-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
asdexed #16978 üzenetére
- mert csak a kínai belpiacra készült a telefon, ezért nem is publikálják máshol, hisz a rajta lévő JB is csak a tesztkulcsos verzió....egy hét alatt aligha tesztelték
; így ebben a formában pedig egy európai szolgáltató sem vállalja be, nem beszélve a helyi törvényekről; de nem is az a lényeg, hogy kapható-e kis hazánkban, hanem, hogy valószínűleg a szeptember-körül érkező új készülékekre már lesz használható JB, akár külön szolgáltatókhoz mérten.
-
andyTM
őstag
válasz
asdexed #16973 üzenetére
- a lényeg, hogy beindult a zte
(akit érdekel: [n880e új jelly bean rom-ja] )
-
krystman
őstag
válasz
asdexed #16644 üzenetére
Nem csoda, hogy melegedett, hisz a Youtube ICS alatt ha megy is csak killódva. És nem hardveres a gyorsítás, ha nem szoftveres, így gyilkolja a procit, nem is csoda ha fagy meg melegszik. Nem is értem miért kell egy ilyen tákolt rendszert használni mint az ICS Skaten.
-
Danex
addikt
válasz
asdexed #16644 üzenetére
Velem egyszer fordult elő, hogy véletlen párna alatt hagytam a töltőn a telefont és rendesen égetett az egész készülék... de semmi fagyás, újraindulás... én azt mondom biztosan volt 50fok körül, viszont ahogy néztem az automatika már lekapcsolta a töltést egy bizonyos hőfok után.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
asdexed #16601 üzenetére
Ezt lekapta, de ez sem megy. Valami nagyon el lett cseszve... Egyébként több fájl is hiányzik az újhoz, szóval nem vágom hogy működik valakinél...
------------------------------------------------------------------
@callvote:Merury esetleg? (Nem próbáltam csak régen használtam és elég jónak tűnt, hátha...)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
asdexed #16541 üzenetére
Ha nem olvasol vissza, eskü megyek a mod. kerbe és jelentem hogy szakmaiban offolsz...
Srácok én tudom hogy meleg van, meg fáradt itt a többség... de légyszi...! Ne kérdezzetek már olyasmit, amire 10 ezerszer jött válasz!!!
Nem, nem megy a Youtube, nem is ment, nem is fog. Nem lehet megcsinálni. Élj nélküle, vagy ne használj ICS-et.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
asdexed #13358 üzenetére
(#13358) asdexed
Bocsi hogy beleszólok, de nekem a kijelző felső fele elvált, (meg ez miatt történt szerintem a porosodás is) és nem cserélték. Itt jött az, hogy váltok a lejáró előfizetésre. Vidd vissza, mint ahogy a zsoca mondta. Próbáld, meg hátha kicserélik. De nekem azt mondták, hogy nem zavaró.
Zsolt_72
Szia neked meg nagyon szépen köszönöm a segítséget amit PÜ-ben adtál. -
-
callvote
senior tag
válasz
asdexed #13358 üzenetére
bevinném másik tmobileba ahol nem kekeckednek ennyit
élből a jobb felső(asszem) csavaron van egy kis "papirocska" ami a beázás miatt van,amit a szervizesek egyből néznek ugyis,ezen kívül is biztos van még 1-2 dolog amin kiszúrják ha szétszedték.
többen irták már hogy vagy kifujták,vagy kicserélték az egész telefont ha gázos volt a porosodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest