Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevanaar
csendes tag
Jah, azt nem tudom. Igazából mivel már a 800 DPI is tökéletesen megfelelő, ezért nem sokat számít. Kb. olyan mint videokártyáknál hogy ez 200fps-el visz egy játékot a másik csak 100fps-el, de mivel az emberi szem még utóbbinak is csak töredékét érzékeli, annyira mind1. Persze a játékok fejlődnek ezért szükség van új kártyákra, de egy egér használatáról ez nemigen mondható el.
-
zeg
őstag
Az a4tech SPI-re érti az 1miliszekundumot.
Az SPI rövidítés a Logitech oldaláról idézve:
''The optical sensor, the heart of the optical tracking engine, incorporates three major functional blocks: an Image Acquisition System (IAS), Digital Signal Processor (DSP) and Serial Peripheral Interface (SPI). The IAS acquires images via the lens. These images are further processed by the DSP to determine direction and distance of motion. The DSP generates a stream of vertical and horizontal relative displacement values that are then communicated to the SPI. The SPI allows bi-directional communication between the mouse processor and the sensor.'' -
Kevanaar
csendes tag
Tényleg nem értem mostmár amiket mondasz. Ki állította hogy 2000? Ki állította, hogy 1600? Ha elolvastad az előző hozzászólásom (márpedig arra válaszoltál) akkor leírtam, hogy 800 DPI, ezen nincs mit találgatni. Benne van az egér specifikációjában, bármikor meg lehet nézni az a4tech oldalán is akár. Egyszerűen nem értelek.
-
-
zeg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Netfone
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest