- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- TCL LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#56268288 #1871 üzenetére
Nekem is XL-750-es van, csak BF-es.
Pontatlan, mintha vibrálna a kép vele.
Ezt akkor vettem észre, mikor Razer Deathadder 3.5G volt mellette, valamint most Logitech G400.
A két említett márkás egér sztem simán jobb, de sajnos az XL-750BF a legkényelmesebb nekem.Most egy ilyen A4tech-ben gondolkodok:
[N-708X] -
válasz
ZooLee19.. #633 üzenetére
A cég webshopjában mégcsak nincs is XL-750BF típusú egér...
-
Pont a duplája.
De én pl. az X-750F-et, és most már az XL-750BF-et is 1200dpi-ben használom(CoD2, CoD4). Régebben használtam 2000dpi-ben is az X-750F-et, de aztán visszavettem 1600, majd 1200dpi-re. Hentelésre(rohangálásos, lövök, mint állat taktika) jó a nagy dpi, mert marha gyorsan ,mozogsz, forogsz, de ha már kicsit távolabbra kell pontosan lőni, akkor már jobb az alacsonyabb dpi. Ám ugye alacsony dpi-n meg kell szokni, hogy henteléskor nagyokat kell mozdítani az egéren, és ugye gyorsabban. -
Átmérőt nem tudok mondani, mert ma nem vagyok otthon. Engem az XL vastagabb kábele nem zavart cod4-ezés közben.
X-718F is jó sztem, csak le kell ragasztani a felületét valami jó szövettel, én farmert szoktam használni. Most az XL-750BF-et is leragasztottam, pedig az egyáltalán nem csúszós, sőt...
De a farmer fogása nekem annyira bejött, hogy bármilyen egerem lenne, le lenne ragasztva vele.
Mindjárt töltök fel képeket... -
-
válasz
ballington #527 üzenetére
Az a tuti, ha leragasztod afelületét vmi szövettel. Egy műanyag fogása sztem sose lesz jó...
-
Na, a kényelmesített X-750F-em!
-
-
Az X750F-en a 3x fire gomb másra is programozható?
-
válasz
lionhearted #252 üzenetére
Jó kis egér ez, bár nekem a görgetője tűnik számomra nem elég pontosnak(X708). De lehet, hogy az ujjamban van a hiba.
-
válasz
lionhearted #250 üzenetére
Nem vészes ár az 5k. Az X750F-et viszont megkapod 7k környékén.
Tegnapelőtt vettem egy citromsárga alátétet, amin viszont vaknak bizonyult az X708! -
Én is csak használtam, aztán kétszer vészstop nyomógombnak képzeltem. Lehet, hogy csak rossz alátéteket használtam, de néha csak úgy elugrot a kurzor, meg a görgetők lépései voltak instabilok. De nagyságához hozzátartozik, hogy a képeken látható állapotában a tartalék egerem!
-
Na szóval új infó!(már ha új)
Szétszedtem a 708-ast, s a súlya jórészét egy a kb. az egér közepén elhelyezett vas adja!
Eghy csavar fogja, excentrikusan, talán még forgatni is lehet, de nem próbáltam! Kiszedtem egyből, mert nekem kissé nehéz volt az egerentyű... -
Még hétfőn vettem egy x708-ast, elsőre az tűnt fel, a WOP35 után, hogy(szvsz):
-nehéz
-kicsi?!
-pontos a görgetője
-a két fő gomb hangosan kattan
-csúszik a felülete(már ragasztottam az oldalaira csúszásgátlót)
-baromi jó a drót rajta
-jól néz ki.
Pár nap alatt röviden ennyi a tapasztalat, kezdem megszokni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest