- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
gzbotii #13978 üzenetére
Hogy ne hozzon itt mindenkit lázba, de már megtörtént akarata ellenére is... És azt hiszem Zsocáék már világosan megmondták hogy a jelenlegi ICS helyzet reménytelen, mivel sosem lesz 3.0.x-es kernel Zte Skatehez, így nem lesznek normális driverek sem, ezáltal nem lesz kompromisszumok nélküli ICS rom. Zsocáék meg gondolom sz.rt nem akarnak kiadni a kezükből, egyébként is elfoglalt emberek.... De hogy mondjak nektek egy példát: így kb. olyan az ICS a Skate-en, mint a Windows a gépeteken pl. viedokártya driver nélkül(lehet használni, de nem fogja azt a teljesítményt nyújatni közel sem). ÉS EZ CSAK EGY PÉLDA VOLT
Nos, látom már megelőztek....
-
Norbeee01
tag
Egy kis olvamány nektek Zte-eseknek a #9971-es hsz-től indulnak be a dolgok és folytatódnak
-
-
Norbeee01
tag
Mikor még az enyém volt a Skate(már Mr X-é), minden videót lejátszott youtube-on amit néztem.Írva van a changelogban hogy a HQ videókkal még küszködik,de én nem vettem észre hogy laggolna.Előrelépés az is hogy már van camera preview,viszont nincs video és panorámafelvétel. A legnagyobb hibája a rom-nak talán az hogy sajnos ebben a verzióban még nem működik a bluetooth, ezért az egyért nem ajánlatos még a mindennapokra.Egyébként csinálj egy backupot és próbáld ki magad is.Nincs veszteni valód, max az időd...
-
Norbeee01
tag
Nem feltétlenül jobb (sőt egyenlőre még kisebb is rá a támogatás), csak szerintem szebb, átgondoltabb és nekem személy szerint jobban bejön a beállítások menüje is(sokkal átláthatóbb) és még sorolhatnám, de felesleges mert emberek vagyunk, különbözünk, mindenkinek más az ízlése. Ez csak az én véleményem...
(#13064) scyllarus:
SE Mini Pro-ra kevesebb mint két hónapon belül jön a hivatalos ICS frissítés is, így persze könnyű dolguk volt... -
Norbeee01
tag
Nálam (Mr X-én mostmár) ugyancsak előjött a GPS probléma,de csak IA III-on(és egy rom újrahúzás megoldotta)...
(#13045) Mr X :
Nyugodj meg, proximity sensort ezen a készüléken soha nem kellett kalibrálni,rengeteg rom-ot próbáltam ki, egynél sem volt probléma
Mondtam hogy jó példány került hozzád
-
Norbeee01
tag
válasz
Takilandbau #12982 üzenetére
Nemtudok elszakadni tőletek,pedig már nincs is meg a Skate-em
A remegés kizárólag Ice Armor rom-ok alatt jött elő nekem, tehát szvsz ott kell keresni a hiba forrását,stock rommal tutira nemfog remegni,tegnap teszteltem.CM9 alatt sem remegett. Tényleg; annak a tesztjét annyival zárrnám hogy már közelít ahhoz hogy mindennap használható legyen, de még nem ajánlanám, csak kipróbálásra...Backup-od mindenképp legyen előtte!
-
Norbeee01
tag
Gariztatáshoz kell a számla is, vagy csak a jótállási jegy(egy ismerősöm vett egy Skate-et használtan de a szerződéshez kapott számlát nem adták neki oda csak a garanciajegyet)??
-
Norbeee01
tag
válasz
scyllarus #12943 üzenetére
Egyenlőre semmi olyan negatív tapasztalat nem ért amit ne lehetne helyettesíteni, vagy ne lenne megírva a chagelog-ban hogy bug-os/nem működik...FPS- még mindíg karcsú,Bootanim új és lenyűgöző
!!!Galéria,gyári böngésző kuka,bluetooth tényleg nemjó,kamera tényleg működik, de videofelvétel,panoráma mód nincs. A rendszer gördülékeny,viszont itt-ott néha elgondolkozik fél sec erejéig...Egyenlőre ennyi a tapasztalat, majd még nyúzom... Bejövős, de ha játszani is akar az ember komolyabb 3D-s játékokkal akkor biza még nem ez az ő Rom-ja
-
Norbeee01
tag
SplashMod v2.3 Rom-ot nem ajánlom senkinek egyik napról a másikra totál összeomlott, az appok fele nem indul, wifi halott...Törlés és CM9
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12919 üzenetére
Zsííír... Aki CM9 ICS-t szeretne próbálgatni:
Ismét frissült, elvileg nem is keveset, ráadásul végre van camera preview!! Viszont YouTube-on HQ videok továbbra is laggolnak, videofelvétel nincs, panoráma funkció is kilőve a camerából+Bluetooth továbbra sem megy! Aki ezek nélkül megtud élni kipróbálhatja
-
Norbeee01
tag
válasz
Adamis #12914 üzenetére
Nekem sem volt tökéletes, de ezzel együtt kell tudni élni. A lejobb a tiszta telepítés ezt Kelzsoca és bármely más romkészítő is megmondta. Ha mégis minden kötél szakadna, nem ismerek jobb a megoldást a TitaniumBackup-nál...
(#12918) tboldi
Legutóbb úgy olvasgattam(kb 1 hónapja) hogy a marketon(mert akkor még az volt) található google chrome fake, és valami vírust is küld a telóra... Nem tudom azóta változott-e ez a helyzet valamit, remélem igen, mert nem szeretném ha egy kolléga is megszívná. -
Norbeee01
tag
válasz
matec7 #12909 üzenetére
Titanium Backup programot leszeded playről, csinálsz vele egy teljes backup-ot, felhúzod az új rendszert, aztán ismét letöltöd a Titanium Backupot, onnan pedig restore all data vagy valam ilyesmi...Ha jól csináltad, akkor elvileg minden beállításod és programod visszajön olyanra mint az előző rom-on volt, még a játék mentések is.......
-
Norbeee01
tag
Volna egy kérdésem...Létezik olyan megoldás amivel a custom rom alá valahogy odatudnám varázsolni a gyári tárcsázót(szervíz kódokhoz kellene) a Skate-emen? Ha létezik ilyen valaki belinkelné nekem? Köszi előre is!
-
Norbeee01
tag
válasz
Badboys #12764 üzenetére
Én nem érzem ezt a beats audio dolgot olyan hű de nagy változásnak(icipicit hangosabb és talán tisztább a mély),de lehet azért mert csak a gyári app-al működik,ami szerintem eléggé tré...Ha Zsocáék romja közül használod valamelyiket, szerintem ne válts, mert csalódni fogsz. Nem akkora nagy szám; én teljesítményre, testreszabhatóságra stb. leginkább a Big Brother romhoz hasonlítanám ami jó, használható, de az Ice Armor bármely verziója körökkel veri...
-
Norbeee01
tag
válasz
bubus66 #12742 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél válaszolok...Magyar, 1-2 dolog nincs benne csak fordítva a cyanogenmod beállításokban...Telepítés után nincs root jogod(ez valamiféle bug, de elvileg a superuser hibája) azt külön kell recoveryből telepíteni,de ezt valahol 30hsz-el feljebb leírtam részletesen és belinkeltem a superuser zip-jét...Nekem bejön,de ez egyénenként változó(én ilyen kísérletező kedvű vagyok)...Ha nemcsak kíváncsiságból szeretnéd lecserélni,hanem teljesítmény,tuning stb. végett akkor inkább lebeszélnélek; az Ice Armor III azért körökkel veri ezt a romot minden téren.
Egyébként mellékesem közlöm a SplashMod v2.2(asszem ez nincs egy hete hogy kijött) elavult
Ma jött ki az új verzió a 2.3 állítólag beats audio-val
Na le is töltöm gyorsan,de ma már nem tesztelek sztem és holnap is valószínűleg csak este érek majd rá
-
Norbeee01
tag
válasz
badmad #12728 üzenetére
Felteszed a Chainfire 3D programot(Csa root-olt készüléken működik!), a zip-eket(pluginok),felmásolod a memóriakártyádra,belépsz a chainfrie 3D programba,ott istall CF3D Driver vagy ilyesmi asszem,azután rebootol a telcsid,amikor felállt a rendszer ismét belépsz a chainfire 3d-be és ott kikeresed hogy install plugins...magától megkeresi őket(a zip fájlokat) rájuk nyomsz hogy telepítse,újraindítod a chainfire-t miután telepítette,és beállítod hogy melyik plugin-t akarod a default opengl settingsben...Asszem így kell,de én már rég használtam ezt a progit,mert nemsok hasznát vettem(ugyanis amelyik játék nem erre az architektúrára készült,az nem is fog rajta tökéletesen,laggmentesen futni még chainfire 3d-vel sem).
-
Norbeee01
tag
válasz
balpeter04 #12719 üzenetére
Mindenképp próbáld meg a gyári rom-ot visszatenni, bár ha magánszemélytől vette meglehet rá az esély hogy letiltották...Sok hibaforrás lehet, ha a gyári rommal is ezt csinálja akkor irány a t-mobile....
-
Norbeee01
tag
Nos azt hiszem ezt a tesztet hamar befejeztem
CM9 IceSkater ICS Tapasztalatok: Ami elsőre feltűnt, hogy a bootanimáció laggol minden egyes indításnál(előző verzióban ilyen "gond" nem volt), színvilág még mindíg karcsú a többi romhoz képest, G-Mail bejelentkezés valami gyötrelem 10perc várakozás után meguntam és reboot-oltam, mert ugye így a Play se működik, Reboot után érdekes módon már bevoltam jelentkezve a fiókomba tehát irány a Play...Ezzel nem volt probléma tette a dolgát,gyorsan leszedtem 1-2 benchmark programot(quadrant,antutu,smartbench), csalódás ért,még mindíg harmat gyenge egy Ice Armor-hoz képest. Fele annyi FPS-t hoz a 3D. Youtube ebben a verzióban végre már nem laggol (legalábbis azokon a videókon amit én néztem). Nincs A2SD, tehát azt nekem kellett megoldanom Link2SD programmal,mivel nagyon hamar megtelt a Data parrtíció. Kamera még mindíg azzal a gonddal küszködik hogy nem látod a képernyőn mit fotózol. WiFi jelerősség és sebesség jó, gyári böngésző valami eszméletlen lassú így azt azonnal leváltottam Opera Mini Next-re. Galéria nem képes betölteni 6db képet,tehát kuka.GPS Működik ahogy kell. És most jön a legbosszantóbb: Beállítások(nálam konkrétan az alkalmazáskezelő) és néhány program(pl. advanced task killer) egyszer csak gondol egyet és csak egy fekete képernyőt ad be,hiba üzenet nélkül,amikből csak a home gomb nyomásával tudsz kilépni,de amint vissza akarnál lépni ismét ugyanez a probléma(5percet vársz utána viszont megy
),máskor pedig gond nélkül futnak. Lezárt képernyőből vissza akartam éleszteni 1x, de csak a háttérkép látszódott a lockscreen és az óra nem,ami viszont érdekes hogy elhúztam a "képzeletbeli" lakatot és feloldotta a képernyőt(LOL). Jópár játék eszméletlen textúrahibával rendelkezik,ami más romok alatt tökéletes. Szerintem ez a rom a Youtube-on kívül ami javult, csak visszalépés lett az előzőhöz képest. Töröltem, még mindíg nem ajánlanám napi használatra.
-
Norbeee01
tag
válasz
unyadavid #12714 üzenetére
Csíkos átmeneteket nem tapasztaltam.Viszont színek még mindíg fakóbbak mint pl. IA-n vagy SplashMod-on...Ami viszont brutál és nem értem miért csinálja,a bootanim eszméletlenül laggol, az előző verzióban pedig normálisan ment. Mindenesetre még tesztelgetem 1-2 napig és utána tudok végleges véleményt írni....
-
Norbeee01
tag
Akit érdekel,frissült a CM9 ICS:
[link]
Töltöm aztán majd teszt -
Norbeee01
tag
válasz
scyllarus #12702 üzenetére
Én is jót fogtam ki,mert nekem sem jelentkezett kalibrációs probléma sem soha,porosodás sincs(pedig nem használok tokot és sokat van zsebben),nálam a hibák legtöbbször, Rom/User error miatt szoktak előfordulni...Amit furcsállok hogy egy csomó mindenkinek megy 998mhz-en a cpu,nekem 960ig stabil(spb shell 3d-vel 921mhz
),onntantól felfelé random(de kb. 2-3 percen belül) reboot...
-
-
Norbeee01
tag
Nos hosszas(több mint 1 óra) keresgélés után végre megtaláltam a módját hogyan szerezzük meg a Root-Jogot a SplashMod V2.2 Rom alatt...
Először is töltsük le ezt a zip-et:
[link]
Ezt másoljuk fel az SD kártyánkra.
Reboot recovery menübe
Itt install zip from sd card
Kiválasszuk a letöltött zip fájlunkat.
Telepít
Aztán csak 1 reboot system now, és máris megvan a superuser jogunk
Működik teszteltem -
Norbeee01
tag
Hmmm, ha jól értelmeztem megcsillant egy reménysugár, nekünk akik az ICS-re várunk
[link]
Remélem ebből minél hamarabb születik számunkra egy új CM9 IceSkater -
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12669 üzenetére
Ez a splashmod nálam egyenlőre kaka...
Nem enged se SD kártyáról,se playről telepíteni
Ahogy elindul a telepítés,lefagy,bootanim és ismét feláll a rendszer...Még egy telepítés próba...Szintén ez a hiba. Most csinálok egy full wipe-ot,ha ezek után is ezt csinálja részemről kukába vele...
-
Norbeee01
tag
válasz
Csokiii #12635 üzenetére
(#12635) Csokiii
Innen töltsd le a Motorola Drivert:
[link]Telepítsd,indítsd újra a géped és ezután próbáld meg ugyanezzel a módszerrel rootolni a készüléked...Nagy valószínűséggel sikerrel fogsz járni.
(#12637) sNORh
Nem kell ám rögtön megijedni, nem minden Rom gagyi, csak vagyunk itt néhányan vállalkozó kedvűek akik mindenféle romokat kipróbálgatnak és megosztják másokkal tapasztalataikat..A Kelzsoca és Apeelme által készített sKaTe_v2(Gyári rom tuningolva), vagy az Ice Armor III(CyanogenMod7 alapú) romok részemről teljes mértékben megbízhatónak,extra stabilnak és jó teljesítményűnek tartom,ezek közül valamelyiket lehet érdemes lesz kipróbálnod ha egyszer rád tör a buherálhatnék -
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #12627 üzenetére
Nekem is a helyhiány volt ami arra késztetett hogy rootoljam a készüléket...Aztán sodródtam az árral(Romcsere,TPT stb...)...Pedig mikor a párom megvette nekem ezt a telcsit karácsonyra,a lelkemre kötötte hogy ezt nem buherálgathatom(Pedig még eddíg egy telefont sem vágtam gallyra ilyesmivel)
-
Norbeee01
tag
válasz
bagyusz #12579 üzenetére
Mobilnetre vagy WiFi-s netre gondolsz???
Éééés igazad van...Megszűnt,nincs netem Wifin.Fasza...Akkor ez a második bug.Nálam az első bug az volt hogy a galéria közli velem hogy nincs bent a memóriakártyám,így nemtudom megnézni a képeimet.De a fájlkezelők meg látják a képet meg mindent.Asszem lehet IA III lesz ebből még egy darabig...
-
Norbeee01
tag
Közben a legdurvább,bosszantóbb dolog is kiütött nálam az ICS-en: Youtube és Minden más video laggol...Ezért váltottam Swedish Snow RLS6-ra
Amúgy jó lesz ez a CM9, csak adjunk még nekik egy kis időt
Egyébként ha csinálsz Backup-ot egy próbát megér,mert érdemes megkukkolnod milyen széééép lesz ha kész lesz
-
Norbeee01
tag
válasz
macilacus #12551 üzenetére
Igen,tud hunul
(#12550) pusihusi: A beállítások csak annyiben különbözik a gyáritól,hogy van benne egy Rom Beállítások menüpont ahol a Proximity Sensort lehet kalibrálni...Mivel ez nem CM alapú így nem annyira testreszabható mint az Ice Armor, viszont ez is stabil és számomra ez nyújtja eddíg a legjobb teljesítményt...
-
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #12540 üzenetére
Jelenleg én is ezt használom SPB Shell 3D-vel és nagyon tetszik
Eddíg ez hozta ki a legnagyobb teljesítményt a Skate-emből észrevételem szerint (nem benchmark). Végülis CM9-el te mire jutottál(tudod mondtad hogy megnézed a youtube-ot,meg a többi videót te is)? Én a végén a videolejátszás akadása miatt fájó szívvel búcsút intettem neki....Kár érte szép kis rom, remélem hamarosan meglesz már az a 3.0.x kernel és készítenek egy faja ICS-t számunkra is tilal-ék
-
Norbeee01
tag
Egy kérdés...Ugye a Swedish Snow nem CM7 alapú???
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #12514 üzenetére
Szerintem elfogult ilyen téren, én speciel szeretek kísérletezni hogy mégis mit lehet kihozni a kis ketyerémből.És szerintem az sem baj hogy megosztjuk egymással a rom-okról szerzett tapasztalatokat,ezzel is segítve egymást a választásban és a fejlesztést is támogatva...Az pedig hogy nincs teljesítménybeli javulás egyszerűen hülyeség és ezt számomra nemcsak benchmarkok igazolják,hanem játékok is, nem is beszélve arról hogy nem minden esetben tesz rosszat az akkunak egy főzött rom például nálam jelentősen javult Ice Armor III-al, vagy a jelenleg általam használt Swedish Snow-al. Szép kis vitát le lehetne nyomni ezzel a kommentelővel, mert részben neki is igaza van, de szerintem nekem is.
-
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #12450 üzenetére
Nekem tökéletesen működik ez szerintem egyedi bug....
(#12455) XXX003
Az attól függ kinek mi az átlag használat...Nekem folyamatos wifi kapcsolattal(nem kapcsol alvó módba),napi egy óra böngészés,fél óra játék,fél óra telefon,egy óra zenehallgatás,fél óra market(állandóan nézelődök nemtudom megunni) ezen kívül még plusz nyomkodás is simán kibír minimum 2 napot.
(#12446) pusihusi
Nem az érintésre reagál lassabban,mert azt rögtön jelzi hanggal,meg ikon árnyalással,csak lassabban vált az animációk/menük közt,de remélhetőleg ez is testreszabható lesz majd CM9-en mint ahogy az Ice Armorban is pl. -
Norbeee01
tag
válasz
XXX003 #12452 üzenetére
Komolyabb játékhoz ne ARMV6 SoC-al szerelt telefont vegyél
...Egyébként Ice Armor III a jelenleg legstabilabb,leggyorsabb,legmegbízhatóbb rom amit ajánlani tudok neked. Kelzsoca & Apeelme remek és igényes munkája,rengeteg tuninggal,témázhatósággal. Akkuidő is jelentősen meghosszabbodott vele.
(#12447) hunaqua
Megnyomtad volna a home gombot és rögtön visszatér a kezdőképernyőre. Ezután advanced task killerrel kill all apps, ezután ismét indítottam a progit és már ment is. Nekem is volt az első két telepítésnél hogy nem dobott hibaüzit,csak fekete képernyő,de ez bevált,nem kellett reboot.(#12446) pusihusi
Dolphin Browser HD és már nincs is gond a böngészés sebességével... -
Norbeee01
tag
válasz
pusihusi #12435 üzenetére
Azt nem mondanám hogy másfélszer gyorsabb, mert maga a rendszer mindenütt gördülékeny, sehol nem akadt be nekem. Tegnap este óta nyúzom immáron harmadjára (azóta mióta fentvan nemsokat aludtam,mert a telót piszkáltam), de nem vettem észre hogy lassú lett volna. Az más tészta hogy 3D játékoknál nem produkál annyi fps-t, de ez betudható a 3.0.x kernel hiányának, (amit azért remélem idővel orvosolnak) egyébként pedig feltettem a MoDaCo oldalán található Adreno EGL Update-et és valamit az is segített. Hiba a telepítés óta nálam csak annyi volt hogy néha rakoncátlankodik és 1-2 program indítása után azt a hibaüzit kapom hogy nem válaszol, de le OK-ézom aztán újból indítom és már megy is (hozzáteszem ez 3x fordult elő egész estés nyúzás során). Gyári böngésző nálam ismét nem FC-zik működik úgy ahogy működnie kell, de azért a biztonság kédvéért van fent Dolphin is. Nekem az egyetlen problémám jelenleg csak annyi ezzel a rommal hogy néhány játék nem akar indulni az istennek se, pedig olyan verziószámú van fent ami már ICS kompatibilis, nemtudom szerintem ez a kernel hiánya is lehet. De játékok nélkül is tudok élni, GT Racing, Where's my water, NFS Shift mennek, a többi meg egyenlőre hidegen hagy... Részemről marad még a rom egész addíg míg elő nem jön valami bosszantóbb hiba.
-
Norbeee01
tag
válasz
pusihusi #12422 üzenetére
Mindkettőt...A felső az maga az ICS ROM az alsó pedig a GoogleApps...A telepítés menete pedig a következő:
Recovery:
Format System
Aztán telepíted a ZIP-et (csak a romot)
Ha végzett utána Wipe Data
Reboot
Miután felállt a rendszer ismét reboot Recoverybe
Feltelepíted a gapps zip-et is.
Ezután újraindítás és már a kész CM9 fogadFontos hogy a telepítés menete pontosan így menjen!
És nem árt ha a mostani belakott romodról van egy backup mentésed is.Remélem segítettem
-
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #12383 üzenetére
QuickPic, Bluetooth File transfer,camera360,root explorer,where's my water nálam is bejátszik (mérges madarak már nagyon unalmas,főleg hogy béna vagyok hozzá)
Astro helyett én ES File Manager-t,Opera Mini helyett pedig Dolphin browser HD-t használok. Gyári browser nálam nem fc-zett de eszméletlen lassú volt,előnézet nemvolt se a gyári kamera appon.se camera360-on,camera zoomfx-en sem...dehát írva is van a changelog-ban ezért ezzel a "hibával" nem is törődtem.
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12377 üzenetére
Jah és ami még problémám volt vele...Az appjaim fele amiket használok (leginkább játékok) sajnos semmilyen formában nem voltak képesek elindulni(GTA III, Asphalt5 ilyenek)...Mielőtt kérdeznétek igen azt a verziót tettem fel ami már ICS kompatibilis,manufacturer át van írva a bulid.propban HTC-re. Ezen kívül még rengeteg app is furán működött pandaapp pl. belépés után 1perccel már fc-zett is,reboot sem segített. A legnagyobb bajom konkrétan pont ez volt hogy az appjaim nem tudtam használni,de ha valaki ad egy használható ötletet pl. te Zsolt_72 annak örülnék,mert a zip fájl még mindíg itt csücsül a memkarimon,mivel nagyon megfogott engem ez a rom.
Megfelelő hw-s telefont sajnos a pénztárcám nem enged...vagyis...számomra tökély a skate,és naggyon tetszik ez az ICS, csak használni is lehessen már!!!
(#12381) skidrowkill
De igen tett említést,neki nem eszi az akkut,nekem zabálta,de lehet azért mert nálam valamiért szarakszik a fényérzékelő és ezért mivel sokat vagyok kint és bent így 70%-ra felvan húzva a fényerőm. Egy próbát mindenképp megér,hidd el meglátod és te is beleszerelmesedsz,de azért egy backupod legyen -
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #12349 üzenetére
Először format system....Feltelepítettem...Aztán wipe data...Reboot...Aztán vissza recovery és gapps. Ennyi a történet nem?
Galéria nálam nem FC-zett viszont eszméletlen lassan töltötte be az albumokat mikor hátteret akartam választani. Amúgy tetszeni nekem is rohadtul tetszett, fájó szívvel is töröltem,de sajnos számomra ezek a hibák használhatatlanná tették a mindennapokra. -
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #12344 üzenetére
Neked nem fagy a beállítások(random mikor egyszercsak kedve tartja, pl. mikor alkalmazást szeretnél törölni)? Van alapból file kezelőd?? Nem produkál jóval kevesebb FPS-t?? Nem melegszik töltés közben nagyon+eszi az akkut? Fényérzékelőd(automatikus fényerőszabályozás) működik nálad rendesen? Google Play is sz.rakodott nálam, és előjött egy olyan hiba hogy néha a kijelző 4sarka közül az egyiken a kép elkezdett villódzni kb 1x1cm négyzetben. Én ezek miatt a hibák miatt álltam vissza az IA III-ra egyenlőre, a kamera app engem sem zavart annyira.
-
Norbeee01
tag
válasz
bacsi2 #12337 üzenetére
Nekem a fényérzékelő nyűglődik, ha automatikusra állítom a fényerőt, akkor leveszi 25%-ra és kint a napon, vagy bent a sötétben is ugyanakkora marad a fényerő. Így a szabadban használhatatlan a készülék, ha pedig beállítok egy fix fényerőt,ami kint is-bent is jól látható az pedig zabálja az akkut. Vagy ugye B variácinóka ottvan az hogy állandóan állítgatom akárhányszor ki-be megyek, de akkor ismervén magam legalább napi 4-5x elfelejteném és mérgemben 100% hogy földhöz vágnám szerencsétlen deszkámat! Létezik erre valamilyen patch, hogy megjavuljon, mert számomra ez egy elég idegesítő dolog (pl. mikor nem látom hogy ki hív).
-
Norbeee01
tag
Sikerült már valakinek CM9 alatt életre keltenie a GTA III-at? Ha igen az megírhatná hogy sikerült neki,mert 1.2 alatt FC-zik 1.2-től felfelé meg amint belép rögtön ki,és nem ír semmi hibaüzit
-
Norbeee01
tag
Adok még 1 esélyt a CM9 ICS-nek.Most teljesen kivesézem A-tól Z-ig, mert mióta újraraktam azóta csak a kamera probléma és a teljesítménybeli problémák(ha az problémának számít hogy nem produkál annyi fps-t mint az Ice Armor) állnak fent....Kíváncsi leszek pár nap múlva mi lesz a véleményem. Azóta egy újabb dolgot tudtam meg: a GPS kiváló pillanatok alatt talál műholdat és centire pontosan azt jelzi ahol épp vagyok
-
Norbeee01
tag
CM9 ICS-en a Google Play ugyanúgy full magyar ahogy a Market volt (ez csak azok kedvéért akik azt írták a Play nem lesz magyar).
-
Norbeee01
tag
válasz
Frozzy #12317 üzenetére
Nem akartam elhinni míg ki nem próbáltam...növeli a 3d teljesítményt...benchmarkoknak sem akartam hinni(mivel ott is nagyobb pontszám jött ki),ezért teszteltem pár olyan játékkal ami laggolt a skatemen...Nem mondom hogy csoda történt mert akkor hazudnék,de bőven volt teljesítményjavulás(pl. GTA III stb...). Persze nem lett rögtön tegrás a masina,de javult ténylegesen.
Előtte mindenképp csinálj egy backup fájlt,mert összeomolhat tőle a rendszered...Ja és én Ice Armor III-on és az új CM9 ICS-en teszteltem,tehát a többi romhoz nem tudok véleményt nyilvánítani...
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12299 üzenetére
ICS további fejlemények...Szerintem még mindíg gyerekcipő, törlöm is...Kamera nem ad képet(nem látod mit fotózol),videót nem lehet készíteni, beállítások egy kisebb művelet után random kifagy,home gombbal lassan életre lehet kelteni,viszont onnantól csak reboot után tudsz belépni a beállításokba, GPU legalább 5fps-el lassabban muzsikál még a modaco-s egl update-el is(Ice Armor III-hoz viszonyítva), néha a kijelző 4sarka közül valamelyikben kb. 1x1 cm négyzetben elkezd villódzni a kép, wifi jelerősség eszméletlen gyenge(közvetlen a router mellett is csak 3 egység a 4-ből, 3m-el odébb már csak 2 kb. 10m-re meg már meg se találja), netsebesség szintén, számomra a színek mintha fakóbbak lennének, töltés közben rohadtul melegszik,akkut szerintem zabálja, marketról néha gondol egyet és a keresés gomb lenyomására kidob, nagyon nehéz rávenni arra hogy usb tárnak használhasd...Néha érthetetlen hülyeségeket csinál ezzel a rommal a telefon ezért számomra jelenleg használhatatlan. Ami pozitívum hogy a marketre való belépés után rögtön frissített google playre,a menüje gördülékeny,szép és rohadt jó a bootanim,de nekem itt ki is fújt az élvezet. Később még biztos valami jól sül ki ebből én egyenlőre megvárom hogy már majdnem teljesen kiforrja magát. Remélem pár emberben felmerülő kérdésre adtam választ!
Jah és a végén 1-2 benchmark pontszám:Zte Skate 960mhz, 4gb samsung microsdhc class4:
Antutu: 1852pont (IA-n 2075pont)
Linpack: 10.456Mflops (IA-n 12.078mflops)
Quadrant: 1297pont (IA-n 1696pont)
Neocore: 37fps (IA-n 43fps) -
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #12297 üzenetére
Benchmarkok szerint gyengébb mint az Ice Armor III viszont én nem vettem rajta észre semmi lassulást,minden gördülékeny és fasza(3d-s játékok amik mentek IA III alatt azok futnak itt is),amivel eddíg problémám van az az, hogy fekete képernyő van a kamera appnál megcsinálja a képet,de nem látsz belőle semmit csak miután elkészült és megnézted a galériában(lehetetlen vele így fotózni,most kipróbálom camera 360 appal is),wifi jó(jelerősség itt is gyengén muzsikál),GPS-t még nem teszteltem,magyar nyelv van benne,de nem teljeskörű a fordítás...nincs benne valamiért fájlkezelő,színek számomra valahogy nem olyan élénkek(bár lehet hogy csak rosszul látok
).Egyenlőre ennyi a CM)ről többit később....
-
Norbeee01
tag
válasz
krisztian112 #12261 üzenetére
Őőőő...asszem egy idő után magától befrissíti...De ebben nem vagyok 100% biztos
-
Norbeee01
tag
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #12241 üzenetére
Úgy tűnik akkor hogy SPB és CM7 Skate(Gondolom neked is IA III van fent),nemigazán jönnek ki egymással...Kár,mert én 960mhz-en ketyegtettem mindíg a CPU-m és csak így mentek rajta normálisan a játékok...Átkell értékeljem hogy ROM-ot váltok(ami bántana mert ez az eddígi legjobb rom számomra),vagy SPB Shell-t...Ha a kinézet a használhatóság rovására megy akkor inkább legyen "elmegy launcherem" mintsem hogy ne tudjam játszani kedvenc játékaim...Csak az árát bánom,dehát saját kárán tanul igazán az ember
-
Norbeee01
tag
GTA III, GT Racing Academy, Asphalt 5 stb. futottak 960Mhz-en, Quadrant, Neocore, Linpack, Antutu, Smartbench is lefut hotreboot nélkül(LauncherPro-val), SPB Shell 3D-vel meg amint indítok valami alkalmazást(vagy pár másodperccel indulás után) már rebootol is...Leszedtem és most megint üzemel 960mhz-en... Tehát tuti hogy nem a telóval van a baj,max nem férnek össze egymással....ja és december óta 960mhz-re volt mindíg tuningolva....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged