-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
Badboys #14207 üzenetére
felhasználófüggő kinél mennyire romlik el,de tény akkoris a htc-ket viszik vissza legtöbbször,olvasva az ecare oldalát
mellesleg az a tipus 2 éves amit te veszel vagy amire lecseréled a skatet,és bár igaz abban 1ghz snapdragon van,de ezen kivül nem tud többet az a telefon,még a grafikus része is azonos.
persze cseréld le ha az tetszik, vagy a skate nem,de én ugy gondolom visszalépni sosem érdemes egy készülék után..legalábbis én mindig egyre jobbat és jobbat veszek...
nincs értelme szerintem visszafelé haladni
de ez megint csak az én véleményem -
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
Badboys #14121 üzenetére
Vártam, most van fent pont 24 órája.
Hát nagyon vegyesek a tapasztalatok. Alapvetően: gyors, akadásmentes, nincs újraindulás. A MIUI témák miatt gyönyörű, imádom! A telefonkönyve tökéletes, alapból kezel csoportokat.
Sajnos van pár nagyobb baja is: kikapcsolás után ha bekapcsolom, akkor kb 20-30x indul újraÁllítólag a PIN-kód kérésének kikapcsolásával ez megszüntethető, ki kellene próbálnom. Ez a 2. legnagyobb gond, mondjuk kiküszöbölhető azzal, ha nem kapcsolod ki, csak repülő módba kapcsolod, működés közben sosem volt reboot. A bluetooth működik, de nem kapcsolódik semmivel, azonnal leáll és kidob a Beállítások menübe. Ez nálam a legnagyobb hibája, a kocsiban kell a BT . A MIUI galériában nincs multi-touch, az nem gond, úgyis Quickpicet használok. A beállításokkal egyébként is van gond, az automata fényerőnél is fc van, de a notibarból az kapcsolható.
Összefoglalva: Igazából ennél maradnék, ha a BT menne, de nekem az nélkülözhetetlen sajnos. -
madexx
tag
válasz
Badboys #14020 üzenetére
Nekem is volt ugyanilyen probléma, rendeltem egy fülest, kifizettem, rá 5 napra lelépett az eladó. Írtam az ebay ügyfélszolgálatának hogy mi a szitu, felvették valahogy a kapcsolatot az eladóval (vagy nem tudom hogy mit csináltak), de 2 nap múlva már a számlámon volt a vételár (kb 5e Ft). Rá egy hétre pedig a füles is megérkezett
)
Elég sokat rendelek Ebay-ről, nekem eddig csak pozitívumaim vannak (150+ vásárlás), egyszer rendeltem 10 bluetooth headsetet, abból 1 hibás volt, elvileg küldtek újat, de postán elkallódhatott valahol...
Amúgy rendeltem én is egy sd kártyát AliExpressről, majd írok ha megérkezett -
Nyertes480
csendes tag
válasz
Badboys #13526 üzenetére
Én feltettem tegnap este, de csak kipróbálni. Szép és ügyes, de csak játéknak jó.
Biztosan sok munka van benne -- de ennek ellenére hemzsegnek benne a bugok.
A status bar-on sokszor csak fehér zaj volt az akkutöltöttség jelző és a többi helyén.
A kamera és panoráma mód még mindig nem működik, az állókép készítése is okoz néha érdekes eredményeket a kijelzőn.
Akkuidőről nem tudok nyilatkozni, mert csak pár órát volt fent a rom.
Mindennapi használatra nem javasolnám, engem legalábbis hamar felbosszantana ezzel az alacsony kiforrottsági szinttel.
Funkcionalitásában még meg sem közelíti az IA, vagy a gyári gingerbead szintjét, egyetlen előnye, hogy ez ICS. Ha számít ez egyáltalán valakinek.Nézegetni, hobbiból feltenni, kíváncsiságból kipróbálni érdemes, másra még nem jó.
Lehet, hogy nem ezzel függ össze, de 3.0.x, vagy egy custom kernel nélkül ez bohócság is marad.
-
Mr X
veterán
válasz
Badboys #13526 üzenetére
Én most is használom. Az utolsó verzió félelmetesen gyors lett. De a kamera előnézet nem jó. Fotót rendesen csinál, csak az előnézet szar. Bluetooth nem megy.
Mára ígért a készítő új kiadást.
A Nyertes480 által felsorolt hibák eddig nekem is megvoltak, az új verzió javította őket. A készítő beépítette az ARMv6 drivereket. Gyors, nincsenek FC-k. Alakul. Most már alkalmas napi használatra is.
-
callvote
senior tag
válasz
Badboys #13479 üzenetére
azt az apk-t a system mappába tedd bele és a régi vending.apk-t szedd ki
(#13474) skidrowkill
amivel szenvedsz az egy airpush...
marketröl szedd le az airpush detector-t vagy az addons detectort...
mindkettő megtalálja,melyik az az alkalmazás amivel feltelepült,és lehet törölni
visszaolvasva,amit leszedtél az nem igazán reklám eltüntetésére való
statusban a csillagos meg pluszjeles reklámokra azok jók amiket említettem -
kelzsoca
félisten
válasz
Badboys #13447 üzenetére
Az 50k-hoz képest jó, nem a telefon tudásához képest, jelenleg semmi más előnye nincs ennek a készüléknek, mint a nagy kijelző, és a hozzá tartozó kedvező ár, új készüléket, ekkora kijelzővel ennyiért máshol nem kapsz, a használt zsákbamacska telefonokat meg nem érdemes említeni.
-
scyllarus
veterán
válasz
Badboys #13411 üzenetére
Úgy látszik, tényleg nagy a szórás. Se porosodás, se szenzor probléma, se képernyőgond nincs nálam. Ahogy Zsoca írta, ha félig lehúzom a redőnyt és ott tartom, akkor remeg egy kicsit, de mivel ezt nem szoktam csinálni normális használat közben, így nem gond. Linkre kattintással, játék közben az érzékeléssel nincs gondom
-
gabe96
aktív tag
válasz
Badboys #12999 üzenetére
volt, hogy nekem se küldte el SMS-ben
ott alatta valahol van egy olyan opció, hogy ha 60 másodpercen belül nem történik semmi, akkor kattints ide, akkor a böngészővel behoz egy weboldalt, ajol ki kell választani a nyelvet(nincs magyar, tehát max marad az angol), utána lesz egy bejövő hívásod(ez ingyenes), ahol egy muki köszönt, majd megmondja a kódodat -
Norbeee01
tag
válasz
Badboys #12764 üzenetére
Én nem érzem ezt a beats audio dolgot olyan hű de nagy változásnak(icipicit hangosabb és talán tisztább a mély),de lehet azért mert csak a gyári app-al működik,ami szerintem eléggé tré...Ha Zsocáék romja közül használod valamelyiket, szerintem ne válts, mert csalódni fogsz. Nem akkora nagy szám; én teljesítményre, testreszabhatóságra stb. leginkább a Big Brother romhoz hasonlítanám ami jó, használható, de az Ice Armor bármely verziója körökkel veri...
-
sNORh
addikt
válasz
Badboys #12596 üzenetére
Hali
Kicserélték a telót cak-pakk, új akksi, karcmentes ház, szal csak jól jártam.
Egyébként gyári rom volt a telón és úgy nem talált GPS jelet. Nem nagyon akarom romolgatni, mert hiába gyorsabb strb, csak azt olvasgatom itt mindenkitől, hogy ez nem működik, az enm működik.
De nem lennék semmi rossznak az elrontója egyébként.. -
callvote
senior tag
-
Adamis
őstag
válasz
Badboys #12482 üzenetére
Szerintem a probléma abban keresendő, hogy mivel másik szériás alkatrészeket használnak, így a rom sem úgy fut két készüléken. Proximity sensor-ral is mennyi embernek volt/van problémája... Ha a sweedish rom működik és témázható (cm7), akkor használd azt, vagy ha stabil stock tuning romot szeretnél, akkor SkaTe v2. Jobb ötletem nincs... Másik navi esetleg?
-
bacsi2
csendes tag
válasz
Badboys #12340 üzenetére
Elképzelhető, hogy az A-GPS-el van valami. Ez sajnos nem egy olyan pozitív tulajdonság, mint sokan gondolják, hogy "jajdejó, mobilnettel gyorsabban talál holdakat".
A telefonokban (jóval) butább GPS modulok vannak, mint egy dedikált PNA-ban, adatforgalom nélkül elég keservesen találnak magukra (teljesen reális, hogy 10+ perc alatt hozza be a koordinátákat, ezt ráadásul még tetézhetik a környezeti tényezők is).
Szóval az egész A-GPS dolog inkább egy szükséges rossz. Ha nem vagy wifin/mobilneten, akkor lehet nem úgy működik, mint az ember elvárná.
Persze lehet, hogy teljesen más lesz a gond nálad.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Badboys #12340 üzenetére
"Szerintem minden Skateban ugyanaz a hardver."
Bár én is szeretem ezt magamban megnyugtató körülményként bizonyítani, midig eljutok oda hogy: sajnos ez nem így van... Mást ne mondjak: a Blade még élete közepén kb. a 4. revíziónál tart, amit követni lehetett. A Skate sem hiszem, hogy megússza...
"Jó akkor szelektálják szolgáltató alapján"
Hogy mást ne mondjak, minden szolgáltatónak más FW jut. Ezekhez persze lehet más-más hardver is, de lehet azonos is két szolgáltatóé, mellé más FW...
-
andyTM
őstag
válasz
Badboys #12284 üzenetére
- most már értem, hogy nektek miért van ennyi problémátok a telóval; az enyém gyárilag kártyafüggetlen, de nekem még semmi gondom nem volt vele., hál' istennek, hogy nem a trénél vettem meg, pedig ott szembesültem vele először.
(- amikor rom-ot telepítesz törölsz mindent előtte a telefonból? - másra már nem tudok gondolni, de furi, hogy te mindig ilyeneket fogsz ki)
-
andyTM
őstag
válasz
Badboys #12244 üzenetére
- igazad lehet, hogy készülékfüggő, mert nálam semmi ilyen gond nincs.
- Nyíregyházáról ide Krems-be jöttem (Ausztria) , kb.560 km Sygic-el, de semmi problémám nem volt, a proci 960-on fut IA3-al.- nekem még új ez a Sygic, de tetszik; úgyhogy ez volt a főpróbája.Előtte Igo-t használtam, és összehasonlítva a kettőt, mondhatom nyugodtan, hogy a Sygic pontosabb.
-
Norbeee01
tag
válasz
Badboys #12218 üzenetére
Nekem is ugyanez a probléma jött elő...Feltettem a navit első pár másodpercre talál műholdat,de mire betöltené a progit ledob és nem talál egyet sem(mármint hogy folyamatosan csak keres)...GPS Státusz nevű progi is csak pár másodpercig látja a műholdakat GPS ON (Zöld jelzés) aztán eldobja és GPS ON (Sárga jelzéssel). Szabad ég alatt próbáltam már több helyen is...Nem tudom mi lehet a probléma de eléggé bosszantó,ilyen még nem fordult elő más romoknál...
Jah plusz egy érdekesség...SPB Mobile Shell-el nem bír 960Mhz-en ketyegni a CPU,folyamatosan hotrebootol(minden más launcherrel tökéletesen üzemelt,most csak 921mhz-en bírja)...Ez bosszantó egy ilyen drága program megvásárlása után,tehát nem ajánlanám senkinek
-
callvote
senior tag
-
-
callvote
senior tag
válasz
Badboys #12136 üzenetére
képernyőn tartod a kezed...widget vagy modul ia3ban nemtom hogy nevezik és ott energiagazdálkodás
(#12134) krystman
dobj egy privit apeelme-nek,ő tudja a pontos telenor beállítást,a működőt..kerestem a hozzászolását mert itt leírta már de nem találtam...
ha lent a menü gombra nyomsz és mentés,akkor annak ott kéne lennie(elvileg) -
zeli
aktív tag
válasz
Badboys #11820 üzenetére
(#11820) Badboys:
És mit mondtak amúgy, hogy kicserélik? Mert nekem is elkezdett nagyon porosodni a kijelző alatt, én is gondolkodtam, hogy kicseréltetem, és egyből veszek tokot hozzá. Azt gondoltam, hogy nem a legjobb az összeszerelés minősége, de ez azért egy kicsit dúrva szerintem...
-
hunaqua
addikt
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Badboys #10843 üzenetére
Tanácsot szeretnék kérni melyik romot érdemes föltenni ami jól működik kevés hiba % al.Nem akarok naponta romot cserélgetni egy stabil jól teljesítő rom kellene amiben minden működik és egy fellelési linket. Köszönöm
Én megjelenése óta a V2-t használom, általános dolgokra: telefonálás elsősorban, netezés, irodai dolgok kezelése, navigáció, nagyon kevés zenehallgatás és filmnézés. Naponta használom a WiFi-t, blútyúkkal szinkronizálok. Eddig semmi gondom nem volt vele, gyors ( 907 MHz-re húzva ) nem akad, nem fagy, 3 naponta töltöm. Jónéhány okostelefont elnyűttem már, de a Skate+V2 combó nagyon a szívemhez nőtt, egyszerűen jó és szeretem. Köszönet a fejlesztőnek ! -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Badboys #10846 üzenetére
Hali
Döntően elmondható minden ROM-ról amit Zsocáék alkottak, hogy nagyon jók.
Azt csak Te tudod eldönteni, hogy melyiket használd, ez leginkább a Te beállítottságodtól függ.
Azt tanácsolom, hogy próbáld ki a SkaTe V2 és az IA3-t és eldöntheted melyik maradjon.A v2-t azért ajánlom mert kicsit " konzervatív " Az alap gyári ROM -hoz képest ég és föld a különbség. Nagyon stabilnak ismertem meg, és nagyon kiválóan kezeli a hardvert. Kevés benne a beállítási lehetőség, de ez nem mindenkinek jelent problémát. Az aksival is jól bánik ( de ez is felhasználótól függ. )
Az IA 3 nagyon látványos , sok beállítási lehetőség van, és a leginkább testre szabható ROM.
Fényévekkel megelőzi a " többi " (külföldiek által készített ) ROM-okat.
szvsz mindkettő nagyon jó munka( nálam még mindig a v2 nyerő
)
-
bubus66
nagyúr
válasz
Badboys #10843 üzenetére
(#10843) Badboys
Itt meg találsz minden leírást és romokat is. Ez, hogy kinek milyen hiba % működik váltózó. Nekem pl. az Ice Armor III jött be eddig stabil. Van akinek a SkaTe V2.ez váltózó.
callvote
Bocs nem láttam,hogy már be linkelted neki. Én be linkeltem neki az egészet leírásokat, mindent, legalább tud válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest