindkét csapat hajtott, akkor tényleg megint ugyanaz a hiszti, mint az előző meccseken?
Ez már lassan az a szint, hogy "hát a meccs kezdetén az ellenfél felé sütött a nap, és hát jobban izzadtak, ezért a Realnak nagy mázlija volt"
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #105508 üzenetére
Valamiért deja vu érzést keltett bennem a válasza.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
törölt tag
-
dracox
addikt
Annak a Ramos - Salah párharcnak számtalan kimenetele lett volna. Nehogy már Ramos legyen a g*ci mert úgy érkezett a földre az egyiptomi ahogy történt.. Grat a Realnak am az estéért. Bale beárazta magát jövőre. Lehet Perez papa mégsem adja el.
-
Jhonny06
veterán
Örülök a Real győzelemnek, de ennek a kapus srácnak vajon mennyivel tömték ki a zsebét, hogy véletlenül hibázzon? Ilyen egyszerűen nem létezik. A Liverpool gyengeségét erősen igazolja, hogy a csodacsatáruk sérülése után úgy játszottak, mint a Bivalybasznád FC a magyar harmadosztályban. Egy ilyen csapat nem érdemel BL-győzelmet.
(Aki meg Salah sérüléséért Ramos-t hibáztatja.. ok..)
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #105499 üzenetére
Ezzel a mai produkcióval úgyis lőttek neki, Klopp arcán minden látszott. Valami értelmes kapust biztos vesznek a nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével