-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Mint írtam az IA3 és a telefon GPS terén nem alkot párost valahol a programban valami gebasz.Érdekes módon más romokkal se perc alatt van jel és tartja is.
Igaz kértem többször is a készítőket nézzék meg hol a gond mert kellene a rom,de sajnos még válaszra sem méltattak. Nem valószínű,hogy a GPS a rossz.Tegyél föl gyári romot vagy olyant amivel megy a GPS.Legalábbis gyári alapút. -
Drbonci
aktív tag
Vki adna egy gyári t-rom linket , mert nem műxik ami az első oldalon van .
Visszarakom a gyári romot meg reco-t akkor vihetem már gariba vagy van még vmi amit vissza kell állítani ? -
gabe96
aktív tag
aki mèg nem próbálta az új opera minit(opera mini next), annak melegen ajánlom
hihetetlen jó -
sNORh
addikt
Hali
Valakinek volt már hibás GPS-es készuléke? baratnom galaxi minien utkozbe 2 perc alatt megtalalja a muholdakat(ugyan az a program), az enyemmel megallva szabad eg alatt 20 perc. Es ha megtalalja is megszakadgat,minyha fagyna a program. cserelik ilyenkor azonnal? Ha nincs a boltba, rendelnek? -
Norbeee01
tag
válasz
bagyusz #12579 üzenetére
Mobilnetre vagy WiFi-s netre gondolsz???
Éééés igazad van...Megszűnt,nincs netem Wifin.Fasza...Akkor ez a második bug.Nálam az első bug az volt hogy a galéria közli velem hogy nincs bent a memóriakártyám,így nemtudom megnézni a képeimet.De a fájlkezelők meg látják a képet meg mindent.Asszem lehet IA III lesz ebből még egy darabig...
-
gabe96
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #12582 üzenetére
én is Kelzsoca véleményén vagyok
-
Indiant
addikt
Azért ennyire ne beszéljétek rá...
Jó kis teló, szerintem nem csalódnál benne.
-
GEPESZ66
veterán
Nem olvastam végig a fórumot.Érdemes-e megvenni ezt a telefont?Rárakható-e majd a legújabb android?
-
ouzohuto
senior tag
icearmor1 azota kozelebe sem jartam semmien uj romnak
koszi sracok!
-
coyote66
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. IA III-n gondolkodom. Az akku idő jobb e mint a SkaTe V II rommal. És a korábbi hsz-ben olvastam, hogy előlapi gombokkal fel lehet éleszteni a kijelzőt az IA-nál. Ha mindez igaz akkor lecserélném a romot, bár igaz, hogy a cpu-t húzva egy kicsit teljesen jó a v2 is.
-
Norbeee01
tag
Közben a legdurvább,bosszantóbb dolog is kiütött nálam az ICS-en: Youtube és Minden más video laggol...Ezért váltottam Swedish Snow RLS6-ra
Amúgy jó lesz ez a CM9, csak adjunk még nekik egy kis időt
Egyébként ha csinálsz Backup-ot egy próbát megér,mert érdemes megkukkolnod milyen széééép lesz ha kész lesz
-
giigz
veterán
ICS mennyire működik már jól a telón?
-
-
Joshi
titán
Egy óriási segítség kellene. Megkérném azon romkészítők egyikét aki szívesen segítene, hogy írja le nekem magyarul a lényeget a Kindle Fire ICS4 telepítéséről ez alapján a leírás alapján. Lefordíthatnám webes fordítóval de attól félek hogy valamit félreértelmezek és akkor annyi. Előre is köszi és bocs az offért.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Azt hogyan lehet beállítani hogy a rádiónál kiírja hogy melyik az a rádióadó amelyiket hallgatom?
Azt olvastam hogy van benne RDS ,de akkor miért nem írja ki? -
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #12565 üzenetére
Ne fáradj, eleve átlag halandóval szóba sem állnak, de ha ez megnyugtat, még nekem sem adták ki a forrást
-
macilacus
senior tag
Holnap lesz két hetes a telefon és belülről poros a kamera.
Ez azért egy kicsit sok :@ -
aschil
csendes tag
Ice Armor III.-nál az alsó gombok felélesztik a képernyőt, ezt ki lehet kapcsolni?
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
Keeperv85 #12563 üzenetére
(#12563) Keeperv85:
...ZTE megkeres, forráskódokat elkér, átír, lefordít, visszateszi a készülékre, örül...
Írok akkor ZTE-nek, hogy kell a firmware fórráskódja és legyenek szívesek elküldeni nekemamit nagyon valószínű hogy el is fognak
(#12564) callvote:
milyen érzékenységre gondolsz?
Igen ilyen érzékenységre gondoltam, de ez nem sokat segített, mert ez benne van már nekem alapból a build-ba.
Inkább a Keeperv85 topic társ fw átírásos története érdekelne...
Egy próbát megérne elkérni a fw-t a skatehez...
Köszönöm mind2tőtöknek! -
callvote
senior tag
válasz
Takilandbau #12562 üzenetére
milyen érzékenységre gondolsz?
hamarabb reagáljon az érintésre?
ha az akkor a build.prop-ban
add hozzá ezt a 2-öt:
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1
ha nem erre gondoltál akkor passz -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Takilandbau #12562 üzenetére
De lehetne. FW cserével. A folyamat úgy néz ki, hogy: ZTE megkeres, forráskódokat elkér, átír, lefordít, visszateszi a készülékre, örül. Hol is akadtunk el? Ja, hogy az elején... na igen...
-
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok!
Kérdeznék egy szakít... mégpedig a kijelző érzékenységét nem lehetne valahogy szoftveresen tuningolni? Mert kezd elég gáz lenni... -
scyllarus
veterán
A zipes addonokat hogyan kell telepíteni?
-
callvote
senior tag
akinek kell ITT egy flash player 11 és a hozzá tartozó lib fájlok..ezzel opera böngésző alatt is megy simán a flash
(ne tévesszen meg a topik neve hogy samsung...skate-el is működik ) -
macilacus
senior tag
köszönöm
-
Norbeee01
tag
válasz
macilacus #12551 üzenetére
Igen,tud hunul
(#12550) pusihusi: A beállítások csak annyiben különbözik a gyáritól,hogy van benne egy Rom Beállítások menüpont ahol a Proximity Sensort lehet kalibrálni...Mivel ez nem CM alapú így nem annyira testreszabható mint az Ice Armor, viszont ez is stabil és számomra ez nyújtja eddíg a legjobb teljesítményt...
-
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #12540 üzenetére
Jelenleg én is ezt használom SPB Shell 3D-vel és nagyon tetszik
Eddíg ez hozta ki a legnagyobb teljesítményt a Skate-emből észrevételem szerint (nem benchmark). Végülis CM9-el te mire jutottál(tudod mondtad hogy megnézed a youtube-ot,meg a többi videót te is)? Én a végén a videolejátszás akadása miatt fájó szívvel búcsút intettem neki....Kár érte szép kis rom, remélem hamarosan meglesz már az a 3.0.x kernel és készítenek egy faja ICS-t számunkra is tilal-ék
-
Norbeee01
tag
Egy kérdés...Ugye a Swedish Snow nem CM7 alapú???
-
-
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #12526 üzenetére
De van. Villany kikapcs, telo eldob, kiköltözni az erdőbe és már csak a kajakérdést kell megoldani
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #12521 üzenetére
Ezzel együtt kell élni,ha akarnak ugy is belemásznak a pc-be vagy akár a telóba és azt tudnak meg amit akarnak!
Talán nem az átlagfelhasználó érdekli őket,felőlem meg b.k.phatják! -
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #12521 üzenetére
Mondja ezt az az user aki 3 napja ubuntuzik.
-
callvote
senior tag
kis érdekesség aki használ daemon tools-t.
-
pacman789
aktív tag
Feltettem az Ice Armor III.-at, nagyon jól kezeli azt aksit a többihez képest! 2 napot kibír a telefon úgy, hogy 0-24ben neten van
és mellette még gyors is
Köszi kelzsoca!!
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #12514 üzenetére
Szerintem elfogult ilyen téren, én speciel szeretek kísérletezni hogy mégis mit lehet kihozni a kis ketyerémből.És szerintem az sem baj hogy megosztjuk egymással a rom-okról szerzett tapasztalatokat,ezzel is segítve egymást a választásban és a fejlesztést is támogatva...Az pedig hogy nincs teljesítménybeli javulás egyszerűen hülyeség és ezt számomra nemcsak benchmarkok igazolják,hanem játékok is, nem is beszélve arról hogy nem minden esetben tesz rosszat az akkunak egy főzött rom például nálam jelentősen javult Ice Armor III-al, vagy a jelenleg általam használt Swedish Snow-al. Szép kis vitát le lehetne nyomni ezzel a kommentelővel, mert részben neki is igaza van, de szerintem nekem is.
-
Narancskoma
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, eddig (elég régóta) a skate v1 volt fent a telefonomon, most cseréltem IA3ra. Elég sokat használom a digitális iránytűt, ami a rom csere után, nem működik rendesen. Pl: a google mapsben és egy geoládakeresős alkalmazásban, mintha pont az ellentétét mutatná az iránynak. Viszont ha leszedek egy free ránytűs appot a marketről, akkor azzal jó... Próbáltam újrarakni a programokat, az nem segített. Van valami ötletetek? -
Indiant
addikt
Találtam egy érdekes hozzászólást az itteni fórumozásról és szerintem itt is nagy port verne fel...
-
okoska74
senior tag
válasz
aschil #12512 üzenetére
Szia!
Próbáld ki, hogy nem wifi -vel akarod küldeni hanem a szolgáltatóddal.
Már volt akinél ez működött.http://hungariandroid.com téma:
Re: ZTE SKATE: Ice Armor (update: 2012.01.23.)
Szerző: Takilandbau » 2012.01.23. 18:21okoska írta:
Beállítások/Wi-fi és hálóati beállítások/Mobilhálózatok/Hozzáférési pontok nevei/T-mobile MMS
Köszi! Ez meg van, csak arra gondoltam pontosan, hogy azt hol lehet beállítani, hogy melyik profilt vegye elő letöltéshez...
Vagy egyébként wi-fi-n nem tölti le?
Wi-fi-n nem tölti le!!!
De adatkapcsolaton letölti! MŰKÖDIK!!!!! -
-
aschil
csendes tag
Ice Armor III-at használom, de nem megy az mms.
Esetleg valami ötlet?
Köszi! -
starchild
tag
Jól gondolom, hogy a a CM9-es májkrém szendvics nem "kenhető fel" egy 150MB-os system partíciós rendszerre?
ROM system + gapps system > 150MB, de maga a ROM system is necces, 149,2MB.
Kipróbálnám, de emiatt nem szívesen TPT-zném újra a telefont.Esetleg lehetne valamit nélkülözni a system partícióról (az app, illetve a lib mappából, vagy esetleg valami mást)? A media mappát már megnyirbáltam, de az édeskevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest