- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seaky
tag
válasz
silent79 #183 üzenetére
Nos én vettem egy A4Tech X750f gamer mouse-t Silent 79-től.
Első benyomás: Bár engem nem érdekel de szépen be van csomagolva az egérke amely igen nagy karakterekkel hirdeti magáról hogy 2500DPI-s. Kibontva egy nagyon igényesen összepakolt rákcsálót leltem, lerí róla hogy a luxus kataegóriát döngeti (azért csak döngeti mert csak fele annyiba kerül mint a menő tesói). Króm és fényes fekete szín, hüvelykujjnak csúszásgátló gumirozás, 4db nagy teflontalp, kényelmes görgő ami olyan színben világít amilyen DPI-be használod(a színkód az alján).
Második b.ny.: Ahogy ráduktam a gépre semmi extrát nem kellett csinálnom csak használni, csak annak kell telepiteni aki mindent be akar állítani rajta és szeretné ha ikonként is felismerje egerét...
Harmadik b.ny.: nagyon kényelmes és tényleg mindenen, ismétlem mindenen tökéletesen müködik (tenyér, billentyűzet, pulóver, mondom hogy mindenen- hát igen a LASER)
Mivel egyetlen bizonytalan reakciót nem tapasztaltam ezért tökéletes egérke, amely a nagy neveket megszégyenítő pofátlanul kis árcédulával felveszi a versenyt bármelyik HI-tech rákcsálóval...
Köszi Silent79!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest