- Autós kamerák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
Ezt nem próbálta valaki esetleg? http://logout.hu/cikk/launcher_7/bevezeto_funkciok_csempek.html
-
hunaqua
addikt
Nekem nem remekel a proximity szenzor,de semmi gond.Bármelyik Cm7 Rom-ra mehet a kelzsoca féle proxi patch (nekem a 2-es verzió a jó). Sőt a "májkrém"-re (majdnem cm9) is tökéletes vele.
-
callvote
senior tag
az e-care-hez az esetek többségéban kb 98%ban HTC-ket visznek be,mindenféle bajokkal...
lehet hogy jobb telefon mint a skate,legalábbis pár modell,de nem vennék htc-t,ott csak a nevet fizeted meg..ár/érték arányban nem éri meg szerintem...
na meg ha telefont vennék pl 100ezerért,ne kelljen már pár havonta szervizelni...
de ez csak az én véleményem -
Gorky01
tag
Üdv!
IA III. alatt, hogy lehet a headsetten lévő gombbal felvenni a hívást? (gyári headset)
Előre is köszi a válaszokat!
Jah és meg lehet oldani valahogy, hogy ha pl.: megy az iGO, akkor csak a felső sávban mutassa, hogy hívnak? (magyarul hogy mindig az iGO legyen a képernyőn?)
-
okoska74
senior tag
Én is kipróbáltam az új kernelt.
Reggel 7-kor tettem fel mostanáig (18:22) kis telefonálással, némi wifis internet böngészéssel És mindössze 8% esett a töltöttsége.
Wifi jól működik, proximiti szintén jól működik. -
scyllarus
veterán
-
Badboys
őstag
válasz
#40993792 #14182 üzenetére
HTC HD 7 a kiszemelt holnap postázzák legalábbis remélem.Bízom benne,hogy nem lesz csalódás.Nem igazán jött be a ZTE a gyenge hang minőség a halkság meg,hogy elég gyorsan feledésbe merült a gyenge hardver miatt.
Más:Esetleg valakit nem érdekel egy fekete fippes műbőr tok.Rendeltem mert azt hittem marad a teló hétfőn postázzák de azért természetesen átveszem nem csapok,be senkit csak aktualitását vesztette.Szerintem jó árban van 2200 ft posta költséggel.Amennyiben lenne érdeklődő az privátban jelezze legyen szíves.
-
asdexed
tag
Valaki prübálta már a CM9 CF-et?
Meg lehet már csinálni a bluetooth-ot és valakinek működik már rendesen a kamerája?Nekem egy valami nem jön be, az pedig a csíkozódás: KÉP
-
scyllarus
veterán
Na kipróbáltam. Az új kernellel megy a BT és a wifi is. Úgyhogy most már a miui marad
-
Badboys
őstag
Sziasztok elköszönök ettől a kellemes társaságtól sokat segítettetek és sokat tanultam tőletek.Azt hiszem egyenlőre,de lehet végleg szakítok a ZTE márkával nem igazán hozta az elvártakat sem a Blade sem a Skate mind két telefon ugyanazokkal a hibákkal jött ki.Egyenlőre vissza térek a WP hez.Talán az év vége felé váltok megint,de ZTE egyenlőre felejtős kategória.Azért néha visszajövök olvasgatni megnézem mit faragtok ezen készülékből.
-
unyadavid
senior tag
Hellósztok!
Az mitől lehet, hogy vannak romok amiken bizonyos programok nem mennek egyáltalán, vagy van olyan is, hogy egyik romon látni marketben másikkal meg nem?
-
GZoli7
senior tag
Melyik processzor profilt érdemes használni, eddig smarassv2, ment. Most is az a legjobb, esetleg az interactivex?
-
Adamis
őstag
15 óra alatt 18% - egész jó! Kis wifi, kis telefonálás, nyomkodás, naptárban keresés és szinkronizáció alatt. Hmmm...
Egy bajom van vele: nem működik a proximity!Pedig már kalibráltam is, de nem!
-
Badboys
őstag
Tapasztalt valaki olyant,hogy egyszerűen kilèp a böngèszőböl?IA2 van ès a gyàri böngèsző
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote #14159 üzenetére
Az a baj, hogy nem otthon vagyok, itt meg nincs olyan wifi, amire tudnék kapcsolódni. Van egy védett, ha arra megpróbálok felmenni, minden úgyanúgy történik, mint más romoknál, nincs fc, reboot vagy ilyesmi. Otthon kipróbálom a saját routeremmel.
A kernel csere a szokásos, recoveryből, zipet installálsz.
-
GZoli7
senior tag
Ez az új kernel CM9-cel nem megy, de Armor 3+-al tökéletes! Legalábbis nálam.
-
callvote
senior tag
tsf elvileg nem kompatibilis a skate-el..ha telón nézed nem adja ki,gépen igen....
gyakorlatilag viszont működik vele...szal azért nem látszik -
Tobika1
senior tag
Marketen miért nem látható a TSF shell? régebben láttam de most nincs csak a témák hozzá, lehet hogy már csak arm7-en megy?
-
Adamis
őstag
Most nézem, ez az új kernel használhatóvá tette a BT-t a CM9 alatt!
Bár most meg a wifi nem megy...Valamit valamiért!
Szerk.: mégis megy...
-
Adamis
őstag
válasz
storm3 #14135 üzenetére
Érdemes kipróbálni a Virtual Router-t...
-
storm3
senior tag
válasz
Adamis #14134 üzenetére
Maga a rom jön be,de mivel munkaidőben neteztem róla elég sokat(2órát tuti
) max fényerőn,nincs átlaghasználat mellett viszonyítási alapom. Nem kapcsolgattam ki-be a mobilnetet,végig ment,nem tudom mennyit fogyaszt ez így,ezért nem is írtam az akksiról véleményt,csak zárójelben. Telefonon nem játszok,max pár bugyuta hülyeséggel(jelenleg semmi sincs fenn pl.),amire használom az net+zenehallgatás+telefonálás,erre perfekt a rom(mégegyszer ,akksiidőn kívül
)
Van esetleg valami ötleted arra,hogyan osszam meg a netem wifis router nélkül,ha lehet akkor a laptopok wifijét használva? Kábeles router van és nincs sok értelme beruházni csak ezért egy wifisre. -
Adamis
őstag
-
storm3
senior tag
válasz
scyllarus #14123 üzenetére
Én tegnap este raktam fel,ma netezgettem telefonon(mobilnet,nem wifi) meg azért nyomkodtam 2-3órát összesen és reggelről délután 3-ra csutkára lemerült. Nem tudom megállapítani,hogy ez a rom 'hibája' vagy az enyém,de eddig bejön a dolog,bár zavaró hogy néhány témánál fekete háttérnél fekete betűk vannak.
Bónusz kérdés: Miért nem tudok felcsatlakozni a connectify-s wifikre? Lakótársam osztja a netet connectifyvel,nem tudok felmenni rá,saját laptopommal osztom,arra sem,más wifikre felmegy,ami nem így lett osztva(ad-hoc -nak hívják azt hiszem.).
-
callvote
senior tag
válasz
pusihusi #14129 üzenetére
fogtak egy kernelt s2est és abba piszkáltak bele páran hogy kompatibilis legyen a skate-el,merthogy állitolag jo az s2 akksi ideje...
meg ahogy irták fentebb,az orajel beállitásoknál több funkcio elérhető...
én nem tettem fel de majd aki feltette ugyis leirja jo-e vagy sem. -
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #14126 üzenetére
Magyar nyelv?
-
-
callvote
senior tag
minden t mobos teló ára lement,nem csak a skate
-
scyllarus
veterán
válasz
Badboys #14121 üzenetére
Vártam, most van fent pont 24 órája.
Hát nagyon vegyesek a tapasztalatok. Alapvetően: gyors, akadásmentes, nincs újraindulás. A MIUI témák miatt gyönyörű, imádom! A telefonkönyve tökéletes, alapból kezel csoportokat.
Sajnos van pár nagyobb baja is: kikapcsolás után ha bekapcsolom, akkor kb 20-30x indul újraÁllítólag a PIN-kód kérésének kikapcsolásával ez megszüntethető, ki kellene próbálnom. Ez a 2. legnagyobb gond, mondjuk kiküszöbölhető azzal, ha nem kapcsolod ki, csak repülő módba kapcsolod, működés közben sosem volt reboot. A bluetooth működik, de nem kapcsolódik semmivel, azonnal leáll és kidob a Beállítások menübe. Ez nálam a legnagyobb hibája, a kocsiban kell a BT . A MIUI galériában nincs multi-touch, az nem gond, úgyis Quickpicet használok. A beállításokkal egyébként is van gond, az automata fényerőnél is fc van, de a notibarból az kapcsolható.
Összefoglalva: Igazából ennél maradnék, ha a BT menne, de nekem az nélkülözhetetlen sajnos. -
okoska74
senior tag
Mit lehet tudni erről?
S3 kernel ZTE Skate CyanogenMod ROM
[link]Érdemes felrakni?
-
gabe96
aktív tag
néztétek, hogy lejjebb ment a Skate ára?
-
kelzsoca
félisten
Kedves fórumozók!
Mint azt már a többen tapasztalhattátok a http://hungariandroid.com oldal esetenként nem volt elérhető. Ennek oka az, hogy otthagyjuk a Hostgator szolgáltatót, és közelebb "költözünk"
A költözést már el is kezdtük, várhatóan ebben a hónapban sikeresen átállunk.
Az esetleges kimaradások vagy kellemetlenségekért mindenkitől elnézést kérünk.Next Generation Team
-
scyllarus
veterán
Lehet, hogy egyedi a szituáció, tudjuk, hogy nagyon szór az alkatrészek minősége ennél a telefonnál. Nekem pl. közelségérzékelő-gondom egyik romnál sem volt, akármilyen béta- vagy katyvasz romot is tettem fel. Mégis, hány embernek még az IA is problémás ebből a szempontból.
Meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről, de a tapasztalataim most ezt mondatják velem. -
scyllarus
veterán
Soha nem használtam az akkukalibrációt, én sem tartom semmire. A rendszer felépítéséről nem tudok semmit, de a tényeknek hiszek. Volt már pár romcserém, és minden alkalommal ugyanazt tapasztalom: a csere után pár nappal áll be az adott romnál megszokott üzemidő.
Amíg más magyarázatot nem kapok rá, addig igenis az lesz a véleményem, hogy valamennyire tanulnia kell a rendszernek. Ennyi. -
elmouse
aktív tag
Olyat be lehet állítani, hogy a GMail a notification bar-ban ne csak azt jelezze, hogy hány db olvasatlan levelem van, hanem minden olvasatlannak legyen külön bejegyzése?
IA III van fent, már ha van jelentősége. -
krystman
őstag
Ha új ROM van a telefonon, akkor elég 1x megcsinálni, hogy teljesen lemerítem, és utánna már kész a kalibráció? Vagy minél többször merül le a telefon, annál jobban tanulja meg a rendszer az aksit kezelni? És ha ez után készítek egy backupot, és visszaállítom, ezután már nem kell újra csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged