- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
és az hogy lehet h. sokszor ilyen kicsomagolós videókban látta hogy mindenki kapott sok matricát az egérhez meg egy király egérpadot, az enyémben meg két darab gyufás skatulya méretű bloody matrica volt csak, egérpad nem..?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Cathulhu #2012 üzenetére
KÖsz ia gyors segítséget. Igen igazad volt rá kell tenni a legelső opcióra, eddig kettesen volt elvileg az is ingyenes, de anál mégsem működött..
namost, már tudok funkciókat álítani a gombokon, pl beállítttam hogy az (1)-es váltson érzékenységet, 800-2000-3200 között, a gomb színei már nem változnak csak a gépen akis program fülében, viszont a dpi szám minden esetben marad 800. nem értem.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, tudom ez egy kicsit off topic, mert nekem a4tech v3m bloody egerem van, de segítségre szorulok. Letöltöttem hozzá a szoftvert (Bloody5) igaz csak trial verzió, tehát töb funkció rejtve marad. az intenzitást tudom állítani, de az egéren 3 gomb van középen. (1,N,3). azt vettem észre hogy ha N,3-omra kattintok úgy máshogy világít,de ha fegyverrel lövök akkor szaggatja. Első problémám hogy ha játék közbe benyomom akkor leteszi teljes képernyőről ablakra a játékot. másik hogy nem tudom beállítani hogy az egér ne így reagálja le a gombokat, hanem ugyan olyan normál nyomást produkáljon csak az intenzitást változtatnám.. sima dpi gombként akarom üzemeltetni, mondjuk 800,1600-3200as dpi-n.
tudna valaki segíteni hogy egyáltalán hogy működik ez a program hogy lehet programozni az egeret, meg mit lehet beállítani? köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest