- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Én is búcsúzom a Skate tábortól, mert elkelt szeretett Skate-em. Minden jót Nektek!
-
Indiant
addikt
válasz
DessertFox #20249 üzenetére
De feltesz, CWM-et. Ha a Saját TPT készítése, majd Unchanged-re nyomunk. Utána megkérdezi, hogy milyen recovery-t tegyen fel. CWM 4.0.1.4 vagy 1.5-öt.
(#20248) szhunor: nekem is nehezen ment. Vedd ki az akksit és az SD_t kb. fél percig, majd a Vol+ és Középső gomb és Power együtt.
-
Indiant
addikt
válasz
Dexter68 #20236 üzenetére
Érdekes, hogy a rom erre a MoDaCo oldalra visz:
H3 Blues (Official Dolby Audio)Extra settings / About
-
Indiant
addikt
"a VOL (+) + Menu (középső) + Power gombokat. Ekkor elindul a TPT"
..nálam nem indul el. -
Indiant
addikt
válasz
schellj #20000 üzenetére
"mert előfordul, hogy néhány alkalmazás nem fut megfelelően."
Na ez már asszem megvan. De a hozzá való int2ext még nincs.
Az EXT3-am 487MB és 37%-a foglalt.
A System 162MB. A Cache 2MB. A Data 472MB.(viszont a TPT kiosztás alapján a Data-nak csak 278MB marad.)
Akkor most hogy is van ez??
(Ha az EXT-et használja Data-nak, akkor hol a Data 278MB-ja?)angelius: köszi, megnézem majd azt is
-
Indiant
addikt
válasz
angelius #19995 üzenetére
Az túlzás ,hogy értem, de kapizsgálom.
A nem + t is CeC0 csinálta... de nem kötözködöm, csak mivel a rommal a sima működik együtt és Te azt írtad, hogy a plus más egy kicsit. A data az 472MB, akkor működik. Viszont a Telefonnál a Memóriára 412MB-ot ír, az nem 512 kéne legyen??? -
Indiant
addikt
Sziasztok!
schellj
A pár napja megjelent [ROM] [androidarmv6] [CM10.1] [JB 4.2.2] ZTE SKATE (25/04/2013) -ot szeretném felrakni. Az Ext partíciót szeretném vele használni, mert nagyon fogy a hely a telóról.
Azt írják "It is PJ2-int2ext compatible (thanks to C3C0)." , akkor mit kell hozzá feltenni és honnan?
Ez , ha jól értem más mint az int2ext+ , ugye? -
Indiant
addikt
Kéne egy kis teszt:
Mától 2 napig ingyenes a Playen az iGO Primo
[link]
Milyen rommal kompatibilis a telefonunk vele? Aki tudja tesztelje! -
Indiant
addikt
Olyan jól kicsuktam magam a telóból, hogy csak na.
Feltettem a 6.0.2.7-skate-clockworkmod-ot, mert már "ki van javítva".
Működött is.
A Coldfusion3-ra feltettem a plegdroid által készített módosításokat és azóta csak pörög a cyanogen.
Bootloader nem jön be, így nem tudok cwm-et cserélni, a cwm bejön, de semmilyen gomb nem működik benne.
Remek mi?
Gondolom egy lehetőségem van, TPT. -
Indiant
addikt
ColdFusionX 3 valakinek kezeli az sd-ext-et? Nekem "Nem érhető el"-t ír ki rá.
-
Indiant
addikt
Rom modderek segítségét kérem. Hogy lehet átállítani a telepítendő romot, hogy az adatforgalom alapból tiltva legyen. Mit módosítsak?
-
Indiant
addikt
A PA CM9-ben szerintetek van olyan opció, hogy lefordítva elnémítja a csöngést, mert nem találom.
-
Indiant
addikt
válasz
Dexter68 #18080 üzenetére
Talán állítsd be a beállításoknál, a kisegítő lehetőségek környékén a hosszú vissza gombot....
A call rec. meg nekem úgy működött, hogy felhívtam valakit és mikor kicsörgött megnyomtam a menü gombot és akkor bejön egy menü és ott lehet elindítani a felvételt.
(A gyári tárcsázó maradjon fel mert az egy jó alap, de én shellnek az exDialer-t használtam a telefonhoz.)
De szerintem a call record a gyári funkciója. -
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe #18063 üzenetére
Csak egy ötlet, de esetleg gyúrd össze powerpoint-ba.
-
Indiant
addikt
válasz
Adamis #18041 üzenetére
Hát ez az, eddig sem volt fent, de most meg kell mindenhez, ezek szerint.
..azért majd még megpróbálom, hogy mit szól a leszedéshez.
ui.: mivel nem vagyok irigy, így megosztom az infót. Találtam egy nekem új launchert, ami nekem eddig tetszik, a neve Nemus Launcher. Esetleg próbáljátok ki.
-
Indiant
addikt
Aki ért a Paranoid Android-hoz, mondja már meg mit kell tenni azért ,hogy a G Play jól működjön.
Példának okáért: Rákeresek a "gps essentials"-ra és csak a pluginek jönnek be találatra a progi nem.
Akkor beírom, hogy "viber" és ilyet nem talál. De kiszúrok vele, ott van az appjaim között amiket megvettem.
Erre bejön a lapja ,de az van ráírva, hogy : "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"Mit és mire írjak át a build.propban??
-
Indiant
addikt
Hali, nekem minimális a system partícióm, viszont most talán feltenném a PA-ICS-t. Akinek fent van legyen olyan kedves és nézze már meg, hogy mennyit foglal ténylegesen a systemen a rom.
-
Indiant
addikt
Hali, kicsit off leszek, de kell a help.
Cut the Rope HD ma 55Ft a Playen. Viszont azt írja, hogy nem kompatibilis a Skate-el.
Hogy tudom mégis megvenni legálisan? Csak ma ennyi, így sürgős lenne, kösz! -
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #17293 üzenetére
Szerintem nem néztelek hülyének, sőt nem is utaltam ilyesmire.
Maximum arra utaltam, hogy az előző teszthez abszolút hasonló vélemény született a kész terméket vizsgálva is.Lehet, hogy Te többet tudsz már erről a gépről, mint én valaha fogok, mert én szerintem soha nem fogok ilyet látni és remekül megleszek így is.
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #17290 üzenetére
Itt 3 helyen kapható gépet teszteltek és ugyanaz jött ki, mint a minta készüléknél.
Tehát a magyarok jobb gépet kapnak mint az angolok.
Hát ezt én nehezen hiszem el.Bár ha hozzávesszük, hogy ők fél évvel korábban kapták a Skate-et is. És mire nálunk megjelent már javítva volt. Ebben az esetben elképzelhető, hogy jobbat kapunk.
-
Indiant
addikt
Küldeném Keeperv85-nek, sok szeretettel!
Különös tekintettel a Cons: utolsó sorára.
Ez egy végleges készülék...szóval még ne váltsatok erre
(#17283) Land: én a SkaTe v2-t ajánlom, ha stabil rom kell.
-
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #17159 üzenetére
Csak a mindent jobban tudók kedvéért, a török KVK által forgalmazott telefon volt a cikkben.
Az te sem gondolod komolyan ,hogy a magyar szolgáltatók a te kedvedért kérnek bele rádiót.
Még a 2Gb-os kártyát is le fogják hagyni.
A kerneles felvetésre csak egy lol-t tudok írni."egy picit határozottabban kell hozzáérni a panelhez, mint más eszközöknél."
- ha ez a full kapacitív, akkor kösz de maradunk a light-nál -
Indiant
addikt
Üdv. mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, amibe mostanában egyre gyakrabban belefutok. Mégpedig hogy kedves Skate-ünk le van korlátozva. A 35Mb-nál nagyobb apk-k pl. marketről nem tudnak települni. Lehet ezt valamiképp orvosolni? Pl. (where is my water 1.7.0, vagy akár a mostani free verzió) -
Indiant
addikt
válasz
andyTM #16697 üzenetére
Keeperv85 nek küldeném a R-GO : Ballag a katona című dalát, mert ma ilyen a hangulata.
-
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #16681 üzenetére
Na ne röhögtess, azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
Ha a mac address csere illegális lenne, akkor az összes router tulajt le kellene csukni, mert azokban a számítógép mac címét lehet klónozni.....azaz a router saját mac címét kicserélni a számítógép hálókártyájának mac címére, valamint emberünk a saját mac címét szeretné helyreállítani.
Azért ha már itt tartunk ide tenném a törvényt: Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény
300/C. §..az IMEI-t ne is keressétek benne
-
Indiant
addikt
válasz
dbilas #16673 üzenetére
Az órajel emelés, mint már többen többször írtuk teljesen felesleges, ha nem az a célod, hogy a programjaid fagyjanak. Mert csak ezt tudod elérni vele, illetve jobban melegszik és merül.
Az ICS tapasztalatok engem is érdekelnek.
Illetve ha valaki tudna abban iránymutatást adni, hogy a data partíción miképp lehetne helyet csinálni.... a programok uninstall-jával nem nő a szabad hely.
-
Indiant
addikt
válasz
Davidkasd91 #16665 üzenetére
Te tudod, de meg is tudod javítani:
You should already have QPST installed
Download a Hex Editor for Windows - anyone is fine - Google "Hex Editor" and install it
Put your phone into FTM mode - the same way as for unlocking
Go to your start menu, QPST and then run Software Download
Go to "Backup" tab and backup your nvitems
Open your hex editor and open the *.qcn file that you saved with QPST
Search for "11 22 33 44 55 66" with your hex editor
Replace this with the MAC address with your one.
Save the file
Go back to "Software Download" and go to restore and choose to restore the saved *.qcn
You now have sorted the MAC address problem! -
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #16628 üzenetére
Minek az? Tegyél mögé 1 tükröt és már is működik.
-
Indiant
addikt
Sajnos nem igazán értem a rendszert.
Ha törlök egy progit, miért nem lesz több hely?
A /data 230,66MB used - 71,34MB free ...
DE a /data/app 178,93MB used és 268,72MB free.Nem tudom visszatenni az előbb letörölt Where is my watert. (50MB)
Pedig sok mást is töröltem, valamint áthelyeztem SD-re. -
Indiant
addikt
Tudtok olyan progit, ami a küldendő sms-t ill. hívást még 1x megkérdezi előtte? (Van egy emelt díjas cucc és nem szeretnék még1x belefutni....)
-
Indiant
addikt
Market akció ( bocs, Google Play )
(#16124) Jano_023: jó 5let, van flexed?
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Lehet ingyen chat-elni a facebookon, vodafone előfizetéssel, net nélkül?
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Vagy vegyél egy tv-t...
..igazából azt nem értem, hogy miképp lehet filmet nézni egy telefonon. A nem igazán 3D-s Where's my water?-el, vagy a Smurf's Village-el játszom fél órát és az akksi félig lemerül. Másrészt ahelyett, hogy a beépített akkumulátorok felé fejlődnénk visszafelé, miért nem tudnak egy 9800mAh-s akksit, mint az Acer Iconia A510-ba. De valószínű a 3000-es is elég lenne......
-
Indiant
addikt
válasz
#40993792 #15089 üzenetére
..azért tegyük hozzá, hogy nem ő Nexusozik itt már napok óta.... amiért más már rég a Nexus topicba lenne küldve.
Én is ide tudom írni, hogy a HTC One X szarrá veri a Skate-et gyorsaságban, főleg a redőny aláz. DE! Talán tegnap tudtam meg, hogy nem kivehető akksival árulják a ~160e-es telót, mint az eldobhatóakat. Úgyhogy az is egy ócska szar. (Valamint rootolni sem lehet gar. vesztés nélkül.)
Úgy tűnik megint rossz irányba fejlődünk.
Respect!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest