-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #17365 üzenetére
Melyik megoldást szeretnéd, az egyszerűbbet de drágábbat (Root Explorer a Play!-ről) vagy az ingyenest, de bonyolultabbat...?
Az utóbbi:
(Működő adb host kell hozzá, tehát telepített adb, usb debug mód és root)
Parancssor:
adb shell
$ su
# cd system/app
# lsItt megkapod azokat az appokat listában, amit keresel
# rm apkneve.apk
Ez pedig leszedi őket. Esetleg:# mv apkneve.apk apkneve.apk~
...hogy csak átnevezd...Hogy elkerüljük a le-fel mountolást (Nem túl szerencsés...) másold fel az SD-re az új progik apk-it, majd folytasd ezzel
# mv /sdcard/ujapkneve.apk /system/app/ && chmod 0644 /system/app/ujapkneve.apk
Ha mind megvan, akkor...
# exit
$ exit
adb rebootEnnyi.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #17362 üzenetére
Minden további nélkül törölheted őket, nem lesz gond. Viszont arra figyelj, hogy ha a system alá akarod az új programokat tenni, akkor szükséged lehet egy platform kulcsra hozzájuk. Ezzel viszont a frissítések nem fognak menni. Másfelől van olyan app. (pl. a Moboplayer) amit ide nem rakhatsz át....
-
macilacus
senior tag
válasz
Jano_023 #15845 üzenetére
A Cool Readert ajánlom
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jano_023 #15809 üzenetére
Ez már nagyon off itt
Sok a gond a kijelzőjével a HOX-nak, ezt mind fórum, mind több olyan helyről is megerősítették, ami biztosra vehető, illetve a hazai HTC szerviz sem áll a helyzet magaslatán.
Továbbá még: nem cserélhető hátlap, nem cserélhető akksi, nincs SD kártya bővítés, melegedik a készülék, gyors merülés,
Továbbá még pár nekem fontos dolog, ami a HOX-nál nincs: nyitott bootloader, elérhető full forrás. -
krystman
őstag
válasz
Jano_023 #15602 üzenetére
Először próbáljátok már ki más Routerrel is, hogy megye, vagy csatlakozik. Mert van egy pár olyan router amihez nem tud csatlakozni alapból a Skate, ha nem át kell állítani a routerbe 11Mbit-re, és csak utánna tud csatlakozni. Én már jártam így, és eredeti függő telefonnal. Egyébként nekem sem tudta addig lekérni a MAC címet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #15602 üzenetére
Nem oldja meg. Újra kell írni hexa editorban a MAC címet, ami persze elveszett a folyamat közben. QPST-vel kell dolgozni rajta, mert az tudja letölteni azt a qcm fájlt, ami hordozza a MAC címet. De többet nem segíthetek sajnos, mert a MAC átírása legalább annyira nem legális, mint az IMEI csere és a függetlenítés. Jól bevásárolt tehát a kolléga... Halkan megjegyzem: az IMEI is ott van ahol a MAC cím...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #15599 üzenetére
Gratulálok! Vigye vissza oda ahol vette és dugja fel análisan annak a majomnak, aki kifüggetlenítette. Ez történik mikor a hozzá nem értés találkozik egy debilben az önismeret hiányával és azt hiszi magáról, hogy hacker... Nemrég a Blade topicban erre mondtam, hogy nem szabad függetlenített készüléket venni. Engedelmeddel belinkelném oda ezt a hsz--t most...
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Jano_023 #14288 üzenetére
Így van!Nekem a Bldemen volt jó kis puha szilikon tok na és az véd rendesen!Por se jut be és még ütésnek is jól ellen áll!
(amúgy meg nekem csak a háló tok jöhet be mert a többi akad mindenben :S )
Az összehasonlítást meg várom(ja és bakker pont az én tokom nem jött be?
)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jano_023 #14049 üzenetére
Nem lehet tudni, illetve ez olyan dolog, hogy amiben az adott hazai szolgáltató valamelyike (többnyire a T-Mobile) fantáziát lát, az lesz elérhető.
A friss telefonok érkezése szerintem valamikor ősszel vagy év végén várható (lásd Blade és Skate is csak év végén jelent meg adott évben)
-
apeelme
addikt
válasz
Jano_023 #14008 üzenetére
Pontosan erre nincs lehetőség mert hatalmas meló lenne, de mégis milyen gombbal állítanád? Hiszen alapból minden létező fizikai gombnak - jó esetben - minden pillanatban van funkciója...esetleg hosszú bill. nyomásra...
de az Extra beállításokban - Felület - Értesítési energia widget - Widget gombok - Tájolás állítása-t ha bepipálod akkor máris ki-be kapcsolhatod a plusz gombbal hogy legyen-e képernyőforgatás vagy ne... -
callvote
senior tag
válasz
Jano_023 #13787 üzenetére
valami ILYESMIRE gondolok,nem tul fapados de nem is nagyágyu...
arra kéne ha megyek valahova ne kelljen laptopot vinni a netezéshez..ilyesmikhezcsak nem tudom ez mennyire jó vagy nem,nem néztem körbe a tablet piacon mi kéne hogy benne legyen,milyen proci tipussal hogy ne legyen annyira elavult
nem azt mondom hogy szakítson rajta az ICS,de ha futtatható rajta akkor menjen rendesen pl -
callvote
senior tag
válasz
Jano_023 #10745 üzenetére
ahogy olvastam a tegra 2-es procikkal baj van...
"NEON nélkül bukásnak tekinthető a Tegra2, nem jött be az Nvidia számítása, nem helyettesítheti valóban kiváló GPUval az ARM simd egységét. a Tegra3ban már korrigálták a hibát, az már egy valóban jó chip. de a felgyülemlett Tegra2 készleteket ki kell szórni diszkont áron, legjobb felvásárlók természetesen a belső kínai cégek" -
bacsi2
csendes tag
válasz
Jano_023 #10424 üzenetére
Free shipping (Kínából), jan 12-én rendeltem meg, a héten jött meg (mondjuk ha jól tudom náluk most volt újév, és olyankor egy hetes leállás van náluk). Amúgy egy hónapon belül meg szokott jönni minden, a UK-ből meg 3-5 nap.
Vateráról meg ilyen lehúzós helyekről nem érdemes vásárolni, eBay-en fentvan minden (tok, töltő, tartó, stb.), ők is csak annyit csinálnak, hogy megrendelik a címedre (kb. 3 kattintás egy vásárlás)...
-
grotib
tag
válasz
Jano_023 #10405 üzenetére
Nálam a Call Announcer progi vált be már több telefonom is, kiválóan mondja be a telefonkönyvben szereplő neveket, vagy ha nincs benne, akkor a számot, valamint az SMS-nél is hasonlóan jelez. Ehhez a programhoz viszont fel kell rakni a SVOX Classic TTS és a SVOX Mariska nevezetű programokat /a Mariska nem adja ingyen magát :-)/, amiket a beállítások, hang be- és kimenet, szöveg-beszéd átalakítás beállításai menüpont alatt is be kell állítani.
-
Gorky01
tag
válasz
Jano_023 #10403 üzenetére
Érdekes nekem eddig nem csinálta se a SkaTe v1 se a SkaTe v2 se a IA I. alatt... Most hívtam fel barátnőmet beszéltem vele vagy negyed órát és semmi pedig még váltogattam is a telót egyik fülemtől a másikig hogy tornáztassam a proximityt. Lehet én is várok vele még, hogy megfigyeljem milyen gyakran jön elő a dolog. Remélem csak valami bekavart neki...
-
callvote
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
Jano_023 #10039 üzenetére
(#10039) Jano_023
Bocs de bubus vagyok de meg osztom pill. Tessék itt letudod tölteni. Semmi gond én is voltam így ott a link le tudod tölteni nem olyan nagy 3,7 Mgb
(#10038) mrskatejoe
KB. 5 hónapos használtam az LG Optimusomhoz is de van egy 2Gb amit kaptam hozá vissza teszem azt és addig amíg nem veszek másikat.
Meg egy olyan kérdésem lenne a z SD kártyán nem lehet meg nézni a rejtett fájlokat?
-
joestone
addikt
válasz
Jano_023 #10019 üzenetére
hogy gyorsan kinyírja az sd-t .
Nem a telefon belső memóriájából fut az android hanem az sdkártyán létrehozott fájlrendszer image fájlból . mindhárom particiónak külön image fájl (system, cache, userdata) mivel az sd korlátozott számú írási -olvasási ciklust tud , így könnyen belátható hova vezet , ha minden az sdről fut. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Jano_023 #10017 üzenetére
Jano_023
ezt a részét vágom "Fel tudsz dobni több ROM-ot egymás mellé és gondolom indításkor választasz hogy mit indítson, mint mikor Linux és Windows is van a gépeden."
csak azt nem értem minek ? A PC esetében oké
az eltérő oprendszer miatt azoknak akik programoznak stb.. de a telefonnál ?
..aki meg tesztel az úgyis " tiszta telepítést" csinál , mert csak akkor van értelme szvsz -
krisztian112
senior tag
válasz
Jano_023 #9658 üzenetére
Értem! De én csak sima root-ot szeretnék a gyári megtartásával. Most itt aza léyneg, hogy hogy tudnám megint használni a telefont. Jeleneleg a dos-ban a második próbálkozásnál irja a waiting for device, a telefonon zöld robot várakozik. Ezekkel a feltételekkel én leválaszthatom a telefont az usb-ről, vagy hogy csináljam? köszönöm a választ!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Jano_023 #8936 üzenetére
(#8936) Jano_023
Kedves Barátom és fórum társam
picit próbáld értelmezni azt amit írtam
illetve kérdeztem .
Tehát a kérdés nem az hogy mikor hanem az , hogy tervez-e ?
Természetesen nem vitának szántam vagy annak, hogy megsértselek. (csak a pontosítás kedvéért)
Tisztelem és becsülöm az Ő munkáját is és a többiekét is, mert tudom, hogy nagyon sok szabad időt áldoznak arra, hogy " mi dúskáljunk " a ROM-okban
Ráadásul ingyen -
DarknessHope
senior tag
válasz
Jano_023 #7281 üzenetére
igen elvileg vehetné a jelet de akkor vissza kéne küldenie Bluetooth-on a telefonnak az dekódolja majd mint hang jel újra a fülesnek.. és ezt a telefonnak küldést valószínűleg nem tudja, illetve nincs antenna a headsetben sem.
bár van is olyan Bluetooth headset amibe van beépítve rádió, mintha láttam volna.. ez esetben viszont nem a skate rádióját hallgatodÉn legalább is így gondolom hogy ezért nem működhet úgy ahogy szeretnéd.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Jano_023 #7279 üzenetére
tudtommal a vezetékes headset zsinórja funkcionál antennaként.. így elvileg sehogy.. mivel Bluetooth eszközödnél így nincs zsinór vagyis ez esetben antenna se.
illetve azt nem tudom hogy ha bedugsz egy headsetet vezetékest antennának attól függetlenül tudod e a hangot a Bluetooth-ra irányítani.. mert úgy gondolom igen.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Jano_023 #7253 üzenetére
Én úgy csináltam ,hogy bekapcsoltam a hibakeresést a telefonon, majd csatlakoztattam a pc-hoz.
Elinditottam a csomagban található install recovery windows file-t.A telefon újraindult , de zöld robotnál megállt .Ekkor telepítettem a motorola drivert , majd újra inditottam a win 7-et.Újraindulás után újra indítottam a recovery telepítését és már nem állt meg a robotnál csak kb 10 másodpercre.Ja és én EZT!! a recoveryt használtam.
És EZT!! a mot drivert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged