- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- E-book olvasók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
üdv.
újabb kérdéseim vannak
1. ha csinálok egy olyan textúrát kőkemény munka árán...ami fekete,és a kellős közepén van egy fehér kör,akkor miért van az hogyha ezt maxban megnyitom és ráteszem egy gömbre akkor csinál nekem a középső fehér kör helyett egy gyönyörű,csámpás ellipszoidot? -előre is köszi
2. leszedtem egy rakás blueprintet amiket igyekeztem maxban normálisan beállítani csakhogy nem egyeznek meg a nézetek méretei -értem ez alatt azt ,hogy lerakom a 4planet aztán rájuk a textúra amit korábbi segíségetekkel már nem mos el a viewportban sem a progi,viszont ha az oldalsó , első és hátsó nézetben is a kerék kerül mondjuk 0 magasságba akkor pl már a tükrök teteje nem egyezik meg,és nem ilyen 1-2 századokat hanem 2-3-4 egységnyiket tér el,ami ugye elég gáz mert nem lehet mindig odafigyelni erre hogy belekalkuláljam - tehát kérdésem az lenne hogy ez veletek mennyire gyakran fordul elő , vagy megint én vagyok tehetségtelen és próbálkozzak tovább,majdcsak sikerül?
köszi előre is -bye
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest