- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
Úgy látszik ez egy ilyen hét. Majd három éves hűséges és gyakrlatilag hiba nélküli működés után a Skatem megadta magát. Köszönöm mindenkinek a segítséget, amit itt kaptam.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
faggyasgergo #22450 üzenetére
Ő az, nálam hibátlanul, stabilan és gyorsan fut:
[link] -
DessertFox
aktív tag
válasz
vizslakutya #21693 üzenetére
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Dr. Romano #21464 üzenetére
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Dr. Romano #21462 üzenetére
Ok, majd jelezd hogy állsz. Itt találsz sok jó dolgot:
[link] -
DessertFox
aktív tag
válasz
Dr. Romano #21459 üzenetére
A trémobilnál és a ztenél is találsz exés gyári romt, amit win alól.tudz feltenni.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
vizslakutya #21244 üzenetére
Ez már döfi
-
DessertFox
aktív tag
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #20613 üzenetére
Függetlenítésnek utána olvastam, világos, megyek a trémobilba. A horvát nethez esetleg javaslatok, tapasztalatok ?
-
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! MachSpeed romot használok nagy megelégedésre. A nyaralás előtt azonban jó lenne tudnom, hogy ezzel kártyafüggetlen lett - e a Skate ? Köszi a segítséget.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #20282 üzenetére
Ja nem is kell mail.[link]
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #20278 üzenetére
Feltettem a megára mindent amim volt root+recovery ügyben. Kellene egy mail cím hogy meg tudjam osztani veled.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #20278 üzenetére
Vagyok, szerintem priviben folytassuk, ne zavarjunk mást.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
zsolesz6 #20275 üzenetére
IA-t hosszú ideig használtam, szerettem. Aztán kalandvágyból felrakta egy hete a MachSpeedet, hát mondjuk úgy hogy érdekes. Ami tetszik benne hogy gyors és stabil, baromi gyorsan talál műhódot a gps. Ami nem tetszik: viszonylag gyorsan lemeríti az aksit. Ahogy egy mágus írta itt: merül mint a betoncsizma. Bár most mintha több teljes feltöltés után kezdene beállni az aksi használat. És ugye: ahány ház, annyi szokás, kinek melyik rom jön be. Szerintem elsősorban attól függ, mire akarod használni a Skate-t.
Egyébként a lassulásra néha elég a Factory Reset is. -
DessertFox
aktív tag
válasz
zsolesz6 #20273 üzenetére
Húúú, ez így sok. Na lássuk:
1. Először is rootolni kell. Így[link]:
2. Costum recoveryt felrakni, így: [link]
3. Aztán jöhet az IA, így: [link]
Az MD egy azonosító, arra szolgál hogy meggyőződj arról, hogy a használni kívánt fájl hibátlanul letöltődött - e. Erre szolgál pl. ez a program: [link]
És végül: biztos hogy romot akarsz cserélni ? Ezzel ugrik a garancia és egyebek! ( már ha van ). Ha bármi kell, keress bátran. -
DessertFox
aktív tag
válasz
szhunor #20248 üzenetére
Szia. A választ nem tudom, de szerintem a tpt nem tesz fel semmiféle recoveryt, azt a tpt-zés előtt neked kell feltenni, a rootolás után. Ha ezt nem teszed, akkor tpt után természetszerűleg a gyári recovery fogad. De ezt csak gondolom, messze nem biztos hogy így van, kérdezz valaki nagymágust.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Hosszú olvasások és töprengés után lecseréltem az IAII-t a MachSpeedre. Elsőre nagyon bejön, de szinte minden playes alkalmazásra ( Dropbox, Svox ) azt írja ki, hogy nem kompatiblis. Ötletek ? Köszi.
-
DessertFox
aktív tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek, köszönöm a sok segítséget!
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Gorky01 #18416 üzenetére
Navigésön többféle van, illetve nincs Skate-re. A Sygic sallangmentes, semmi csicsa, teszi a dolgát. Tomtom is van, nekem próbából volt fennt, még kiforratlan. Prima hárombetűs az "nincs" sajnos, pedig ha "lenne" azt ajánlanám. Nekem általában elsőre talál kicsit nehezen hódat, 2-3 perc helytől függően. Utána már gyorsabb, főleg ha előtte az agps pzícióit otthon vagy net közelében frissíted. A tabletem is nagyjából ennyi idő alatt fog jelet, úgy látszik ez droidos sajátosság. Használatkor szeret minél közelebb lenni az ablakhoz. Zárt hely és néha a hegyek árnyékolják. Ilyenkor a navi újraindítása, ha az sem, a rendszer boot segíteni szokott.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, még mindig a root visszacsinálás lenne a gondom: ( gyári rom + root ) ha csinálok egy gyári adatok visszaállítását akkor eltüntetem a root-ot ? Egyébként nekem is az IA jön be, wifi szépen és gond mélkül megy vele. Meríteni nekem is a google maps szokott.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! Lehet hogy cserélni kellene a gépet, de rootolt. ( csak root + gyári rom ) Hogyan tudom visszacsinálni a rootolást ? Köszönöm.
-
DessertFox
aktív tag
Nagyon off: köszönöm mindenkinek a sok segítséget, had háláljam meg az alábbi kinccsel, egész nap ezen röhögtem, a kérdéseket is érdemes elolvasni:
www.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/1633625807 -
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Lenne két kérésem azokhoz, akiknek megy a google now. 1. Meg kellene nézni, hogy a system/usr/srec mappában van -e valami hun mappa. 2. Ha van ilyen, fel kellene tölteni vagsy elküldeni nekem privibe. Köszönöm a fáradságot !
-
DessertFox
aktív tag
Folyamatosan azt irja, hogy szerver hiba.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Off lesz a kérdésem, de bízom az itteni mágusokban. Szóval Asus tf101 -n főzött romra váltottam és most nem megy a google play. Az az érdekes, hogy már előtte is volt fenn ez a rom, és akkor nem volt ilyen gondom. Köszönettel várom a javaslatokat.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
biowizards #17180 üzenetére
Szia. A videóról nem tudok segíteni, nem próbáltam. Romnak az Ice Armor 3-t ajánlom, Kelzsoca munkáját. Nekem bevált, gyors, megbízható, alapból kezeli az sd-exet. Linket itt találsz az oldalon, leírással együtt.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
miklos0308 #17146 üzenetére
Beállítások - Készülék beállítások - Proximity szenzor kalibráció
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, nagyon off kérdésem van, de a transfmer topik elég lassú. Szóval van egy asus transformer tablet, a papírja szerint 1,2 A töltéssel. Nekem viszont autós töltőm 1A illetve 2,1 A -rel tölt. Szerintetek melyik ágra tegyem tölteni ? Köszönöm a segítséget.
-
DessertFox
aktív tag
Elnézést de nagyon off kérdésem lenne: Tabéet vásárlás előtt állok. Munkára kellene tehát 3G is legyen benne és br. 120 k körüli ár. Ti mit ajánlanátok ? Köszi a tippeket.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Ebben a nagy rom telepítős időszakban nekem is akadt gondom: újra raktam az IAIII-t, és most nem akar dolgozni az svoxos Mariska. Természetesen legális megvett fajta. Kiírja hogy frissítsem aztán üzen hogy ellenőrizzem a net kapcsolatot ( ami él ) mert nem tud adatokat letölteni a kártyára vagy keressem meg a fejlesztőt. Írtam emilt, de semmi válasz. Esetleg valaki már járt így ?
-
DessertFox
aktív tag
Scyllarus, hogy vált be a tegnapi Mokee rom ?
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, lenne egy bugyuta kérdésem: ha sd kártyát cserélek, van arra mód hogy mindent csak úgy átmásoljak a régiről az újra ? Ext-t használok a régin, Skate2 rommal. Köszönöm a segítséget.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! Lenne egy amatőr kérdésem: ha a Skate-n V2 rom ) beállítom a céges email fiókomat, akkor csak a telefonon lesznek meg a levelek vagy benn maradnak a fiókban is és más gépen is láthatom ? Köszi a választ.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Érdekelne hogy ki milyen tartót használ a Skate-hez autóban. Nekem eddig egy univerzális tartóm volt, de tegnap meghalt és vennék helyette újat. Olyat szeretbék, ami másnál már bevált. ( Elsősorban a töltő helye miatt ) Köszi.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11893 üzenetére
Mennék a liba combért, csak kellen egy address
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged