-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #17290 üzenetére
Itt 3 helyen kapható gépet teszteltek és ugyanaz jött ki, mint a minta készüléknél.
Tehát a magyarok jobb gépet kapnak mint az angolok.
Hát ezt én nehezen hiszem el.Bár ha hozzávesszük, hogy ők fél évvel korábban kapták a Skate-et is. És mire nálunk megjelent már javítva volt. Ebben az esetben elképzelhető, hogy jobbat kapunk.
-
Roxbury
őstag
válasz
kelzsoca #16407 üzenetére
Jah 30 ezerre gondoltam én is, meg is hirdettem itt az aprón.
Visszaviszem gariba a recsegő hangszóró miatt, aztán a zsír új készüléket adom el 30-ért, de úgy is hirdettem meg. Csak ugyebár az akksi, meg a hátlap marad a régié, de az is tök zsír. Szerintem annyiért simán megéri.
Köszi az infót amúgy.
-
storm3
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #16107 üzenetére
Sajnos az Orange cucc felrakása garanciavesztést okozott, ezt lehetséges hogy az eladó sem tudta, vagy azt gondolta a folyamat visszafordítható.
De zsoca szerintem tudnia kellet mivel a Modcon le is van írva, hogy mit lehet vele csinálni.Én is ki próbáltam, csak valamit rosszul csináltam mert én vissza tudtam állítani. Ezzel csináltam én is QPST 2,7 próbáltam okosítani, azt hittem tényleg okos lesz a telefon, hát nekem nem jött össze.
Mya91
Neked meg azt javaslom, hogy a kelzsoca, Keeperv85, Zsolt_72 és még egy kettő...user aki tényleg segítő (bocs ha valakit meg sértettem, és nem tettem be a fel sorolásba) szándékal van azt fogad el
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
andyTM
őstag
válasz
kelzsoca #15958 üzenetére
- meglehet, hogy igazad van, de a mai piaci helyzetben (szerintem) egy cég sem engedhet meg magának ilyen csúszásokat, jó példa talán erre a samsung; nézzétek meg, a bejelentések és a megjelenések közötti időt...., de mindegy, valamit rosszul csinálnak a zte-nél ilyen szempontból.
- kezdek kiábrándulni a cégből..., de nem bántam meg a skate-t -
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #15817 üzenetére
Zsoca!!
Az mitöl lehet IA3-nál hogy a telefon naponta többször,random hivogat számokat,vagyis megcsörget,de ugy hogy a hiváslistában nincs is benne az a szám amiket hivogat?(csak onnan tudom hogy visszahivnak és mondják)
ezen kivül elindit magátol több alkalmazást..(böngészö,programok stbstb) bekapcsolja a wifit magátol,rezgöre teszi magát,adatkapcsolatot is benyomja,elindit szöveges dokumentumokat,pl jegyzetfüzetet és telerakja összevissza betükkel...
ezeket akkor veszem észre amikor felélesztem a telót..és ott van elinditva minden....
mitöl lehet ez???? -
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #15810 üzenetére
Értem, köszi.
Más ami nem off:
Most megint ujra raktam az IA3-mat mert furán ment. Nem csatlakozott a wifi stb.
Msot az ext particióval van gondom.
Fel akartam dobni a FB appot. A mérete 7,19MB
Telepítés elött:
rendszer: 79,94 MB szabad
data: 103 MB szabad
cache: 103 MB szabad
EXT partíció: 237 szabadTelepítés után:
rendszer: 79,94 MB szabad
data: 95,29 MB szabad
cache: 95,29 MB szabad
EXT partíció: 237 szabadMintha nem működne ... mit csináljak hogy rendesen használja?
-
szezso15
addikt
válasz
kelzsoca #15789 üzenetére
Főleg abból a szempontból vicces ez, hogy a tavalyi modellek (köztük az én Incredible S-em is
) mind 3-as kernelt kaptak az ICS-csel, és a One széria másik két tagja (One V, One s) is kapott 3-as kernelt, akkor mi a tökért nem tudták rárakni?
Persze az XDA-sok már 3.x-es kernellel tolják, de azért mégis, no...
Grat a géphez!
Ultra OFF: Majd szólj, ha sávosodsz! -
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #15642 üzenetére
Jól hangzik.
Nem nagyon vagyok az a telefon váltogatós srác, jól meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal is.
Ami lehetne jobb az max egy kicsit erősebb proci és nagyobb aku lenne jó! Az aku terén sajnos a többi gyártó sem produkál vlami jó eredményt. Mindenki arra megy hogy nagyon vékony legyen a készülék és az hogy fél nap alatt lemerül és használhatatlan az nem számít. (ezt most nem a Skatre értem)Ha jól olvastam akkro a Motorola Razr MAXX aminek 3300 mAh aksija lesz. Na ezt megnézném mit tud.
-
SZATYIATI
csendes tag
válasz
kelzsoca #15409 üzenetére
köszönöm szépen még egy utolsó kérésem lenne gyorsan dolgoznak amugy,precizen,olcson nem tudja valaki,esetleg felturbózást is válalnak?10.000ft-ba esetleg meguszom a hangszoró pótlást illetve az alkatrész cseréjét? köszi fiuk szeretem ezt az oldalt és a zte rajongókat!!!fontos a telóm mivel asszonytól kaptam szülinapi ajcsiba és élek halok érte.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
kelzsoca #14702 üzenetére
még mindig nem vettem semmit.. hiába a munkaerőpiac továbbra se akar befogadni.. már pedig nem veszek anyám meg bátyámék pénzén.... csak a sajátomból.. sajnálatos hogy egy diplomás ennyire nem kell sehova.. de ez más történet....
igy marad a nézelődés álmodozás. jelen állás szerint húzok az alcatel felé.. tetszett Meetingen.. v min.. /veletech
/. Bár még nem 100 persze..
Mire lesz pénzem lehet lekerül alsó kategóriába a 4 mag.. és galaxy s III-at szórják a vaterán 10 ért.. persze euróban.. mert időközben bevezetik
-
krystman
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #14602 üzenetére
Azt igyekszem elmagyarázni, hogy egy ház felépítéséhez nem elég a kőműves meg az ács, hanem kell egy építészmérnök is, aki megtervezi az alapozást, meg egy téglagyár, ahol elkészül az építőanyag, kellenek nyílászárók, villanyszerelő az elektromos ellátáshoz, internet csatlakozáshoz kábeltévés vagy hálózati szakember, hideg és meleg burkolók... Próbáljuk megy ezt most Androidra:
Adott a Google, akinél ott van a téglád (aka driver) de neked már van egy alapod és a mérnök kiszámolta, hogy ha abból a téglából építesz rá házat, akkor pár napon belül összedől, mert túl nehéz egy-egy darab.
Elmész a beszállítóhoz, aki megmondja, hogy "bocs, de ami neked kéne, azt nem tudom és nem is akarom előállítani... építs másik alapot" >> vegyél másik telót...
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #14534 üzenetére
Üdv Zsoca
Érdekelne van ez a problémám a véleményed ,mert visszavittem t-be és a srác átállította 2g re az adatforgalmat a telcsin és megjött a térerő.Szerinted a telcsi vevője hibás vagy másnak is van ilyen gondja a skate-val?Amikor visszavittem gyári rom volt rajta most ismét skaTe v2 mindkettővel ugyanaz a jelenség.Ha visszaváltok 3 g -re azonnal leesik a jel legalább a felére és szinte lehetetlen vele telefonálni?Az érdekelne van -e valami teendőm és ha igen akkor mi?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #14522 üzenetére
A technikai oldalát inkább ne itt beszéljük meg szerintem, de ma eleget néztem ahhoz hogy tudjam mennyire szar vagy nem szar. Akkora baj nincs, mint aminek elsőre tűnik. Van akinél már megy is rendesen (!). Csak nem ilyen tutyimutyi embernek kéne nekilátni párnak, mint a nagy "modderek" a MoDaCo-n, hogy egyet előre, kettőt vissza fejlesztenek...
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #14473 üzenetére
nem csak az ace vacak,hanem minden xperia.....
a menürendszere vicces..fájlkezelö nincs benne..csak ugy tudsz apk-t telepiteni sd-röl ha valahogy van neted és pl astrot le tudsz szedni...amugymeg nem férsz hozzá az sd tartalmához...
majdnem földhöz vágtam amikor volt 1 a kezemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged