Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz RefeeZ #847 üzenetére

Na, a mai nap talán kicsit könnyedebb lesz.

Linket egyelőre mégsem mutatnék, mert bár tegnap haladtam a modellel, még bőven van mit finomítani rajt, ráadásul jelenleg több scene-ben tárolom, mert egyben igencsak belassítaná a gépem. :(
    Talán azért is van ez így, mert elég sok object-ből áll, de nem merem ezeket attach-olni, mert úgy nem tudnám külön beállítani pl. a póló, a haj, stb. színét.

Ezt hogyan szokás megoldani? Maradjon a sok külön object, vagy attach, és egy nagy mesh lesz az egészből? Ha az utóbbi a jobb módszer, hogyan lehet azt elérni, hogy a jelenlegi külön object-ek attach után is megtartsák a színüket?

Ja, a meló fárasztó, de nagy arcok gyűltek itt össze, az idő gyorsan telik. Meg aztán még anno sírtam, hogy milyen szar billentyű + egérrel tolom a max-ot, s hogy milyen szopás ez.
    Na, most hónap végén, fizuosztás után lesz egy kis upgrade: MX3100 + Steelpad S&S a kiszemelt kombó. :))
    (Bár a gépem az utóbbi néhány napban eléggé döglődik, gondol egyet, és nem indul be, nem is post-ol. :( Remélem nem kell új alaplapot venni alá...)

A pesti net behúzása is remélhetőleg minél hamarabb meg fog történni, szóval alakulnak a dolgok. :)

Menthirist: A motorháztető baró, de szerintem vagy egy, vagy három darab, a jelenlegieknél szélesebb és magasabb légbeömlővel lenne az igazán hatásos. A mostani két nyílás - gőzöm nincs miért, de - számomra kissé furcsán hat.
    Viszont a modell az király! :C A felni pedig: :Y :R

Új hozzászólás Aktív témák