- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Asztrofotózás
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevanaar
csendes tag
Jah, azt nem tudom. Igazából mivel már a 800 DPI is tökéletesen megfelelő, ezért nem sokat számít. Kb. olyan mint videokártyáknál hogy ez 200fps-el visz egy játékot a másik csak 100fps-el, de mivel az emberi szem még utóbbinak is csak töredékét érzékeli, annyira mind1. Persze a játékok fejlődnek ezért szükség van új kártyákra, de egy egér használatáról ez nemigen mondható el.
-
Kevanaar
csendes tag
Tényleg nem értem mostmár amiket mondasz. Ki állította hogy 2000? Ki állította, hogy 1600? Ha elolvastad az előző hozzászólásom (márpedig arra válaszoltál) akkor leírtam, hogy 800 DPI, ezen nincs mit találgatni. Benne van az egér specifikációjában, bármikor meg lehet nézni az a4tech oldalán is akár. Egyszerűen nem értelek.
-
Kevanaar
csendes tag
Kiragadtál egy mondatot az összefüggő hozzászólásomból, gratulálok. Én nem akarom, hogy higyj nekem, én tényeket mondtam. Magam is mérnök lesznek, mitöbb meglehetősen sok villamosmérnökkel vagyok kapcsolatban mindig, de ha neked egyszerű tapasztalati tények és logikus gondolkodás helyett őket kell kérdezgetned... Tovább nem kívánom folytatni a vitát, mivel nincs is miről.
-
Kevanaar
csendes tag
Ehh. Vegyél már egy kicsit visszább a stílusodból és te gondolkodjál. Nem hajszálból van a kábel meg nem is vascsőből, ha nem tűnt volna fel, alapvetően nincs értelme annak hogy különbőző anyagokat különböző vastagságban hasonlítasz egymáshoz. Még ha egy anyagon belül tennél ilyet... Egy vékony kábel sokkal kevésbé strapabíróbb, főleg például én hetente összetekerem és szállítom. Nem hiába bírják pl. a gyengébb minőségű fülhallgatók kábelei sokáig. Ha ennyit nem tudsz végiggondolni/nincs ennyi tapasztalatod akkor inkább tartsd magadban a fikázást. Köszi
ui: persze lehet egy vékony kábel is kurvarugalmas meg egy vastag nagyon nem rugalmas, de most nem erről volt szó... -
Kevanaar
csendes tag
Hi! Most vettem egy ilyen jószágot, megosztanám én is a véleményem. Mx 500-hoz tudom hasonlítani, ami jó volt míg tökre nem ment:/. Az kicsit nagyobb mint ez, nekem fogásra kényelmesebb volt. Értelemszerűen a 2 oldalsó gomb is fentebb volt rajta egy kicsit, így alaphelyzetben a nagyujjamat nem zavarták, ennél viszont beleérnek ami kicsit zavaró. Még egy negatívum első körben, hogy szerintem a görgőt elég nehéz lenyomni (pedig nem vagyok kifejezetten gyenge), főleg játék közben lehet zavaró ha valami gyorsan kellene. A kábel klassz vékony, remélem emiatt nem fog megtörni. A pozícionálással nem volt még probléma, megy asztalon is ahol mx 500 nem ment. Ha hibamentesen fog működni, és meg tudom szokni, akkor ennyi pénzért a fentiekkel komprumisszumot kötök és azt mondom ennyi pénzt talán megért, legalábbis logitech-hez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest