-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
callvote #14193 üzenetére
A családban volt 14 db. HTC Diamand tól a HD2 ig egyik sem volt soha az e-carénél.Az tény,hogy horror áron dolgoznak a le esett HD2 eltört digicizere a tény.A munkájuk minőségét így nem áll módomban véleményezni.Az szintén gáz,hogy a HTC botrányosan el van szállva az árakkal.Azonban az is igaz hogy volt 2 Huawei is és egyiknek sem volt.hogy porosodott a kijelző alatt,a hangminőséggel egyiknél sem volt gond tehát ezáltal valószínűsíthetem,hogy komolyabb háttérrel dolgoznak csak meg kell nézni a kijövő modelleket vastagon jobb paraméterekkel jönnek és előbb mint a ZTE a hibáit ha kinövi lehet esélye a fölzárkózáshoz,de a jelenlegi trend nem ezt sugallja. Mire kijönnek az új modelljei már megint elavultak lesznek sajnos.A beharangozott újdonságoknak már kopogtatni kellene az ajtón nem év vége fele jönni.Ezt nem ócsárolásnak írtam csak csupán beszélgetünk és ez egyéni vélemény nem szabad sértésnek venni.Használtam tudomásul vettem ennyit tud ez a vég eddig tartott a szerelem mint a házasságban.
-
Badboys
őstag
válasz
#40993792 #14182 üzenetére
HTC HD 7 a kiszemelt holnap postázzák legalábbis remélem.Bízom benne,hogy nem lesz csalódás.Nem igazán jött be a ZTE a gyenge hang minőség a halkság meg,hogy elég gyorsan feledésbe merült a gyenge hardver miatt.
Más:Esetleg valakit nem érdekel egy fekete fippes műbőr tok.Rendeltem mert azt hittem marad a teló hétfőn postázzák de azért természetesen átveszem nem csapok,be senkit csak aktualitását vesztette.Szerintem jó árban van 2200 ft posta költséggel.Amennyiben lenne érdeklődő az privátban jelezze legyen szíves.
-
Badboys
őstag
Sziasztok elköszönök ettől a kellemes társaságtól sokat segítettetek és sokat tanultam tőletek.Azt hiszem egyenlőre,de lehet végleg szakítok a ZTE márkával nem igazán hozta az elvártakat sem a Blade sem a Skate mind két telefon ugyanazokkal a hibákkal jött ki.Egyenlőre vissza térek a WP hez.Talán az év vége felé váltok megint,de ZTE egyenlőre felejtős kategória.Azért néha visszajövök olvasgatni megnézem mit faragtok ezen készülékből.
-
Badboys
őstag
Tapasztalt valaki olyant,hogy egyszerűen kilèp a böngèszőböl?IA2 van ès a gyàri böngèsző
-
Badboys
őstag
válasz
Indiant #14041 üzenetére
Tisztelt kollèga Ön rosszul gondolja nem üzlet szempontjàbòl rendeltem a kettőt,hanem kèt telefon van a csalàdban.Àmbàr üzletnek sem lenne rossz talàn,de a mai pocsèk időkben nem mindenki költ ilyen lukszusra pènzt. Meg vannak akiknek kisebb az ilyen jellegű igènyük mert elèg a kisebb is.
hunqua: Akkor kèrjük szìveskedjèl elintèzni,hogy legyen tovàbbi fejlesztès a telefonunkra.
-
Badboys
őstag
Az Ebay sem fenékig téföl ezt elhiheted mert már szívtam az Ebay el is.Sajnos egyre több a szaralak ott is csak utána kell olvasni.F....sza csókának föltüntetve és valójában hát inkább nem mondom.Digicizert rendeltem a HD2 höz igaz meg is jött nuku posta költség csak az volt a gáz,hogy rossz volt és utána eltünt a csóka pedig 90% os jelölése volt.
-
Badboys
őstag
Valaki rászánja magát és rendel szóljon beszállok.
-
Badboys
őstag
Bocs lejárt a szerkesztés jelenleg ami fönt van sensés az 5,7 MB és kint van az 5 fontos widget nem tudom miért nem engedi ez kitenni?
-
Badboys
őstag
válasz
#40993792 #13813 üzenetére
Maga a program ennyi 1.5 Mb,kiteszem a fő oldalra és amikor Pl. navi ikont ki tenném fölugrik egy ablak benne a szöveg ezen az oldalon más nem fér el 5 indító ikont használok a fő oldalon meg az időjárást tenném oda,ez lenne a működő.Amelyiken nem tudom elindítani az időjárást ez lenne storeből letöltött oda viszont engedi az 5 ikont kitenni,de ezen nem indul el az időjárás.Végül is a működőhöz engedné kitenni az 5 ikont az lenne a nyerő.Lehet valahogy kényszeríteni?
Bocs,ha értelmetlenül fogalmaztam
-
Badboys
őstag
Valaki használja az LG féle 3D időjárás és óra widgetjét?Letöltöttem a store ból,de az időjárás helyén egy analóg óra fityeg és sehogy sem tudom időjárás mutatására rávenni mi lenne a megoldás kulcsa?Főleg,hogy a helység kijelzés Baját mutassa.Valami hasonlót sikerült működésre bírnom,de más már szerinte nem fér el a kijelzőn mert 1,5 MB a program.Egyből kukába teszi.
-
Badboys
őstag
Látom,hogy az IA 2 ben van olyan app,hogy téma választás csak az a gondom,hogy szinte semmi választási lehetőség sincs benne amennyiben témázni szeretném,hova kell rakni a témákat,és mi a folyamat hogy legyen választási lehetőség vagy esetleg lehet sima jpg.t is beletenni.
-
Badboys
őstag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Ahogy elnézem még mindig nem megoldott a kékfog a kamera és még valami hirtelen nem jut eszembe,.sajnos ebből nem mostanában lesz épkézláb rom.Mondjuk engem a kék nem érdekel,kamera úgyszintén,de akkor is.
-
Badboys
őstag
CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate
2012.04.05. esetleg valaki aki föltolta teszt?
-
Badboys
őstag
válasz
gabe96 #13520 üzenetére
Nekem a HTC HD2 n repedt a digicizer 50000-60000 ezer közt akarták javítani ill.cserélni.Ebay 8000 az új érintő panel 3000 a csere ennyit az E-Careről.Szerintem vagy marad a házi javítás vagy jobban jársz,ha veszel másikat az meg marad alkatrésznek.Jó igaz nem egy súlycsoport,de ehhez lehet hasonlítani az áraikat.
Remélem ez nem úgy lesz,hogy ők javítanak mert akkor megette a fene az egészet.
Garanciába cseréltek anno kb.10 éve alaplapot az egyik PDA m ba 1 hónapig nem volt gépem ez egy ETEN X 500 volt.
Ha lehet nem kérek belőlük.Az SE X10i oldalán volt hasonló probléma mint a tiéd nem akarok hülyeséget írni,de 40-50 közé taksálták a javítást nem javíttatta meg a srác,de félre ne értsd nem elrettentési szándékkal írtam.
-
Badboys
őstag
válasz
skidrowkill #13459 üzenetére
Akkor földobom és meglátjuk csak most a feleségem 858 Smartjával szarakodok mert nincs Googl Play és kellene egy GOO Manager apk.mert enélkül nem megy és minden letöltő link a netes Googl ra visz onnan meg nem tudom letölteni sehogysem
-
Badboys
őstag
válasz
skidrowkill #13455 üzenetére
Működése mennyire jó?Akadás,bug,Nekem az IA 3 al nem ment GPS em.
-
Badboys
őstag
Ezt próbálta valaki?
MIUI Mix &Match v0.81 beta A CM7 based MIUI port for ZTE Skate
-
Badboys
őstag
Láttátok brutális lett a Skate ára 2 év hűségre 45, 1 évre 48dominó ban 50 ez nem semmi.
-
Badboys
őstag
Most néztem a T nél levették a kínálatból a Skate t.Az új Motorollát néztem meg az új árakat és rányomtam a Skate re és nincs kínálatban.
Bocs,de szerkesztési időn túl néztem a T oldalát.
-
Badboys
őstag
válasz
scyllarus #13412 üzenetére
Màr egyszer leìrtam valòszìnü,hogy összeguberàlt alkatrèszekböl rakja össze a kici kinai a fàskamràba ezèr annyi amennyi ezèrt is van ilyen hiba szòrasa. Vagy mèg amit eltudok kèpzelni,hogy a piacokra nem egyforma kèszülèket gyàrtanak. Abbòl indulok ki,hogy anyàm kint èl Ausztràliàban ès amikor küld csomagot mivel ott is sok a kinai motyò èg ès föld a minösèg a kèt àrùközt. Nos valòszìnü,hogy ìgy van ez is mindig igaz volt mondàs olcsò hùsnak hìg a leve. A minösèget nem adjàk ingyen.Amennyiben megengedhetnèm magamnak valòszìnü nem ezt vàlasztom. Ez a hazai piac jelenlegi helyzete amiröl nem mi tehetünk. Elnèzèst nem bàntani akarok senkit .
-
Badboys
őstag
Tegnap dolgoztam ezèrt most vàlaszolok nem titok Bajàn cserèltèk. Ellenben ez is messze van az elvàrttòl. Igaz nem poros most,de viszont,ha ràteszem az ùjam egy potra sötètebb lesz a kijelzö pàr àrnyalattal,kètpontos èrintèsnèl meg a kocsonyàt megszègyenìtö ugràlàsba kezd. Tulajdonkèppen ezèrt èrdekelt a dolog,hogy milesz akkor,ha kifut a Skate mire cserèlnek?Szvsz.ezzel a trendel ès hiba %-al nehèz lesz teret nyerni. Vagy javìt a kèszülèkek minösègèn vagy bukta lesz a vège.
-
Badboys
őstag
Mostanság sok szó esett a csipszett változásáról.Így elgondolkodtam ez rendben mert haladni kell a korral a gondolatom ezzel kapcsolatosan fogalmazódott meg.Van 2 év gari bedöglik a kütyü szerviz ugye nincs mit kapok csereként,ha már kifut a készlet teljesen?Valószínűsíthetem,hogy az újabb konstrukciók nem lesznek ilyen áron elérhetők.Visszakapom az árát,de nekem nem a pénz kell hanem telefon?Mi van,ha nem tudom esetleg kifizetni a kettő közti különbséget ha fölajánlanak egy izmosabb darabot?Azért még lesznek itt érdekességek ezzel kapcsolatosan.
-
Badboys
őstag
Csak az a gond ezzel,hogy tàmogatàs nèlkül marad.Ezèrt vàltottam HTC HD 2 röl.Ugye ott is bejelentettèk,hogy megszüntetik a tàmogatàst. A rommerek is befejeztèk a fözèst. Akkor ugye kènytelen leszel vàltani. Sajnos màr most szinte eladhatatlan .
Màs: Tulajdonkèppen ezek a linkek amit följebb linkeltetek azt jelenti,hogy lesz 3 as kernel? Sajnos az Angol nem az erössègem.
-
Badboys
őstag
Hogy áll a májkrém van esetleg valami okosság vele?Vagy még a régi.
-
Badboys
őstag
A Mobót használom Én is,szerintem nagyon jó cucc nekem eddig semmi gondom nem volt vele sőt le van fordítva Magyarra tehát ezáltal nagyon jól paraméterezhető.
-
Badboys
őstag
Használja valaki a camera 360 app t érdemes telepíteni vagy 0 a haszna?Próbáltam át írni az értékeket a le írtak szerint,de nem engedélyezte pedig ki emeltem úgy próbáltam,próbáltam benne,de egyik módszerrel sem engedélyezte.
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Honnan lehetne normális hátlapot beszerezni?Olvastam ezt a homokfúvásos dolgot csinálta valaki mennyire érdesítette föl?
Esetleg valaki nem tervez vásárolni az Ebayról kellene egy tok,de ezért nem akarnék regisztrálni meg Pay Pal számlával nyűglődni előre fizetném a tok árát. -
Badboys
őstag
3-4 alkalommal hùztam ùjra,de a GPS hiba maradt a 2 vel megy hiba nem az Ön készülékében van.
Szerintem a kernelek nem egyformák nem telepìthető más készülékre esetleg akkor,ha kijön egy ZTE ICS el. -
Badboys
őstag
válasz
kelzsoca #13043 üzenetére
PL:IA3 nekem ezzel a rommal nem megy a GPS bármi másik rommal pöpec.Sem 2 sem a 3 nem jelez a kijelző érintésére nem rezeg nem ad hangot a tesztben működik.Többször előfordult,hogy a kijelző föl oldásnál a jelző csík átment sárga krikszkrakszba többször volt,hogy indításnál lefagyott akksi ki sajnos a Skate hátlap eléggé bénára sikeredett.Telefon ébresztése hangerő gombbal nem működik.Most hirtelen ez jutott eszembe.A GPS problémát egyébként többször jeleztem másokkal egyetemben.Mondjuk azt nem tudom,hogy az alsó három indító gomb nálam PL.szürke lehet,hogy így jó.A műhold kereső ikon eleinte amikor megtalálta a holdakat fixre váltott most találat után a közepe tovább villog és ez is szürke lehet így jó csak úgy emlékszem valaki írta,hogy sárgának kell lenni nem emlékszem pontosan.
Egyébként örülök,hogy van a rom.Tényleg lehetséges lenne,hogy belenyúlj vagy nyúljatok az ICS be tudnátok belőle használható romot faragni. -
Badboys
őstag
Rövid tapasztalataim azt mutatják,hogy egyik IA sem hibátlan sajnos vannak működési gondok.Mielőtt lefejeztek nem sértő szándékkal írtam csak sajnos napi szintű problémák vannak.Semmi sem lehet tökéletes csak az a baj,hogy javításukra semmi esély.Egyébként használhatók csak az apró bosszantó dolgok.
-
Badboys
őstag
Kérdezném,hogy valaki telepített már Vibert,Nekem olyan gondom van hogy nem tudom regisztrálni mert ki írja,hogy invalid number hát pedig tudom a számomat így írom be[+36]30........ és nem regisztrál.Valami tipp?
-
Badboys
őstag
Mikor lesz teszt?Nagyon várom mik a tapasztalataid.
-
Badboys
őstag
válasz
Norbeee01 #12765 üzenetére
Köszi akkor nem próbálom ki.A múlt heti GPS nyavaja miatt kipróbáltam több romot is jelenleg az IA2 van fönt ezzel és a másik romokkal ment a GPS egyedül az IA3 al dobja el a jelet tehát abban a romban valami nem ok.Olvastam,hogy többen is jelezték nekik is eldobja a jelet.Ment Pü is.
-
Badboys
őstag
Mint írtam az IA3 és a telefon GPS terén nem alkot párost valahol a programban valami gebasz.Érdekes módon más romokkal se perc alatt van jel és tartja is.
Igaz kértem többször is a készítőket nézzék meg hol a gond mert kellene a rom,de sajnos még válaszra sem méltattak. Nem valószínű,hogy a GPS a rossz.Tegyél föl gyári romot vagy olyant amivel megy a GPS.Legalábbis gyári alapút. -
Badboys
őstag
ZSOCA!
Az Én problémámra esetleg lenne valami tipped? 12482 HSZ
-
Badboys
őstag
válasz
callvote #12485 üzenetére
Igazad van Én döntök,de azért furcsállom a dolgot mondjuk jó lenne tudni,hogy valaki cserélt e a napokban telefont,hogy annál mi a helyzet?Szerintem lehet,hogy az IA2 vel is így járnék lehet megér egy próbát.Csak most annyit cserélgettem,hogy alszok rá egy kicsit nem tudom fölfogni mi lehetett a két készülékben a különböző egy gyártó vagy találtak elfekvő alkatrészeket?
-
Badboys
őstag
Szeretném,ha valaki adna egy elfogadható és megnyugtató választ erre a gps mizériára hálás lennék.
Ugye kezdődött a cserélt Skateval IA3 al kaptam a hárombetűst tettem föl gyönyörűen futott iszonyú poros kijelző miatt csere örül új teló.3 napig gyári szoftver navi megy.3 nap után rom csere IA3 mert nagyon bejött.Navi vissza 5 mp után eldobta a jelet radír újra rom vissza hiba ua.eldobta a jelet,gyári rom vissza navi megy hibátlanul.Rom csere vissza IA3 és a navi 5mp és jel eldobva.Idegtől elaléltam a fórumon semmi kézzelfogható javaslat.Rom csere Swedis Snow RLS4 föl egy javaslatra navi telepít és működik nincs jel eldobás.Vissza IA3 minden a régi jel eldobva.Radír V2 föl és működik a navi teszi a dolgát,de a tartalma és kinézete nem tetszik,vissza a Swedis rom eddig nincs gond,de nekem az IA3 ami minden tekintetbe megfelelne az ízlésemnek csak a Skatenak nem fekszik pedig nagyon akarnám.Senki ne nézzen hülyének Én ilyen vagyok.IA3 at akarok!!!!Nos szerintem a készülékben van valami csavar vagy a romban,vagy mindkettőben döntsétek el.A másik amire nem tudok gombot varrni az,hogy miért nem rezzen a kijelző érintésre csak egy két programnál.Az első Skaténél ilyen gondom nem volt ott rezgett itt nem lehet valami belső elváltozás van vagy a kisöpört maradék alkatrészből rakta össze valamelyik kicsi kínai kicsi kínai nagyon oco.
-
Badboys
őstag
Ezt nem hiszem el eddig tartott az öröm második indításra megint nincs semmi gps jel ez most már kiborított tényleg azt se tudom mihez nyúljak,de most ott tartok,hogy magamhoz.
ZSOCA: Ehhez nincs valami javaslatod mert tuti,hogy rom körül van valami gond szerintem vagy tapossam meg a telót?
-
Badboys
őstag
Nos akkor a probléma leküzdve megy a navi.A dolog nagyon egyszerű csak rá kellett jönnöm a dolog nyitjára.Letiltottam az adatok beállítását a googlról újra telepítés és rögtön működött a dolog 2 mp jelfogás és stabil.A gps alapból azonnal ki mert ugye adat forgalmat generál.Tutira 2 mp alatt fogott jelet,hogy hol vagyok és nem dobta el.Ez megnyugtató per pillanat
-
Badboys
őstag
Jó akkor szelektálják szolgáltató alapján akkor azt magyarázza el valaki,hogy miért talál a gyári Trés rommal pillanatok alatt holdat és tartja is amint fölkúszik a főzött nincs gps?Az előd telón is az IA3 volt és ment a gps ezen meg nem és mások is írták,hogy gondjuk van,ugyanis így vissza sem vihetem mert a gyári rommal ok. Nem vagyok olyan tudás szinten mint itt egyesek mert nem lehet mindenki olyan ez így van rendjén a hiányosságokat lehet valamilyen szintem pótolni .Csak valaki azt magyarázza el,hogy mi a különbség a 2-3-4-5 rom közt a gyárihoz viszonyítva.Mert valahol biztosan van valami mert a hardver az ugye marad.Nem leüvölteni a hajat a fejemről meg akkor használd azzal hanem megtalálni a megoldást a problémára.Szerintem minden Skateban ugyanaz a hardver.
-
Badboys
őstag
Kérdezném a tisztelt publikumot érdemes még egy próbát tenni az IA3-al ilyen gondok után vagy felejtős a dolog vagy a V2 inkább,ott meg a töltöttség elcsorgásról panaszkodnak?Akkor melyiket a kettő közül?
-
Badboys
őstag
válasz
andyTM #12277 üzenetére
Amit a héten cseréltek azon is ue. navi futott minden gond nélkül.kihoztam a csere darabot minden vissza gyári rommal ment a navi.Lecseréltem romot IA3 ra vége lett nem ment,de már az új rom úgy indított,hogy akksi tele egyszer csak elkezdett 1000 rel tölteni és sípolt ablak föl,hogy üres az akksi pedig fúl tele volt.Éjszakára kikapcsolom a készüléket 2-3% esést mutat reggelre az akksi IA3 al.Tegnap vissza a gyári rom este kikapcs reggel semmi esés 100% állt.Mások is írták a gps hibát.Valószínű,hogy valami nem ok.a rommal és a telefon függőséget sem zárnám ki.Eléggé rendes szórása van a telefonnak hiba % ban.Olvasgatom rendszeresen az oldalt és látom,hogy ua.program ami nálam hibátlan az másnak nem jó tehát a készülékek sem egyformák.
-
Badboys
őstag
Nos vizszament a gyàri rom ès ezzel megy a gps tehàt rommal van a gond.
Zsoca lehet,hogy valamit kellene javitani a romban mert sajna nem egyedi a problèma ugy làtszik lehet kèszülèk függö. -
Badboys
őstag
Van fönt a 3 betűs a gyári progival tökéletesen működött.Talál holdakat csak valamiért eltünik a jel.Újra indítom egy darabig ok.majd elkezd keresni és utána nincs jel.Pedig nem léptemki.Azrt kérdeztem,hogy mit csináljak,de volt az az akksi gond is pár hsz.elöbb ìrtam.valami gond a romkörül van.Rosszul települt vagy nem tudom
-
Badboys
őstag
Van fönt a 3 betűs a gyári progival tökéletesen működött.Talál holdakat csak valamiért eltünik a jel.Újra indítom egy darabig ok.majd elkezd keresni és utána nincs jel.Pedig nem léptemki.Azrt kérdeztem,hogy mit csináljak,de volt az az akksi gond is pár hsz.elöbb ìrtam.valami gond a romkörül van.Rosszul települt vagy nem tudom
-
Badboys
őstag
Na itt az ùjabb pobléma a gps nem jò ojan dolgot tesz, bekapcsolom rögtön fog holdat eltünik az állapot sávbòl a jel ùjra indìtom és jel közepe villog mintha keresne ill.keres is mert nem megy az egész ùjra indìtás sem segìtett.Tegyem ùjra az egészet?Végig kel csinálni.A teljes telepìtést az sd particionálást is mert az nem volt amikor tegnap fölment az IA3 mert gyári rom volt fönt.Totál ùjra kell tenni mindent recoveryből az összes dolgon végig kell menni mintha először telepìtem?
-
Badboys
őstag
Tegnap meguntam a gyári romot IA3 föl belakás minden rendben ment akksi tele 100% on .A csík kijelzést választottam.Föltettem egy egyszerű számkijelzős kör progit usb én volt a teló elkezdett tölteni ezerrel és hangjelzés,hogy üres az akksi pedig csontra tele volt.A kör is azt írta,hogy 100% a töltöttség ilyenkor mi van?Rom vagy az apk. ugyan rögtön leszedtem,de vissza kéne tennem,de ezek tudatában gondolkodom.
Sajnos a rom csere meghozta az új markettet.
-
Badboys
őstag
Belefutottam egy problémába vissza ment az IA3 nevek másolása sim ről igen és így minden név duplán szerepel miként tudnám szimplára venni?
-
Badboys
őstag
A 12121 hsz ban látható fölső gyors indító sort ,hogyan tudnám elővarázsolni a gyári romban nem találom sehol az IA 3 ban megtaláltam itt nem.
-
Badboys
őstag
Valaki tudja,hogy ez a SwiftKey tud magyarul mert a jelenlegi Any baromira nem jön be a régebbi sokkal jobb volt ha tud talán megéri a 110 jó ungarise forintot.
Zsoca:Lesz mostanában IA4 vagy kifújt a vonal esetleg valami módosítás mert akkor várnék igaz már gyalulnám a gyári softot.Azért még megvárom a 3 napot.Frankón belaktam,de kéne a csere.Köszi
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Nos túl vagyok a cserén azoknak akiknek porosodik a kijelző alatt simán pár perc alatt ment az egész.Vissza gyárira mindent,de semmit sem néztek csak azt a szomorú tényt,hogy gáz a kijelző alatt.Szerintem lehet vissza vinni.Mai naptól újra gari 2 év.
-
Badboys
őstag
zeli:
Holnap reggel kell vissza mennem akkor lesz konkrétum,hát remélem megoldják mert a szervizes srác azt mondta nem szoktak kekeckedni.Az enyém nagyon gáz mint írtam ledöbbentek amikor látták főleg,hogy tokban volt legalábbis nálam,hát az első tulaj inkább nem mondok semmit mert nem akarom meg sérteni.Annyit mondtak ez ahhoz képest,hogy 3 hónapos legalább egy három éves telefon kinézetét adja talán akkorra lesz ilyen a kijelző.Nem hordom sem sivatagba sem egyéb poros helyen az előd meg ha jól sejtem tanár ember volt.Tokban hordom farmer fölső zsebbe.
-
Badboys
őstag
Az lenne a kérdés,hogy mit kell először cserélni,hogy vissza tudjam állítani a gyári állapotot mert ma bent volta a T nél és ledöbbentek milyen poros és tele fehér gyöszökkel a kijelző alatt.Mivel kéz alól vettem és az a biztos,hogy IA 3 van rajta.Olvasgattam a le írásokat,de nem lettem sokkal okosabb első a recovery és második a rom vagy fordítva.Ne küldjetek mindjárt a bánatba meg olvass hanem konkrét dolgokat szeretnék olvasni.Ez lesz az első ilyen jellegű mahinációm utána már okosabb leszek legalább is remélem.Megköszönöm,ha nem elhajtásban lesz részem igen tudom,hogy le van írva csak a sorrendet nem találtam.Vagy elég csak a gyári rom vissza tétele.Mit szoktak nézni ilyenkor leginkább?
-
Badboys
őstag
válasz
callvote #11595 üzenetére
Lesz androidra mivel már van is csak még nem elérhető az OM partnerek számára.Azt írták március közepére várható a végleges verzió pont itt a Prohardveres tesztelők próbálták nem akarok hülyeséget írni,de azt hiszem Wayteq készüléken mivel a PNA k áttérnek az android használatára a wince helyett mert bővebb szolgáltatást nyújtanak.Nos valószínűleg nem holnap történik az átállás hanem fokozatosan.Ez a teszt talán 2 hete jelent meg itt az oldalon.Hivatalosan a PDA ra biztosan nem lesz,de mint tudjuk nincs lehetetlen megoldják.
-
Badboys
őstag
Elnézést,hogy vitát generáltam egy ilyen bagatel problémából csak zavaró,hogy ma már 3 alkalommal volt ilyen jellegű gondom,akksi kivétel oldja a problémát.Sajnos a Skate akksi fedele nem ilyen jelleg hibák kiküszöbölésére gyártva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged