-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Segítsetek IA2 van fent és kellene egy olyan progi amivel a rádió adást tudok hallgatni és ki is tudom hangosítani.
Köszi.Ja és még egy miért nem megy a BT headsettel a rádió? Erre van már megoldás ?
-
Gorky01
tag
Üdv emberek lenne egy kérdésem:
Feltettem a telóra Callvote kolléga által feltett Chrome böngészőt. Próbáltam megnézni egy .swf videót és sikerült is, mert a felugró ablakban kiválasztottam az MX Video Playert. (minimálisan szaggatott nézhető volt)
Kérdés nem lehetne ezt valahogy megoldani Dolphin Browser Mini alatt is? (Jelenleg ha rányomok akkor az ES File Exploler lejátszója jön be de az nem boldogul vele)
u.i. Flash Player 11 van fent.
-
scyllarus
veterán
válasz
Norbeee01 #13196 üzenetére
Ezért nem kényszerítettem magam, ugyanúgy 0 ft lett volna az SE Mini, mint a Skate, amikor megvettem. Mivel alig játszom, engem nem zavart a régebbi hardver, de netezésnél óriási a különbség. Az előző telóm is 3"-os volt, lehetett használni azt is, de a nagyobb azért ebben az esetben (is) jobb
-
asdexed
tag
válasz
DessertFox #13190 üzenetére
ADosBox-szal megy Skate-en
Átmásoltam gépről a fájlokat így telepíteni sem kellett
-
bacsi2
csendes tag
Ha nagyon fontos a 4,3" kijelző, akkor a Skate, amúgy minden másban _sokkal_ jobb a SE Live with Walkman. Az egész rendszer gyorsabb (még a gyárija is), fényévekkel jobb a kamerája, jobb processzor (nem armv6), stb.
(Nyomkodtam mindkettőt sokat, nekem Skate-em van, tesómnak a Walkman.)
-
giigz
veterán
MX Video Player
-
Badboys
őstag
A Mobót használom Én is,szerintem nagyon jó cucc nekem eddig semmi gondom nem volt vele sőt le van fordítva Magyarra tehát ezáltal nagyon jól paraméterezhető.
-
callvote
senior tag
megy rajta a 720as HD film..mobo+codec és szoftveres lejátszás.
-
asdexed
tag
Hali
Valakinek sikerült már 720p-s hd videót lejátszania szakadozás mentesen?
-
im492
tag
Egy kérdésem lenne, ez a telefon, vagy egy Sony Ericsson Live with Walkman?
Új teló kellene, de nem tudom melyiket válasszam. Váram a tapasztalatokat, esetleg valami össze hasonlítást. Előre is köszönöm!!! -
skidrowkill
aktív tag
ez most mi? Kernel
-
giigz
veterán
Kelzsoca!
Nagyon nagy csend van az általad készített romoknál, lehet számítani valamire manapság?
Írtad, hogy nem nagyon van mit fejleszteni a telóra, de egy új romnak mindig örül az ember, kell a változatosság.
-
callvote
senior tag
válasz
Indiant #13164 üzenetére
annyival kiegészítve hogy a media mappa az SD kártyára kell közvetlenül,és minden mappa-almappa kisbetű
(#13161) Gorky01
onnan inditja a navigálást élböl,amig nem talál jelet,onnantól jó lesz,de majd elöfordul hogy ha nem használod a navit,bekapcsolod megint és ugyanugy pusztavacsra tesz(más verzio meg a nullás kilométerkőtöl indul)...ne foglalkozz vele,majd ha jelet fog beáll rendesen(#13162) robicheck
ha rootolt a telód,menj a system mappába és nyisd meg a build.prop-ot valamilyen szerkesztővel és ird be a végére ezeket:
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1 -
Indiant
addikt
válasz
andras7 #13160 üzenetére
Hali,
RDS nincs
csengőhang -
robicheck
csendes tag
hali mindenki!
Nincs valamilyen beallitasi vagy korrekcios lehetoseg az erintokepernyo erzekenysegere. Mostanaban mintha a szokotnal is pontatlanabb lenne, azert erdekelne...
-
Gorky01
tag
Üdv!
Segítség kellene emberek! Újraraktam a telót (IA III.) és most valamiért nem találj a GPS jelet mindig Pusztavcsra dob vagy hova és hiába várok nem jeleníti meg a pozíciómat. Mit lehetne tenni? (Jah iGO van fent)
-
andras7
csendes tag
Üdv minden kedves Forumtársnak.Itt Új vagyok!!
ZTE Skate - kérdeznék
FM rádió RDS -t hol tudom beállítani.??
Saját zene csengőhangként hol lehet állítani?
Ha valaki tudna segíteni
Köszönöm.. -
callvote
senior tag
válasz
Indiant #13157 üzenetére
nem én találtam ki hogy adatforgalmat generál
amit linkeltél ugyanaz a szöveg ott van wikin,csak elfelejtették odamásolni azt a részt amit bemásoltam neked,hogy lóvéba kerül
"Az okostelefon szemszögéből „jobb”, abban az értelemben, hogy a készülék hamarabb megállapítja a földrajzi helyzetet, és ehhez kevesebb áramot használ az akkuból, mintha egy sima GPS-chipset lenne benne. A dolognak azonban van egy hátránya is: ha nincs GSM-térerő, az A-GPS jóval lassabban talál jelet, mint egy hagyományos GPS, ha pedig van térerő, a GSM-alapú támogatás adatforgalmat generál, ami bizony a legtöbb előfizetőnek pénzbe kerül."
ha van neted a telón,akkor meg valoban nem látod a számlán
(max ha figyeled az adatforgalmat progival) -
Indiant
addikt
válasz
callvote #13156 üzenetére
Hát ez részben igaz. Az elejét jól tudod, de a "és igy adatforgalmat generál.." - az téves.
Nekem van Omniám is és abban is ez van, de nem generál adatforgalmat.Olvastam én is olyan leírást ahol azt írják, hogy adatforgalmat generál, de nálam soha nem generált. Ha a fájlt wifin frissíted, akkor biztos nem.
-
callvote
senior tag
válasz
Indiant #13155 üzenetére
az a-gps-nek tudtommal van,mivel a szolgáltató hálozatát használja a helymeghatározáshoz,és igy adatforgalmat generál...
vagyis akinek nincs az elöfizuhoz net,annak pörgeti a számlát...
bár és sosem használtam,ki van kapcsolva..a sima gps megy csak"Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg.
Ez a szolgáltatás általában fizetős, mivel az információkat az internetről szerzi be, és ez adatforgalommal jár." -
Indiant
addikt
Erről van valakinek tapasztalata?
-
Exelsior
őstag
Sziasztok. Sajnos elcseréltem ráfizetéssel a Skate-met.
Szeretném meg köszönni a kitartó és lelkes munkáját azoknak akik részt vettek az ICE Armor III+ elkészítésében mert könnyebbé és jobbá tette a készülékemet.
-
zeli
aktív tag
No, jelentem, én is bevittem szervizbe a porosodás miatt. Nekem nem cserélték, hanem kifújták alóla a port, úgyhogy most jó. Mondtam az embernek, hogy ez valószínű nem lesz tartós, de azt mondta, hogyha megint porosodik, akkor kicserélik.
Viszont én hülye visszaállítottam gyáriba mielőtt odaadtam. (mármint gyári ROM volt rajta, csak a beállításokat, stb állítottam vissza) A marketen megjelentek az eddig telepített alkalmazásaim. Kérdésem az lenne, hogy meg lehet valahogy oldani, hogy azokat am block feltelepítse, ne kelljen egyesével? -
Badboys
őstag
Használja valaki a camera 360 app t érdemes telepíteni vagy 0 a haszna?Próbáltam át írni az értékeket a le írtak szerint,de nem engedélyezte pedig ki emeltem úgy próbáltam,próbáltam benne,de egyik módszerrel sem engedélyezte.
-
-
pgemil
aktív tag
válasz
kelzsoca #13133 üzenetére
Ezt hogyan kell?
(hangerő le+bekapcs...várni....
és ott nekem -reboot....
-apply updata.....
-wipe data/factory reset
- wipe cashe partition
- install ............
-backup......................
- advenced
- power off)wipe cache partition (Ezzel a funkcióval lehet a cache partíció adatait törölni, ahová a programok gyűjtik használatuk során az adataikat.. )
wipe data/ (A Dalvik virtuális gép cache-t lehet törölni ezzel a funkcióval. Ez általában új ROM telepítése után lehet hasznos (és ajánlott), mert megoldhat sok hibát.)
Olvasok közben, keresek, tanulok..... -
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek, mert IA3 alatt 2-3 napja nem indul el a market. Összeomlik állandóan.
Telepítsem újra az egész ROMot? -
nekim22
csendes tag
Üdv, mindenki.
Az igaz, hogy van olyan rom amitől 1ghz lesz a skate processzora?
Köszi a választ! -
andyTM
őstag
válasz
domerator #13105 üzenetére
ipad2?, de, 372 euro most kint, 16GB wifi, és ennyi ez a medion fogad sim kártyát is, tehát a net nem gond vele, plusz van usb host, hdmi kimenet.....sorolhatnám, és még 32GB - hasonló összetételben asus, acer gépek vannak, 2x ennyiért...
Keeperv85 - igazad van, nem lenne jó.
-
callvote
senior tag
válasz
Szega44 #13124 üzenetére
" de hiába nyomom a hang LE gombot meg a kikapcsolást "
ugye nem igy akarod KIkapcsolni,mert ugy nem lesz semmi
ha kikapcsoltad a telefont,akkor nyomd le a hangerő LE gombot,tartsd lent és ugy kapcsold be a telefont.addig ne engedd el a hangerő LE gombot amig be nem jön a recovery.ha jol tetted fel,be kell jönnie..de ha nem akkor is a gyári FTM feliratnak.
-
kelzsoca
félisten
Még nem kezdtük el a CM9-el foglalkozni, a CM7-es Magyar lokalizációt mi vittük/visszük: CyanogenMod
Tehát idővel biztos hogy változni fog a CM9-es romok félmagyarsága
-
Badboys
őstag
-
Mr X
veterán
válasz
skidrowkill #13101 üzenetére
Ez van fent nekem. Modaco-n is ugyanez van, ott is a link a modaco-s topicban XDA-ra. De ugye látod, hogy ez csak egy legördülő menü-mod?
-
skidrowkill
aktív tag
ez a build jobb mint ami MoDaCo-n van??
valaki kipróbálná ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged