-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Olvastam fentebb volt azt hiszem ilyesmiről szó de azért konkrétan rá kérdeznék: ha én most veszek egy SKATE-et és mondjuk jövő ilyenkor megmurdál akkor fognak nekem tudni egy másik SKATE-et adni?
Anno Nokia e51-em volt és imádtam... fél év után meghalt szegény teljesen, visszavittem garanciába azt mondták, hogy mivel már nem forgalmazza a trémobil, ezért nem fognak tudni nekem másikat adni, viszont meghatároztak egy árat ami alapján választhattam másik készüléket.. nos én nagyon jó árba vettem a kis nokiát ebből az következett hogy csak klasszisokkal butább készüléket tudtam elhozni helyette..
Annyiért amennyiért most megy a SKATE szerintem ajándék, és jelenleg úgy gondolom, hogy az én igényeim hosszú távon is tökéletesen kielégítené, de nagyon nem szeretnék úgy járni mint a nokiával, ezért szeretném kikérni egy a témában tényleg kompetens személy véleményét!
köszönöm!
-
-
malwy
senior tag
Ez való a zte készülékhez, vagy iphone-nak más a kiosztása? Nem nagy kunszt jacket cserélni rajta, de ha már rendelem, lehetne alapból megfelelő
Én hülye elvesztettem a gyári füles... -
andyTM
őstag
MrLaszloMan privát üz.:
"Üdv!
mennyi helynek kéne lenni? nagyon új vok a témában...
assassin creed, nfs hot pursuit,real steel hd ezek mennekblood and glory nem megy pedig másnak müxik, meg van még 1 rakat ami nem indul el
hibával kilép ahogy rányomok, vagy a letöltendő file-oknál felmegy a marketre és ott meg nem tudom letölteni mert nem kompatibilis a telómmal..."- berakom ide a fórumba, mert jönnek majd a "gameboy"-ok és ők többet tudnak segíteni; én keveset játszok. - ha nem tudod letölteni a marketről, még nem jelenti azt, hogy nem megy a telón, csak azon verzió már nem kompatibilis az armv6-os processzorral, de vannak alternatívák, átiratok megfelelő helyeken....
, ha mindenképp kell.
-
andyTM
őstag
válasz
MrLaszloMan #14388 üzenetére
- az rendben is van, de a rendszeren(belső tárhely), is van elég szabad hely a játékok futtatására?
-
andyTM
őstag
válasz
MrLaszloMan #14386 üzenetére
- van elegendő hely a játék számára?
callvote válasza kelzsoca (#14382) üzenetére
"véleményed szerint melyiket érdemesebb megvenni:
wayteq xtab 70i vagy concorde tab 7030?"- ez engem is érdekelne, bár az "i"-s nem igazán hozta a jobb teljesítményt (gyári rommal)
valamint érdekelne még, hogy a vodafone smart tab-ért mennyit érdemes még adni? 50k az jó ár érte? -
MrLaszloMan
csendes tag
továbbra is érdekelne miért nem indulnak el olyan játékok a telefonomon ami 1 másik készüléken megy ugyan olyan rom-al. ugyan az az apk file telepítve mindkét telóra csak az enyémen nem megy
-
csmiklos-35
csendes tag
Valaki tudja a választ/megoldást a VPN problémára? Másnál is előfordul Ice Armor rommal?
(A marketplace-ről ingyen letölthető egy csomó vpn progi, a legtöbb egy-két napig ingyen használható, probának megteszi.)
Előre is köszi.
-
Tobika1
senior tag
Azt hogy lehetne megcsinálni hogy a play-ben ne csak a Skate -el kompatibilis appok jelenjenek meg? mert sok app van ami elvileg nem kompatibilis de mégis megy a telón.
-
Tobika1
senior tag
Mostanában egyre gyakrabban fordul elő hogy valami leszívja a telefon aksiját egészen kikapcsolásig. Hiába lövöm le az összes app-ot akkor is valami fut még és lemeríti. Skate V2 rom van fent.
Valakinek volt már hasonló?
-
krystman
őstag
És mitől lesz jobb, ha Play lesz a neve, mintha Market lenne? Nekem működik így is úgy is minden.
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #14369 üzenetére
nem kell cserélni,tedd fel amit linkeltem,az amugyis többet tud mint a sima filekezelö
ezt : -->[link]
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #14366 üzenetére
nemtom mit tedd bele zsoca de sztem semmit,a gyári fájlkezelö van benne..és azzal is lehet másolni beilleszteni..de azzal nem tudod beilleszteni a rendszermappákba mert felül nem jelenik meg a "másolás ide" felirat..
azért jo az ES file explorer,azzal minden művelet elvégezhető.szal tedd fel EZT és azzal megoldod ahogy fentebb irtam
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #14364 üzenetére
ahogy leirtam
pl ES file explorerrel...
azzal tudsz minden mappában mozogni,másolni stbstb..root jog kell neki,de az van mivel V2 romod van -
macilacus
senior tag
válasz
viperabácsi #14360 üzenetére
Nézd meg a 14346-as hozzászólás végét ott a válasz.
Amúgy nekem is az van fent és nekem sem sikerült, viszont így is tökéletes B-) -
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #14360 üzenetére
nemrég irtam a megoldást,pár posttal feljebb
no de:
leszeded INNEN a
com.android.vending-2.apk -t...
bemész a system/app mappába kiszeded a sima com android vending apk-t és beteszed a letöltöttet a helyére..ujrainditás
nekem azota már frissitett is... -
viperabácsi
addikt
-
krystman
őstag
Egyébként csak nálam jön elő az a fura jelenség, hogy ha az aksiba már csak 10% körül van, akkor észrevehetően lassabb a telefon? Pl. a menü görgetés sem olyan folyamatos mint amikor fel van töltve, vagy amikor töltődik.
-
krystman
őstag
Valami undelet programot nem tudtok? Szedtem le Marketről egyet, de nem sokat ért!
-
callvote
senior tag
blood ad glory megy gond nélkül..az armv6 verzio,semmi nem kell hozzá,de ha esetleg van link2sd fent vagy ext3 particio akkor ott lehet kavar..simán sd-re rakva megy...
v2 alatt play akkor lesz ha felcserélitek a vending apkt a system/app mappában az ujjal és ujrainditás...
-
scyllarus
veterán
válasz
GZoli7 #14347 üzenetére
Otthon majd ránézek az új kernelre, most nem akarom elrontani, amikor minden működik éppen. Hazafelé kell a BT a kocsiban.
Benne volt az alap Coldfusionban, láttam is, amikor feltelepítettem, de vagy a BT patch, vagy a kernelfrissítés eltüntette a közelségérzékelő kalibrációját, 5x végignéztem a beállításokat. -
csmiklos-35
csendes tag
válasz
kelzsoca #14220 üzenetére
Az alábbi gondom támadt: vettem egy Zte Skate-et, egy Ice armor rommal. Nem tudom melyikkel, CM7: Ice Armor 7.2.0-remastered kernel 2.6.35.7-perf+
Nos, a VPN nem működik rajta, amint fellép(ne), már le is dobja, pedig nekem ez az egyik legfontosabb.
Tudna valaki segíteni? Patch, vagy gyári rom, vagy másik rom, vagy akármi. Elég láma vagyok hozzá, úgyhogy szájbarágósan kellene (vagy személyesen :-) )
Az e-mail címem: kiszamolo kukac indamail pont hu
-
scyllarus
veterán
válasz
krystman #14340 üzenetére
Eddig nekem sem, először a múlt héten kellett a Miui mix-nél, és most a ColdfusionX-nél. Előtte skate v1-2, IA3, Swedish Snow rls6, CM7 Nightly, ColdfusionX márciusi kiadása meg a fene emlékszik már, mi minden volt már a telómon, soha nem kellett kalibrálnom.
viperabácsi: nekem sem sikerült v2 alatt Playt varázsolnom, vagy el sem indult, vagy kilépett. Feladtam, használtam Marketként, hibátlanul ment
-
madexx
tag
Nem tudom nézte-e valaki, de ali-n felment a micro sd kártya ára 28 dolcsira...
Még szerencse, hogy én időben rendeltem, de sajnos csak 1et -
FeRkE
őstag
válasz
MrLaszloMan #14343 üzenetére
valszeg nincs marketupdater.apk a romban.
-
MrLaszloMan
csendes tag
Szevasztok!
Játékot szeretnék elindítani a telón de sehogy nem jön össze,aminek elvileg mennie kellene, másnak megy. Milyen rom kell hozzá,vagy esetleg milyen plusz progi.( Pl : Blood & Glory)
A segítséget előre is köszönöm.
-
viperabácsi
addikt
Üdv urak
Lenne egy olyan kérdésem , hogy ki kellett cseréltetnem a készüléket , mert behányt a külső hangszóró.Megkaptam a másik készüléket és bekapcsolás (beállítások) után egyből frissített a market és átváltozott az ikonja Google play-ra.Később visszaraktam a készülékre a skaTe V2 romot ezalatt az istenért sem akar a marketből google play lenni.Mi lehet a gond?
-
krystman
őstag
Melyik CM9-es ROM-ot használod? Egyébként fura, de én nekem soha 1x sem kellett konfigurálni a szenzort! Lehet, hogy egyedi eset az enyém.
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó telefonkönyv appot?
Köszi!Roland
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó telefonkönyv appot?
Köszi!Roland
-
scyllarus
veterán
Van valakinek ötlete, mit tehetnék? A közelségérzékelőm megint nem működik. A CM rom miatt a szervizkódok nem működnek, a Play-en lévő program inkompatibilis (a Play szerint), és a kernelcsere óta eltűnt a romból a kalibráció lehetősége.
Esetleg a kalibrációs program nincs meg valakinek apk-ban? (Ez nem warez, ingyenes a progi) -
-
macilacus
senior tag
válasz
Hettibyszti #14296 üzenetére
Közben látom már kaptál választ nálamnál hozzáértőbbektől
-
andyTM
őstag
válasz
Adamis #14319 üzenetére
- de figyeled a címben: "Garantáljuk a legalacsonyabb árakat a magyarországi piacon és a 100%-os megelégedettséget"
- kicsit lejjebb:
ZTE V960 Skate 4.3" Capacitive Android 2.3 3G WCDMA / GSM Quadband Smartphone w/ Wi-Fi + GPS - fekete
Cikkszám: A216514
Listaár: 130.000 Ft122.900 Ft
- nos...... le vagyunk maradva itt Magyarországon, szerintem zárjuk be a fórumot is
-
vrsptr
aktív tag
A következő tokot szeretném megrendelni: [link]
Tud valaki segíteni ebben? (Nem vagyok otthon angolban) Lehetséges OTP-s Master-Card kártyával fizetni ezen az oldalon?...
-
Adamis
őstag
válasz
Hettibyszti #14312 üzenetére
Nem akartalak megbántani, csak nem akarom, hogy megrángasson egy modi!
-
Adamis
őstag
válasz
Hettibyszti #14310 üzenetére
Sokan ezt a módszert használják arra, hogy minél hamarabb minél több kommentet szedjenek össze, hogy feljebb lépjenek a ranglétrán... Ezért!
-
Adamis
őstag
válasz
Hettibyszti #14306 üzenetére
Felhívnám a figyelmed a szerkesztés gombra, ami nem véletlenül van ott... 5 percen belül lehet szerkeszteni a hsz-t, te ezt kétszer (2X!) megtehetted volna!
-
Hettibyszti
csendes tag
mondjuk tegnap a marketről töltettem le egy két alkalmazást, amit azóta töröltem is...nem tudom lehet ezek zavartak be..
-
Hettibyszti
csendes tag
nem véletlenül írtam ide...mert már minden lehetséges beállítást megnéztem és egyszerűen nem jövök rá..
-
aldebaran
addikt
válasz
Hettibyszti #14301 üzenetére
Gyári szoft?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged