- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
callvote #20085 üzenetére
Az nem tegnapi hanem áprilisi ami a modacon van de innen le tudod tölteni [Slim Bean 3.3
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callvote #18899 üzenetére
Kicsit másképp van.
A stable verzió az, amiben csak olyan módosítások vannak, ami biztosan nem lesznek már kivéve belőle és többször lettek tesztelve, illetve már nem érkezik bugreport róluk.
A nightlyban mindig az aktuálisan elfogadott kódsorok vannak. Akkor is, ha történetesen az lehet később kikerül belőle. Semmivel sem instabilabb a másiknál, csak nem véglegesített....
-
bagyusz
őstag
-
Dvid-_-b
csendes tag
válasz
callvote #16907 üzenetére
használhatatlanná tudom tenni a telefonom ha romot cserélek?
Ez a videó ér valamit?esetleg tudtok valami értelmes romot ajánlani?
nagyon szépen köszönöm a választ!!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #16512 üzenetére
Egy kis nyalánkság
http://www.technet.hu/data/cikk/40/2/75/cikk_400275/2.jpg
...az irány árára nagyon kíváncsi vagyok
callvote sory nem az üzenetedre szántam
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #16457 üzenetére
callvote + 1
Tavaly november óta van meg a telefonom. Valahogy én is úgy vagyok vele mint callvote, azonban annyira nem vagyok ROM függő. Ami nálam nagyon bejött az a V2 ROM ezért azt használom.
Az elején elég sokat ment a telefon ( Wifi...videó..zene hallgatás GPS..stb ) mostanában viszont csak "piheg " , tehát csak telefonálásra használom. 5-6 napot elmegy töltés nélkül, nincs "kicicomázva csak az általam szükségesnek tartott alap app-ok vannak fent.Tudatosult bennem , hogy mik a telefon korlátjai (ezzel tisztában vagyok ) így nem ér csalódás hogy nem egy SGS III
...de nem is került annyiba
A jó öreg nagyapám mindig azt mondta (aki szinte soha nem volt beteg )
Fiam aki sokat foglakozik a betegségekkel és keresi a "kólikát " ...az meg is találja.
....és ne feledd , hogy azóta van sok magas vérnyomású ember amitóta feltalálták a vérnyomás mérőt.
...ennyi pénzért jó ez a telefon -
Joshi
titán
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote #16346 üzenetére
korcsillio: oké, köszi a tippet, végignézem.
Szerk.: Köszi, sikerült! A poén az, hogy erre én is gondoltam, ezért mindent átraktam, amit használtam. Valamelyik nem aktív téma lehetett a ludas a launcherhez. Hogy miért zavart be az, amit nem is használt a folyamat, az már a droid rejtélye -
Watt25
veterán
válasz
callvote #16346 üzenetére
Az nem Android emulátor lenne, hanem "eszköz" emulátor. De hát szerintem ilyen nincs. Gondolj bele, hogy a ROM-ok nem cserélhetőek a különböző eszközök (telefonok) között, lévén a hardver más mindegyik alatt, márpedig a ROM tartalmazza a hardverek kezelését is. Tehát nem lehet ilyen univerzális emulátort írni.
Konkrétan el kéne készíteni mindenfajta telefonhoz. Nem hiszem, hogy amennyi munkát bele kéne ölni, valaki látná értelmét az elkészítésének. -
Apaxp
senior tag
válasz
callvote #16170 üzenetére
Nem beszólogatásképpen írtam az előbb de te voltál aki azonnal a romcsere felé irányítottad az usert. Ha legalább megkérdezted volna azt hogy honnan van a készülék ha pannonos kártyával használja akkor nem is reagáltam volna. Kérdezni nem szégyen mert ezáltal a tudásunk fejlődik. Csak a biztos tudás hatalmazhat fel a segítségre.
-
Apaxp
senior tag
válasz
callvote #16167 üzenetére
Feltételezve azt hogy a pannon nem forgalmazza ezt a készüléket szatyiati ezt írta:
pannonos vagyok amugy,és amit szeretnék megtudni hol tudom megnézni hogy root-va van e a telom?
Ha ez igaz akkor feltételezhető hogy nem gyári a rom. De azért jó lenne több infó mielőtt belezavarod egy rom cserébe.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callvote #16145 üzenetére
Majd a közeljövőben kiteszek Bladere egy olyan TPT-t, amiben dupla recovery van. Azokkal el lehet érni, hogy a user válassza ki, hogy FTM vagy CWM legyen aktív. Még futnak a szintetikus tesztek...
--------------------------------------------------------------------
Ez a hivatalos és rossz leírás... Nem elég részletes. -
Mya91
tag
válasz
callvote #16087 üzenetére
Èn is úgy gondolom. Azt hozzátennèm, hogy Ö ajánlotta a cserèt 1-1ben. A milestonehoz nem volt semmi csak töltö meg adatkákel. Azt mondta kell neki. Elöre küldte a skate-et postán. Termèszetesen kipróbáltam, müködött ès èn is feladtam. Azt mondta hogy csináltassam meg a hangszórót ès mondjam meg mennyi volt, adjak bankszámlaszámot ès elutalja a javítás összegèt. Bár ebben kètelkedem....
-
Mya91
tag
válasz
Èn is úgy gondolom. Azt hozzátennèm, hogy Ö ajánlotta a cserèt 1-1ben. A milestonehoz nem volt semmi csak töltö meg adatkákel. Azt mondta kell neki. Elöre küldte a skate-et postán. Termèszetesen kipróbáltam, müködött ès èn is feladtam. Azt mondta hogy csináltassam meg a hangszórót ès mondjam meg mennyi volt, adjak bankszámlaszámot ès elutalja a javítás összegèt. Bár ebben kètelkedem....
-
Mya91
tag
válasz
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callvote #16076 üzenetére
Megváltoztatták a FW revízió számát az Orange frissítéssel. Nem megy rá a gyári T-s frissítő! Nem mondanám, ha nem lennék benne 150%-ig biztos! NEM fut le rendesen! Meg tudom neked keresni, ha nagyon ragaszkodsz hozzá a képeket is ehhez.
Az amss.bin fájl tárolja az aktuális revízió számot. Megnézi az exe, hogy olyan-e, mint a gyári. Ha felülírod, akkor elhajt a frissítő... és nem szeretnéd tudni ez mint is jelent 3% környékén...
-
Mya91
tag
válasz
callvote #16019 üzenetére
Nem vagyok analfabéta... de ezt örülök, ha el tudom olvasni. Ott kezdődik a probléma, hogy: " csak custom recoveryvel tudjátok felrakni!" Aha, na ez micsoda?
Közben az "eladó kolléga" felvette a telefont és felajánlotta, hogy kifizeti a hangszóró cserét. Megcsináltatom és számla bemutatása ellenében máris utalja a pénzt a számlámra. Ez nem túl bíztató, de valami...
-
madexx
tag
válasz
callvote #15278 üzenetére
Unokatesóm ilyet használ, nem pont ezt rendelte, ő Kínából rendelte (szintén ebay), egy ezresért, kb egy éve. Hogy mennyit bír nem tudom, de annyit tudok hogy nagyon meg van elégedve vele. Nekem Nokia BH-201 típusú headsetem van, anno 5kért vettem, de megbántam. Jó füles, csak nincs neki akasztója, és nem találtam még hozzá illőt, illetve találtam, csak nem annyiért amennyit én kiadtam volna érte.
-
zapadi
csendes tag
válasz
callvote #14930 üzenetére
na mire leírtam, hogy mi a bajom addigra el is magyaráztad köszönöm megpróbálom megcsinálni a link2sd-vel
még egy utolsó és remélem nem kell több hülyeséget kérdeznem: ha megcsináltam a backupot akkor ha elrontok valamit csak a -backup and restore- restore/advanved restorra kell menni hogy visszaállítsam
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #14599 üzenetére
Keep kollega, aki egyébként a Next Generation Team tagja (tehát csapattag) csupán azt szerette volna mondani, hogy pl: zárt driverek hiányában, elmehetünk a sunyiba, de nem csak mi, hanem akár egy CM team is, nem véletlenül még mindig a 2.6.x-es kernellel szórakoznak, ICS mellé a 3.0.8-as illene, de mivel a ZTE ilyen kernel forrást nem adott ki, mindenki meg van lőve.
Természetesen meg lehet oldani jópár dolgot, de nyilvánvaló a fentiekből hogy vannak korlátok, amit nem tudunk átlépni.
-
M3xx
tag
válasz
callvote #14509 üzenetére
T_Mobile_HU_Skate_superboot- nevü rar fájlból instal superboot. Tehát gyári rom rootolása custom recovery felrakása nélkül. Azt hiszem innen csináltam:
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=374&sid=8901cf5f6003cdeb6a0169bd28246d69
Egyébként az ITT-en nem találtam választ, vagy nem jó helyen kerestem.
Van valami hipphopp megoldás root előtti állapot visszaállítására? -
scyllarus
veterán
válasz
callvote #14482 üzenetére
Videófelvétel, panorámafotó és fotózáskor az előnézeti kép ugrál. Maga a fotó rendben van, csak így nehéz becélozni a témát. Ja és a kamerával kapcsolatos alkalmazások (pl. Barcode Scanner) is problémásak. Végül is már csak kamerával van gond, C3C0 tegnap azt írta, összeszedett pár tippet, most azon dolgozik. Bízom benne, a bluetoothot és a deep sleepet is ő oldotta meg
Nem tudom, nekem nem a gyári firmware van fent
De a Miui-ICS keverékhez tilal odaírta, hogy tpt-zni kell a 180 MB-os adatpartícióhoz, ennél meg nem írt semmit, így valószínűleg felmegy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callvote #14453 üzenetére
Banyek' Ne hasonlíts már egy Acer-t egy kezdő modder csapathoz. Tán ott van egy egész rakatnyi mérnök pl... Ha nem adnák ki is látszana mi nem megy, mert úgy adják ki pl. hogy "Camera not working" Oké. Akkor ha tudják, hogy FC-zik, akkor legalább az appot dobják ki. Pl. az Fm rádió megint nincs meg. Na ná... hát persze...
Nem pár angol mondat van benne, CSAK angol van! Nincs másik beletéve...
-
Keeperv85
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged