- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
krystman #21899 üzenetére
Mert több infó fér el a kijelzőn és nekem még simább is volt a működés. Ha nincs a rom-ban lehetőség, root-olt telefonon lehet próbálkozni az LCD Density-vel!
-
Dexter68
addikt
válasz
krystman #21868 üzenetére
Nekem annyival ad többet, hogy ugyan le kell mondjak a vaku nyújtotta élményről (mást nem vettem észre, hogy ne menne), cserébe egy csomó app mégiscsak kompatibilis vele, ami 2.3x-re nem ment fel (pl. Google keep). Ja, és lényegesen szebb bejövő híváskor a felület (ugyan ez már egyéni nyűg, de nekem fontos).
-
vizslakutya
senior tag
válasz
krystman #21703 üzenetére
Nekem arra van állítva,hogy csak wifin keresztül frissítsen,de így sem indul automatikusan,csak jelzi,hogy vannak frissítési lehetőségek.
Lehet,hogy nálad,magában az alkalmazásokban van bejelölve az automatikus frissítési mód?
Miket írogatok itt,hogy van,hiszen már csak VOLT )(#21701) bgyg1
Nekem a "delfines mini" böngészőben volt ilyen lehetőség,aránylag szépen lejátszotta a videókat. -
-
Dexter68
addikt
válasz
krystman #19648 üzenetére
hát nem tudom... a H3 "foltozott" Mach Speed nekem jobb, mint eddig bármelyik. Gyors, stabil, minden része működik. Pont az ilyen nyűgeim miatt nem ragadtam le egy JB romnál sem, mert zavartak azok a dolgok, amik nem működtek, zavartak a lassulások. A sima H3-tól nagyon nehezen váltottam, mert tényleg szuper, de a MS szerintem mindent visz.
-
Dexter68
addikt
válasz
krystman #19338 üzenetére
gondolom, a két opera... hát már azt is régóta fejtegetem, hogy minek külön Opera Mobil és Mini... Talán a Mininek a legkisebb az erőforrás igénye és régen az volt ingyen, a Mobil nagyobb tudású volt, de pénzért adták. Jelenleg nem látok jelentős különbséget a kettő közt (lehet, hogy a Mobil több dolgot szinkronizál az asztalival). Az Opera Beta meg új fejlesztés, szerintem nagy étvágyú, de nagy tudású lesz, ha kész lesz.
-
violentSt
tag
válasz
krystman #19221 üzenetére
Nem csak az ő, ű a problemas pl.: á, é is, de ellenorizheted gepeles kozben figyeld a kulonbozo karakterek bevitelekor mennyi van meg vissza
erdekes h pl ha á helyett à (vesszo ugye ellenkezo iranyba) irsz akkor az csak 1 karakter... de a mi á-nkat asszem 3 nak szamolja
Szvsz szolgaltatok altal kitalalt lehuzas -
Adamis
őstag
válasz
krystman #18815 üzenetére
Ajánlom magamat és a ROM-ot! Egyszerűen nem leltem benne még hibát... Annyi, hogy a videófelvétel kicsit akadozik (15 fps), de nem videózok. Lejátszani viszont viszi a 320p-s videókat. Nagyobb felbontást nem nézek, mert minek? Telefonon?
Szóval nekem ez most nagyon bejött, pedig én minden ROM-ot kipróbáltam már, ami MoDaCo-n fent van! -
Dexter68
addikt
válasz
krystman #18815 üzenetére
Asszem Adamisnál ez van még fent. Én az eggyel régebbi paranoidot próbáltam, de a sok fícsör a használhatóság rovására ment és elgem lett a sok bizonytalanságból, belassulásból.
Most szépen feltettem az IA3-mat, de lehet, hogy visszatérek a V2-höz... az ment a legjobban. -
RtgLaci
tag
válasz
krystman #18630 üzenetére
Készséggel elhiszem, sőt délután fel is teszem, kipróbálom ezt a stabil változatot.
Az Ice Armor III. elég régen frissült, ahogy nézem, kb. 1 éve. Egy frissítés, fazonigazítás után (mondjuk lenne Navig. Bar) nem késlekednék feltenni, mert nagyon jó rom, Kelzsocáéknak sok munkájuk fekszik benne. Kár, hogy nincs idejük foglalkozni vele...
-
scyllarus
veterán
válasz
krystman #18230 üzenetére
Fent van azóta is, és jó, az akkuideje is remek. De a launchert nem merem visszarakni.
Adamis: nem tudom, ezt próbáltad-e, tényleg WP8 kinézetet ad, nagyon jó különben, de félek, hogy ez okozza a galibát. Nem a Play-ről szedtem le, nem linkelem, mert igen-igen gyanús a cucc. -
Adamis
őstag
válasz
krystman #17901 üzenetére
A kíváncsiság!
@ salieven:
-bénácska kamerakezelés és nem működő villanó
-lomha videólejátszás, bár megjegyzem, nekem a hq videó is megy youtube-ról...
-emelett villámgyors net, nekem legalábbis sokkal gyorsabb, mint cm7 alatt!
-legutóbbi főként a Play áruháznál érhető tetten! -
ouzohuto
senior tag
válasz
krystman #17270 üzenetére
Igazad van, de a végén Keepevernek, mert én johiszemüen sokak által egekig magasztal nillkin kemény tokot vásároltam, de ami a használat után 2 nappal fogadot...lflféjxödöhödsöd..a hátlapon csomo apro pöttyöt láttam.. mégpedik a kicsi apro porszemek miatt ami a hátlap és a tok közé kerültek!ezek után vettem lyukacsos kemény tokot amit másnak is nagyon ajánlottam sot hoztam is be pár embernek
talán ez a legjobb, de ha javasolnom kéne a simán zsebben vagy nillkin tokban hordja valaki akkor egyértelmüen zsebben!!!
-
Watt25
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz
krystman #17221 üzenetére
Ezt minden 2.3 romban megtalálod. Sőt, a Honeycomb, az Ice Cream Sandwich és a Jelly Bean is tartalmaz hasonló easter egget.
-
andyTM
őstag
válasz
krystman #16959 üzenetére
"Kis kitekintő. Az 1.x számozás után a 2.0/2.1 tekinthető mérföldkőnek, ez volt az Éclair. Majd egy finomabb verzió érkezett a 2.2. képében, ez volt Froyo. Végül az egész a 2.3-al érte el a megfelelő simaságot, ez lett a Gingerbread. Közben elkezdődött a táblagépek komolyan vétele és elkészült a 3.0, azaz a Honeycomb. A 4.0 lett az Ice Cream Sandwich, ahol a telefonok és a táblagépek találkoztak. Szerintem (és ez a dizájnon is jól látszik) a 4.1 Jelly Bean, az előbbi rendszer tökéletesítése." --- ripthestage ---
-
andyTM
őstag
válasz
krystman #16824 üzenetére
- tökéletesen igazad van az ICS-vel kapcsolatban, de a Jelly Bean nagyon más, ez simán elfut armv6-os-on is.
- csak hogy igazoljam magam, itt egy pár fotó, igaz ez samsung galaxy gio, de a lényeg benne van:
- tehát elképzelhető, hogy lesz magyar fejlesztés is, akár skate-re is.
-
szponzor
senior tag
válasz
krystman #16724 üzenetére
Felhasználási területtől függ szerintem, az alap kernelek majdnem kivétel nélkül ondemand-ot használnak, de attól függ, hogy az akksiidő vagy a teljesítmény a fontos. Szerintem a smartassV2 az tökéletes balanszban van a kettő között, ezért használom azt, de van, aki a lionheart-ot ajánlja, de az még ritkábban elérhető.
-
szponzor
senior tag
válasz
krystman #16721 üzenetére
Elég sok különbség van! Itt egy fórumbejegyzés a CPU governor-okról angolul. Az én kedvencem a smartassV2, de SkaTe V2 ROM-on az ondemand-ot használom.
-
Torento
tag
válasz
krystman #16092 üzenetére
Egy szóval sem mondtam h úgy nyomom...
Amikor új volt a telefon akkor próbáltam ki.(gyári rommal is volt recsegés némely gyári csengőhangnál is fullon...mivel amikor cserélték erre kíváncsi voltam és kipróbáltam)
Ez előtt a teló előtt ami nekem volt.. Motorola v3 , Motorola v9... azoknál nem volt ilyen gond... de hát igen a ZTE minőség az ilyen... Ami a fullhangerő benne azt használni nem lehet mert nem bírja.Olyan mint a kínai műszakicikkek,"van rajta minden csak nem működik a 70%-a"...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #16004 üzenetére
Éppen csak annyit, hogy nincs garanciája rá, mert nem tudja lezárni.. tehát az "eladó" becsapta. Lehet ő sem értett hozzá és minden szándékosságtól mentes volt, de ez a végeredményen nem változtat...
szerk:
Csak akkor működik, ha megkapja az IP-t is. Addig nem fog kapcsolódni...
-
scyllarus
veterán
válasz
krystman #15641 üzenetére
Nekem ez van fent, a "régi" (májusit) update-eltem
Belerakta a hangosítást is, tegnap a szokásos videót játszottam le a gyerekeknek (rituálé lefekvés előtt), majdnem eldobtam a telót, amikor felüvöltött
A Quickpicben a képnézegetés meg még a ColdFusionX alatt sem volt ennyire smooth. Nagyon testreszabható, grafikailag csúcs, teljesen elégedett vagyok vele.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #15635 üzenetére
Mint látod tisztában vagyok a módszerrel, csak azzal a részel nem értek egyet, hogy "szarul kell csinálni.... stb" Nem kell szarul csinálni, simán letéglázza a "jó" folyamat is. Azt pedig szépen elfelejtik elmondani minden helyen, hogyha mégis elqrná, akkor mit is csinálj vele. Ezért írtam, hogy nincs jó leírás hozzá igazából. Nagyon felszínesek.
Arról már nem is beszélve, hogy a folyamat teljes garanciavesztést von maga után...Tudok olyan Skatet, amin a TPT ment le egyszer. Többé semmi. Ugyanis többé nem kapcsolt vissza...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #15633 üzenetére
Szerintem ássuk el a csatabárdot és azt írd le légy szíves -nem támadó jelleggel illetve szándékkal mondom- hogy ha van tapasztalatod, akkor minek biztatsz valakit arra, amiről illene tudnod, hogy nem működik...
A folyamat a következőt csinálja ugyanis. A QPST kimásolás alatt alapban nincs teljes backupra téve. A NV ram-ból az EFS2 partícióról készít egy tükörmásolatot, de nem az egészről, csak a standard könyvtárakról, mivel nincs szervizkulcsod, amivel a többit ki lehetne másolni. Ebben a többiben van a lockinfo is. Ha valami közbejön, akkor a MAC és az IMEI cím is a telón marad ugyan de a keletkező qcm fájlban ezt feltölti 11:22:33... stb értékkel, hogy ne legyen offszet hibás. Ha most ebben az állapotban újra kimásolod a "fájlt", akkor lehet hogy már helyes értékek kerülnek bele, ha nem...
..akkor jön a fekete leves. Van egy rossz fájlod. Mit csinál a cefs.mbm? Amikor felrakod a telóra, akkor az EFS2 területet üresre "formázza" mert oda bontja ki a folyamat. Itt volt az összes személyes adatod, IMEI, MAC? BSN... lock info... Sebaj, hisz ezeket mentettük ki ki részben. IMEI, MAC... a lockinfo kit érdekel.. azért ment le a folyamat. ...és akkor j9n a pofára esés. Hibás a mentés. Visszarakod... hopp. Nincs sem IMEI, sem MAC... vagy legalább az egyik hiányzik.
Erre szerinted az a megoldás, hogy most próbáljuk meg az amúgy hibás fájlrendszerünk újra kimásolni, majd újra javítás nélkül visszaírni... Nem véletlen írtam, hogy ne próbáld ki. Ugyanis a keletkező mentés 99% eséllyel újra hibás. Ha ezzel nekiesel, akkor nem garantált, hogy még egyszer bekapcsol a készülék... és csak a miheztartás véget mondom, hogy többé nem tudod megcsinálni, bármivel próbálkozol is...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #15629 üzenetére
Lehet, hogy nem kéne észt osztani vagy legalábbis fatális baromságokat mondani kellő rálátás hiányában. És akkor jó lenne. Persze csak egy tipp.
Szeretnél őstagként megválni a profilodtól? Az a gyanúm nem vagy tisztában azzal ugyanis, hogy mit jelent a topic címe...Azzal meg pláne nem, hogy a Skate esetében mit takar ez a folyamat... és a legnagyobb jóindulattal mondom, hogy NE próbáld ki! Sikerült elolvasni legalább egy jó leírást? Segítek: nincs jó leírás a neten hozzá. Nincs kellően körülírva a folyamat. Még a legjobbak is kihagynak nekik egyértelmű lépéseket. például azt, hogy "nehogy megpróbáld újra!!!" -mert egyből megy az IMEI is a MAC után... Na de én itt most befogom a mocskos pofámat, mert nem készülök bannoltatni magam.... -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #15470 üzenetére
mpeg2 >> nincs tömörítve (részben igaz, ugyanis csak 12 teljes kép van benne másodpercenként), hangokat nem tartalamz, ezek többnyire külön fájlokban vannak. Lásd dvd-k...(vob és egyéb kiterjesztések...)
mp4 >> tömörített, tehát Xvid, DivX... akármi végig lett futtatva rajta, hogy becsomagolja, ilyenkor már a képeken belül is tömörített, Huffman tábla... etc...
avi >> "tömörített" mp4... tömörít és szabványosít. Megmondja a fejlécben, hogy milyen volt az mp4, illetve hozzá lehet pakolni más forrást. Találtam már olyan avi-t, amin látszólag nem volt semmi különös... akkor jött a meglepetés, mikor másik progival nyitottam meg és lett felirat és dupla hangsáv.... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #15465 üzenetére
Had zavarjalak össze, mert a kedvencem, mikor valaki keveri a formátumokat és a fájltípusokat. (Nem akarok beléd kötni, vagy bunkóskodni, ha úgy tűnik akkor előre is bocs!
)
Szóval: az avi egy konténer fájl. Asszociálj ezzel kapcsolatban a zip-re nyugodtan, bár baromira máshogy működik, de szemléltetésnek jó lesz. Ha az avi konténered eleve mp4-et tartalmaz, tehát egy mp4 van benne "bezippelve" akkor nem konvertálsz semmit, csak kibontod, ezzel viszont ezt a számítást előre megoldottad, tehát nyilván könnyebb dolga lesz a gépnek. Csak van egy rossz hírem... az mp4 is konténer fájl csupán... Tehát nem mindegy mivel kódold ki a benne lévő tényleges formátumot... Ha történetesen éppen egy .h264-es tömörített mp4-ed van, az életben nem fogja lejátszani akadás nélkül szegény teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged