- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
Sajna úgy esett, hogy resetelnem kellett a telót, tehát minden gyárira lett visszaállítva - V2 ROM - és a google play nem működik. Kicseréltem a régi market-et az új play-re és mindig összeomlik, amikor netet kap.
Kerestem itt visszább, de sajna nem találtam megoldást. Nekem annak idején működött simán.
Valakinek van ötlete, mit próbálhatnék meg?
Köszi előre is. -
aldebaran
addikt
A telóban van hívásátirányítás funkció. Nem tudjátok véletlenül, hogy ha hosszabb ideig szeretném, hogy csengjen a teló, mielőtt átirányít az "Átirányít, ha nem válaszol" funkcióval, akkor hol, vagy mit kell módosítani?
Erre sajnos nem találtam semmit a hívásbeállításoknál. -
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22844 üzenetére
Hát sajnálom.
De ezek szerint még jó, hogy a Slim-et tettem fel, mert erre ráment az igo is és a sygic is. -
aldebaran
addikt
válasz
Dr. Romano #22840 üzenetére
az összefoglalóban van rá megoldás
-
aldebaran
addikt
válasz
Dr. Romano #22838 üzenetére
böngészőből?
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22836 üzenetére
nem kell megkeresned semmit, hisz már leírtam...
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22834 üzenetére
Hát én nem így csináltam és működött...
Én úgy csináltam, mint pár száz hozzászólással ezelőtt, amit itt olvastam:
törölni a menüből a cache-t... stb. (az sd kártyámon volt adat, az mind megmaradt)
telepítettem az alap programot
újraindít
telepítettem a gappst
újraindít
(ezután mókoltam, de láttam, hogy nagyon kevés a hely, ezután)
telepítettem az ext+ -t.
újraindítottam. ekkor lassabban indult el, de pár perc után elindult és azóta is működik. az igo-n kívül a sygic is rajta van már, meg még a régebbi programjaim: mxplayer... stb. -
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22832 üzenetére
minden egyes telepítés után újraindítottad?
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22830 üzenetére
simán mehet a cwm-ben az ext+. legfeljebb mégegyszer belépsz a google-be.
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22826 üzenetére
Mikor már felment a rendszer majd újra indítás után a gapps, utána újra indítottam és feltettem a weboldalról a INT2EXT+ is. Ekkor 500Mb lett a rendszer partíció.
Nem formáztam semmit előtte. -
aldebaran
addikt
Sok év stabil működés után arra gondoltam, hogy a skate_v2 romot lecserélem. Átolvastam pár száz hozzászólást, mikor még Faggyi is itt tolta... stb. Most úgy tűnik, hogy két esélyes maradt:
1. a videón bemutatott, illetve alatta belinkelt rom: Android 4.2 (Jellybean)
2. vagy amit pár hozzászólással ezelőtt írtatok: ParanoidJelly
3, ... vagy SlimBean 3.1 - Android 4.2.2 ?Szerintetek melyik lenne a jobb, ha pár játék, fényképezés, navigáció "iGO szülinap" lenne az, amire használnám?
-
aldebaran
addikt
válasz
Keeperv85 #20377 üzenetére
persze, ezt nem is neked szántam, csak az elv. Igazság szerint most ott tartok, hogy nekem a NAS-omra kell egy PH által ext3-ra megformázott partíciót átmásolni windows alatt. Ezért nagy most a szám, mert épp ezt csinálom. A live-pendrive-ubuntu -n nem tudtam felcsatolni a NAS-t, de sokat nem is kínlódtam vele. Inkább ezeket a megoldásokat próbálgatom.
-
aldebaran
addikt
válasz
Keeperv85 #20371 üzenetére
Akkor esetleg itt van még 3 lehetséges mód:
http://www.howtoforge.com/access-linux-partitions-from-windows
Meg nem értem, hogy gondolod a jog eldobástHa átmásolsz valamit ext-ről ntfs-re persze, hogy eltűnnek a jogok. Akkor is eltűnnek, ha ntfs-ről másolsz fat-ra.
-
aldebaran
addikt
Most IA3 van a telón.
Sajna semmilyen software-t sem frissít és nem is telepít semmit a play-ből, akármit csinálok. Ezért arra gondoltam, hogy újratelepítem valamivel.
Mit ajánlotok?
Leginkább telefonálásra, néha fényképezésre/videózásra használom, de néha a játékok is sorra kerülnek.
Ja és a Sygic GPS nagyon fontos, hogy működjön!
Laucherem most és később is valszeg az SPB Shell 3D marad. -
aldebaran
addikt
válasz
saucelori #16954 üzenetére
a videózás az fontos nekem...
elfáradt a rom, vagy mi a fene lett vele?eddig semmi gondom nem volt. tökéletesen tudtam mindenre használni, amire akartam. nem csináltam vele semmit... nem is értettem, hogy minek cserélgeti mindenki a romokat. az IAIII perfect volt... mostanáig.
-
aldebaran
addikt
válasz
andyTM #16945 üzenetére
Olvastam, de ezt úgy érted, hogy fényképezek, videózok és utána kikapcsolom a telót, kiveszem a kártyát, kártyaolvasóba az sd, leszedem a képet, videót, vissza a kártyát indítom a telót? Hmmm... Érdekes procedúra lenne hetente...
Régebben ezt nem csinálta. 1 hete vettem ezt észre, de azt hittem temporary problem. De úgy tűnik, nem.
Mondjuk, lehet sd kártya hiba miatt is. -
aldebaran
addikt
válasz
saucelori #16934 üzenetére
sd kártyára fotózok. Egy pár órája videóztam. Megnéztem a telefonon az előző hsz-em előtt 5 perccel. A telefonon minden oké volt. Rádugtam a gépre, ahol csak a régebbi videókat és képeket láttam. Újra indítottam a telót és már az Astro-ban sem lehet látni, mint korábban a videókat.
-
aldebaran
addikt
IAIII-at használok.
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy ha felveszek videót, vagy képet fényképezek, akkor a telón látom, le tudom játszani, de a számítógépen nem látszik. Ha újra indítom a telót, akkor a telefonról is eltűnik a kép és a videó.
-
aldebaran
addikt
Sziasztok!
Másik topicban is feltettem ezt a kérdést, de ez jobban pörög és hátha itt tudja valaki rá a választ:
A sygic navigációban hogyan tudom törölni a következőt?
Navigálás célállomásra / Cím vagy ÉP / Utca kiválasztása -> ami ide utcák be vannak írva, azokat hogyan tudom törölni?
-
aldebaran
addikt
válasz
-vitya- #16615 üzenetére
Annak idején most a keresővel rákeresve ezt a választ kaptam erre a problémára:
http://gamepod.hu/tema/zte_skate_pengebb_a_pengenel/hsz_14266-14266.html
-
aldebaran
addikt
IA3 van a telómon. Az utóbbi időben azt csinálja, hogy a csengőhangnak beállított zenét akkor játsza le, amikor üzenet jön, csengőhangnak meg kiválasztott valamit.
A csengőhangom saját, be van másolva a megfelelő mappába és eddig gond nem volt vele.Már újraindítottam párszor a telót, kiválasztottam más csengőhangot, majd visszaváltoztattam, de javulás nem volt.
Van ötletetek, hogy mit csinálhatnék még?
-
aldebaran
addikt
válasz
Hettibyszti #14301 üzenetére
Gyári szoft?
-
aldebaran
addikt
válasz
Hettibyszti #14299 üzenetére
Milyen szoft van a készüléken?
-
aldebaran
addikt
IA3-ban beállítottam, hogy ne legyen hangja, amikor fényképezek, de mégis van.
Nektek nincs hangja a fényképezőnek, ha beállítjátok, hogy ne legyen? -
aldebaran
addikt
azt áruljátok már el légyszíves, hogyan veszem le a fényképező hangját IA3-ban? Néztem a menüt, néztem a hangerő gombokat, de semmi.
-
aldebaran
addikt
válasz
callvote #13784 üzenetére
http://gamepod.hu/tema/re_wayteq_xtab-100_ipad_olcson/friss.html
Kelzsocáék csinálják rá a rom-ot. -
-
aldebaran
addikt
IA3 van a telón és bármit akarok play-ről telepíteni, mindig ugyanazt írja ki, hogy ezekkel valami gond van:
android.process.media
com.android.vending -
aldebaran
addikt
Egy kis segítség kellene.
Otthoni net. A tabletben amint a wifi bekapcsolom, azonnal feljelentkezik a hálózatra és utána már zöldre is vált a wifi ikon.
A ZTE-ben a wifit bekapcsolom, a routerben látom, hogy bejelentkezik, a telefon is kiírja, hogy kapcsolódott, de nem vált zöldre. Egy levédetlen hotspot-nál azonnal zöldre váltott.
Tud valaki segíteni? Mit kell a telefonon még pluszban állítani, vagy akárhol, hogy a google-be be tudjon jelentkezni?
-
aldebaran
addikt
Nekem IA3 van fenn és a sygic-al néztem, sétáltam kb 10 percet és szinte cm-re pontosan mutatta, hol járok.
Ha meggyógyulok, csinálok hosszabb tesztet. -
aldebaran
addikt
És valahogy lehet törölni a sim kártyáról a contact-okat?
-
aldebaran
addikt
válasz
Indiant #12138 üzenetére
Jaja, ez alapján már kész is. Thx
Most abba futottam bele, hogy a sim kártyáról importáltam a névjegyzékbe az összes kontaktot, de sajnos most duplán jelenik meg minden. Nem találtam olyan opciót, hogy vagy csak a sim-ről vagy csak a telefonról vegye a kontaktot... Ezt be lehet valahogy állítani? IA3
-
aldebaran
addikt
A system mappába, konkrétan a csengőhangokhoz csak valamilyen root explorerrel tudok bemásolni mp3-at, vagy az astro fájlkezelővel is, csak valamilyen trükkel? Ugyanis próbálom, próbálom, de a paste-ra nem reagál.
-
aldebaran
addikt
Az IA3-ban valahogy le lehet a fényképezőnek kapcsolni a hangját? És ha igen, hogyan?
-
aldebaran
addikt
válasz
Takilandbau #11998 üzenetére
Akkor lesz ami lesz, felteszem az IA III -at.
-
aldebaran
addikt
Szóval melyik legyen?
IA 3 vs SkaTe 2
Mi alapján döntsek?
A recovery már fenn van. -
aldebaran
addikt
válasz
Takilandbau #11903 üzenetére
12k és fizetek kedden egy sört.
-
aldebaran
addikt
Ha nincs internet előfizetésem, akkor a gps nem is fog menni offline térképpel sem?
-
aldebaran
addikt
Srácok, itt próbáltátok már? Hang felvevő
-
aldebaran
addikt
válasz
kelzsoca #11713 üzenetére
Nem talalom most azt a hszemet, de az a gond, hogy en rejtetten hasznalom a wifit es fix csatornaval, jelszoval. Nos, ha az elso ket feltetel kozul az egyik nem teljesul, a romodban a wifi mar hasznalhatatlan. Kiprobaltam, tudom. A gyarinal ssid-t beirom+accot es mar van is wifi.
Remelem, ertheto volt.
Bocsi, blackberryrol irok es ezen nagyon gaz az ekezet.
-
aldebaran
addikt
válasz
kelzsoca #11705 üzenetére
A wayteQ xtab 100 is megvan már vagy 3 hónapja és mostanában frissítettem a romot, mert belassult, de a gyárit tettem vissza rá, mert a módosítottnál a wifimet nem látta.
A samsung i8510-emre is van pár rom, de arra is ráraktam 2 éve és az van azóta is rajta. Bár most frissítenem kell, mert haldoklik.Szóval a tökéletes rom-ot keresem.
-
aldebaran
addikt
Nah, akkor hétfőig eldöntöm. Majd keresgetek itt, meg olvasgatom minden nap, de mintha nem láttam volna pro - kontra érveket egy hozzászólásban a 2 romról (IA3 vs skateV2). Vagy elsiklottam felette?
-
aldebaran
addikt
Tisztelt uraim, megjött a vadi új skate-em.
Azon gondolkodám, hogy lakjam be az original rendszert, vagy tegyem fel az IA3-at? Tudom, mi fán terem az android, csak vacilálok. Mit ajánlotok?
-
aldebaran
addikt
Hamarosan itt tartunk... vagyis már itt tartunk. Aki nem játszik a gépen, annak elég lesz egy telefon és egy monitor, meg egy dokkoló...
-
aldebaran
addikt
Sokan írtátok, hogy tönkre megy az sd. Így próbáljátok meg kivenni?:
A beállítások / Tárhely és itt van egy opció, hogy sd-kártya leválasztása.Ha nem, lehet, hogy pont azért megy szét.
-
aldebaran
addikt
Uraim, hölgyeim, azt mondták a szervizben, hogy nem javítanak zte-ket...
Ezért szeretek én T-s lenni!
És ezt komolyan írtam, nem iróniázok. Akit bővebben érdekel, írjon privit.
-
aldebaran
addikt
Nah, a T oldaláról leszedtem a rom-ot, feltettem FTM-el és működik. Ma délután elviszem a boltba és majd leírom, mit mondtak.
Nagyon köszönöm a segítségét mindenkinek, hálás vagyok a fórumtagoknak, kiváltképp bubus66 -nak, aki privátban rengeteget segített.
-
aldebaran
addikt
Szét lehet valahogy teljesen szedni a skate-et? Ugyanis a kijelző alá bement homok. Mikor eladta nekem az egy srác, elfelejtette ezt velem közölni.
-vagy lehet, garanciában visszaviszem és kitisztítják?Amikor megnyomom a hangerő le és bekapcsoló gombot, a kijelzőn csak annyi jelenik meg, hogy FTM és kész. ezzel lehet valamit tenni?
-
aldebaran
addikt
Szóval, hamarosan kezdődik a telepítés...
A recovery-t mindenképp le kell cserélni? -
aldebaran
addikt
Nah, uraim, ma tulaja lettem eme gyöngyszemnek. Holnap elkezdődik a rom csere. Mivel kéz alól vettem, minden törölve lesz. Még sose csináltam ilyet, remélem, sikerülni fog.
-
aldebaran
addikt
válasz
Takilandbau #10834 üzenetére
Hogy érted, hogy nem lehet bővíteni?
Itt azt írják, 32GB-ig lehet SD kártyát beletenni.
-
aldebaran
addikt
ZTE Mimosa X – Az új bajnok
Hát lehet, várni kell a zte vásárlással... -
aldebaran
addikt
válasz
molnarpeter #10737 üzenetére
Mondjuk ez nem a legjobb megoldás, mert ha használná az ember a gps-t, akkor kapcsoltassa mindig vissza?
Alternatív megoldás van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Eladó 2db Samsung a52s
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest