- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
és az hogy lehet h. sokszor ilyen kicsomagolós videókban látta hogy mindenki kapott sok matricát az egérhez meg egy király egérpadot, az enyémben meg két darab gyufás skatulya méretű bloody matrica volt csak, egérpad nem..?
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
KÖsz ia gyors segítséget. Igen igazad volt rá kell tenni a legelső opcióra, eddig kettesen volt elvileg az is ingyenes, de anál mégsem működött..
namost, már tudok funkciókat álítani a gombokon, pl beállítttam hogy az (1)-es váltson érzékenységet, 800-2000-3200 között, a gomb színei már nem változnak csak a gépen akis program fülében, viszont a dpi szám minden esetben marad 800. nem értem.
![[/IMG NA!!] mégis megvan köszi! nem CPI+,- ra kell meni hanem cycling ra és úgy ugrál a 3om állás között [/IMG NA!!] mégis megvan köszi! nem CPI+,- ra kell meni hanem cycling ra és úgy ugrál a 3om állás között](http://kepfeltoltes.hu/150507/bloody_www.kepfeltoltes.hu_.png)
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok, tudom ez egy kicsit off topic, mert nekem a4tech v3m bloody egerem van, de segítségre szorulok. Letöltöttem hozzá a szoftvert (Bloody5) igaz csak trial verzió, tehát töb funkció rejtve marad. az intenzitást tudom állítani, de az egéren 3 gomb van középen. (1,N,3). azt vettem észre hogy ha N,3-omra kattintok úgy máshogy világít,de ha fegyverrel lövök akkor szaggatja. Első problémám hogy ha játék közbe benyomom akkor leteszi teljes képernyőről ablakra a játékot. másik hogy nem tudom beállítani hogy az egér ne így reagálja le a gombokat, hanem ugyan olyan normál nyomást produkáljon csak az intenzitást változtatnám.. sima dpi gombként akarom üzemeltetni, mondjuk 800,1600-3200as dpi-n.
tudna valaki segíteni hogy egyáltalán hogy működik ez a program hogy lehet programozni az egeret, meg mit lehet beállítani? köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő