- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Én pont azt szeretem benne hogy nehezebb lenyomni a görgőjét. Így amikor a görgőt pörgetem(pölö oldalak görgetésénél) biztosan nem nyomódik le véletlenül.
A kábelről majd idővel kiderül mennyire lesz strapabíró. Ez egy brutto 5ezres egér, egy évet húzzon ki, nem várom el hogy az örökkévalóságig bírja mint egy tizennyolcezres egértől.
Nekem a hüvelykujjam 2/3-ad részben a gombok alatt, 1/3-ad részben az oldalgombokon helyezkedik el, így nem kell az ujjamat felemelni és arrébbtolni hogy a gombokat lenyomhassam.
. -
-
A kábel klassz vékony, remélem emiatt nem fog megtörni.
Nem fog megtörni???? Gondolkodjál már légyszives. Minél vékonyabb annál nehezebben törik. pl. Hajszálat el tudod törni? Igen nehezen. Egy kisseb átmérőjű vascsövet el tudsz törni? Egy kicsit könnyeben.
Monitrok. TFT-ből van már 3ms -es is. És a mai technológia szerint a TFT csak 75Hz -et bír. És igaz, hogy az ''ms'' a pixel fehérből->fehérbe való változás idejét mutatja. Ami, hogy szebbnek látszodjon (azaz kevesebb ms) néha csak szürkéből->szürkébe értéket mutatja. A Hz meg azt mutatja, hogy hány képváltás történik másodpercenként. Így pár előző hozzászólással helyeselni, párral meg elentmondani szeretnék.[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest