Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos XIII
aktív tag
Valaki felbírná nekem tölteni valahova xl-747Hnak a driverét? Az oldala halott, nemlehet letölteni.
-
Bogyó78
tag
válasz
Cathulhu #2016 üzenetére
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy adott egy a4 tech x7 es (X-750F)egér. Van ugye hozzá egy a4 tech oscar program a gombok beállításához. Csak az a probléma hogy a program nem ismeri fel az egeremet. azt irja hogy csatlakoztassam az egeret. valami driver nincs hozzá win 8.1 hez?
Eszközkezelő sima HID szabványos egérnek látja.köszönöm a segítségeket
-
Cathulhu
addikt
válasz
ZTE_luky #2013 üzenetére
A screenshot jonak tunik, bar erdekes, hogy az y tengelyhez nem ir CPI-t, de majd otthon megnezem nalam.
Gomb CPI allitasnal 3 fele mod van, van a CPI-, a CPI+ es a CPI cycling. Arra tudok gondolni, hogy a CPI-t kotetted be, es azert csak a 800-at adogatja, mert az ala mar nem megy, mas tippem nincs.
Gorgo szine nem fog valtozni.tipp: probald meg 1000Hz-re allitani, es ha mukodik rendesen az eger, akkor hagyd is ott, kisebb lesz az input lag.
#2014: probald ki amit #2012-ben irtam. Vagy hide-old az overlayt vagy valaszd a no game interruption modot.
#2015: padot en sem kaptam, csak buta matricat, kulon vettem egy nagy X7-es padot, azzal nagyon jol mukodik. -
ZTE_luky
aktív tag
és az hogy lehet h. sokszor ilyen kicsomagolós videókban látta hogy mindenki kapott sok matricát az egérhez meg egy király egérpadot, az enyémben meg két darab gyufás skatulya méretű bloody matrica volt csak, egérpad nem..?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Cathulhu #2012 üzenetére
KÖsz ia gyors segítséget. Igen igazad volt rá kell tenni a legelső opcióra, eddig kettesen volt elvileg az is ingyenes, de anál mégsem működött..
namost, már tudok funkciókat álítani a gombokon, pl beállítttam hogy az (1)-es váltson érzékenységet, 800-2000-3200 között, a gomb színei már nem változnak csak a gépen akis program fülében, viszont a dpi szám minden esetben marad 800. nem értem.
-
Cathulhu
addikt
válasz
ZTE_luky #2010 üzenetére
Ja es az elso kerdesedre a valasz pedig az, hogy amikor megnyomsz egy gombot ami az eger beallitast valtoztatja (tehat tipikusan az 1 N 3 alapbeallitasai) akkor feljon egy overlay, ami elkeri a fokuszt a jatektol, es a legtobb jatek ezt ugy ertelmezi, hogy alt+taboltal, ezert ugrik teljes kepernyorol. Hihetetlen idegesito funkcio, a megoldas, hogy legkozelebb mikor felugrik a kis ablak, ott jobb gombbal elohozod a menut, es az overlay funkciot ugy ahogy van kikapcsolod.
-
Cathulhu
addikt
válasz
ZTE_luky #2010 üzenetére
Nem V3-am van, hanem V7, de feltetelezem ugyanugy mukodik. Szoval valts at Core 1 modra, az ingyenes es nem csinal ilyen marhasagokat. Ha azzal megvagy, akkor a Button menupontban tudsz majd funkciokat adni az 1 N 3 gomboknak is, pl CPI- es CPI+, ezzel meg is van az erzekenyseg valtas. Sensitivity menuben meg tudod szabalyozni a lepcsoket, nalam 3 fokozat van most felveve, 800, 2000 es 3200.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, tudom ez egy kicsit off topic, mert nekem a4tech v3m bloody egerem van, de segítségre szorulok. Letöltöttem hozzá a szoftvert (Bloody5) igaz csak trial verzió, tehát töb funkció rejtve marad. az intenzitást tudom állítani, de az egéren 3 gomb van középen. (1,N,3). azt vettem észre hogy ha N,3-omra kattintok úgy máshogy világít,de ha fegyverrel lövök akkor szaggatja. Első problémám hogy ha játék közbe benyomom akkor leteszi teljes képernyőről ablakra a játékot. másik hogy nem tudom beállítani hogy az egér ne így reagálja le a gombokat, hanem ugyan olyan normál nyomást produkáljon csak az intenzitást változtatnám.. sima dpi gombként akarom üzemeltetni, mondjuk 800,1600-3200as dpi-n.
tudna valaki segíteni hogy egyáltalán hogy működik ez a program hogy lehet programozni az egeret, meg mit lehet beállítani? köszi!!
-
dejaris
addikt
Hello!
Mi a kulonbseg a 750 bk, mk, bh vegzodessel jelolt egerek kozott?
-
xTigeR16
csendes tag
Akinek bármilyen gondja van a driverrel, mondjuk akad meg ugrál a kurzor terhelésnél, vagy nem sikerül macrot állítani, annak ajánlom ezt a drivert kipróbálásra, nálam ez a driver vált be egyedül, pedig ki próbáltam vagy 5-öt. Az én egerem típusa X7 x-718bk, de elvileg ezekhez az egerekhez is jó:
X-710BK X-710MK_ X-718BK XL-750BK XL-750MK
Link:https://mega.co.nz/#!TIgTlJxB!fQsR_Nu04pl0VA40mZ3I_ao99jarRK_Jro7_5LzUq6w
(én töltöttem fel megára, mert nem tudom honnan szereztem be) -
duronx
senior tag
Ha valaki nem tudja letölteni a hivatalos oldalról a drivert,
itt a link egy orosz oldalról könnyedén letölthető:
[СКАЧАТЬ] (23.37 МБ) -
marilllyo
veterán
Sziasztok! Vettem egy 750BK-t de olyan "túl puhának" érzem a főgombokat. Túl könnyű kattintani. Nem tudom, hogy fogalmazzak. Kicsit jobban is ellentarthatnának a gombok. Ez ilyen?
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Nekem egy a4tech x-710mk egerem van és most készülök újat venni. Mivel azt látom, hogy ezt nem forgalmazzák, kénytelen vagyok más típust keresni. A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan oldal, ahol leírják az egyes modellek közötti különbséget? Én ezt a gyártó holnapján nem találtam meg. Anno amikor a x-710mk-t vettem az x-710f helyett, meglepődve tapasztaltam, hogy maga az egér fizikailag sokkal kisebb, aminek utólag persze nagyon örülök. Tudtok olyan terméket mondani, amik hasonlóan kisebb méretű, mint a 710mk?
-
Ramos_
tag
üdv
biztosan volt már róla szó, de csak annyi lenne a kérdésem hogy hogyan tudom beállítani hogy az egér emlékezzen a dpi beállításra és ne kelljen minden gépújraindításnál újra piros lámpa dpi fokozatra nyomkodni
köszi
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Tulaja lettem egy A4TECH X-718BK-nak.
Olyan kérdésem lenne hogy a profilok közötti váltás a Scroll Lock gombbal lehetséges.Átállítható-e tetszőleges gombra?
Előre is köszi! -
Nomar
újonc
Sziasztok!
A4Tech XL-750BH egerem van. Windows újratelepítése után a görgető funkció nem működik rajta, hiába töltöttem le új drivert a honlapjukról. A driverben megnéztem a beállításokat, majd azokat exportáltam az egérbe, de nem történt semmi.
Érdekes módon viszont ha pl billentyűzet parancsot kódolok a görgőre (pl. lefele nyilat a lefelé görgetés helyett), akkor azt lejátssza. Ez nem megoldás, mivel pl. word-höz nagyon kellene a normális görgetés funkció.
Segítséget nagyon megköszönném
-
Kaneven
tag
Sziasztok!
Az egér szerint (alján) x-710bk van, amit ugye (a doboz szerint) 400-2000 dpi-ig tudok állítani. De, ha megnyitom az oscart akkor egészen 3200ig tudom állítani és az egér ledje is sárgán-zölden villog, a különbséget is tudom érzékelni.A kérdésem az, hogy a program tud 3200ig állítani de az egerem nem képes rá és szarul érzékelek, vagy valami másfajta egeret kaptam.
-
Xantor
tag
válasz
#21346560 #1988 üzenetére
A szimpla mentéssel menti a memóriába? Mert állítgatom, mentem, de mégsem menti el. Kikapcsoltam a gépet mentés után, majd be, de úgy sem akarja az igazat. A DPI beállításnál lőttem be az elsőt (memóriába mentsem), de a led alapján és a DPI alapján nem akar semmi sem változni. Mit ronthatok el?
Szerk.: Meg van, bocsánat. Nem volt rajta piros bugyi.
-
Xantor
tag
Ajjaj, nálam is jelentkezik a TotO' által említett probléma. Ha nagy a terheltség, beáll az egér... :S Arra már rá jöttem, hogy az Oscar teszi azokkal a szép fícsőrjeivel, amik benne vannak (csúszkánál odacsap egy gyönyörű képet, stb.), mert ha le törlöm, akkor nincs gond. Viszont a DPI-vel szerettem volna egy kicsit variálni, az alapok nem megfelelőek számomra, de nem tudom, hogy azt vajon lehet-e menteni a memóriájára. Tudtok segíteni?
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy X7-est (X-718BK), de az istennek nem akar lejönni az Oscar program hozzá, hogy optimalizálni tudjak. Már végig lapoztam pár oldalt a google-n, de egyiket sem tudtam eddig letölteni (elkezdi letölteni, de kb. 10 percig tölti és nem jön le).
Valaki tudna a letöltéséhez küldeni egy linket vagy el tudná küldeni valahogy?
-
astroshooter
csendes tag
Sziasztok!
Van egy x7-es egerem. A bf3 makrókat jól tudom használni, de a bf4-hez letöltött makrókat nem tölti be, hanem hibát ír: "érvénytelen karakter a szöveges tartalomban". Ha megnézem a makrók tartalmát jegyzettömbbel csak összevissza karakterek vannak, nem értelmes szöveg, mint a bf3 makróiban.
Mi lehet a baj? Újabb Oscar Editor kell hozzá, vagy mi?
Előre is köszi a válaszokat!
-
hülyegyerek
addikt
Szétszedtem, gondoltam kitakarítom, mielőtt selejtezném, erre kiderült, hogy a két műanyag bak, ami a görgőt tartja, teljesen elkopott. Az egyik felén a gyári bevágás mellett egy majdnem ugyanakkora vízszintes bevágást koptatott ki magának a görgő rúdja, és mivel ebben az új vájatban fekszik, nincs rajta a mikrokapcsoló tetején. Az a bő 6 év elég volt, hogy kivájja magának a kényelmes pozíciót
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek #1976 üzenetére
6 év szerintem elég szép kor egy egérnek, nyugodtan nyugdíjjazd.
Egyébként mostanában elég sok A4-tech egérnél (újnál is) előjönnek ilyen jellegű hibák! -
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
6 éve használok egy A4tech X-750BF egeret, és eddig semmi baja nem volt. Mostanra viszont a görgője elkezdett fura dolgokat művelni. Görgetésnél nem mindig arrafelé megy a szöveg, amerre a görgőt mozgatom, és egyáltalán nem lehet benyomni, ami azért baj, mert tervezésnél szükségem lenne rá. Maga a kurzor néha ugrál, de ezt betudom a kopott egérpadnak.Lehet a görgőhibával valamit kezdeni, vagy inkább nyugdíjazzam ?
Ha nem javítható, milyen egeret ajánlotok helyette, ami elsősorban nem gumigörgős, és állítható, legalább 2500-as dpi-vel rendelkezik ? -
Mate2010Hu
csendes tag
Sziasztok macro-kat honnan lehet letölteni , keresgéltem de nem nagyon találtam, olyanok kellenének amik ellen húznak a fegyvernek, cod 1-hez, bf3-hoz és cs 1.6-hoz kéne. Az egét A4Tech x7 XL-750BK
-
jeska
tag
Hali!
Van egy XL750-bh egeremés macrokat szeretnék beállitani BF3-hoz,
Le is töltöttem őket,
A kérdés az lenne hogy lehet-e beállitani egy Scripthez több profilt mert alapból csak kettő van és nem találtam olyan opciót hogy többet csináljak csak új scripteket tudok létrehozni de csak két profillal,
És olyan lehetőség van-e hogy én játék közbe anélkül váltsak profilt hogy leteszem tálcára a játékot??
Köszönet!!! -
pmheros
őstag
válasz
pmheros #1972 üzenetére
Félve az olcsósított 710 -estől, vettem ma egy X-718BK -t. Ezen nincs sem evo, sem xgame jelző, mégis az újabb egyszerűsített 710 -es jegyeit hordozza magán.
A gyártói oldalon megjelenő 718BK -hoz képest a változások:
-nincs a hüvelykujjnál gumírozott betét
-a matt festést felváltotta egy nagyobb szemcséjű érdesebb felület
-a "narancs" gombról eltűnt minta
-pozitív viszont hogy a vezeték fonott bevonatott kapott. X-755K -ról ismerem az A4Tech egereknél korábban alkalmazott vastag merev műanyag vezetéket, ennek lecserélése egyértelműen előnyére vált az újabb kiadásnak.A belsejét nem bontottam meg, arról nem tudok beszámolni.
Szubjektív véleményt a működéséről tudok mondani. Gyorsan nyomtam egy kis CoD2 -őt, és egészen jól működött. A kontroll egér egy első szériás X-710F volt, amitől érzetre gyorsaságban, pontosságban nem maradt el. Ha kicsit mégis akkor azt placebónak is be lehet tudni.
Amire egy kis guglizással utólag fel sikerült figyelni, hogy a piacon lévő egerek már egy jó ideje ilyen változtatásokkal futnak, csak erre még kevesen figyeltek fel.
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros #1971 üzenetére
Keresővel nem találtam bejegyzést itt a fórumban A4Tech EVO XGame Opto Oscar X710 egérkére.
Illetve az A4Tech oldalán, és az X7 oldalán sincs fenn ilyen néven rágcsáló. Persze árlistákon szerepel ilyen.A googléval találtam egy videót, amelyen az egér hasát megmutatva X-710BK felirat olvasható. Ez a típus már szerepel az X7 oldalán Ellenben jelentős különbségek figyelhetők meg már a külső kialakításban is a két linken található két mutatóeszköz között. Nem is lenne ez akkora baj, ha tényleg jól megkülönböztetett néven futna a két egér. De egy következő videón honfitársunk egy X-710BK jelölésű dobozból pont egy ilyen szegényített megjelenésű szerkezetet varázsol elő.
Mi is az én gondom ?
Ha a már külsején is spóroltak, milyen veszteséget szenvedhetett a belbecs ? (Ha nem látszik, ugye nem hiányzik) Miért nem találom az Evo Xgame Opto 710 termék gyártói megjelenését sehol ?A híresen jól sikerült X-710F egér egy példányának vagyok elégedett használója sok éve. Akartam egy másodikat, de ha így trükközik a gyártó, akkor inkább nem kell.
-
pmheros
őstag
.
-
Ákos007
csendes tag
Szép napot ! Kérdésem a következő adott x7 710mk egér cod4- ben kézi pisztojon makró lenyomásakor nem lövi ki a tár felét csak és megint rá kell kattintani a makróra.....
miért van ez?
-
fabula
őstag
Üdv mindenkinek!
Most készülök egy A4Tech X7 F7-es egeret venni. Akinek ilyen van és használja, le tudna írni pár tapasztalatot írni róla?
Elsősorban FPS játékokhoz lenne, jó választás ez a típus?Előre is kösz a válaszokat.
-
lemusz
addikt
Nekem ez egyébként nem egér problémának tűnik, főleg hogy új gépnél jelentkezik a probléma, ha jól értettem. DPC Latency Monitor nevű programot töltsd le netről, futtasd miközbe előjön a probléma és majd látni fogod mi okozza a gépnek a nagy terhelést ami miatt a kurzor is laggol. Mindenféle képen szükséges lenne az alaplapi biosod és az alaplapi driverek frissítése.
-
TotO'
aktív tag
Hali!
Van egy érdekes problémám egy A4-Tech X-710BK típusú egérrel, gondoltam belinkelem ide is, hátha ti tudtok segíteni!
Köszi
-
rolexes
csendes tag
válasz
Cathulhu #1957 üzenetére
Igen 600 illetve 800dpi mellett néztem az összehasonlítást, ha 1000hz-n megy és 800dpira rakom akkor is van kicsi kilengés persze nem akkora mintha feljebb tenném, de észre venni. Természetesen a többit is próbáltam és igen csak néztem ferdén, hogy tudtam így játszani
Okés köszi a tanácsot megnézem.
-
Cathulhu
addikt
válasz
rolexes #1955 üzenetére
Az X7-es is 800 dpi-re volt kapcsolva?
Amig nekem X7-es egerem volt, volt a driverben (vagyis inkabb a vezerlopult/eger) beallitasok kozott egy angolul enhance cursor precision checkbox, magyarul kb ugy hangozhat, hogy kurzor pontossaganak novelese. Ez gyakorlatilag kiatlagolta a kurzor mozgasat, igy kevesbe volt darabos, zajos, toredezett. Azt probald ki. -
rolexes
csendes tag
válasz
Cathulhu #1953 üzenetére
Szia! Csináltam egy tesztet két egér között. Amint látod az egyik egy PS/2 port csatlakozású "sima" egér a másik meg usb csatlakozású 1000hzen futó gamer egér. Ahogy látszik a képen a két egér között ilyen szintű különbség van a ps/2es javára... Ezt konkrétan nem értem miért van így. Mit állítsak a másikon hogy ilyen jól tudjam használni mint a samsungos egeret? (Tök mind1 a dpi ugyanaz az eredmény az x7nél).
-
Cathulhu
addikt
válasz
rolexes #1951 üzenetére
lehet az egerpadtol is, lehet attol is, hogy az erzekelo mar nem stabil azon a szinten (sok a zaj, amit alacsonyabb szinten meg ki tud szurni), lehet mindketto egyszerre, ez esetben vedd eggyel visszabb. Azon a maximumon hasznald, ahol neked meg megfelelo a pontossag, a sebesseget meg szoftveresen allitsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest